Ajtók Mario Rioli

A kozmetikai javítás során egy lakásban vagy házban meg kell teremteniük az interroom ajtókat. A modern piac hatalmas számú sokszínű modellt mutat be világos színekben vagy természetes fafelületen. Számos márka van, amelyek a termékminőség és az érdekes design miatt népszerűek voltak.

Jó választás lesz az ajtók vásárlása Mario Rioli – egy híres olasz cég.

A cégről

Az olasz Mark Mario Rioli 2007 óta kezdte meg termelését Oroszországban. A Társaság olyan erőteljes növényt indított el, amely évente körülbelül egy millió ajtó dobozot képes előállítani. A növény a teljes ciklus módszert használja: a szállított nyersanyagokat szárítjuk, és 100% -os minőségellenőrzést készítenek.

Termékeink magas minőségű miatt több szakaszában szabályozás: kezdetben ellenőrizze nyersanyagok, ami után a kész ajtók megbízhatóságára gyártási és összeszerelési közvetlenül. A késztermékek segítenek létrehozni a szoba egyedi kialakítását és kényelmi lakást. Az ajtók örülnek a vásárlókat és a túlértékelt követelményeket.

A termelés jellemzői

Orosz piacon töltött speciális olasz termékek. Az üzem kiváló minőségű belső ajtókat gyárt nagy mennyiségben. A számot nem tekintik a Mario Rioli vállalat fő kritériumának, az első hely a gyártott termékek minősége a nemzetközi szabványoknak megfelelően.

A belső ajtók gyártásában modern felszereléseket használnak. Az egész technológiai folyamatot a legkisebb részletekre és hatékonyra tervezték. A gyárban működő alkalmazottak és munkavállalók képzettek és praktikusak az európai fő termelésre. A modern technológiák lehetővé teszik az egyedi jellemzőkkel rendelkező termékek előállítását. A mai napig, nem olyan sok orosz vállalat, amely olyan magas színvonalú tulajdonságokkal rendelkezik.

A Mario Rioli vállalat fő jellemzője egy cellás kialakítás. A vászon jó hangszigetelést és környezetbarát és biztonságos anyagokat tartalmaz.

A furnér természetes textúrájú, és a felület megnöveli az erősséget és a mechanikai terhelésekkel szembeni ellenállást. Az ajtókészülékek gyártásához használt összes komponens komponens nem vonatkozik a hőmérséklet-rendszerre és a páratartalomra.

Olvasson tovább  Ajtók "Framir"

A belső ajtók alacsony súlyúak, ami nagymértékben leegyszerűsíti a használat folyamatát, és növeli az összes elem élettartamát. Az ajtó zsanérok nem sreak, ne SAG, és az alkalmazott festék a fogantyúkkal nincs törölve.

Az olasz modellek előnyei:

 • Eredeti stílus. A termékek sok tervvel rendelkeznek. A Társaság szakértői és divat jogalkotónak tekinthető az Interroom iparban. A gyűjtemények rendszeresen frissülnek és javulnak.
 • Hosszú távú garancia a termékekről. A modern technológiák segítségével minden tervezés fokozott erővel és megbízhatósággal rendelkezik. Minden termék garanciális időszakot tartalmaz 3 év. A szabványos struktúrák élettartama átlagosan 15 év.
 • Fokozott zajszigetelés. Az ajtólap 4,5 centiméter vastagságú, a vászon szorosan beállítva az ajtókerethez. A kerület körül a teljes kialakítás gumi tömítéssel kombinálódik. Számos modell rendelkezik előzetes részével, ami jelentősen növeli a zajszigetelést.

 • Minőségi burkolat. Mario Rioli gyártója a kiváló minőségű technológiákról készült ajtók. A felület az ultraibolya, a mechanikus és a csiszoló károsodás ellenáll.
 • Könnyen telepíthető az ajtókeret. Beágyazott tartozékok: zár, hurkok és fogantyúk lehetővé teszik, hogy könnyedén elvégezze a tervezés kialakítását, hogy a szakszerűtlen munkavállalók képesek lesznek magatartani.
 • Az ajtó doboza a vászon méretét tartalmazza, sokkal könnyebbé teszi az ajtókat. Teleszkópos platávok, amelyek lehetővé teszik, hogy elrejtse az egyenetlen felületeket a falon, és távolítsa el az ajtót, ha át kell haladnia a tapétát.

 • A belső ajtók kis költsége. A híres olasz gyártó és a kiváló minőségű termékek ellenére a termékek költsége nem túlértékelt.
 • A gyártó az ajtók gyártása során létrehozta az összes szükséges tartozékot, amely időt takarít meg, kiküszöböli a hibákat a tervezés összeszerelésénél, és nem teszi lehetővé a szereléskor.
 • Egyedi design, mert a fejlesztők nyomon követik a modern divatirányzatot. A vállalat által kiadott új termék népszerűsége a fogyasztók körében.

 • Hatalmas számú hízelgő vélemények a vásárlóktól. Szinte az összes értékelés pozitív, de mindenütt, vannak olyan elégedetlen vevők, akik nem szeretnek semmit ebben a termékben.
 • Az ajtók szorosan zárva vannak, amelyet egy hangelnyelő anyag tömítés biztosít.
 • A zárás és a nyílás során nincs extra hang. Minden modellnek van egy kastélyja poliamid reteszel.
Olvasson tovább  A "Le Gran" ajtók jellemzői

 • Az üvegbetétek a gyárba vannak felszerelve, amely kiküszöböli a szabálytalanságokat, a bontásokat és az inkonzisztenciát.
 • A design széle három oldalról fejeződik be, ami lehetővé teszi az ajtók felszerelését a szobába magas páratartalommal, valamint a lépcsőházakkal.

Népszerű gyártó gyűjteményei

A Mario Rioli néhány modellje alapvető. Mindegyikük különböző konfigurációval rendelkezik:

 • Klasszikus modell – “Domenica”. Az ajtók klasszikus arányokkal rendelkeznek, egyedi panelek. Dekorációhoz használt üveg, tükör vagy ólomüveg betétek. Természetes fát alkalmaznak a vászonra, ami nagyszerű a klasszikus modellekhez. A furnér klasszikus textúrájú és színezővel rendelkezik, amely minden egyes termék egyéni rajzát biztosítja. Az ilyen modellek alkalmasak az ország és a retro stílusára.
 • “Arboro” A klasszikus modellekre is vonatkozik. Konstruktív funkció – “Pilenka Pilenka-ban”. A vállalat a technológia alkotójának tekinthető az ajtók előállításában. A gyűjtemény olyan felületet tartalmaz, amelynek nagy része az üveg, valamint a természetes fa furnér ajtója. A klasszikus modell minden részlete egyediséget és szépség belsejét ad.

 • “Linea” – Modern vászonok. A gyűjteményből származó modelleket minimalista stílusban használják. Sík felület, fa tűzhely kivitelével. Leggyakrabban a Wenge és az Oak használatát használják, a forma szigorát és egyszerűségét adják. Termékek egy vagy két szárnyas.
 • Gyűjtemény minimalizmus és aszketizmus – “Mare”. A vászon felülete sima üvegbetétekkel és lekerekített vonalakkal lapos. A gyártásban számos betétet használnak a szoba bármely formájához és belsejéhez.

 • Egyedi ajtók a gyűjteményből “Minimo” Elkezdett gyártani Oroszországban nem olyan régen. Kültéri vászon borított gyönyörű szegélyekkel, melyet a klasszikus anyagok fából készült árnyalatai. Az eredeti üvegbetétek szépnek tűnnek a szoba belsejében.
 • Gyűjtemény, amely teljesen tükrözi az olasz karaktert – “Primo Amore”. Gyönyörű, átlátszó betétekkel díszített felület. A vászon befejezését a drága fafajták furnéra végzi. A különböző anyagokból származó formákat és rácsokat széles körben használják.

 • Modern modellek a gyűjteményből “Rögtön”. A minimalizmus kis részletei jól néz ki a népszerű modellekről. A termékek megbízhatóak és könnyen kezelhetők, és alacsony költséggel is rendelkeznek. A bevonásra speciális fák alatt speciális filmet használnak.
 • A laminátumból származó természetes anyagok és bevonatok jól néznek ki a sorozatban “Saluto”. Mivel a díszek üvegbetéteket használnak.
Olvasson tovább  Az AKMA "AKMA" ajtók jellemzői

A tervezők folyamatosan frissítik a modelltartományt. A termékek gyártásához nagyszámú anyag lehetővé teszi az egyes szobák modelljének kiválasztását.

A Mario Rioli üzemből felszabaduló ajtók kiváló minőségűek. Csak sok pozitív visszajelzést érdemel ismerni, és mindenki képes lesz megbizonyosodni a termékek megbízhatóságának és jó minőségének.

Tervek

A gyártó gondoskodik a termékek minőségéről és annak hírnevéről. Szükséges, hogy a termékek megcsodálják megjelenésüket és minőségüket. A tervezők megfelelő elemekkel rendelkező modelleket fejlesztettek ki, de a tartozékok belátása szerint bármilyen gyűjteményre választhatók.

Minden modellt az összeszerelt űrlapon és egy teljes teljes készletben szállítják az ügyfélnek. Még egy professzionális mester sem képes egyedül telepíteni. A geometriai méretek ideálisak a telepítéshez, nem kell vágniuk és testreszabniuk.

A gyártó garantálja a házasság hiányát az Interroom ajtók felszínén. A külső bevonat áthalad a lakkozás és a polírozás, amelynek következtében jó bevonat alakul ki, amely nem mechanikai károsodásnak van kitéve.

A cég magas színvonalú ajtókat kínál természetes fás tömbből. A termékeket széles körben használják a világ minden tájáról. Minden termék az európai minőségi előírások feletti tömegből készül. Minden belső ajtó vonzónak és eredetinek tűnik, jó működési tulajdonságokkal rendelkezik.

Minden modell a legújabb technológiák szerint történik. Emiatt minden termék évek óta szolgál. Ahhoz, hogy felvegye az otthoni ajtót, meg kell ismernie az ügyfelek véleményét, vagy tanácsot kapni a szakemberektől. Faajtók a telepítéshez, tölgyből és fenyőből készült, gyönyörű megjelenéssel és modern dizájnnal rendelkeznek.

Ezután lásd a Mario Rioli ajtókkal rendelkező belső terek kiválasztását.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: