Ajtók “ratibor”

Ajtók "ratibor"

Ajtók “ratibor” az orosz termelés terméke. Azok számára, akik gyakorlati acélbejárati termékeket keresnek, ratibor gyakorlati és megbízható választás lesz. A belföldi ajtóki design tökéletesek az orosz apartmanok számára, mivel a Yoshkar-Ola cég gyártása a modern high-tech berendezésekről. Ön is biztos lehet abban, hogy nincs probléma a telepítéssel.

Ajtók "ratibor"

Jellemzők és különbségek

A lakhatási és tulajdon megbízható védelme a modern személy természetes vágya. Az a növény, amely a “ratibor” bejárati ajtókat termeli, kielégíti ezt a szükségességet. A vállalat magas színvonalú, nemcsak a termékeket, hanem kiváló szolgáltatást és illetékes szakembereket is kínál, ezek technológiák, tervezők, mérnökök.

A gyártó bemeneti acélajtók megfelelnek az Oroszországban elfogadott valamennyi szabványnak, és a GOST-nak megfelelően gyártják.

Ajtók "ratibor"

Ez egy további megerősítés Kiváló minőségű és termékmegbízhatósági szabványok. Egy másik fontos mutató – Hangszigetelés. Az ajtók “ratibor” biztonságosan letilthatják ezt a kritériumot. A hőszigetelés még magánházakban is biztosított, ahol az ajtó közvetlenül az utcára kerül, mínusz mutatókhoz.

Az orosz gyártó kedvező ár-érték arányt garantál. A hazai cég megengedheti magának, hogy high-tech terméket készítsen megfizethető áron. A különböző színek és design megoldások lehetővé teszik, hogy kiválassza a kívánt modellt bármilyen belső és stílushoz. A gyártó üzeme garantálja a megbízható szolgáltatást és a tartós munkát nemcsak ajtók, hanem záró mechanizmusok is. A gyártott modellek különböző méretű és méretűek, amelyek bármelyik ajtóba illeszkednek.

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

Anyagok

A “ratibor” ajtók gyártója nem csak megbízható anyagokat alkalmaz, és használat előtt megfelelő minőségellenőrzést végez. Fém, szigetelés és MDF – az önálló bejárati ajtó fő összetevői. A fém kiváló minőségű acélt használ, amelynek vastagsága legalább 1,5-1,8 milliméter. Az ilyen mutatók megbízható lakhatást és biztonságot nyújtanak. Az ajtó részleteit porfestéssel borítják, amely sok éven át nem kapja meg és megőrzi a kezdeti megjelenést.

Mivel az ajtók “ratibor” bejárat, akkor a szigetelés fontos szerepet játszik. A gyártó legtöbb modelljében az ásványi wat URSA-t használják, amely a szempontból biztonságos, tiszta anyag. Megbízhatóan melegen tart, és nem hagyja ki a hangot. Az ilyen anyag egy másik vitathatatlan előnye – tartósság, Hűségesen készen áll, hogy fél évszázadig szolgáljon. Ilyen ajtó, és vele és egy doboz, nem fél a hirtelen hőmérsékletcseppektől és rosszul éget.

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

A fenti anyagok mellett az ajtók előállításánál “ratibor” -ot használnak MDF a belső és külső felületen. Az MDF egy extrudált finom faforgács. Környezetbarát, és nem okoz allergiás reakciót. Az MDF külsőleg megismétli a fa mintát, tartalmazhat eredeti szálakat is, ami az egyén és a tervező ajtaját teszi. Az anyag használatának további plusz, hogy stabil a karcolások megjelenéséhez, a páratartalom és a hőmérsékleti változások nem félnek.

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

Eszköz

Az orosz gyártási termékeket a részletek és alkatrészek megkülönböztetik. Mindannyian vannak:

 • hurok a csapágyakkal;
 • belső és külső felület;
 • Anti-üres csapok és riglel;
 • Fém külső panel;
 • A laminált MDF belső panelje, vastagsága 3,2 milliméter;
 • Töltőanyag poliuretán hab;
 • Porfestés antik réz;
 • Két zár – henger és suvidid – három briggával.

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

A “Ratibor” ajtók konfigurációjában a belföldi szabványok szerint a negyedik fokozatú biztonság megbízható vára van.

Kiegészítő védelem biztosítja páncélozott bélés a kastélyon, Mentés lövés a felvételektől. Ha otthon, nap és éjszaka van, a biztonság erősíti a belső székrekedést. A beépített szem lehetővé teszi a 180 fokos áttekintést és áttekintést. A belső csapágyakkal ellátott hurkok nem adnak bűnözőket az ajtó eltávolításához; Ők is védik a sagging és az előfordulás ellen.

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

Méretek és ár

A dimenzió sorozat a régi tervezés és a modern házban lévő apartmanok telepítésének lehetőségét foglalja magában. A modell dimenziói kevesebbek – 860 2050 milliméterrel. Nagy termékméretek – 960-2050 milliméter.

Az orosz ajtók “ratibor” ára tizenhárom-huszonhat ezer rubelből változik.

Ajtók "ratibor"

Modellek

A modellek lehetnek a legkülönbözőbbek, színes, textúrájú, belsőépítészeti, kiegészítők, betétek. Tölgy, Wenge, Rosewood – felületet lehet végrehajtani egy adott anyag alatt. A színváltozatok is változatosak – könnyű, sötét, szürke. A bejárati vászonokat más ajtókkal kell beltéríteni, vagy ha nincs, a közös belseje.

A felületi textúra sima lehet, függőleges vagy vízszintes csíkokkal, téglalap alakú ablakokkal. Vannak modellek és tükörbetétekkel. Nemcsak látványosnak tűnnek, hanem vizuálisan is lehetővé teszik a helyet, hogy bővítse a helyet. Az ajtó kiegészítőket is kombinálni kell a belső egyéb részletekkel is. Kiválaszthatja az aranyozott vagy krómot.

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

A fő modelltartományok által képviseltek a hazai gyártó “RATIBOR”:

 • “Gyakorlat”. Ezek a leggazdaságosabb modellek a gyártó számára. Van két zár – 4 és 2 osztálybiztonság. Fémvastagság – 1,5 centiméter; Maga az ajtó – 6 centiméter. Felület sima, permetezéssel.

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

 • “Oxford”. Ez a sor átlagos árkategória. A felületet faragványokkal díszítették. Az ajtóvastagság 6,4 centiméter.

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

 • London a legdrágább ajtók a gyártó “ratibor”. A külső és belső oldallal az ilyen ajtók a fa masszívában díszítik. Úgy néz ki, látványos, stílusos és drága. A biztonság maximálisan biztosított.

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

 • “Akadály”. Egy sikeres és megbízható választás egy lakás, vidéki ház, nyaralók, iroda lesz a modell “barrier” színek Wenge / White Ash. A költsége több mint 25 ezer rubel. A gyártó éves garanciát nyújt a termékeire a telepítés napjától. Ajtó doboz szigetelt. 1,5 milliméter vastagságú acél; Maga az ajtó 100 milliméter.

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

Töltőanyagként használt ásványi gyapjú. Két szuper minőségű kastély be van építve. A kastélyok további mortizálódtak. Az ajtót antik rézben festjük. Van egy anti-vandál szabadtéri és belsőépítészet. A bal oldali és jobb oldali ajtót telepítheti. Van egy autonóm éjszakai szelep. Használt króm szerelvények.

Vélemény

Zaj, hideg, tervezet már nem aggódik az apartmanokban. Az ilyen hatás az ügyfelek véleménye szerint a fém bejárati ajtók “ratibor” telepítését teszi lehetővé. A zárak megbízhatósága, a kiváló minőségű termék, a maximális ház védelme.

A felhasználók is figyelmet fordítanak ebben a pillanatban Egyszerű gondozás. A “ratibor” termékek törekvése, csak víz szükséges. Elég csak a por és a szennyeződés törlése porszalaggal. Szükség esetén szappanvizet használhat, hogy megszabaduljon az erős szennyezésektől. Ezután öblítse le tiszta vízzel és törölje le.

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

Ajtók "ratibor"

Azt is megjegyeztük, hogy a vegyi anyagok tilosak, károsíthatják a felületet, elrontják a színt.

A figyelem mellett a “Ratibor” cég Milánói modell áttekintése.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása