Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

A Bivalve Belső ajtók divatos tervezővé válnak a szoba díszítéséhez. Egy ügyes kiválasztott modell lesz a lakás belsejének csúcspontja, ha több mint 1 méteres ajtó van. Rendszerint a kétkezes ajtók telepítése a nappaliban, hozzáadva a különleges ünnepségeket és funkcionalitást. A nagy ajtó nagyon kényelmes a vendégek fogadása közben, és sok hely van, valamint a szoba elrendezésével. Általában az ilyen ajtókon keresztül a nappaliban nagy méretű tárgyakat hoznak: egy nagy étkezőasztal, zongora, mosogatógépek.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Ami?

A kettős ajtók két ajtó levél, amely átfedi az egyik ajtót. Minden vászon függetlenül működik. A szakemberek két ajtóvászonnal, kekszekkel rendelkező designt hívnak, és ebből a különbségből állnak, amely az egyrészt egy részből áll, amelynek csak egy szárnya van. Az egy ajtó a 200×80 cm-es szabványos ajtókba kerül, amelyet a legtöbb helyiség rendelkezik. Azonban, ellentétben a hétköznapi lakóházakkal, a csarnokok és a nappaliban egy hosszabb ajtó. A különbség az ajtókezetek eltérnek a szokásos méretektől, mivel ebben az esetben az ajtókat a megfelelő méretek is választják ki.

Bivalve Belső ajtók

A helyiségek tervezése során az ajtó szélessége függ a mennyezet magasságáról: a magasság növekedése, arányosan növeli a méretek méretét.

A nagy szoba, ez a megközelítés lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővíteni a teret, biztosítják a légáramlást, és az is logikus, hogy összekapcsolják szoba egyetlen egésszé, elkerülve a túlzott egyesület a kezelt szoba szekrény rendszer.

A kétpolitikus szerkezetek leggyakoribb mérete olyan, amelyhez a szélesség legfeljebb 120-130 cm, a magasság pedig 200 és 230 cm között van.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Nézetek

A kettős ajtók eltérőek lehetnek.

A leggyakrabban szimmetrikus struktúrákat használnak olyan inga mechanizmussal, amely az ajtót bármely oldalra kinyitja, ami kényelmes lesz az Ön számára a mozgás során. Aszimmetrikus lehetőségek ugyanazon tervezés végrehajtásához, amikor egy ajtószövet kevesebb, mint a másik szélességű.

Bivalve Belső ajtók

Sokkal kevésbé gyakran az ajtók a “kompakt” opcióban, ami magában foglalja az összecsukható szárnyak jelenlétét. Az ilyen konstruktív megoldás lényege, hogy az ajtó kinyitásakor fele fele és nyomja meg a falat. Az ilyen ajtó felét egy méretű vagy aszimmetrikus lehet. Ez az ajtó Olaszországból származott hozzánk, de Oroszországban nincs nagy igény.

Bivalve Belső ajtók

Dimenziók

A modern helyiségek szélesebb körű ajtóválasztékkal rendelkeznek, mint néhány évtizeddel ezelőtt, amikor a duzzadt kéthivatali szerkezet szélessége 130 cm volt, és a magasság legfeljebb 200 cm volt. Most már elindultunk a szigorú előírásokból, és az ajtóvászonok más méretben kaphatók: a keskeny opciók 50-60 cm-es szélességűek lehetnek, és nagyok – 70-90 cm. Ezenkívül vannak aszimmetrikus egyszeri módosítások, ahol egy szárny 40 cm, a másik – a másik – 60-90 cm. Során az ilyen ajtók, a kisebb szárny van rögzítve egy speciális mechanizmus a földre, és csak akkor nyílik szükséges, és a második széles szárny az a szerepe egy lengőajtó.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Előkészítési módszer

A gyártás módja szerint a belső ajtók a piliens részekből és pajzsokból gyűjtött modellekre vannak osztva.

 • Írott ajtók: Az ilyen modell fő vivő része olyan keret formájában történik, amely szabad területekkel rendelkező keretek formájában készült, nyílások formájában. A teljes keret olyan elemekből áll, amelyek függőleges vagy vízszintes helyzetben vannak csatlakoztatva, a ragasztóval rögzített puzzle összekötő részek segítségével.

A design belsejében bekövetkező opciók speciális töltéssel ragasztottak. A fa mellett az üres hely tele van üveggel és panelekkel fa-chip szálakkal.

Bivalve Belső ajtók

 • Pajzs ajtók: A széles sínekből készült keret készült, tetején a dekoratív bútorlapok fából készültek – MDF. A keret és a panel közötti ürítés hullámosított kartonpapírral, fából készült bárral, faforgácslemezzel van ellátva. A modellek szilárdak vagy kiegészített üvegbetétek lehetnek. Az ajtóképesség ilyen módosításai könnyűek és alacsony költséggel rendelkeznek, de működtek, és meglehetősen tartós, gyengéd kezeléssel.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Anyagok

Az ajtókészülékek előállítására szolgáló anyagok kiválasztása a tulajdonságaik, a költségek és a dekoratív tulajdonságok alapján kerül meghatározásra. Fontos kritérium az üzemi ellenállásuk és a tartósságuk.

 • Fa tömb: Premium osztály modellek készülnek főként érdekében a természetes fás fajták: kőris, tölgy, hurrá, dió, egyedi, nem szabványos projektek használják. Gyakran díszített tükör elrendezés, fémbetétek, szál. Vannak lehetőségei az ajtók számára, ahol a természetes fát csak a fafeldolgozó termékek főtervezőjének felső vékony bevonásával használják. Az ilyen modelleket furnérozottnak nevezik. Vizuálisan úgy néz ki, mint a fa tömbjének drága analógjai; nagyon nehéz megkülönböztetni egy modellt egy másikból;

Bivalve Belső ajtók

 • Műanyag: Műanyag anyag – polivinil-klorid, amely a természetes fából készült fajtákat utánzó anyagokat imitálja az aggregált kereten. Az anyag tartós polimer szerkezete fokozott ellenállással rendelkezik a külső hatásokkal szemben: nedvességállóság, hang és hőszigetelés. A termékek költsége kicsi, ezért nagy páratartalommal és hőmérsékletcsökkenéssel rendelkező helyiségekben keresnek;
 • Laminált bevonat: A design áll egy fakeret helyőrzővel, a befejező elemek tetejére helyezzük, és ez van laminálva egy polivinil-klorid fólia. A film laminálását a szerkezetek fényességét, fényerejét, az expozíció ellenállását biztosítja;

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

 • Üvegajtók: Utoljára egyre inkább az ajtók tervezési modelljei a vastag keményített ütésálló szemüvegből készült. Az üvegajtók szokatlannak tűnnek, bemutathatók, helyet és fényérzetet teremtenek. Az ilyen ajtók súlya azonban meglehetősen nagy, így az ajtó dobozok nagy állományt igényelnek.

Az egyes anyagok minden egyes designja előnyei és hátrányai vannak, amelyeket figyelembe kell venni a kiválasztáskor. Ezenkívül emlékezni kell arra, hogy az ajtóanyagot harmonizálni kell a szoba és a bútorok közös kialakításával, amelyet ott terveznek.

Bivalve Belső ajtók

Színek

Az ajtók színsémáját a padló, a falak, a bútorok színével kell összehangolni, és figyelembe kell venni az általános tervezési stílust.

 • Semleges árnyalatok: Az egész pasztell paletta, beleértve a könnyű hangokat, a fehér, a könnyű bézs, a világosszürke, valamint a természetes fa fényes tónusait utánzó színeket az univerzális alapvető színek színeknek tekintik klasszikus stílusban, skandináv, japán és provence stílusban. Ugyanaz a hangság lehet alkalmazni barokk és rokokó. Az ilyen színű ajtók hozzáadják a hőt, a kényelmet;

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

 • Hideg árnyalatok: Kombinálja az összes szürke, fém, gyógynövény és zöld, kék színt. High-tech, modern, minimalizmus, eklektika, loftware. Ma ez a legkeresettebb stílusok és színárnyalatok;
 • Sötét színek: Hozzon létre egy kifejezést és a jóságot. Leggyakrabban használt színes wenge, sötét dió, tölgy, kullancs, merab. High-tech stílusok, minimalizmus, klasszikus. Annak érdekében, hogy a helyiség ne legyen túllépve sötét színű, üveg, tükrök, fém vagy kontrasztos betétek az ajtók kialakításához;

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

 • Világos színek: Minden árnyékban telített élénk színű. Az ilyen termékek műanyagokat készítenek, és használják őket a gyermekszobában, a konyhában, a háztartási helyiségekben. A tervezők úgy vélik, hogy az ilyen fényes ajtó színe elasztikusnak kell lennie ugyanolyan névvel a belső kialakításban a teljes összetétel kiegyensúlyozására.

Bivalve Belső ajtók

A leginkább sokoldalú és gyakorlati szín fehér tekinthető. Ha nem tudja eldönteni a választást, és félsz, hogy hibázzon – meg kell választania egy Win-Win fehér színt. Nem vonzza a nagyobb figyelmet önmagára, a tisztaság és a kényelem hangulatától beltéri.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Különböző szobákhoz

Ajtónyílások zárva az ajtók, hogy megoszthassák a szobákat egymástól. A beltéri ajtók bizonyos típusokra oszthatók, a tervezési eszközük alapján:

A hurok az ajtókeret függőleges állványához kapcsolódik a hurokhoz. Ez a modell klasszikusnak tekinthető, telepíti azt, ahol elegendő szabad hely van az ajtók összetörésére. A swing ajtók megbízhatóak és egyszerűek, azokat a fogantyúk kiegészítik. Széles nyílásokban, általában két ajtós modellek telepítve vannak.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

A csúszó szerelt ajtók kényelmesek a webes speciális vezető felületének köszönhetően egy vagy egy másik síkba a falon. Talán egy vagy két szárny. A kialakítást korlátozott helyen alkalmazzák, ahol nincs lehetőség a swing ajtók telepítésére.

Bivalve Belső ajtók

A kazetta tolóajtók használhatók, ha a falak mentén különleges rést építenek a nyílás mindkét oldalán, ahol a legördülő ajtófalak fordulnak. Az ilyen modell telepítése bizonyos készségeket és készségeket igényel. Alkalmazás, ahol megtalálható, ahol lehetőség van egy tíz centiméterrel a niche területről.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

A hajtogató ajtók esetében a vászon felfelé hajtódik és a fal mentén helyezkedik el, mivel az ajtószárnyba telepített speciális összecsukható mechanizmus. Ez a design egy, két vagy három ajtószövetből állhat. Ez egy köztes opció, a duzzadt és tolóajtó között. A modell egy helyet takarít meg, és eredeti tervezési elemként szolgál.

Bivalve Belső ajtók

Az ajtók egykezes vagy kéthéjú lehetnek. A speciális mechanizmus kiemeli az ajtólapot a nyílás közepén, és az egyik módon cserélhet. Az ajtókat nyilvános hozzáférési helyeken használják, mivel nem rendelkeznek jó szorossággal, és szabad helyet igényelnek.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Az ingajtókban a mechanizmus biztosítja a szárnyuk bármely irányba történő lejátszását – kifelé vagy befelé. Ez a modell kényelmes a nappali számára, mivel nem zavarja a másik oldalra való mozgását, különösen a táblázat beállításakor.

Bivalve Belső ajtók

Szobák széles ajtókkal, melyet kettős ajtó tervekkel, modern és vonzónak látszanak. Egy ilyen szobában még a minimális tervezés is méltó.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Különböző stílusokban

A modern design lehetővé teszi a szoba belsejének stilisztikai kialakításának széles skáláját. Ennek megfelelően az ajtók stilisztikája megfelelne ez a stílus. Például fontolja meg néhány stílusot:

A tervezés a klasszikus stílust, a fény és pasztell árnyalatok, természetes vagy mesterséges felületek az ajtók gyártásához használnak. A klasszicizmus lehetővé teszi a természetes tömb vagy a tömb modellek struktúráját. Jól néznek ki, alaposan, drágák.

Bivalve Belső ajtók

A gyarmati színes stílusban, sötét, telített. A textúrát durva, a gyártás anyaga természetes vagy jó utánzás természetes tömb alatt. A dekoráció részletei pontosak, szimmetrikusak, gazdagok.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

AMPIR stílushoz, általában válasszon fehér, krém vagy homokos árnyalatokat, amelyeket az ajtó levél festésére használnak. A dekoráció aranyozás, ezüstözés, tisztító szál, dísz, nem csak az ajtó, hanem.

Bivalve Belső ajtók

A keleti stilisztika, válassza ki a tervei világos vagy sötét árnyalatú készült áttört, áttetsző vagy felfűzve egy sor olyan süket ajtó canvase. A díszítésben hexagonokat, gyémántokat, egyenes és éles sarkokat használjon.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

A szecessziós stílusban az anyagok lehetnek, de gyakrabban olcsóak, a fafeldolgozó termékekből. A felületek sima, sima, dekoráció nélkül. Színek – fényes és sötét árnyalatok között. Az egyetlen dekor az ajtófogantyú.

Bivalve Belső ajtók

A Provence stílusának, általában fényes árnyalatú, az ajtóban sok üveg, egy egyszerű interlacing a fából készült lemezek, de általában ez az egyszerűség nagyon érdekesnek tűnik, és vonzza a figyelmet, néha az egész terv középpontjává válik A szoba kialakítása.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

A high-tech stílusában üvegből, alumíniumból, műanyagból készült modellek, színe lehet, a leginkább váratlan. Dekoráció megengedett önkényes tükrök, üveg, színes betétek, texturált műanyag, kő utánzása.

Minden szoba és formatervezése egyedülálló, és az ajtók olyan elemek, amelyek kifejezést adnak az általános megjelenéshez, és összekapcsolják az összes részletet egyetlen egész számra.

Bivalve Belső ajtók

Hogyan válasszuk ki?

Az ajtók megfelelő választéka nemcsak a belső tér szépsége, hanem még mindig praktikus és funkcionalitás. A választáskor a következő paramétereket kell figyelembe vennie:

 • meghatározza az ajtó kerületének belső méretét;
 • Határozza meg az ajtókeret vastagságát, amely az ajtómodelltől és zárási módjától függ;
 • Határozza meg a sávszekrények és a sobers szélességét;
 • Határozza meg, hogy szükség lesz-e a küszöbértékre, és mi lesz a méretek;

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

 • Döntse el, hogy melyik ajtó alkalmas az ajtó – keksz vagy egy-egy tábla szélességére;
 • Becsülje meg a környező helyet, és válasszon egy módot a nyílt záró ajtókhoz;
 • Válasszon a belsőépítészeti szín- és modellajtóknak megfelelően.

Az Interroom Doors kiválasztása, az emberek nagy részét figyeljük a megjelenésükre, elfelejtve, hogy a tervezésnek bizonyos funkcionalitással kell rendelkeznie: zajszigetelés, a tervezés megbízhatósága, a könnyű működés.

Bivalve Belső ajtók

 • Zajszigetelés: Az ajtó hangszigetelésének szintje a szerkezet kitöltésétől és külső díszítésétől függ. A zaj behatolásának csökkentése érdekében fontos, hogy az ajtólapok szorosan szomszédosak az ajtókerethez. A legtöbb előny szempontja az üvegezés, a belső üregek, valamint a vastagság legalább 40 mm;
 • Építési megbízhatóság: A legerősebb ajtók – természetes fa tömbből. Olcsóbb, de megbízható analóg, kardog modellek. Ez a kialakítás biztosítja a keresztirányú rudak jelenlétét a fő függőleges tervezési állványok között. A rudak közötti távolság más anyagokkal, fémből, üvegből, kitölthető betétekkel van kitöltve;

Bivalve Belső ajtók

 • Kényelem a működésben: A legkényelmesebb lehetőség az inga design swing ajtója. Lehetővé teszik a szabad áthaladást az ajtóban a másik oldalra, anélkül, hogy aggódnának az ajtók megnyitásával vagy zárásával, amelyek önállóan visszatértek a kezdeti helyzetbe. Ez különösen kényelmes abban a pillanatban, amikor kezed van.

Ezután kiválasztania kell egy ajtókeretet – az egyik legfontosabb rész az egész ajtó kialakításában. A dobozok rendesek és teleszkóposak. A szokásos doboz a fából készült rudak téglalapja, amely az ajtóhoz van csatlakoztatva. A teleszkópos rendszer speciális hornyai vannak a kerület körül, ahol a doktorok és a platávok beillesztésre kerülnek.

A teleszkópos változat praktikus és kényelmesebb, ha a szokásos analógját összeszereli.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Dobors és Platbans – Nem kevésbé jelentős része a választás folyamatában. Dobborok szükségesek, ha a falszélesség nagyobb, mint egy szabványos doboz, amelynek mérete 70 mm. A különböző konfigurációkban 100, 150 és 200 mm széles szélességgel állítják elő: a szélével, a végrész és a teleszkópos feldolgozás nélkül, a dömpobozba helyezve. A putnquiries dekoratív elemnek tekinthető. Zárják be a doboz csuklójának helyét a falhoz, és vizuálisan bővítik az ajtó helyét. A platávok kerek, lapos, csepp alakúak és göndörek.

Az Interroom ajtók kiválasztása, figyeljen a gyártóra. Összpontosítson a világvállalatok márkájának minőségére, vagy az Oroszország és a szomszédos országok vállalkozásainak jó hírneveiről. Fontos paraméter, amelyre figyelmet kell fordítani a tervhez csatolt szerelvények. Mindez tartós fémből kell készülnie, az ajtó kanyarizásának számításával. Semmi, hogy magas színvonalú tartozékok ne hajlíthatók.

Bivalve Belső ajtók

Az árkategóriában az ajtószerkezetek három csoportra oszthatók:

 • 2000 és 5000 rubel között – olcsó, de minőségi anyagok költségvetési változata;
 • 5000-ről 35 000 rubelről – az átlagos árszegmens kiváló minőségű anyagokból, gazdag különböző alkatrészekkel és kiegészítőkkel;
 • 35.000 rubelből és felett – Természetes szilárd bútorokból gyártott prémiumosztály.

A nagy bútorgyártók bármely helyszínén vannak olyan speciális számológépek, amelyek segítenek meghatározni az ajtó dimenzióit komponensrészekkel, egy adott szélességi paraméterrel és az ajtó magasságával.

Ha egyedi modellt szeretne rendelni, a legjobb erre a célra, hogy előzetesen hívja a mérő és a tervező otthonát.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Telepítés

Az Interroom ajtók telepítése önállóan lehet önállóan, ha asztalosipari készsége van, vagy ezt a felelősségteljes üzletet egy ismerős szakértőnek bízza meg. A telepítési lépések a következőkre csökkenthetők:

 • Az ajtó doboz eredetileg összeszerelhető, vagy olyan különálló részekből áll, amelyeket egy kialakításra kell összeszerelni. Gyűjtsük össze két függőleges kereszttartót merőleges lehet 45 vagy 90 fok szögben;
 • A hurkok összeszerelése. Két csukló van a belső ajtókon a könnyű anyagoktól – felső és alsó. A fa tömbből készült kemény ajtók a kettős csuklós készleteket egyenletesen helyezik el a doboz függőleges részén. Kezdetben a hurkok az ajtóhoz vannak csatlakoztatva, és csak akkor vannak rögzítve egy dobozban;

Bivalve Belső ajtók

 • Az összegyűjtött doboz az ajtóba van telepítve, de az ajtóválaszték nélkül. A falakhoz képest a formaterület függőleges szerkezetét egy szintű vagy csővel ellenőrizzük. A doboz és a fal között hagyjon 15 mm-es rést;
 • A doboz pozíciójának ellenőrzése után az összeszerelő ékekkel rögzíthető, amelyeket először a proloce fölé helyeznek, majd egyenletesen a függőleges állványok teljes hossza mentén;
 • A doboz a falhoz rögzítve van rögzítőelemekkel vagy csavarokkal. Az önzetlenség kalapjait jól be kell süllyeszteni a doboz anyagában, hogy ne zavarja a hurkok további telepítését;

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

 • A doboz és a fal közötti rögzítőhab résszalagok. Annak érdekében, hogy a doboz a hab kibővítése során a függőleges tervezési állványok között van elhelyezve. A habot alacsony tágulási együtthatóval kell kiválasztani;
 • A hab polimerizációja után, amely átlagosan 2-3 órán át történik, az ajtót az ajtó ajtaját nyújtja, és az elkészített ajtóvászonok állnak. Először is, egy vászon van függesztve több csavar, amely után a munkája ellenőrzi, akkor a második vászon van felszerelve. Ezt követően ellenőrizze mindkét ajtó működését, és tegyen egy hurkot minden csavarra;

Bivalve Belső ajtók

 • Az utolsó lépés a kezek és a zárak, valamint a platsapsra is helyezkednek el. A zár reteszelése a munka nagyon felelős része, mivel a bemeneti részének és a reteszelő mechanizmus következetlensége megváltoztatja a várat. A munka különleges összetettsége az, hogy meg kell vágni a várat, ami különleges ellátást és óvatosságot igényel.

A varázsló ajtói telepítésekor azt tanácsolják, hogy a dobozt rögzítő szalaggal rögzítse, és az ajtókat cellofánba csomagolják, így nem inni a felületet, amikor cserélje, ami ezután nagyon problémás lesz.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Tudjon meg többet arról, hogyan kell telepíteni a kétségbeeső ajtókat saját, nézd meg a következő videót.

Beállítások a belső térben

A kettős ajtók bármely lakás belsejét díszítik, figyelemre méltó, és gyakran központi tervezési elem.

Fehér minimalista lehetőség, annak ellenére, hogy egyszerűsége, egy kötőelem, amely két különböző egész számba kapcsolódik.

Bivalve Belső ajtók

A belső ajtó érdekes csúszó változata nagy nyílással. A tervezésnek köszönhetően az ajtó elvégzi a funkciókat anélkül, hogy csökkentené a helyet.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Nagyon jó és drága néz ki, mint egy gyarmati stílusú fa tömb ajtója.

Bivalve Belső ajtók

Az áttetsző kialakítású üveg ajtó nem igényel további elemeket és elemeket a belső részhez, kulcsfontosságú rész.

Bivalve Belső ajtók

Bivalve Belső ajtók

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása