A bejárati ajtók fogantyúinak cseréjének folyamata

Az ajtók designjának fontos részlete egy fogantyú. Naponta nyitjuk meg, majd zárjuk be az ajtót. Az ajtószerkezet ezen eleme állandó mechanikai hatásai és nyomása idővel megszakíthatja. By the way, az ajtófogantyúk gyakran gyakrabban zárnak. És ha ez történt, cserélni kell.

A bontás gyakori okai

Általában csak kétféle fogantyút használnak a bejárati ajtóhoz. Vannak olyan nyomástermékek, amelyek a kastélyhoz szükséges reteszelést szolgálják, és álló fogantyúk vannak, amelyek feladata, hogy segítsen az ajtó kinyitásakor.

A legegyszerűbb dolog az álló fogantyúk esetében, mivel mindenféle bontás általában szokásos mechanikai károkra csökken. Javítás Az ilyen fogantyúk már nem sikerülnek, megoldani a problémát egy új helyettesíthető. Javítás nem történik, mivel az álló fogantyúk elsősorban szilárd termékként állíthatók elő.

De a push fogantyúk egy kicsit több bajt tudnak szállítani. És egy kezdetre meg kell határozni a törés típusát, és csak akkor javítani kell. Tekintsük a bontások fő fajtáit.

 • A fogantyú eltűnt, de az a rész, amely biztosítja az ajtót az ajtóhoz, a helyén maradt. Ez a probléma könnyen megoldható néhány 15-20 percig. Általában egy ilyen bontás a rossz minőségű gyártóról szól.

 • A fogantyú belsejében felrobbanthatja a négyzetet, amelynek eredményeképpen a retesz leáll. Ez akkor fordulhat elő, ha a gyártó a gyártás során használt selymet használt. Ez az anyag eléggé törékeny, és megszakítja az állandó nagy terhelést.

 • A retesz nem válaszol, és nem mozog, vagyis a tér fúvása vagy kopása miatt nem nyílik meg, de már kültéri, hogy mindkét oldalán két fogantyú összekötő funkcióját végrehajtja, és egy snap forgatást biztosít. A négyzet maga is ritkán visel, így az ilyen típusú törés az elszigetelt esetekhez tartozik.

  • Alapvetően a retesz megszűnik, hogy reagáljon és nem nyílik meg, ha a négyzet hossza nem elég elég, vagyis ez egy házasság, amikor telepítés közben megnyilvánul és gondatlan. A tér ebben az esetben az idő múlásával mozog a fogantyú felé, és a másik fogantyú, amely továbbra is marad, abbahagyja a reteszt megnyitását. Határozza meg, hogy az ilyen típusú törés egyszerű: egyrészt az ajtó fogantyúja működik, és a másik oldalon – nem.

  • Gyakran a forgó kar lebontása van. Ez az, hogy a fogantyú hibás, ezáltal negatívan befolyásolja az ajtó egészének megjelenését. A kar megszakításának oka egy nyújtott visszatérési rugóvá válik, amely idővel egyszerűen nem tudja teljes mértékben teljesíteni a közvetlen funkcióit. Ez a fajta probléma a belső tér arcai “nyalása” miatt is előfordulhat, amely a fogantyút tartja. Rövid rúddal is problémák is lehetnek, mivel az egész csomópont teljesen jól működik megfelelően.

  • A bejárati ajtó fogantyújának cseréje szükséges lehet, ha a termékalap eltűnik az internetéről. Ez előfordulhat a panel rossz minőségű vagy helytelen felszerelése miatt, és nem csavarokat. Ez viszont a szál teljes vagy részleges törléséhez vezet. By the way, túl szoros a trim, a fogantyú leeshet. A csomópont rögzítőjének állandó túlterhelése, amikor a zárt nyírás károkat okozhat.

  Néha az ajtó fogantyúja szükségessé teszi a csúnya koponyák megjelenésének okait, amelyek elrontják az esztétikai megjelenést. Az ajtó külső megjelenése szükséges a kereskedelmi intézmények fenntartásához, például annak érdekében, hogy a potenciális ügyfelek ne beszéljenek a vállalat véleményével kapcsolatban.

  Kiképzés

  Helyesen cserélje ki a fogantyúkat a bemeneti fém ajtó teljesen függetlenül a következő tényezők.

  • Először is meg kell választania egy új bélést karokkal, ahol a csavar lyukak teljesen egybeesnek az előző verzióval. Ahhoz, hogy illeszkedjen, meg kell szednie a régi példányt, így a boltban könnyebb eldönteni.

  • Az ajtó fogantyújának tervezési formája egybeeshet, és a csavarok a termékhez hosszabb lehetnek. Azt is figyelembe kell venni, ha új másolatot vásárol. Alkalmasnak kell lennie, ha az ajtólap bizonyos vastagságához kötődik. Ha az új rögzítők kissé kisebbek, használnak a régi telepítéshez. Ugyanez mondható el a lemezről, amelyet az extra szelep forgatására használnak, általában az ajtó belsejével helyezkedik el.
  • Ha van információ a modell nevével és az ajtó fogantyúk gyártójával, amelyet eredetileg létrehozott, akkor sokkal könnyebb megtalálni egy új példányt.

  • Új fogantyú felvétele, azt is meg kell emlékezni, hogy mind a jobb, mind a bal oldali. Javítsa ki, majd nem lesz sikeres, vissza kell térnie a boltba, és módosítani kell a terméket.

  • Ha a zár egy további szeleppel van felszerelve, akkor a fogantyú fogantyújának speciális nyílásnak kell lennie a kapcsolóval.

  • Szín és tervezés – független választási tényezők. Az ajtónak a fogantyúval harmonikusan együtt kell lennie.

  Ezek a legegyszerűbb tippek segítenek a megfelelő választás meghozatalában, amely nagymértékben enyhíti az ajtó fogantyújának későbbi cseréjét.

  Független csere

  A régi fogantyú beereszkedése előtt és új másolat telepítése előtt meg kell nyitnia a szárnyat, és távolítsa el a kulcsot a kulcslyukból. A megfulladó csavar, rögzítése a forgó kar, csavart a hatszögletű. Ez a rejtett csomópont nagyon alul van, a fogantyú hajlítása alatt.

  Ezután folytassa az összes meghúzási csavarok forgatását, amely megnyomja az ajtó fogantyújait. Így kiderül, hogy az egyes oldalakat következetesen eltávolítjuk. Ha az új másolat négyzete rövidebb, akkor a rúd átrendeződését végezheti el a régi szerkezetből, csak telepítés előtt, hogy ellenőrizze, törölje az arcokat nem lehet. Ezután csatlakoznak a lemezhez, hogy a szelep normálisan elforgatható legyen.

  Ezután, hogy cserélje ki az ajtó design fogantyúját a lakás, szükséged van egy részre, hogy beillessze a vászon kívülről. Azonos részletek csatolják a szárny hátsó részét, és végezzenek egy esztrichi csavart. Az elforduló kart a kiálló térre rögzítik. A telepítés befejezése után ellenőriznie kell a kutyát: hogy a fogantyúval rohanjon, könnyen visszatér az eredeti pozícióba. Ha gépi olajcseppel használ, amikor a zárat telepíti és kenje meg, akkor az egész csomópont élettartama egésze lesz.

  Kiderül, hogy nem túl bonyolult, hogy megváltoztassák a vasajtóban lévő fogantyút – nem túl bonyolult, ezért mindig önállóan végezhető, szakemberek segítségével. Tény, hogy javíthatsz semmit, ami a legfontosabb, mielőtt javítaná, hogy megértsük az eszköz kialakítását és a cselekvési elvét.

  A fogantyú behelyezése a bejárati ajtón, lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: