Ajtókészülékek

Néha rendkívül nehéz választani a megfelelő belső ajtókat vagy bemeneti struktúrákat. A szakértő és az egyszerű vásárlók eltérhetnek, így a gyártók bőségében és termékeik választékában zavaros lehet. Mindenki tanácsot ad egy bizonyos védjegy, így a választás nagyon nehéz. Sok tanácsot kell fordítania, hogy figyeljen az olyan észtálló ajtókra, amelyek kifogástalan működési tulajdonságokkal, gyönyörű megjelenéssel és hosszú szolgálati időszakokkal rendelkeznek.

A márkáról

Az Interroom ajtók és bejárati tervek létrehozása, kézzel rajzolt, ívek, bevonatok a padlón és az apartmanok és házak díszlapján, a vállalati Estet 2002 óta foglalkozik.

Interroom Systems – Brand Pride Object. A termékeket kifinomult design és kiváló minőségű mutatók jellemzik, amelyeket gyakran az elégedett ügyfelek beszélnek. A Kereskedési Mark az Interroom vászonok és irodák felszabadítására specializálódott, amely 21 gyűjteményben látható irodák számára.

A gyártási folyamatot, a Estet márka ideális kombinációja a természetes alapanyagok és az innovatív technológiák – minden vásznak jönnek létre a természetes fa hegység egy része MDF. A PVC mesterséges anyagának kialakítása a külső negatív hatásoknak ellenáll.

A gyártó sorozatában nincsenek kizárólag a tömbből, és nincsenek furnérozott lehetőségek, de a vállalat összes terméke teljesen biztonságos, megbízható és vonzó.

Sajátosságok

Az ajtópiacon az Estet termékek különösen népszerűek a vállalat alapos átgondolt politikájának köszönhetően. A márka számos pozitív funkcióval rendelkezik, amelyeket a vásárlók vonzanak:

 • Nagy áruk kiválasztása. A választék 21 gyűjteményt tartalmaz. A fogyasztók választéka lehetőséget kínál az összes szeretett klasszikusoktól a minimalista végrehajtási lehetőségekig. Az ajtóvászonokat egy formában, színnel, vágási módszerrel, designnal (üveg – átlátszó és színezett, alumínium betétek és ilyen) tekintik meg. A bemeneti struktúrák különbségei vannak a célanyagban. Vannak porszövetek, díszített kovácsolással vagy ólomüvegekkel, dekoratív panelekkel. A fémlemezek vastagsága és a szigetelés térfogata közöttük.

 • Elérhető költségek. A TM Estet csak a márkás szalonokban hajtja végre a végterméket. Ez azt jelenti, hogy az ajtóknak nincsenek kereskedője felár ellenében. Az adott példány potenciális márkájú ügyfeleinek költsége látható a vállalat honlapján. Ez lesz a termék valós ára, amely egybeesik az árban az áruházban.

 • Egyéni megrendelések. Az Estet szabványos méretű ajtókat indít: 2000 mm magas és 6000-9000 mm széles szélesség. Vannak olyan nem szabványos termékek, amelyek magassága 1900-2300 mm. A vászon szélessége 400 mm lehet. A gyártó megérti, hogy az ajtók bármely belső egyik fő eleme, ezért a terveket és az ügyfelek bármilyen méretét és kívánságait gyártja. A vállalat az ajtókat nemcsak méretben, hanem színeket is hoz létre. A választék eredeti modelljei, például az egyik oldalon és barna barna barna. A gyárban van egy további szolgáltatás – az ajtó culdonok gyártása.

A gyártó technikai képességeinek köszönhetően az ügyfelek bármilyen díszítéssel rendelkező struktúrákat kaphatnak minden dekorációval: tükörbetétek, háziállatok, háziállatok, szellőztető lumen, marás, rajz rajzolása.

 • Jó minőség. Ajtókészülékek gyártásához egy fenyő tömb használatra és mesterséges anyagok a belső töltés díszítésére (bemeneti modellekhez).

Számos vevők, valamint az asztalosipari termelés szakemberei szerint a Ready-Made Canvas Estet:

 • tartósság;
 • erő;
 • esztétikai fellebbezés;
 • alaposság.

Összekapcsolt

21 Az Interroom Ajtó rendszerek gyűjteménye több mint 500 verzióban kerül bemutatásra. A klasszikus típusú vászonok a “Klasszikus” gyűjteményekhez, “Provance” és Dr. A klasszikus “új módon” az “elegancia”, a “Novella” sorozat, jellemzi tökéletesen sima formák és tömör design.

Modern interroom rendszerek, amelyek díszítik a belső terek a divatos modern stílus, art deco, Shebbi-Chic van a „Royal” gyűjteményt „Trend” és a „magas”.

A korlátozott tervezési lehetőségekkel a “Style”, “Urban” sorozatban látható. Eredeti design – a “tökéletes”.

A vásárlók leggyakoribb és kedvenc többsége – Swing modellek. Ők egyedülállóak és kétszemélyes.

Csúszó rendszerek Funkció a szekrények elvén. Összecsukható ajtók elrejtik a falon. Az útmutatók az alján vannak felszerelve, és rejtőzik a csillogó szemektől.

Bejárat

Az ingatlanok védelmére és mások látványában alapított modelleket fémpor bevonatlemezek és díszítő bélés jellemzi – sima vagy további részletekkel.

Népszerű és leggyakrabban vásárolt modellek – “Optima” és “Alaszka”. Megkülönböztető jellemzőjük egy dekoratív pad az ajtóvászonok belsejében, amely a szobában van.

Rendszerek kültéri panelrel – ezek a Prestige sorozat és a prémium képviselői. Bejárat elit befejezéssel – “Elite”, “Alaszka 2.egy”. Ezen vásznon vannak kovácsolt elemek, van egy ólomüveg üveg.

Vélemény

Ha megjegyzéseket olvas az Estet termékekről, megjegyezhető, hogy a pozitív válaszok nagy részét jelentős számú negatív kijelentéssel hígítják.

Dicséret Challenge:

 • kiváló minőség;
 • széleskörű;
 • Gyönyörű design;
 • könnyű telepítés;
 • tartósság;
 • gyakori értékesítés;
 • Könnyen kezelhető.

Nem szeretik a fogyasztókat:

 • Termékár;
 • Szegény szerviz személyzet (egy pillanatra az online áruházakban létrehozott megrendelésekhez).

Szintén hátrányok vevők között a hiányzó eladó kézműves keményfából fa és sok hiányzó borítású modellek. Az ügyfelek elégedetlensége alacsony minőségű karbantartásban van kifejezve. Néha nincsenek modellek a raktárban, hogy a hivatalos honlapon “raktáron”.

Azonban számos pozitív visszajelzés jelzi a TM Estet termékek kiváló minőségét. A vállalat ajtajai nem kevesebb, mint negyven kilogramm. Ezt igazolja az a tény, hogy a fenyő időzítés a tervezésbe kerül, és nem a méhsejtek sejtjeihez hasonló szerkezet. Ez a részlet, amely az Estet-ajtókat ilyen magas színvonalúvá teszi.

A vászon dísze kiváló minőségű műanyaggal vagy akril – anyagokkal történik, amelyek egy természetes fa vágás mintáját utánozzák.

Márka 40 különböző befejezési lehetőséget kínál, így a vászonokat bármilyen belső térhöz lehet megközelíteni. Ítélve a vélemények elégedett vásárlók, arra lehet következtetni, hogy a modern bevonat biztosítja a hosszú élettartamot az ajtóban, mivel nincs horpadás és egyéb kellemetlen hibákat. Ezenkívül az ilyen bevonatok nem korrózió, amely lehetővé teszi az ajtók (bejárat) telepítését az utcáról olyan helyeken, ahol nincs védőhullám.

Az Estet Brand ajtajátformái a lélekre és az ügyfelekre esettek, akiknek kisgyermekei vannak. Bármely vászonból könnyedén eltávolíthatja a fiatal háztartások által készített festék, markerek és egyéb szennyező anyagok nyomait.

Elég, ha a lakk és a legösszetettebb vizuális hibák eltávolítására szolgáló eszközt gyorsan alkalmazzák, az ajtó külső rétegének, ezért a vonzó tulajdonságai nem kerülnek alkalmazásra.

Szeretem a fogyasztókat és azt a tényt, hogy az Estet kétéves időszakra garantálja termékeit, amely nem tesz semmilyen hazai gyártót, ha nem biztos, mint az áruk.

Még több információ az észtálló cég ajtajáról az alábbi videóból származhat.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: