“Cheboksary Ajtógyár”: előnyök és hátrányok

Miután egy új épület új, új épületének egy új éves lakásában telepedett le, vagy a hosszú veszélyes fenokok felújítását, minden ingatlantulajdonos úgy gondolja, hogy az Interroom ajtók cseréjére.

Ezek a tervek nem csak a ház belsejére összpontosítanak, biztosítják a biztonságot, lehetővé teszik a háztartások nyugdíjba vonulását, ne hagyja ki az idegen hangokat, ami nagyon fontos, például a szobában, ahol a baba alszik.

Ezenkívül az ajtórendszereknek köszönhetően elrejtheti a vendégeket, hogy nem szeretném megmutatni valaki más embereit, csak bezárja az ajtót a hálószobába vagy a személyes fiókhoz.

„Cheboksary Ajtó Factory”, az előnyök és hátrányok, amelyek belátható alapul vevő véleménye, hogy gondoskodott, hogy minden lakos az ország kaphat konstrukciókat, amelyek megfelelnek az összes minőségi minőségi és kívánságait ügyfelek.

A márkáról

“Cheboksary Ajtók gyár” az ajtó piacán – egy meglehetősen fiatal gyártó, azonban a vállalkozás folyamatosan fejlődik, bemutatja az új technológiákat és anyagokat az ajtóvászonok tervezésének. A növény az Interroom partíciók és ajtók kibocsátásában van, amelyek a fa és az MDF MassiF-ből származnak.

A legfontosabb különbség a hasonló termékek termelőiből származó Cheboksary gyár között – ez különös figyelmet fordít a létrehozott áruk minőségére.

A termelés minden szakaszában a fejlett berendezések és a kiváló minőségű, biztonságos a környező anyagok számára.

A gyártási technológia megfelel a GOST és más európai szabványok követelményeinek. A Cheboksary gyár ajtajának megteremtése szigorú minőségellenőrzés.

Sajátosságok

Többnyire ajtóblokkok, a vállalat keménylapot hoz létre a fa és az MDF panelekből. A szerszámok összekapcsolási módja és a további merevlemezek bevezetésének lehetővé tétele lehetővé teszi a vállalat számára, hogy garantálja ügyfeleit, mi az új ház falaiban való létezésük során, az ajtók felülete nem deformálódott.

Az erőd és a stabilitás biztosítása érdekében az erdőket eltávolítják az összes csomót, a gyantát és más látható hibákat, amelyek ezt követően elrontják a késztermék minőségét, ha nem távolítják el őket. Megjelenése után a ível a dupla üvegezésű ablakok és az előzetes őrlés, a textília kerül a polivinil-klorid fület (által termelt Németország), amelyet az jellemez, fokozott ellenállás a növekvő nedvességtartalom.

A PVC mellett a furnér bevonatként működhet. Az ilyen vászon a gyártás végső szakaszában színezett folyadékkal vagy festékkel borítva.

Leginkább a Cheboksary ajtók szabványos méretekkel rendelkeznek: 90×200 cm. De ez nem minden: A növény az ügyfelek számára a nem szabványos méretű ajtókínálat gyártására szolgáló szolgáltatást kínál az ügyfelek rajzai szerint. Kétszínű típusát gyártja a vállalkozás, a könyv nyitó rendszer típusa könyvek, ajtók tükörrel elemekkel, a rajztábla, sőt esetekben egy lyuk a kilépési / belépési házába háziállatok.

A belső partíciók gyára különbözik egymástól:

 • Gyártási anyag;
 • lefedettség;
 • Tervezés.

A Cheboksary gyár termékeinek előnyei:

 • Gyönyörű design;
 • alacsony súly;
 • hang- és hőszigetelési tulajdonságok;
 • hatalmas választék;
 • kitűnő előadás;
 • könnyű telepítés és gondozás;
 • Ár rendelkezésre állása;
 • funkcionalitás. A Cheboksary ajtórendszerek lakóépületekben, lakásokban, ipari létesítményekben, orvosi intézményekben és oktatási intézményekben használhatók.

Hatótávolság

A Cheboksary gyár termékei katalógusa a fogyasztók választékát kínálja kilenc ajtóstruktúrát:

 • Alpha és a legjobb eladási “kontúr” – Ezek szigorú kialakítású minták, Pathos és veranda nélkül. Minden olyan elem, amelyből az Interroom partíciókat készítik, a helyes geometriai formák, amelyek tiszta sarkokkal és vonalakkal rendelkeznek. Az üvegből készült részletek mindig különböznek a vászon színében.
 • Gyűjtemények “Modern” és “Prestige” könnyen felismerhető a modern regisztrációs stílusnak köszönhetően. Ez több mint száz különböző modell. Series vászon üveg sima vagy ívelt betétekkel, monofonikus vagy érdekes mintával rendelkezik.

 • A termelési helyiségek a szakaszból díszítik az opciókat “Hivatal”. Az ilyen vászonok általában süketek és monofonikusok, bár a nem változó üvegelemekkel enyhe példányszám van.
 • “Classic” és “Olympus” nagy érdeklődést okoz azoknak a fogyasztóknak, akik nem vonzzák a modern divatirányzatot. Ezeknek a gyűjteményeknek az ajtó partíciói díszítik a szoba belső töltését.

Ábra festett üveg ablakok a többszínű üvegből, a faragási technikák használatát és az aranyozás alkalmazását, hogy vonzzák a figyelmet – a sorozat fő megkülönböztető jellemzői.

 • A sorozatból származó összes eredeti ajtó tudosai “Emma”. A gyűjtemény képviselői nem klasszikus színvitel. Az Emma ajtóvászonjai bármilyen szín és árnyék vászonja. Még a bejárati vászon is lehet a szivárvány színe!
 • A népszerű swing lehetőségek mellett a gyári gépeken csúsztatható struktúrákat állítanak elő. Segítségükkel jelentősen megmentheti a szerény méretű helyiségek területét. Az ilyen modellek megtalálhatók a sorozatban “Kompakt”.

Lehetetlen nem is beszélve az íves belső partíciókra. A telepítés leginkább elfogadható helyei a folyosók, a konyhák és a csarnokok. A Cheboksary gyár árui katalógusa is van ilyen struktúrák – gyönyörű és szokatlanul szép.

A termékek hátrányai

Megértheti a Cheboksary gyár termékeinek hiányosságait az elégedetlen vevők véleményének olvasásával. A kis részük beszél a házasság megszerzésének valószínűségéről. Vannak hiányosságok és a Bútorszaloni Szalon képviselői munkatársai munkájában.

A termékek maguk is negatív értékeléseket kapnak. Tudomásul veszi a vászonok kialakításának hiányosságait, szinte minden modellen, a végek – a szokásos látvány gerincének felső és alsó része, és a lamináló film nem lezárja. Emiatt a végek típusa, és azonnal át kell áztatniuk magukat, különben az élettartam jelentősen csökkentheti.

Azt mondják, hogy a fogyasztók és az ilyen hátrányok:

 • A furnér rossz minősége (az ajtók működésének első hónapjában és sok, elérte vagy repedt);
 • A PVC dekoratív film ásott;
 • hidakat hoznak;
 • Ha több mennyiségben ugyanazt a modellt veszi, akkor a vászon színe eltérhet.

Egy másik kellemetlen meglepetés lehet a vászon rugalmassága. Ha közel van, és nem sokáig megnyomta a tenyerét a pántok közötti helyre, akkor a vászon minden bizonnyal. Azonban a túlnyomó többségben a termékek pozitív jellemzői vannak a termékek, például a költség, a tervezés, a minőség és a gyakorlatiasság.

A Cheboksary ajtók belső ajtóinak áttekintése Lásd az alábbi videoklipet:

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: