A Groff Ajtók előnyei és hátrányai Bravo-tól

A Bravo-t gyártja, hogy gyártja és megvalósítja az ajtókészülékek több mint 350 nevét 10 évig. Hála a felhalmozott tapasztalat, támaszkodva a modern fejlődés terén a termelés bejárati ajtók, a high-tech berendezések és a kiváló minőségű anyagok, a Nyizsnyij Novgorod gyár hozott létre a minőségi termékek előállításának és megszerezte népszerűsége a hazai fogyasztó.

Előnyök és hátrányok

A vállalat termékei számos, a következő előnyökkel rendelkeznek, amelyek előnyösek a gyár termékeihez más gyártók hasonló csoportjából. Pluszok modellek:

Jó minőség

A Bravo által gyártott acél bejárati ajtók a termelés minden szakaszában szigorú minőségellenőrzésnek vannak kitéve. Ez lehetővé teszi, hogy biztosítsák a hibák teljes hiányát és a házasságot. Minden modellnek van szüksége a szükséges megfelelőségi igazolvánnyal, és teljes mértékben megfelel a GOST követelményeinek.

Az acél groff-ajtók gyártása során környezetbarát nyersanyagot használtak, amely teljesítette az összes vizsgát, és rendelkezik a szükséges dokumentációval. A doped hidegen hengerelt acél alkalmazása hosszú élettartamot és termékszilárdságot garantál.

Megfizethető ár

A jól átgondolt árképzési politikának köszönhetően lehetőség van arra, hogy a GROFF Premium osztály acélajtóit vásárolják meg megfizethető áron.

A “Groff R2-200” legköltségvetési modell 19900-as rubel számára vásárolható meg.

Alacsony magas minőségű árat ér el, mivel az ajtók gyártásának teljes ciklusa egy helyen történik, és a termékek további megvalósítását márkás üzletek, megkerüli a közvetítők. Az ajtókészülékek végső költsége a belsőépítési lehetőségek, a biztonsági osztály és a modell méretétől függ.

Fokozott védelmi szint

A bemeneti acél ajtók megtervezése egy megerősített keretből áll, amely további szalagokkal van felszerelve. A vászonra további erőt kötnek, garantálják a kezdeti formák deformációjának és megőrzésének hiányát az egész élettartam alatt. Az ajtók összeszerelésére használt acéllemez vastagsága legalább másfél millió.

Hogy növelje a betörés a tervezett termékek vannak felszerelve három anti-tartályok, garantálva sűrű szomszédos és megbízható rögzítését az ajtólap a dobozt, még felvágott hurkok. A modellek két Suvalde zárral vannak felszerelve különböző reteszelő rendszer “Gardian”, amely megfelel a magas negyedik biztonsági osztálynak.

A zár zónát acél zseb, amely teljesen megszünteti az oldalirányú fúró és nem teszi lehetővé a szigetelés rostok, hogy bekerüljön a zárszerkezet, sérült meg. A Cornmarklacks teljesen megakadályozza a hengerfúrót és mindenféle gazember használatát.

Az ajtó levél vastagsága a modelltől függően eléri a 7,8-9 centimétert, ami lehetővé teszi a centrifugálás megakadályozását és a sarkok csökkentését. Az ajtók megfelelnek a GOST 311 173-2003 követelményeinek, és M2-osztályú erővel rendelkeznek, ami nagy mutatója a meglévő analógok között.

Esztétikai megjelenés

Az acél ajtók befejezéséhez az MDF paneleket és a porszórást használták. A belső bélések őrölhetők és lamináltak. Laminátorként egy PVC-film, amely sok fafajta fából készült rostok színét és rajzait imitálja.

Néhány modellt egy növekedési tükörrel díszítik, amely lehetővé teszi, hogy megoldja a telepítés problémáját egy kis terület folyosón.

Az ajtólap külső felülete díszes dombornyomással díszíthető. A porpermetezésnek van hátrányos hatása – a mechanikai hatások következtében nem következik be, folyamatosan agresszív külső környezetben, és képes fenntartani a kezdeti nézetet az egész életben.

A belső dekoratív bélések nagy választékban kaphatók széles választékkal és kialakítással. Ez lehetővé teszi, hogy válasszon egy terméket bármely irányba, amelyben a szoba díszített.

A klasszikus belső térhez a modellek alkalmasak, imitálják a sötét sziklák fát, egyértelműen kifejezett fa mintával. Az etnikai afrikai stílusban a fényes sárga és piros modellek harmonikusan illeszkednek, és a könnyű fa természetes hangjainak ajtója félelmetes lesz a skandináv és a rusztikus. A modern stílusokhoz, például a Techno, a High-Tech és a Minimalismhez tartozó ajtó kiválasztásakor a kombinált paneleket tükörrel, matt vagy színezett felületekkel tekintheti meg.

Kiváló hang és hőszigetelés

A vasajtók hármas tömítő áramkörrel vannak felszerelve, a kerület körül, és nagy zajszigetelést biztosítanak.

A keretrendszer a termékek által lefektetett ásványgyapot német cég Knauf, amely arra szolgál, mint kiváló hőszigetelő és nem éghető és környezetbarát anyag. Az ajtó doboz is szigetelt.

Az ajtólap vastagsága, amely 9 cm-t, valamint a 75 kg-os modellek átlagos tömegét biztosítja, biztosítja az utcai zaj és a hideg levegő megbízható akadályát. A hármas tömítés és a tűzálló lemezek jelenléte miatt a termékek fokozott tűzbiztonsággal rendelkeznek.

További funkcionális eszközök rendelkezésre állása

A fém bejárati ajtó minden modellje széles látószögű szemekkel van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy megfigyeljük, mi történik kívül, anélkül, hogy megnyitná. A termékek excentrikus, zökkenőmentes zárakkal és tartóssággal rendelkeznek. A belső zároláshoz az acélszelepek biztosítják, így a lakásban nem használhatják a fő várakat. A konfigurálásakor a ruhákat kényelmes és megbízható ajtófogantyúk használják, függetlenül a vállalat szakemberei. Formájukat úgy tervezték, figyelembe véve a tenyér anatómiai szerkezetét.

Tartósság

A gyártó garantálja a 15 éves kifogástalan ajtókat. A hosszú élettartam lehetővé válik a kiváló minőségű anyagok, a megbízható kiegészítők és a munkavállalók magas színvonalának használatának köszönhetően.

Az évek során nagy tapasztalatokat halmoztak fel, az ügyfelek minden megjegyzése és kívánságai figyelembe vették. Ez lehetővé tette az erős és megbízható termékek kiadását. Az ajtó teljes élettartama alatt a vászonok nem jogalanák, és nem deformálják, A tömítőanyagok nem tüsszenek, és nem repednek.

A tervezés mellett elegendő tartós és külső formatervezés van. Az MDF panelek nem vannak kitéve nedvességnek és hőmérsékletcseppeknek, ellenállnak az állati karmokkal és mérsékelt külső hatásokkal szemben. Jól tolerált ultraibolya sugárzás, ne égjenek ki, és ne veszítsenek el ragyogást. A hurkok termékek csapágyakkal vannak felszerelve, ami jelentősen növeli az erőforrásukat, és sima utazást biztosít.

Könnyen kezelhető

Az ajtók nem igényelnek különleges karbantartást és gondoskodást. A külső és belső felületek ellenállnak a mosószereknek és a háztartási vegyi anyagoknak. A termékek kellően higiénikusak. Azért, hogy az ásványi gyapjú a keret kitöltése, a gomba, a penész és a patogén mikroorganizmusok valószínűsége teljesen kizárt.

A mínuszok közül néhány kisebb pillanatot meg lehet jegyezni:

  • relatív egyszerűség és az exkluzív modellek hiánya;
  • A kondenzátum periodikus megjelenése télen, ami negatívan befolyásolhatja a trimot. A jövőben, amikor az eső és a hó sérült felülete megüt, a fém korrózió kezdődik. Ezért ajánlott megvédeni az ajtót az utcáról egy védőburkolattal vagy tetővel;
  • A tömítőáramkör szétválasztásának esetei nagyon ritkák;
  • Egy másik negatív pont egy webes mentés, és ennek eredményeként nehéz zárás. Ez azonban a telepítési technológia megsértésének köszönhető.

Szolgáltatás és vélemények

Az acélajtók egyik fontos előnye, hogy Bravo kompetensen épült munkát az ügyfelekkel és a vevőkkel. A termékeket a lehető legrövidebb idő alatt és egy fix áron végzik, függetlenül a raktár és az ügyfél helyétől.

A szállítás közvetlen szállítással történik, a közvetítő cégek megkerülése. Lehetővé teszi, hogy jelentősen megmentse az ügyfél pénzét. Szintén rendelkezésre álló szolgáltatásnyújtási modellek egyéni méretekhez és működési kézbesítéséhez bárhol az országban.

A Bravo Company által gyártott acélbejárati ajtók nemcsak Oroszországban, hanem a szomszédos országokban is megérdemelték a népszerűséget.

A fogyasztók megjegyezték, hogy alacsony áron vásárolhatják meg a prémium ajtókat, és nagy mennyiségű termék jelenlétét. Figyelem a magas szintű védelmi osztályra és a kívánt biztonsági szint kiválasztására. Az ügyfelek az egész országban kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokat jeleznek, amely lehetővé teszi az ajtók használatát bármilyen klimatikus zónában.

A következő videó bemutatja a bejárati ajtó áttekintését a GROFF C2-101 P-25 sorozatú tükörrel (fehérített tölgy).

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: