Az “Ajtók háza” termékei: fajok és funkciók

A társaság „House of Doors” részt vesz a termelés bejárati és beltéri ajtók, több mint 10 éve, és ez idő alatt nőtte ki magát, mint egy megbízható és komoly szervezet. Ő kínál ügyfeleit, hogy vásároljon kiváló minőségű fából készült struktúrákat jó ajánlással és tanúsítással.

Sajátosságok

Termékek a márka „House of Doors” különbözteti meg egy egyedi és vonzó design, ráadásul ez a kiváló minőségű anyagok. Ha összehasonlítja a vállalat termékeit más gyártók analógjaival, magabiztosan azt mondhatja, hogy nem különböznek a minőségben, de kisebb áron vannak.

Az ajtó termékek természetes fából készültek (főként tűlevelű sziklákból), és így teljesen biztonságosak a környezet számára.

A vállalat fő feladata, hogy kényelmet teremtsen egy lakásban vagy irodában, hogy minden ember kényelmes, nyitó bemeneti vagy belső ajtót érezte. Az ajtó termékek korszerűsödése könnyen elveszhet, így a védjegy olyan termékeket gyárt, amelyek könnyen választhatók. A kiváló minőségű ajtók és az európai szolgáltatás előmozdítja a márkát messze, növeli a vásárlási igényét.

Kiváló minőségű szerelvények, elérhetőség és hatalmas modellek kiválasztása – ezek a fő kritériumok, amelyek jellemezhetik az “Ajtók házának” termékeit. Ezenkívül a szervezet alkalmazottai mindig készen állnak arra, hogy tájékoztassák a potenciális ügyfeleket az ajtók választékával kapcsolatos bármely kérdésre. A figyelmes vezetők gyorsan kiadják a megrendelést, és tanácsot adnak a legjobb telepítési módszerekről.

A felállás

Az ajtó design áruházában “Ajtók háza” Ön megvásárolhatja interroot, építkezés, fém és műanyag termékek. A belső vászonok több sorozatban kaphatók, amelyek mindegyike saját teljesítménye van.

A leghíresebb sorozat:

 • “Bútorasztalos” – Olcsó sorozat, amelyet az eredeti tervezés jellemez, a vászon vízszintes mintájával kombinálva. A cellulózon alapuló dekoratív anyagot dekoratív anyagként használják. A design duzzadt típusú nyílással rendelkezik, és egy ajtóblokkból áll. Egy sor természetes fát és szilikát vagy matt szemüveget gyártanak.

 • “Óceán” – Ez egy új gyűjtemény, amely öt modellt ötvözi egy rajz segítségével. Így a vevők csak egy sorozat segítségével frissíthetik az apartman belsejét. Az “óceán” előnye a modellek, a modern bevonat és a vázlagos alkatrészek változása a matt üvegből. Szinte minden termék fából és üvegelemekből áll, amely lehetővé teszi, hogy a ház kombinált stílusát hozza létre.

 • “Építészmérnök” – magában foglalja a fa keretből álló termékeket, amelyeken az MDF-lapok vastagok 0.6 cm. A panelek PVC-bevonatának köszönhetően megnöveli az erőt és az immunitást a deformációra. Minden tervezés egy üvegbetétekkel van ellátva, amely átlátszó szilikon ragasztóval van rögzítve.

 • “Europan” – gyűjteménye egyedi színű megoldások és innovatív vászonok. Ajtószerkezetek egy hagyományos teleszkópos és speciális kézi útból állnak, amelyek egy vonalat alkotnak az ajtóval. Ajtóvászonok színes üveggel vannak üvegezéssel..

 • Polaris – fehér zománcozott terméksorozat. Ennek köszönhetően az összes vászon könnyen illeszkedik a belső belsejébe, és hozzáadja a luxus luxust. Nem kell különösen gondoskodniuk rájuk – elegendő ideje törölni őket nedves ruhával. Minden modell innovatív berendezéseken készül, amely biztosítja a megbízhatóságot és a kiváló minőségű

 • Luxus – egy olyan gyűjtemény, amely modern bevonattal rendelkezik – Biospon. Ez az európai fejlődés a dekoratív bevonatok iparágában, amely hangsúlyozza a textúra természetességét speciális felületkezelés segítségével. A design erősségét egy fenyő tömbből készített keret biztosítja.

A “ajtók házának” fém bejárati ajtója a legmegbízhatóbb minták a lakás védelmére. Ezeket a magas szilárdság, a tartósság és a mechanikai károk ellenállása jellemzi.

Minden formaterület megbízható zárakkal van felszerelve, amelyek nagyon nehéz hack. A szigetelés sűrűsége csökkenti a termék termikus vezetőképességét, amely segít a ház belsejében lévő hő fenntartásában.

Ami a műanyagszerkezeteket illeti, két sorozatban készülnek: “cseppek” és “Harmonica”:

 • “Csepp” Tűzálló, hőszigetelő és zajelnyelő vászon, azzal jellemezve, hogy a megnövekedett szilárdság és kopásállóság.

 • “Harmonikus” – Ezek olyan műanyag belső ajtók, amelyek képesek megnyitni. Nagyon kényelmes a két funkcionális zónák hasznos helyének vagy szétválasztásának megőrzésére. Négy színben készülnek: dió, tölgy, bükk és fehér zománc.

Az építőipari ajtók vászonjai egy fenyőeretből állnak, és belsejében tele vannak cellátöltővel. Leggyakrabban ideiglenes használatra van szükség, ezért a speciális esztétikai tulajdonságok nem tartoznak. Segítségükkel zonálhatja a helyet, a hőszigetelő és a hangszigetelő helyiséget.

Fő méltóságuk tartósságban van: Még az üzembe helyezés után is az építőajtók a kinevezés által használhatók.

Választási szabályok

Ahhoz, hogy megtalálja a tökéletes vászonokat az “Ajtók háza” cégnél, meg kell mérnie a nyílást, hogy pontosan tudja pontosan a jövőbeni ajtó doboz méretét. A mester segíthet helyesen. Keres Építés kényelmesebb a cég hivatalos honlapján, mint keresni termékeit az épületboltokban.

Az online áruházban lehetőség nyílik arra, hogy azonnal megtudja az ajtó végső költségeit a telepítéssel, amely megmenti az ügyfél időt és pénzét. És a modellek és a modellek vastagsága lehetővé teszi a kívánt opció kiválasztását.

A tervezői design termékek olyan sokszínűek, hogy megtalálja a színezést, amely sikeresen illeszkedik a ház vagy az iroda belsejébe. Az ország házak esetében fontos a bejárat megjelenése, így a bemeneti fémszerkezetek a vonzerejének szerkezetét adják. Emellett néhány vasmodellnek van egy fafelvétele, amely lehetővé teszi, hogy telepítse őket egy faházba. Ha az áruház választéka nem rendelkezik a megfelelő ajtó klienssel, akkor rendelhet egy terméket a saját vázlatán.

Hogyan kell törődni?

“Ajtók háza” gondoskodik a termékekről, ezért az ügyfelek számára olyan utasításokat kínál, amelyekben az ajtóvászonok gondozására vonatkozó szabályokat írják le. Az ajtók a belső tér fényes része, és rendszeres figyelmet és megfelelő gondosságot igényelnek. Az állandó gondozás lehetővé teszi, hogy hosszú ideig megőrizze a ruhát a ruhát.

Csak bizonyos szabályokkal tisztíthatja őket:

 • A belső ajtók helyes tisztításához csak speciális mosószereket kell használni. Ez fontos, mert nem minden anyag előnyös hatással lehet a doboz felületére – néha helytelenül választott eszközök károsíthatják a bevonatot.

Nem lehet tisztítani a folyadékokat és a csiszolóporokat, mivel kémiai reakcióba léphetnek, és elrontják. A legjobb, ha tiszta vizet és alkoholt tartalmazó megoldást használunk.

 • Ajtó tisztítási folyamat – Könnyű és gyors folyamat. Először meg kell távolítanod a por a vászon felületét nedves ruhával, majd törölje szárazra.

 • Érdemes emlékezni arra is, hogy a javítás során a belső ajtókat el kell távolítani a hurkokból és tiszta. Szükség van annak érdekében, hogy ne károsítsa őket, mert a javítás gyakran a vegyi anyagok használatát jelenti. Alternatívaként az ajtólapok polietilén fóliával zárhatók le.
 • A “Ajtók háza” cég különösen gondosan gondoskodik az ajtók poliészter lakkával. Időnként egy speciális eszközzel kell kezelni, amely lehetővé teszi az ajtó szépségének és csillogásának fenntartását.

Vélemény

Az “Ajtók háza” cég bizonyította magát az építési piacon. Sokan kedvelik a gyártó termékeit, figyelembe véve, hogy a legjobb működési tulajdonságokkal rendelkezik. A vevők pozitívan reagálnak az ajtók struktúráiról, és azt sugallják, hogy jobbak a híres márkák sok más vászon minőségéhez. A tervezési megoldások változatossága lehetővé teszi, hogy válasszon olyan modellt, amely legjobban hangsúlyozza a ház stílusát.

És a bemeneti és a belső ajtók kiváló minőségűek és képesek nem egy tucat éves elhagyására. A vállalat gondoskodik a hírnevére, ezért segítséget nyújt az ajtóvászonok kiválasztásánál. Sok vásárló megszerezte a legjobb megoldás, ez annak köszönhető, hogy a konzultáció tapasztalt vezetők, akik nem csak segít a választás, hanem elfogadni az egyéni megrendelések.

Hogyan válasszuk ki az ajtót, tanuljunk a következő videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: