Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

A ház esztétikai megjelenése, hangsúlyozza a vendégszeretetet, és a bűnös tulajdonosok segítenek az ajtók kettős üvegezésű ablakokkal. Adják a szoba könnyedségét, a légtelenességet és nagyon elegánsnak tűnnek. Az üveg az egyik legnépszerűbb épület és befejező anyag, amely nagyon népszerű a fogyasztók körében.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

A kettős üvegezésű termékek előnyei

Az üvegbetétekkel ellátott ajtók fő előnyei:

 • A beltéri ablakok telepítésének lehetősége – a termék jól hiányzott fény;
 • A modern dupla üvegezésű ablakok tökéletesen megbirkóznak a hang- és hőszigetelés funkcióival;
 • A tervezés lehetővé teszi, hogy láthassa azokat, akik meglátogatták, kövessék az udvarot, és milyen gyerekeket vesznek részt más szobákban.

A napsugárzás továbbítása miatt a helyiségekben nem kell gyakran magában foglalni a villamos energia pénzügyi költségeinek csökkenését. A folyosón otthon helyezheti el a könnyű szerető edényeket. Ezenkívül az ajtók eredetiek, különösen akkor, ha az üveg betét nem szabványos (négyzet alakú vagy téglalap alakú), de szokatlan forma (kerek, háromszög alakú, hullámszerű).

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Mik vannak ott?

Két fő típusú ajtó van, kettős üvegezésű ablakokkal:

 • Összekapcsolt – beépített beltérben. Az ilyen termékek hagyományos swing struktúrákra vannak osztva, csúszó és visszahúzható. Az utolsó két típust gyakran használják, mert nincs szükség nagy területre a nyílásra, és zárt formában szinte összefonódnak a falhoz, és az egyikük lesz egy.
 • Bejárat – a ház bejáratánál telepítve. Oly módon készültek, hogy megvédjük a lakást a hideg behatolásából. A termékek elsősorban magántulajdonban találhatók – egy lakóépületben, kevés ember úgy dönt, hogy az ajtót, amelyen keresztül mindent megtörténik a szobában.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

A termikus robbanásű termékek jó opció bemeneti tervezés. A téli szezonban a szokásos ajtók kihagyják a hidegeket, és szó szerint blekerhetnek. De a termikus felmérésű konstrukciók nem ijesztőek – vásznatartalmúak, több részre osztva. Az ajtók létrehozásakor alacsony hővezető képességű anyagot használnak, ami miatt a hőt a házban tartják fenn.

A vidéki házakban egyes tulajdonosok inkább rácsot és kettős üvegezést kapnak. A rács további védelmet nyújt a behatolók hackelésével és behatolásával szemben.

A termékek alkalmasak azok számára, akik kétségei vannak a design megbízhatóságával kettős üvegezésű ablakkal, de otthonukba telepíteni akarják.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Tervezés

Bármely ajtó a profilok által erősített keretből áll. A termék belsejébe kerülnek, és megakadályozzák a deformációk megjelenését. Minden design befejeződik hurkokkal és fogantyúval. A szemüveget behelyezték a keretbe, és egyes esetekben védettek – erre a célra a dekoráció szerepében járó kovácsolt részek használják.

Az egykamrás ablakokkal rendelkező ajtók két szemüvegből vannak behelyezve – van egy kamra közöttük. Ez tele van inert gázokkal – leggyakrabban argon vagy kripton, amely növeli a hangszigetelést. A kettős üvegezésű ablakok jellemzői – Alacsony súly, alacsony ár, de gyenge hőmegőrzés, így azok a metrányított hőmérsékletek vagy bemeneti szerkezetek esetében alkalmazhatók.

Dupla üvegezésű ajtók

A kétkamrás kettős üvegezésű ablakok három szemüveget és két légkamrát tartalmaznak, beleértve az inert gázokkal is. A hasonló üvegcsomagokkal rendelkező ajtók sokkal jobban szembesülnek különböző zajok, és kényelmes mikroklímát biztosítanak a házban.

A háromkamrás ablakokkal rendelkező termékek hatalmasabbak a többihez képest. Az ajtó négy pohár betétbe kerül, amely három kamerát képez.

Hasonló terveket kell felszerelni a megnövekedett zaj vagy kemény éghajlati viszonyok zónájában található házakban.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Üvegtípusok

Az ajtókészülékek gyártásához különböző típusú üvegeket használunk:

 • A termékeket erősített üveggel használják, fémhálóval felszerelve. Ez az üveg meglehetősen vastag, hogy az ajtókat jó hangszigetelési tulajdonságokkal jellemezzük.
 • Az edzett üveget gyakran használják a bejárati ajtók létrehozására. Minőségi jellemzők és kopásállóságuk magas szintű, ami miatt a tervek népszerűek a fogyasztók körében.
 • Triplex – Ezek több rétegű üvegből vagy folyékony polimerrel van összekötve. A triplex ajtók ellenállnak a mechanikai hatásoknak, és nagy szilárdságúak.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

 • A páncélozott szemüveg ritka és csomagolt ajtókba van behelyezve.
 • Az energiatakarékos szemüvegek speciális permetezést tartalmaznak – összetétele ritkaföldfémeket tartalmaz. Az ilyen termékek tökéletesen megőrzik a hőt a hideg szezonban, és hűtsük le a szobát, amikor az utcán hő van.
 • Tónusos szemüvegek Válasszák azokat, akik nem akarják a ház belsejét az utcáról. Ebben az esetben a szobából látható.
 • Az ólomüvegek segítenek a szerkezet homlokzatának újraélesztésében, élénk színekkel.
 • A dekoratív funkciót végző belső ajtókon a hullámosított vagy matt szemüvegek vannak felszerelve.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dimenziók

Alapvetően az összes gyártó a GOST által létrehozott szabványos méretekkel rendelkező ajtókat gyártja. A belső termékekben az ajtóválaszték magassága 190 vagy 200 cm legyen.

Az egyajtók szélessége:

 • Fürdőszoba és fürdőszoba – 60 cm;
 • konyhában – 70 cm;
 • Szobák – 80-90 cm.

Dupla üvegezésű ajtók

A Bivalve struktúrák két vászonral rendelkeznek – mindegyikük szélessége megfelel az egykezes termék méreteknek (például 60 cm). A záradékok eltérő szélességgel rendelkezhetnek (60 és 80 cm).

A bejárati ajtók esetében a vászon magassága 200 cm, az egyfunkciós szerkezetek szélessége 80 vagy 90 cm. A bivalve struktúrák szélessége ugyanazokkal a vászonokkal változik 60-80 cm-en belül.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Anyagok

A kettős üvegezésű ajtók különböző anyagokból készülnek. Az Interroom fából készült struktúrák a leggyakoribbak. A fát is használják a bejárati ajtók létrehozására. Ők gazdagon néznek ki, különböznek a tartósság és a környezetbarátság. A természetes fából készült termékek drágák, így az LDSP vagy a furnér utánzása áll rendelkezésre.

A bejárati ajtók különböző anyákból készülnek:

 • PVC – gyakran használják az erkélyre vagy a loggiához való hozzáférésre. A modern műanyag ajtó ellenáll a nedvességnek és a korróziónak, hosszú működési periódussal rendelkezik, könnyen kezelhető.
 • Alumínium – Az alumínium csúszási struktúrák keretében működik. Az anyag nem tartja melegen, és védeni kell, ha a termék az utcán kívül van. Ilyen esetekben racionálisan telepítse a rácsot vagy a görgős zárat.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

 • Vasajtó – A termék nem fogja segíteni, hogy ne hagyja ki a külső hangokat a szobába, növelje a ház hőszigetelését. A vastervek elég tartósak és a hackelés nem olyan könnyű, így a felesleges vendégek látogatása kizárt. Korábban az acél ajtó védőfunkciókat hajtott végre, és nem vonzó nézet volt. A mai napig a dupla üvegezésű ablakok vannak behelyezve a termékekre, és a fémszerkezet laminátummal, dermatinnal, MDF panelekkel díszített.

Sok ajtó kovácsolással készült – ez mintás, növényi díszek formájában.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Színek

A belső szerkezetekhez különböző színeket használnak: a fehértől a fényesen sikoltozva. Ha a kettős üvegezésű ajtók egy közös folyosóra kerülnek, akkor az elemeket egy színben kell kiválasztani.

A könnyű árnyalatok (fehér, homok, pasztell) alkalmasak a klasszikus és skandináv stílusú belső terek számára, Provence. A sötét tónusú ajtókat padlóval, falakkal vagy bútorokkal kell kombinálni – akkor minden rendben lesz. A természetes fa színét etnikai és történelmi stílusban használják. Ha a ház kétszintes, akkor az összes belső ajtó árnyékolása a lépcsőházzal kombinálható.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

A legjobbak közül, ha a beömlő ajtó kettős üvegezésű ajtó színe megfelel a ház homlokzatának árnyékában, vagy megjelent részleteket – vakok az ablakok, stukkó. Közös szín – fekete. Bármilyen formatervezésre kerül.

A piros jól néz ki az ázsiai motívumok hátterében. Zöld design üvegcsomaggal tökéletesen kombinálva fehér vagy tégla homlokzattal. A mélykék szín jó megoldás a házak számára a klasszikus stílusban.

Sárga árnyalatok – tökéletes lehetőség a homlokzat fekete részleteihez.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Gyönyörű megoldások a belső térben

Kíváncsi, hogy alumínium vagy fa keret és nagy dupla üvegezésű ablakok csúszó ajtók. A verandára néző ilyen konstrukciók segítenek egyesíteni a természetet és a tájakat az év bármikor megcsodálják.

Dupla üvegezésű ajtók

Fényűzően úgy néz ki, hogy bemeneti ajtók üvegablakokkal, csiga formájában.

A fürdőszobai termékek készíthetők kettős üvegezésű ablakokkal, gyönyörű színes ólomüvegekkel. Ez az opció nagyon eredeti és alkalmas fényes belső.

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Dupla üvegezésű ajtók

Tudjon meg többet arról, hogyan válasszon ajtókat egy üveggel, akkor megtudhatja az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása