Alumínium ajtók

Az alumínium ajtók népszerűek és igényeltek az ajtók tervezési piacán. A termékek egyetemessége és megbízhatósága lehetővé teszi számukra, hogy mindenféle lakossági és nyilvános helyiségben használják őket.

Előnyök és hátrányok

Az alumínium ajtószerkezeteket már régóta élvezték a megnövekedett vásárlási igény, és sok pozitív visszajelzéssel rendelkeznek. A fogyasztók ilyen ajtókat használnak elegendő idő alatt, a következő előnyök Megjegyzés:

 • Nagy ajtók ereje A külső mechanikai hatások, a hőmérséklet és a magas páratartalom csökkenése miatt. Ez lehetővé teszi, hogy alumínium szerkezeteket telepítsen mind behelyezett, mind bemeneti ajtóknak.
 • Termék Sikeresen kihasználva Úszómedencékben, fürdőkben, sportkomplexumokban, oktatási és egészségügyi intézmények, iroda- és bevásárlóközpontok, vasútállomások és repülőterek, irodák, apartmanok és vidéki házak. Bejárati ajtókként az alumínium modellek bármilyen klimatikus zónában telepíthetők;

 • Az alumínium ajtók nagyon Kis súly, A hurok csökkentett terhelése, kiegészítők és tervezési mechanizmusok miatt. Ez lehetővé teszi, hogy kiterjessze a termékek életét akár 50 évig.
 • Kihasználhatja őket széles hőmérsékleti tartományban – 80 fokkal nulla alatt, plusz 100. Az ajtóvászon nem deformálódnak, és megőrzi formáját és integritását az egész élettartam alatt, amelyet 100 ezer nyílt végű ciklusra terveztek;
 • Alumínium Környezetbarát nem radioaktív anyagok, Nem rendelkezik káros szennyeződésekkel és nehézfémek részecskéivel. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az alumínium ajtók teljesen ártalmatlanok és higiénikusak.
 • Ők Gondoskodik, jól tolerálja a feldolgozást a háztartási vegyi anyagok bármely eszközzel, és nem igényel különleges drága karbantartást és javításokat.
 • A sérült elemek cseréje töredékes, Az egész terv cseréje nélkül. Ez lehetséges az alumínium profil széles körű elterjedése miatt, amelynek előállítása nagy számú vállalat és az összetevők stabil jelenléte;

 • Az ajtók könnyen festhetők a megfelelő színben, Amely lehetővé teszi a kívánt opció megvásárlását, amely harmonikusan néz ki a homlokzat és a belsőépítészet. Az Ügyfél kérésére a termék teljesen üvegezhető vagy üvegbetétekkel díszíthető. Üveg lehet átlátszó, színezett, matt, festett üveg vagy díszített minta. Az ajtók ellenállnak az ultraibolya sugaraknak, így hosszú ideig tartják meg a kezdeti fajokat, ne égjen ki, és ne fakuljon.
 • Modellek Nem hajlamos a statikus elektromos felhalmozásra, Nem vonatkozik a korrózióra, és nem hajlamosak a penész, gomba megjelenésére. A patogén baktériumok és mikroorganizmusok reprodukálása is kizárt;
 • Alumínium tervek felszerelhető bármely nyitó mechanizmussal, Mi teszi nagyon széles körű alkalmazásukat, és a művelet megbízható és kényelmes. Az ajtók nagy zajszintű és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amely lehetővé teszi a sportcsarnokok, a zenei iskolák és más intézmények használatát. Ahol a fokozott hangszigetelésre van szükség.

Mínusz alumínium szerkezetek a meglehetősen magas ár. amely 12 ezer rubeltől kezdődik négyzetméterenként. Egy másik hátrányt lehet tekinteni a modellek összeegyeztethetetlenségét sok belső térrel. Az alumínium ajtók alkalmasak az ultra-modern stílusokban, mint például a csúcstechnológia, a minimalizmus és a techno.

A világos színekben festett termékek harmonikusan megnézik a stilisztikai pop art és a fúziót. A klasszikus, hagyományos és retro interiorok alumínium ajtók csak a fa elemek és szemüvegek használatával alkalmasak.

Rendszertervezés

Az alumínium ajtó az alábbiak szerint történik: az útmutatókból álló keretben az ajtóvászon van felszerelve, amely süket teljesítményt, valamint teljesen vagy részlegesen üvegezett. Az üvegcsomag felszerelésénél egy habfotlót használnak tömítőanyagként, köszönhetően, amelynek köszönhetően lehetséges Nagy zaj- és hőszigetelő ajtók.

Üveg vászon vizuálisan növeli a helyet, és elősegíti a napfény behatolását. Az üveg átlátszó, matt és ólomüveg, jelentősen kiterjeszti az alumínium-ajtók lakossági és közterületű használatának területét. Bizonyos esetekben az üvegcsomag helyett tükörfelületet használnak.

Az alumínium ajtó keretét különböző fajták fa tömbjének profiljával lehet feltölteni. Ebben az esetben a vászon hangelnyelő tulajdonságai növekednek, és az ajtók klasszikus és hagyományos lakosztályaiban lévő ajtók használatának lehetősége. A fából készült töltésű modellek több mint kettős üvegezésű ablakokkal rendelkeznek.

A fiskális lehetőség a fa-chip és fa-rostos lemezek vásznatartalma, valamint az MDF lapja, amelynek vastagsága 5-6 mm. Az alumínium keret tömítéssel töltött csuklóval rendelkezik, a profilvezetők közötti különbség nem haladja meg a 0,25 mm-t.

Jellegzetes

Az alumínium ajtókat a GOST 23 747 szabványnak megfelelően gyártják. Követelményeinek megfelelően a jelen dokumentum, a termékeknek rendelkezniük kell a magas hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal, ellenáll a mechanikai és statikus terhelés, és egy munkamenetben legalább 100 ezer nyílások. A mázas termékeknek a süketvászon méretét kell kapniuk, legfeljebb 100 cm-t az üvegegység magassága és vastagsága 15-28 milliméter.

A kötőelemek tervezéseit végzik Nagy ötvözött acél, Mi teszi a hosszú élettartamot és kiküszöböli az ajtó zsákmányozását. Az internet és az ajtókeret közötti maximális megengedett résnek nem lehet több, mint három milliméter.

A keretelemek közötti rázkódások ragasztóalap nélküli tömítéssel vannak kitöltve. A vászon és a doboz kerületét fagyálló kontúr vagy tömítőanyag állítja le. Az ajtók kültéri oldala a harmadik osztály festék- és rozivális kompozícióinak anódfeldolgozásának van kitéve, amely biztosítja a termékek képességét, hogy a kezdeti nézetet az egész életen belül fenntartsák.

A kialakításhoz alkalmazott réteg vastagsága nem lehet kevesebb, mint hetven mikrométer. Megengedett kisebb hibák vannak kitéve GOST 9378, és nem haladhatja meg az ott megadott értékeket, különben az ajtót eltávolítják az értékesítésből.

Nézetek

A használat helyén és állapotában az alumíniumajtók hideg és meleg profilúak készülnek. A hideg nincs szigeteléssel, és belső, vagy abban az esetben, ha nincs szükség egy meleg szobát a hidegtől. A meleg profilt használnak utcai és tambourous ajtók, hővezető betét és fel van szerelve egy kerülete az ajtólap kettős tömítő áramkör.

A nyitó mechanizmus, az alumínium ajtók többféle típusúak:

 • A leggyakoribb és hagyományos Lengő nézet, Amikor az ajtó csak egy irányban nyílik meg. Az ilyen modellek a gyermekek intézményei, klinikái és irodaépületei vannak felszerelve. A vászon van szerelve a doboz segítségével rögzítő elemek, amelyek képviselik oldalsó hurkok. A tervezés egyszerűsége miatt a modellek alacsony költséggel rendelkeznek, és a legnépszerűbb alumínium ajtók.

 • Pendulum rendszer Lehetővé teszi, hogy megnyitja és zárja be az ajtót a felek számára. Ez annak köszönhető, hogy a rögzítő rendszer rögzítve van a padlón és a mennyezeten, biztosítva a vásznat, amely belsejében ingyenes mozgással rendelkezik. És kívül. A design közelebb van, amely a zárt állapotba viszi az ajtót, és nem teszi lehetővé a vászon számára egy ideig, hogy mindkét irányban lendüljön a tehetetlenségre. A modell lehet egy és kettős, és süket és üvegezett változat.

Amikor telepíti a közterületeken, nagy terhelés, akkor kell használni átlátható struktúrák, ez lehetővé teszi, hogy nézze át a teret a külvilágtól, és kizárja a sérülés veszélyét hirtelen nyitott ajtót.

 • Retold Sliding Door Coupe Mozgassa át a padlóra, mennyezetre vagy a fal tetejére telepíthető vezetősíneken. Az ajtó egyidejűleg az oldalra indul, párhuzamosan mozog a falhoz. A vászon rögzíthető, és a felismerés, amelynek mozgása a felső tengely miatt történik. Vissza csúszó modell lehetővé teszi, hogy jelentősen megtakarítás tér és telepíthető beltéri ajtók a szobában egy kis területen. Amikor telepíti behúzható ajtó szupermarketekben, automata nyitó rendszert használnak, amit a web mozgásban elektronikus érzékelők.

 • Karusszel nyitó rendszer Használható, hogy az ajtókat a helyiségben nagy keresztirányú. Gyakran ez a fajta építkezés látható a repülőterek, éttermek, bevásárlóközpontok. A kialakítás több ajtóvászonból áll, szinkronban forgatva a teljes függőleges tengely körül. Ez általában két-öt szakasz, amelyek teljes üvegezéssel rendelkeznek, ütésálló edzett üveg használatával. A rendszer automatizált, és a ruha forgásának sebességét az emberek mozgásának intenzitása határozza meg. Gyakran az ajtók mozgásérzékelőkkel vannak felszerelve, amelyek a személy megközelítik a struktúrát. A karusszel ajtó elkerüli a vázlatokat és a port, és lehetőséget nyújt a folyamatos emberi áramlás átadására.

Ennek a rendszernek a mínusza az, hogy figyeljen az ilyen ajtón keresztül történő figyelmes mozgásra, mivel az összes vásznat azonnal mozgásban adják meg, és véletlenszerű sérülések veszélye van. Néha az ilyen modelleket forgónak nevezik, egy kerek dobnal analógiával. amely különbözik az ilyen típusú fegyvert.

 • Ajtók, felszerelt Összecsukható nyitó mechanizmus, Több részből áll, és hozzáadja a harmonikus típushoz. A vászon alkatrészei együtt vannak rögzítve az oldalsó vagy belső hurkokkal, amelyek teljes körű összecsukását biztosítják. Az összecsukható szerkezetek használatának köre nagyon nagy. Kis helyiségekbe telepíthetők, ahol a hagyományos ajtó felszerelése lehetetlen, és két vászonja van felére. Ezenkívül hatalmas területeken is elhelyezhetők. Ebben az esetben a harmonika nagyon széles körben van telepítve, és öt vagy több szakasz van.

Nagyon hatékonyan néz ki, különösen, ha színezett vagy díszített üvegmintákat használ.

A funkcionális jellemzők szerint az alumínium ajtók lehetnek Tűzoltó, páncélozott, golyóálló és robbanóanyag. E speciális modellek gyártása során egy darabból álló alumíniumlemezt használunk, és belső burkolatként szilikát anyagot használunk. A tűzoltási modellek gyártásához dupla üvegezésű üveg ablakokat használnak edzett és hőálló üvegből, amely megbízhatóan rögzítve van a vászonra tűzálló tömítőanyaggal.

Az ilyen kialakítás megakadályozza a füst és a szén-monoxid behatolását a szobában.

A profiltermékek színei

Az alumínium ajtókat széles körben állítják elő mind a legtöbb fém profil, mind a keret töltőanyagok. A fa-rostos és forgácslap lapjaival, valamint az MDF panelekkel felszerelt ajtók vászonok tökéletesen imitálhatják a természetes fa tömb színét és fa mintáját. Modellek, amelyek alumíniumból állnak, és különböző intézmények és nyilvános helyiségekben használják, elsősorban barna, fehér és fekete színűek.

Termékek gyártása a széles színválasztékban lehetővé teszi, hogy válasszon ajtókat az óvodák, klubok és szórakoztató központok számára. Ebben az esetben előnyösebb világos színek vásárlása, az ólomüveg ablakok vagy matt üveg kombinációjával, mintázattal.

Hogyan válasszuk ki?

Az alumínium ajtó modellének kiválasztásának első szakasza a profil típusának meghatározása. Az ajtó működési feltételei alapján választják ki. Ha a formatervezést egy üdülőként használják a ház vagy a vidéki ház számára, akkor egy melegített verzióra van szükség, további hőmegtakarítási áramkörökkel van felszerelve. A hidegprofil intelepverziójának megvásárlásakor.

A következő lépésben meg kell adnia a kívánt nyitási mechanizmust. Ez függ a becsült telepítés helyétől, az emberi áram intenzitásától, valamint az irány megváltoztatásának sebességétől. Figyelembe kell venni a szoba és a méretek méretét. A kívánt szélesség alapján meg kell határozni a szárnyak számát. Ezután ki kell választania az ajtólap típusát, amely lehet süket, ragyogó vagy kombinált.

Amikor egy ajtót választott egy lakás vagy egy magánház számára, figyelembe kell vennie a szobát díszített stilisztikai irányba. Klasszikus stílus, az alumínium ajtó, fából vászon sötét tónusok, amely jól látható rajz farost. A hagyományos belső terek esetében kiválaszthat egy modellt laminált MDF-lemezekkel, fából készült szerkezeti utánzással. Ebben az esetben a szín egyedileg van kiválasztva, és kombinálható bútorokkal, falakkal és padlóval, vagy kontrasztos.

Az üveg, ólomüveg ablakok és műanyag elemek használata az ajtóvászonok gyártásában jelentősen bővíti otthoni használatának területét, és lehetővé teszi, hogy bármilyen belső modellt választson.

Ha speciális tűzálló ajtót kell vásárolnia, ellenőriznie kell a megfelelőségi bizonyítványok rendelkezésre állását, amelyek garantálják az emelkedett hőálló és szigetelési tulajdonságokat. Széles túlterhelés esetén ajánlott kettős farkú ajtókat használni, amelyeknek szélessége 150-160 centiméterrel rendelkezik, és biztosítja a nagy számú ember szabad mozgását egyidejűleg, ha szükséges,.

Páncélozott vagy hackelő ajtó beszerzése, meg kell győződnie arról, hogy Raktáron magas osztályú zárak. Általában ilyen ajtók esetében a harmadik és a negyedik biztonsági szintet használják. A záró zónát fegyveres járművekkel kell felszerelni, és a keret további szalagokkal van felszerelve, amelyek biztosítják az ajtó és a deformációs ellenállás fokozott tartósságát.

A következő lépés az ajtó színének és a szükséges szerelvények kiválasztásának meghatározása lesz. Az ajtókat széles színpalettában állítják elő, így lehetséges egy termék megvásárlása a homlokzat, az erkélyek és az ablaküveg elemei színe alatt. Ezután a nap mérete, és figyelembe véve az eredeti követelményeket, vagy figyelembe véve az eredeti követelményeket, vagy a kész modell megszerzéséhez. A termék megvásárlásakor figyelmet kell fordítania az ajtó dobozára és a szárnyak kennelre. Nem lehet hézagok. A “meleg” struktúrák szögű ízületeit le kell zárni.

Az üvegezett modellekben hiányozni kell az alumínium profil és a székhely közötti különbség. A stroke-t az ajtó belsejében kell elhelyezni. Kettős üvegezésű ablakok kiválasztva, figyelembe véve a működtető ajtó kialakításának hőmérsékletét. A külső használathoz jobb választani egy háromdimenziós, és más esetekben elegendő kettős üvegcsomag lesz.

Figyelmet kell fordítania a vászon egységes színére és a speciális ajtóhurok jelenlétére. Ablak alkalmazása – elfogadhatatlan. A gumi tömítés repedésének és szárításának megakadályozása érdekében a kontúrot fagyálló anyagokból kell készíteni. Elfogadhatatlan a rés és az üveg közötti különbség jelenléte.

A telepítés után ellenőriznie kell az ajtóválaszték löketének simaságát és a zárak munkáját.

Gyönyörű példák

A könnyű, kényelmes, esztétikus és modern alumínium ajtók gyorsan nyertek népszerűség az ajtó tervezési piacán. Ezeknek az univerzális termékeknek köszönhetően nemcsak az emberek nagy áramlásának kényelmes mozgást tud nyújtani, hanem díszítheti az épület homlokzatát és a szoba belsejét is. A színek és a design széles választéka lehetővé teszi, hogy válasszon egy alumínium ajtót bármely lakó- és nyilvános tér számára.

Karusszel alumínium ajtók – elegáns és modern szerkezetek nagy teljesítményű és széles körben használják a nyilvános helyeken.

Elegáns lengőajtó: a fém és a műanyag harmonikus kombinációja, megfelelően díszítse a modern belső teret.

A bemeneti alumínium ajtó, amely egy színben készült a homlokzat elemeivel, a szilárd és szigorú bemeneti csoportot teszi lehetővé.

A matt üveg és a fém visszahúzható csúszó kialakítása hangsúlyozza a szoba stílusát, és előnyösen hangsúlyozza a figyelmet.

Rotációs interroom rotor-ajtó átlátszó üvegből és alumínium profilból, vizuálisan növeli a helyet, és tökéletesen illeszkedik a tervezéshez.

A luxus bejárati ajtó tökéletesen harmonizálja az épület homlokzatát, és megbízhatóan védi a szobát.

Összecsukható ajtók – kiváló megoldás a széles kilátások kialakításában. A modellek tökéletesen díszítették a szobát, és különböző belsőépítést készítenek.

Tudjon meg többet arról, hogyan válasszon egy alumínium ajtót, akkor megtudhatja az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: