A belső hurkok jellemzői

A bútorok összeszerelése során a kiváló minőségű szerelvények biztosítják a siker legalább felét. Ezért, a belső hurkok megvásárlása, a lehető legbiztonságosabban megközelíteni kell a választást – helyesen felvette a rögzítőt, biztosítja a helyességet és a habosító összetörést, míg az ajtó pontosan és szépen megnyílik. Az ilyen hurkokat a betéteseknek is nevezik, ezért vastag homlokzati szekrények és szemüveg rögzítésére használják. Ebben a cikkben fontolja meg a belső hurkok jellemzőit.

Nézetek

Ha figyelembe vesszük a felső hurkok funkcionális célját, akkor több fajtát különböztetünk meg.

 • Bútor. A bútorszerkezetek gyártásában és összeszerelésében használják őket. Lehetővé teszik, hogy biztosítsa a homlokzatok megszakítását 45, 90 vagy 110 fokos. Az elem a szekrényekre van felszerelve, amelyben az ajtókat a bútorházba helyezik.
 • Ajtó. A belső vagy bejárati ajtók telepítésénél használják őket. Az ilyen szerelvények biztosítják a maximális védelmet a nemkívánatos behatolás ellen a zárt helyiségbe kívülről.
 • Habarcs. Ezek a belső hurkok a garázskapukhoz, a kapuhoz, valamint más hasonló célú tervekhez kapcsolódnak.

A célállomás mellett a belső hurkok számos alapon különböznek.

 • Közelebb. Az elavult, valamint a modern olcsó modellek általában nem biztosítják a sorozatot a készletben, ami jelentősen csökkenti technikai és működési paramétereiket. A közelben lévő megoldások többször csökkentik a zajt, ha használják, biztosítsák a sima lezárást, és egészen növeljék az eszköz egyszerű használatát.
 • Gyártó. Még akkor is, ha eredetileg költségvetési bútorokat vásárolsz, nem kell felszerelni az olcsó szegmensből származó tartozékokat – az ilyen termékek nem tartanak sokáig. A főbb vezetők között a hozzájáruló hurkok gyártásában, Blum, Hettich, valamint Boyard.

Függetlenül attól, hogy milyen fajta közül bármelyiknek előnyei és hátrányai vannak. A pozitív tulajdonságok a következők:

 • Ha az ajtó zárva van, az ilyen hurkok láthatatlanok;
 • Az ajtók kívülről nincs hozzáférés a csuklópántokhoz;
 • A Burnitura megbízhatóan védi a légköri csapadék hatását, a kivétel a kapu és a kapura szerelt hurkok.

A hátrányokból a következőket foglalják el:

 • korlátozott szögszög;
 • Szerelési komplexitás;
 • magas ár.

Dimenziók

A legtöbb résztvevőnek azonos dimenziója van a leszállási tálból – 35 mm-nek felel meg. Számukra speciális fúró. azonban, A terv mérete változhat – a hurok eloszlását 16 mm, 14 mm, 12 mm és 10 mm. A kis méretű betéthurkokat elsősorban bútorok, szekrények, valamint konyhai fejfedők gyártására használják. A bemeneti és belső ajtókban több masszív rögzítőelemeket szerelnek be. És azt is, bizonyos minták kezelhető hurkok nem szabványos tervezési és bármilyen eredeti design, mint általában, hasonló lehetőségek sokkal drágábbak, mint a hagyományos.

Minden méretű belső hurkok tartós ötvözetből készülnek. A CAM nevét kapta (az összetételében szereplő fémek első betűi szerint). Ennek megfelelően a cink, a réz, valamint az alumínium és a magnézium ötvözete. Ezt a keveréket fokozott szilárdság, sima felület, magas kopásállóság és abszolút biztonság jellemzi az emberek számára. By the way, ugyanazt az ötvözetet gyakran használják a többi bútor tartozékok, mechanizmusok és kötőelemek előállításához. A fentiekből nikkelezett vagy sárgaréz vegyületekkel vannak lefedve, amely bármilyen fémméretű belső hurkot tartalmazhat műanyag részekkel.

Használat használata

A betéthurkok meglehetősen széles körű felhasználási lehetőséggel rendelkeznek. A különböző típusú ajtókhoz, valamint a bútor homlokzatokhoz kapcsolódnak. A keresletük oka azon a tényen alapul, hogy nem rontják el a bútorobjektum díszítő vonzerejét vagy az ajtó esztétikai megjelenését. Az ilyen struktúrák ugyanolyan nagy terhelést tudnak ellenállni, mint a túllépve, de ugyanakkor szabadon nyitva vannak, egyszerűen közel és szükség esetén rögzítve a kívánt helyzetben. A kötőelemek nagy pontosságúak, amelyek nem teszik lehetővé spontán módon húzza ki az ajtót az ügyben.

Mivel ez a design az ajtó középpontjában helyezkedik el, sokkal nehezebb eljutni – ami azt jelenti, hogy nehéz megtörni.

Tippek a választáshoz

A megfelelő hurkok kiválasztását figyelembe kell venni a termék szerkezeti jellemzőinek figyelembevételével. Figyelembe kell venni a belső tárgyak funkcionális célját, valamint a következő tényezőket:

 • Anyag, amelyből bútorok készülnek;
 • Intenzitás.

A bútorfejet a rejtett lámpatestek kiválasztása, a dimenzióira kell összpontosítani, és győződjön meg róla, hogy tisztázza, hogy mely súlyterhelés elemek ellenállnak. Tehát a konyhai szekrényekben és az éjjeliszekrények leggyakrabban könnyű ajtók, így a szerelvények leggyakrabban kicsiek.

A gardrób vagy a hamis, több terjedelmes és nehéz példányra lesz szükség.

Telepítés

A különböző típusú hurkok szerelési módjai különböznek egymástól. Maradjunk többet a bútorok és az ajtó mechanizmusainak felszerelésére vonatkozó szabályokról.

A bútor hurok telepítése során kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Először is, a Markupot a szerelőhelyre kell alkalmazni; Mivel a rögzítés egy pohárban és egy válasz, amely a homlokzaton és a dobozon van rögzítve, akkor a jelölésnek mindkét felületet kell alkalmaznia;
 2. A második szakasz magában foglalja a hurokcsészék fúró lyukakat, valamint a kötőelemeket; Ehhez a munkához több fúvókával, valamint megfelelő méretű fúróval lesz szükség;
 3. Ezután telepítenie kell a hurok egy részét, amely egy pohárral van felszerelve, majd megszilárdítja a megtorló sávot;
 4. A végső szakaszban a hurkot elvégzik, három irányban kell végrehajtani.

Az ajtókészülékek felszerelése a következő lépéseket tartalmazza:

 1. A lerakódott ajtók rögzítéséhez a hurok helyét az ajtó oldalának oldalára kell helyezni, valamint az ajtókeret megfelelő magasságában; Az ilyen jelölés maximális sebességére és egyszerűségére jobb, ha speciális sablonokat használnak;
 2. Egy maróeszköz segítségével (a távolléte, a véső és a szokásos kalapács esetében) a vászonban a fafragmenst szépen eltávolítjuk, és a mélyedés kialakul; Ha a telepítést a fém ajtón végzik, akkor ezt a hurkot a burkolat és közvetlenül az internet között kell elhelyezni;
 3. Ezután fúrjon lyukakat a rögzítőelemekhez;
 4. Ezen a munkában szinte befejeződött, csak a hurok megjavítása és a kiigazítás végrehajtása.

Fontos! Ha nem biztos benne a saját erők, használhatja a szakemberek szolgáltatásait – a Mester képes lesz gyorsan és olcsonyosan rögzíteni a tartozékokat az ajtókon, a wicketeken és a bútor homlokzatokon.

Hogyan lehet telepíteni egy belső bútor hurkot, tanulhat az alábbi videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: