Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

A modern ajtók nem csak zónák tér, hanem a belső tér fontos eleme. Kiváló választás irodához, és a lakóházak a profilajtók ajtajai. Stílusos design, gazdag választék és demokratikus árak már meghódították sok vevőt.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Előnyök

A profilok 2002-ben merültek fel. Azóta sikeresen fejlesztették ki, folyamatosan javították az interroom és a bejárati ajtók előállításának folyamatát. Ma a márka már megszerzett bizalmat a piacon a termékek számos előnye miatt.

A vállalat termékeinek megkülönböztető jellemzői:

 • Minőség. Az ajtók előállításánál a vállalat csak a legjobb anyagokat és technológiákat használja. A legfrissebb európai eszközök és a külföldi kollégák tapasztalatcsere lehetővé teszi, hogy a márka hibátlan minőségmodelleket hozzon létre.
 • Megbízhatóság. Az ajtószerkezetek tartósak, ellenállnak a mechanikai hatásoknak, nem deformálódnak az idő hatása alatt, magas páratartalom, hőmérsékletkülönbségek, nem fakulnak a napsütésben. Az ajtók vászonjai nem gyűjtenek statikus elektromosságot, amelyek ellenállnak a baktériumok és gombák megjelenéséhez.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

 • Hangszigetelés. Az ajtók tervezése kiváló védelmet nyújt az idegen hangok ellen.
 • Biztonság. Az ajtók környezetbarát és biztonságos anyagokból készülnek. Ez lehetővé teszi, hogy bátran használhassa őket a gyermekszobákba és a hálószobákba való belépéshez.
 • Stílus. A márka termékének esztétikai oldala fontos jelentése van. A tartomány között megtalálható egy olyan lehetőség, amely alkalmas bármilyen belső. Ez egy elegáns klasszikus, finom, modern, és tömör minimalizmus. Sok textúra, befejezés és színes megoldás megfelel a legigényesebb íznek. A Big Plus lehetővé teszi a bemenetek és a belső ajtók nyilvántartásba vételét egyetlen stílusban.
 • Megfizethető áron. A legmagasabb minőség ellenére a vállalat termékei számos vásárló számára rendelkezésre állnak.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Mi a jobb: Profil ajtók vagy Eldorf?

Védjegyek A profilajtók és az Eldorf gyakran zavarosak. Valóban, a nevek nevének hasonlósága mellett ezek a márkák közös jellemzőkkel rendelkeznek. Mindkét vállalat az Ecospon és a 3D bevonat, a környezetbarát MDF és a tűlevelű fajták gyártásában használja. A gyártók közötti különbségek azonban sokkal többek.

Az Eldorf csak 5 epizódot képvisel a rakományajtókkal, a bevonattal, a fát imitáló. A profilajtók sokkal több különböző gyűjteményt is termelnek. Ők is képviselik a Carga, és kezeli az Interroom, és a bemeneti fém ajtók. Különböző típusú nyitó rendszereket mutatott be.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Különböző és bevonatok. Ez egy nachon, fa textúra, és matt, és fényes opciók.

És a szempontból a tervező megközelítés, valamint a szerkezeti jellemzők választék Profil ajtók jelentősen felülmúlja a versenytárs.

Nézetek

A vállalat egy sor bemeneti fém ajtót, valamint számos interroom ajtót jelent. A hinta- és csúszó modelleken való hasadás, a struktúrák több altípusa megkülönböztethető, köztük lehet kiválasztani az opciót minden ízlésre.

Ajtók profilajtók

Káromkodás

Rotary-swing ajtók – eredeti alternatíva a hagyományos rendszerekhez. Az ajtólap könnyen elforgatható 90 fokos, közel a nyílás egyik oldalához. Ez lehetővé teszi, hogy kinyitja az ajtót bármely oldalra (és magadra, és magadtól). A rendszer az ajtókon bármilyen bográcsban használható. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy a terméknek keretnek kell lennie.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Összecsukható (COMBACK)

Ezt a nyitási rendszert tömörség és kegyelem jellemzi. Végrehajtás is lehetséges a modellek számú culdonok. Nyitáskor minden szárnyat felfelé hajtogat és a falra támaszkodik.

Ez a fajta ajtók relevánsak az öltözők dekorációjához. Talán a nyitó helyiségekre használják, ha valamilyen oknál fogva más opciók kényelmetlenséget okoznak.

Ajtók profilajtók

Kupé

Ebben az esetben, amikor az ajtót simán kinyitják félre. A design tartalmazhat egy vagy két vászon is.

2 Tervezési lehetőség lehetséges. Az első esetben a nyílt formában a vászon a fal mentén található. A második esetben egy speciálisan felszerelt résbe kerül a falon belül. Az utóbbi opció lehetővé teszi, hogy mindkét vászon egy kétdimenziós modell azonos vonalon legyen. A nyílás során egyidejűleg eltérő irányba irányítják őket, és elrejtik a fal belsejében, amelyen a mechanizmus telepítve van.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Könyv

Ebben az esetben az ajtólap felét is alakul ki, és az egyik oldalt eltol. De ellentétben a COMPOCK mechanizmust, egy megduplázódott ajtó nem párhuzamos, és merőleges az ajtóhoz az ajtóhoz.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

“Ghost” (szellem)

Ezt a rendszert a “Ghost” nem véletlenül hívják. A mechanizmus szinte minden része el van rejtve az ajtóban. Bármilyen pártral nem nézett meg az ajtót, nem fogsz látni semmit, kivéve a szárnyat, amely úgy tűnik, hogy csúszik a levegőben. A rendszer teljesen csendes, ami csak az izgalmas hatás növeli.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Rejtett (láthatatlan)

Egy másik szokatlan rendszer lehetővé teszi, hogy vizuálisan elrejtse az ajtót a falon. Ebben az esetben a rejtett hurkokkal rendelkező vászon egy szinten van felszerelve a falhoz. A pénztárak nem kerülnek kiadásra. Így létrejött a láthatatlan ajtók misztikus hatása.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Növelheti az illúziót azáltal, hogy az ajtóválaszték felületét azonos színnel és textúrával tervezheti, mint a szoba falait. Ehhez a cég rejtett belső ajtók festékkel. Kiváló választás lesz “láthatatlan” egy kis szobában. Tehát nemcsak a belső tér kiemeléséhez, hanem vizuálisan növelheti a helyet is.

Anyagok

A vázlatos modellek kerete a fenyőmasszázsból készül. Belül van egy kartonpapír és celluláris kompozíció, vagy kiváló minőségű forgácslap. A termék szélei mentén a maximális szilárdság alumínium szélét adja át.

Vannak választék és összecsukható kártya modellek. A tavaszi és MDF-messzőket itt használják. Az ilyen ajtók nehezebbek, de kár esetén lehetőség van az adott rész cseréjére.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

A végső ajtó bevonat más lehet. Megállíthatja az Ecoschpone kiválasztását, ideális esetben a fa színének és textúrájának kikapcsolódását. Kiválaszthatja a polipropilint 3D-s hatással (Nanchpon). Ez a legújabb anyag egy egyedülálló dombornyomásos szerkezetű. Azt is megrendelheti egy ajtót egy monofonikus (fa utánzása) sima bevonat vagy modell luxusfényben. Minden lehetőség abszolút ártalmatlan az emberi egészségre és a környezetre.

A bejárati ajtók szilárd fémlapokból készülnek. A design is javul a merevségi bordák, a speciális lemezek és az eltávolítási tulajdonságok. A maximális megbízhatóság és a hangszigetelés a bazalt gyapjú. A külső befejezés lehet.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Gyakran vásárlók választják meg a belső oldali stílus bemeneti ajtót ugyanabban a stílusban, mint a vízmodellek.

Dimenziók

A szabványok szerint az ajtóvászonokat több arányban állítják elő. Az egy tartó modell szélessége 40-80 cm-ig terjedhet. A vászon magassága – 190 és 200 cm között.

A megadott méretek ajtajai mellett a profilajtók kibocsátása és a nem szabványos modellek (a vászon magassága 210 és 220 cm). A vállalatnál bármely nem szabványos méretű ajtót is megrendelheti, érdemes tájékoztatni az internet és az ajtókeret szükséges paramétereit.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Színek

A márkaajtók színtartománya változatos. Ez a legnépszerűbb semleges árnyalatok gyűjteménye, amelyek közül bármelyik belsejére alkalmas opciót találhat.

A könnyű hangokat fehér “Alaszka”, Gentle Cream “Magnolia”, Beige “Cappuccino” képviseli. A fa textúrája utánozza a “fehérített tölgy”, “cappuccino ecset”, “hamufehér moling” és mások fényes árnyalatait.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Ami a sötét gamma-t illeti, ez matt és fényes színek: fekete, sötétbarna, világosszürke, sötétszürke, antracit. Texturált hangok “Wenge Bras”, szürke kefe, “tölgy”, “Malaga Cherry”, “Walnut” és mások újratelepítik a drága fajták mélyen telített színeit.

Különböző stílusok

Ajtók A profilajtók különböző stílusokban készülnek.

Provence

A stílus Provence ötvözi Franciaország romantikáját, finomítását és rusztikus egyszerűségét. Ezt a pasztell árnyalatai és természetes anyagok jellemzik. Ha az otthonod ebben a stílusban díszített, akkor az ajtók bevonattal illeszkednek, amely egy természetes fát imitál. Érdemes figyelmet fordítani a könnyű hangokra.

Ez csak egy fehér ajtó vagy a fa fényfajták utánzása. Megengedett betétek átlátszó vagy matt üvegből. Az ajtók vizuális könnyedségét adják, és több természetes fényt adnak hozzá.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Klasszikus

A klasszikus a szigorú elegancia, a visszatartott luxus és a hagyományok betartása. Ez a stílus is releváns ajtók imitációs fa textúra. Csak itt, a könnyű színekkel együtt releváns és mély, telített árnyalatok (tölgy, anya és t. D. ).

Az ajtó kialakítása szigorúnak kell lennie, de ugyanakkor gyönyörű. A választás kényelméért a vállalat ilyen lehetőségeket kombinált egy külön csoportban a “Classic” névvel. Ez megtalálható az informatikai szilárd modellekben, opciók matt és átlátszó üveg, sőt romantikus ajtók kifinomult mintákkal.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Modern

A modern kombinációk és a klasszikus elemek és a modern trendek. Ez a stílus eredeti árnyalatokat és az egyéniség fényes kifejezését igényli. Az ilyen belső terekben a természetes témák, a természetes anyagok túlsúlya van.

A modern ajtóknak van egy szerkezete egy fa alatt, festett üvegablakokkal díszített, szokatlan üveg. A márka gyűjteményt kínál ugyanazon név nevével, amely különböző eredeti modellekből áll.

Itt látható a keresztirányú és átlós csíkok, négyzetek, amelyek az üveg alkalmazásában az ellenőrökben és más nem szabványos megoldásokban találhatók. Ugyanakkor, az átlátszó és fehér matt üvegekkel rendelkező opciók mellett a modellek geometriai mintákkal, ezüst, gyöngyökkel és lakkozott betétekkel vannak ellátva, díszítő ajtóvászonok.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

A színes bevonat változatos, de a legnépszerűbb árnyalatok “Wenge” és “Esh White Meling”.

Csúcstechnológia

High-tech – modern irányítás a designban, beleértve a dinamizmus, az üveg és a fém, a modern technológia.

Ebben a stílusban lévő ajtók matt bevonattal rendelkeznek. Megengedett betétek üvegből és műanyagból. Nem rossz az ilyen belső térben, és a Z sorozatú modellek, amelyeket az elegáns design és az alumínium szélének jelenléte megkülönbözteti a vászonon.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Minimalizmus

A minimalizmus szigorod és tömör. Funkcionalitás, nincsenek további részletek. Ajtók a minimalizmus szellemében. Elfogadható geometriai faragás, üvegbetétek egy színes bevonatú (fehér ajtók matt üveg vagy sötét ajtók fekete üveg). A modern verziók nyitó rendszere lehet, ellentétben a klasszikusokkal és a provenciával, ahol az új technológiák nem megfelelőek.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Padlástér

Padlás – szokatlan irányú, gyakran használják a lakóhelyi helyiségekben. Proaktív durvaság, gondatlanság, kezeletlen felületek, bútorok, ipari helyiségekre emlékeztetve – ezek a stílus fő jellemzői.

A Ploft stilisztikája tökéletesen aláírható a sötét árnyalatú kártyaajtókkal. Ami a nyitó típusát illeti, a szabványos lehetőségek mellett ebben az esetben a láthatatlan ajtók és csúszószerkezetek (Coupe, “Ghost”) megfelelőek lesznek.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Népszerű modellek

A márka több gyűjteményt jelent, amelyek mindegyike tartalmaz süket, üvegezett és kombinált modelleket, általános jellemzőkkel kombinálva.

 • H. sorozat – Cingle ajtók a klasszikus stílusokban és a modern. Az összecsukható szerkezet lehetővé teszi a struktúrák bármely részét. A polipropilén bevonat a különböző fajták természetes fából kifogástalan illúziót hoz létre.
 • U. sorozat – Iskolázott ajtók innovatív bevonattal egyértelműen. A Németországban kifejlesztett lakk fokozza a vászon ellenállását az ultraibolya kémiai, mechanikai hatásaihoz és hatására. Az ilyen termékek sokáig nem fognak elhalványulni és megtartani a megjelenés hibátlanságát.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

 • Z – Frame modellek a fenyő és az MDF. Ez a sorozat különbözteti meg az alumínium szélét, az elegáns modern szerelvényeket és a mágneses zárakat.
 • D sorozat – keretmodellek 3D-s hatással. Különleges bevonatot Nanospon megkülönbözteti a nagy szilárdság és a kifejezett mély textúra.
 • E sorozat – Keret laminált ajtók. Ez a gyűjtemény magában foglalja a modern design modelleket, amelyek a népszerű árnyalatok sima monofonikus bevonattal rendelkeznek.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

 • L. sorozat – Gyönyörű fényes bevonattal rendelkező modellek.
 • VG sorozat— Az ajtók gyűjteménye egyedülálló bevonattal “High gloss”. Az L sorozatból ezeket a modelleket a mechanikai hatások (karcolás, karcolások) és az objektumok tükrözésének képességével jellemezheti.
 • M. sorozat – Fém bejárati ajtók. A bevonat stílusának és színe lehet.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Hogyan válasszuk ki?

Az ajtók kiválasztása irodai, apartmanok vagy magánházak – fontos feladat. A jó minőség mellett vannak más fontos jellemzők, amelyek figyelmet fordítanak.

Gondolj, ha csúszós vagy összecsukható ajtókra van szüksége, vagy még mindig megáll a hagyományos verzióban. Az irodában jobb, ha egy könnyű árnyalatú laconikus ajtóterveket vásárolhat. A sötét hangok jól néz ki az üzleti környezetben, adj szigorúságot és szilárdságot.

A fényes opciók azonban nyugodtabb hangulatot hoznak létre, pozitív energiát töltenek be.

Az ajtók kiválasztása a lakóhelyiségekhez több tényezőtől függ. A szoba mérete, a falak színtartománya és a padló, a bútorok árnyéka fontos. A kis szobákhoz jobb választani a fénytani ajtókat. A sötét modellek nagy terekben jól néz ki.

Ajtók profilajtók

A színárnyalat a bútorok (például falak) vagy padlózat színe alatt lehet kiválasztani.

Ne felejtsd el a belső stílusát. A klasszikusok és a provence számára megfelelő textúra egy fa alatt. A modern környezetben, mattos monofoni ajtók és fényes. A fényes ajtók praktikusak, nedvességállóak. Ezenkívül képesek vizuálisan kibővíteni a helyet, és kitölthetik a szobát fényekkel. Azonban fontos megjegyezni, hogy az ilyen modellek jobban néznek ki a monofonikus falak hátterében (jobb, ha a forgó háttérképet választani).

Az ajtók a festékhez lehetővé teszik magukat a kívánt szín megvásárlásához. A szobába világos és szokatlan, vagy a láthatatlan nyitó rendszert használhatja, és elrejti az ajtót a falon.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Döntse el, hogy üvegelemekre van szüksége. Az ajtót vizuálisan könnyebbé teszik, adjuk hozzá a természetes fény szobáját. Ez az opció alkalmas nappali, étkező, konyha. További intim terek (hálószobák, fürdőszoba, öltöző) jobb választani süket modellt.

Telepítés

Az ajtók felszerelése jobb gyakorlat szakemberekkel. Ha saját kezével szeretne dolgozni, válasszon egy olyan lengőajtót, amely a szabványos utasítás szerint telepíthető.

Először a doboz megy. Ezután az ajtó levél és a fa csatlakoztatott tartozékokkal van felszerelve (hurkok, fogantyúk, tavaszi mechanizmus). A nyílásban a doboz be van illesztve és rögzítve. A folyamat befejezése után a növények felszerelve vannak, és a platávok rögzítettek.

Ajtók profilajtók

Ami a csúszó, forgó és összecsukható modelleket illeti, mindegyikük rendelkezik saját jellemzőivel a tervezés és a telepítés, amelyet csak szakemberek kell bízni.

Vélemény

A legtöbb vásárló ünnepli a profilajtók ajtóinak csodálatos megjelenését. Sokan vonzza az elegáns design és megfizethető árak kombinációját. A termékek minőségéről azonban ellentmondásos.

Ajtók profilajtók

A vállalat ajtajai elégedett tulajdonosaival együtt vannak azok, akik túl lágyaknak és instabilnak tartják az Ecoshpontot. Az ajtókra gondatlan keringéssel könnyen karcolások és zsetonok jelennek meg.

Beállítások a belső térben

Hófehér fényes ajtók fényűzően kiemelkednek a kávé árnyalat falai hátterén. Óvatosan tükrözik a fényt, úgy tűnik, hogy megvilágítják a szobát, vizuálisan könnyebbé és tágasá teszik.

Ajtók a wenge színei ellenkezőleg, látványosabbak a fényfalak és a padló hátterén. A szobát stílusos, modern és kissé szigorúbbá teszik. A folyosó tökéletes lehetőség, amely nem hiányzik a természetes világításban.

Ajtók profilajtók

Ajtók profilajtók

Ha a színes kontraszt összetéveszthető, akkor a szobát az ajtóválasztékhoz és platformhoz helyezheti el. Tehát harmonikusan beléphet a Sötét ajtóra a hófehér szobába, és hangsúlyozhatja a tervezés jellemzőit.

A szürke és bézs színek kombinációja semleges nyugodt belső kialakulást alkot. Ebben az esetben szép lenne, és az ajtók imitációval rendelkeznek.

Ajtók profilajtók

Ebben a videóban várja a profilok ajtóinak áttekintését.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása