Ajtók “Sofya”

Az ajtók jelenleg nem csak a szoba védelme az indokolatlan vendégektől és a hidegtől, akkor a belső tér teljes elemévé vált. Ez az első dolog, amit látunk, mielőtt belépne a szobába. Gyárban a termelés ajtók „Sofya” már régóta dolgozik ebben az irányban, és készen áll, hogy széles választékát ajtók és a csúszó kialakítású, jó minőségű és megfizethető áron.

Előnyök

A “Sophia” márka széles körben ismert, termékei nagy igényűek. A vállalat 1993 óta működik, és folyamatosan javul a kiválasztott irányban. A Sofya gyár ajtajai megfelelnek az összes minőségi előírásoknak, és számos előnye van a versenytársak felett:

 • Az interroom ajtók és válaszfalak legszélesebb választása;
 • Kiváló minőségű szerelvények Olaszországból és Németországból;
 • Tisztességes megjelenés;
 • Környezetbarát anyagok;
 • Eredeti tervezés;

 • Biztonsági biztonság;
 • Elfogadható ár;
 • Jó hang és hőszigetelés;
 • A csúszó kialakítás kiválasztásának képessége;
 • Van egy tűzálló és nedvességálló ajtó.

Mi jobb?

A legvilágosabb versenyző “Sofia” a “Volkhovets” cég, amely szintén több mint 20 éve létezik a piacon. Mivel mindkét gyár egy árkategóriájú ajtókat termel, egy adott vállalat kiválasztásakor meg kell vizsgálni a tulajdonosuk felülvizsgálatát.

Mivel a megjelenés és a tervezés az, inkább az ízlés kérdése, hogy gyakorlati tanácsokat fogunk folytatni az interroomi ajtók megválasztására, a termékek fő tulajdonságai alapján:

 • Töltő. Mindkét vállalat végzi az ajtókat celluláris töltéssel, de csak a “Volkhovets” egy modelltartományt tartalmaz egy raktárból, a “Sophia” csak furnér.
 • Bevonatok. A Sophia a furnér, laminátum, laminatil, kéreg, selyem és lakkok felső bevonását teszi lehetővé, és a színpaletta olyan sokszínű, hogy bármilyen árnyékot választhat, és akár a falat is alkalmazhatja a falról. Mindkét oldalon különböző bevonattal ellátott ajtót is elvégezhet. Tehát például a konyha ajtaja fehér, és a folyosó oldalán kék. A Wolchovets csak furnér, és minden modell egy adott színben készül.

 • A felállás. Sophia szűkebb, bár sokszínűbb.
 • Tervek. Mindkét gyár nemcsak nyitott ajtók készítésére szolgál, hanem új formákat hozhat létre a tér és a nagyszerű lehetőségek kialakításában a belsőépítészetben. De néhány mérnöki struktúrák “Sophia” -nak nincs analógjai. Például a “mágia” vagy a “megnyitó” rendszer.
 • Tartósság és kopásállóság. E kritérium szerint a visszajelzés ellentmondásos. Valaki hosszú ideig élvezi az egyik vállalat termékeit, és nincs panasza, és valaki fordítva elégedetlen a termékekkel. És a százalékos arány átlagosan ugyanaz mindkét vállalatnál.

Nézetek

Az ajtók az utolsó érintés, miután a fő javítás után a helyiségben, de ő, aki hangsúlyozza a belső kialakítás ötleteit, vagy megváltoztatja őket a gyökérben. Sophia segít abban, hogy kitalálja ezt a nehéz problémát. A közömbös és bejárati ajtók széles skálájának köszönhetően mindenki megfelelő modellt fog találni maguknak.

A belső ajtók stílusban, tervezésben, színben, tulajdonságokban, tervezésben különböznek, az anyagból származik.

Ami a bejárati ajtókat illeti, a Sophia cég képes kielégíteni a kérelmeket.

A bejárati ajtó kiválasztása, mindegyiket több alapelv vezérli:

 1. A terv megbízhatósága;
 2. A biztonság érzése;
 3. Hangszigetelés;
 4. Külső fellebbezés;
 5. A rendszer képessége nem adja meg a port és a vázlatokat;
 6. Tűzállóság.

Választás a “Sophia” cég javára, a terv minden tervét végrehajtják.

A vállalat kiváló minőségű, környezetbarát fém ajtókat gyárt, amelyek megfelelnek az összes szükséges követelménynek. A termék két acéllemezek vastagsága 2-3 mm, fix egymás között különösen tartós keretet, a tér között van töltve érezte, ásványgyapot, fenyő fűrészáru, amelyek kitűnő hangelnyelő tulajdonságokkal.

A Sophia gyári bejárati ajtóknál választott vevők pozitívan reagálnak a vásárlásról.

Népszerű szerkezetek tartják lengőajtók, egy-, két- kézzel ajtó, de ebben a kérdésben, a Sofya gyár költözött egy új szintre, javítja a mechanizmus, ami egy új formája.

Tervek

A cég mérnökei kifejlesztették az egyedülálló csúszó rendszerek különböznek, hogy helyet takaríthat meg, lehetővé teszi, hogy nyissa és zárja az ajtókat csendesen, munka simán és könnyedén, és meg szép és esztétikus.

Ezek a rendszerek a következők:

 • “Kompakt” – Rotációs csúszó mechanizmus kialakításakor. Az ajtó kinyitásakor a vászon fele feloldódik, és szorosan mozog a falra;
 • “A nyílás belsejében” – Használhatja 2, 3 vagy 4 Vásznok bármely gyűjteménye ajtók, hajtogatott a kaszkád egymással, megnyitva az áthaladást a szobában;

 • “Varázslat” – A nyitó és záró folyamat hasonlít a munkát az ajtók a szekrény rekesz, az egyetlen különbség az, hogy a vezetők és azok a mechanizmusok megbízhatóan rejtve a szem, és a vásznon látszik, hogy csúszik a levegőben;
 • “Tolltartó” – Amikor megnyitja az ajtót “belép” szó szerint a falon belül, és eltűnik ott;

 • “Rejtély” – A fali csúszdák a fal mentén csúsznak a nyílás alatt alig észrevehető útmutatóhoz;
 • “POTO” – A rendszer hasonlít a klasszikus swing ajtók, de egy ilyen ajtó mozog nem a hurok a felismerés, ám a különleges forgó mechanizmus, amely által kifejlesztett gyári;

 • “Coupé” – klasszikus ajtók-rekeszrendszer, de egyedülállóan díszített egy speciális doboz és a speciális technológia szerint készült;
 • “Könyv” – az ajtó, amikor a nyílás fele a nyitó és a könnyű mozgás belsejében lévő harmonika felé hajlik.

Általában minden összecsukható szerkezet nagyon megbízható, tartós és praktikus, kiváló alternatíva a bosszantó lengő ajtók a szokásos hurkok. Minden egyedi és egzotikus szerelmeseinek ajánlott.

Anyagok

A Sophia széles választékot kínál az ajtók modellek létrehozásakor használt anyagokból. A belső töltés túlnyomórészt furnér, de a külső befejezést minden ízlésre, selyem, kéreg, laminált, furnér, lakk.

A selyem egy speciálisan alkalmazott, főként a por fémbázisán, amelynek következtében a termék tartósabbá és kopásállóbbá válik. A Cortex egyfajta furnér, amelyet mesterségesen, csak tartósabb, nem változtatja meg az idejét, ellentétben a természetes furnér.

A lakknak tükörfelülete van, az ilyen recepció a modern design tükrözi a hi-tech stílusában. Minden anyag környezetbarát, speciális feldolgozáson megy keresztül, és speciális alkalmazásnak van kitéve, hogy a termék a lehető leghosszabb ideig szolgálná, és elégedett legyen a szem.

A gyár termékcsaládja tartalmazza a teljesen üveg és üvegelemek modelleit. A gyár számos megoldást kínál az ilyen modell árnyalatának kiválasztására: tiszta átlátszó, “bronz”, fekete, szürke, homok, fehér, szürke, matt vagy tükör hatására.

Színek

A “Sofya” által kínált ajtók színséma szinte korlátlan. A természetes hangok harmonikusan illeszkednek a klasszikus designban: a világosbarna-tól egy sötét árnyalatig. A modern loft stílusú apartmanok, fehér, kékes, szürke matt és fényes színek alkalmas. Vannak az ajtók a festékhez.

A tervezői megoldásokhoz kellemes lehet meglepni a különböző színek ajtóit különböző oldalakról: például a hálószobában nyugodt bézs, és ugyanolyan ajtó a folyosón sötétbarna vagy sikoltozik.

Dimenziók

Ajtóvászonok, általában szabványos méretek: 600×1900, 600×2000, 700×2000, 800×2000, 900×2000. A “Sofya” gyár nem szabványos webes szélességeket készíthet 1 méteres és nagy ajtóknál akár 2,3 méterre az “eredeti” gyűjteménytől, a szivárványtól. A vászon vastagsága 35 mm, az ajtókat elhanyagolják.

Ne hagyja figyelmen kívül ezeket a paramétereket. Ha a doboz nem tud illeszkedni az ajtóba, akkor bizonyos pénzeket kell kialakítania a fal részének lebontására. És abban az esetben, ha az ajtó túl nagy, akkor jónak kell lennie.

Népszerű modellek

Minden idő népszerű klasszikus stílusú modellek. A fogyasztó hozzászokott hozzá, és készen áll arra, hogy újra és újra visszatérjen a klasszikusoknak. A “Sophia” gyár meglátogatta ezt a megközelítést a neoklasszia stílusában készült ajtók létrehozásával, amely a “Classic” és a “Bridge” gyűjteményekben megtapasztalta őket. Vannak teljesen süket vászon is, valamint az üveggel díszített vászon.

A népszerűség megszerzi a skandináv stílusát a belső térben, jellemzi a vonalak szigora, a színtisztaság (hideg árnyalatok) és a funkcionalitás érvényesül. Sophia kifejlesztett egy egész sorozatot, amely erre a stílusra szentelt.

A kitűnő design szerelmeseinek, a vállalat azt javasolja, hogy figyelmét a “skyline” és a “manigliona” gyűjteményre fordítsa. Az elsőt a mennyezeti ajtók teljesen egyedi koncepciójában végzik. Úgy néz ki, elegáns, friss, de ugyanakkor alapvetően és koncepcionálisan.

A régi NEF alatt díszítő befejezésekor a “Sofya” gyár létrehozta a “fény” gyűjteményt egy vintage stílusban.

Kontrasztoldatok, szigorvonalak, falálló fali szín, aranyozott, fényes és bőrelemek – a “puha Laksheri” stílus fő megkülönböztető jellemzői. A belső stílusú támogatóknak a “Crystal” és az “Rain” gyár “Sofya” nyílászárókra kell figyelniük.

A vállalat zászlóshajója a láthatatlan technológiával készült ajtók. A fejlett tervezők szerették oly módon, hogy díszítsük a bemeneti nyílások és a “láthatatlan” kísérletet a kreatív felmérésekben. Ajtó vászon beállít egy falat, míg a rendszer magában foglalja a platávok távollétét. A hely egyetlen kész alakot és teljes biztonságérzetet szerez.

Hogyan válasszuk ki?

A jó belső ajtó fő tulajdonságai:

 • Az anyag, amelyből a vászon és a plate-sáv elvégzése környezetbarát, nincs szaga, biztonságos az egészségre;
 • A legjobb, ha természetes furnér vagy fa tömbből származó termékeket választhat;
 • A teljes ajtó kialakításának színe homogénnek kell lennie, válás és foltok nélkül, tiszta, nem ihletett;
 • A fényes ajtók lefedése ideális sima felületet kell teremtenie, nincsenek buborékok, letétek, karcolások, természetellenes deformációk;
 • Ha az ajtót lakk tetején borítják, nyomja meg a köröm felületét. Olcsó, rossz minőségű anyag születik;
 • Ellenőrizze az összes résidőket. Az internet és a lejtők közötti távolság nem lehet több, mint 1 mm a kerületben;

 • Ha az ajtó különböző elemekből (keretek, üveg, rács) készül, tanulmányozza az összes ízületet – nincsenek hiányosságok;
 • A hurkoknak erősnek kell lenniük, megfelelnek a vászon súlyának, kizárják a saggingot;
 • Minden mechanizmusnak csendben és könnyen dolgozni kell;
 • Ellenőrizze a konfigurációt (egy webes és doboz kötelező jelenléte);
 • Válasszon jó, kiváló minőségű szerelvényeket. Ez kizárja a bontásokat és a kívülállókat, amikor megnyitja és bezárja az ajtót;
 • Ismerje meg az eladót a hangszigetelés mértékéről

Az ajtók kiválasztása apartman vagy ház számára észrevehetően egyszerűsíthető, ha a “Sofya” gyár termékeit választja. Hatalmas számú modell, színek, textúrák és anyag az ajtók gyártásához nem hagyhatja el a cég versenyzőjét.

A legújabb csúszó rendszerek használata lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg, megverte az Ön javára.

Javítás

A “Sophia” gyár 3 évig garanciát ad a termékeire, az ajtók működési szabályainak függvényében.

Milyen esetekben nincs biztosítani a garanciális javítás vagy a termék cseréje:

 1. Az ajtó design által nem biztosított szerelvények használata.
 2. Szegényminőségű munka az ajtó, a sérülés vagy a platáv károsodása során.
 3. DIY javítóajtók.
 4. Szándékos mechanikai károk terméke vagy a tárolási és üzemeltetési feltételek megsértése.
 5. A szállítás során kár.
 6. Természetes kopás.

A jótállási esetben lépjen kapcsolatba a vállalat forródrótjával. Ha a jótállási időszak kijött, és a termék elrontott vagy eltörte, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a műhelyhez megfelelő képesítéssel.

Nagyon gyakran vannak olyan modellek, amelyekben keskeny vastag üveg épült. A gravitáció miatt az üveg leereszkedhet, és az ajtó a furnér és üvegcsatlakozás ízületeiben. Ez gyorsan megtörténhet, majdnem közvetlenül a vásárlás után. Ne próbálja meg saját maga javítani a hibát, ez csak akkor lehetséges, ha bizonyos eszközök vannak, mivel a technológia, a folyamat ismerete.

Az ajtószerkezetek javításával foglalkozó számos cég ismeri a modell ezen jellemzőjét, és könnyen rögzítheti az ilyen vásznat. És nem várhat, amíg az üveg kiesik, így a javítás többet fog költeni.

Ha a gyomirtás, és az ajtó megmaradt, a “méreg-platáv” geometriája megzavarta, az ajtó nem egy félig nyitott formában van rögzítve, a zár mechanizmus rossz, akkor itt az ideje, hogy gondolkodjanak a javításokról. Az ilyen hibák otthonukban megoldhatók.

Először is, a mester elvégzi a feladatot, hogy eltávolítsa az ajtó ruhát, és becsülje meg a hurok állapotát. Ha szükséges, ha kíváncsi, akkor ki kell cserélni a hurkokat az új.

Az ajtómentés is megtörténhet, mert túl rövid csavarok, amelyek egyszerűen elkezdtek ugrálni a gravitációból. Ezután találja meg az erősebb és cserélje ki őket. Talán a hurokpárok nem elég ahhoz, hogy megtartsák a vászonot, majd telepítsenek további hurkokat a terv tetején.

Ha a probléma a platálban van, akkor is szükség van (nagyon óvatosan, anélkül, hogy károsítanák a bevonatot), és további csavarokkal erősítik őket.

A kis karcolások kiküszöböléséhez nem kell eltávolítania a vászonot. Vegye fel a festéket, amely alkalmas a színre, és óvatosan tegye meg a kár helyét. Ha az ajtó lakkozott, akkor is alkalmazni kell a lakkot és biztonságos.

Jó megoldás a helyiségekben, ahol a mellékletek megjelenését minden bizonnyal külső tényezőknek kell alávetni, például egy gyermekben, egy jó megoldás lesz az ajtó a festéshez, amely idővel nem kell változtatni vagy összetettnek lennie helyreállítási munka, és elég lesz az új belső elem átfedése és kapása.

Vásárlói vélemények

A vonzó tulajdonságai, a Sofya gyár ajtajai nagyon népszerűek az orosz piacon. Minden vásárló azt állítják, hogy az eredetileg ajtók meg nagyon tiszteletre méltó, jól látható, hogy ez egy prémium termék jó anyagokból. Vonzza a modellek hatalmas választékát, jó szerelvényeket, amelyek zökkenőmentesen és csendesen futnak, és a reklám márkájú.

A hiányosságok azonban megkezdődnek. Néhány fogyasztó észreveszi a hibákat 5-6 hónapon belül a működés megkezdése után: egyes helyeken a film elkezd húzni, a platávok esnek. Valószínűleg a fűtési szezon kezdete során a hőmérsékletcsökkenési és páratartalomhoz kapcsolódik. Azt is megjegyezzük, hogy az ujjak nyomai nagyon észrevehetőek a sötét szín ajtaján, de ez inkább a színes tulajdonság, mint a gyártó hiánya.

Sok panasz megy a munka a kereskedők: nem hajlandók kicserélni, nem fogadja el a panaszok és a panaszok, és teljesen elutasítják a bármilyen szolgáltatást, miután cselekmény eladó, rosszul tudja a terméket, nincs információ a gyártó, a szállítási idő nem teljesült. Azt is szem előtt kell tartanunk, hogy a kereskedő telepítésével kapcsolatos munka nem veszi figyelembe, ez a kérdés önállóan kell megoldania magát.

Lásd További visszajelzést a “Sophia” gyár “láthatatlan” sorozatának modelljéről.

Beállítások a belső térben

A választás megállítása a “Sofya” gyár termékeire, megoldásokat találhat bármilyen összetettségű tervezési belső terek számára.

A legújabb divattól és a csúszó struktúrákhoz kialakított stílusokban, mint például egy szigorú klasszikus, hideg és elegáns skandináv stílusban, szüreti shobbie-elegáns, modern és hiányos stílusban.

Tolóajtók a “Mystery” rendszeren – kiváló választás a high-tech stílusában készült apartmanok számára.

Az ajtók a “skyline” gyűjteményből tökéletesen megnézik a minimalizmus stílusát.

Azok számára, akik az időkkel folytatódnak, és követik a legújabb tervezési tanácsokat és trükköket, megkóstolják az ajtót a “láthatatlan” sorozatból. Ez az újdonság nem volt olyan régen, de az ilyen design támogatói egyre inkább egyre inkább. Érdemes megjegyezni, hogy a “láthatatlan” kenuzás a Sophia tervezők fejlesztették ki.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: