Fehér belső ajtók a belső térben

Fehér belső ajtók a népszerűség csúcsán. A belsejét egyedülálló elegánsnak adják, és bármely szoba díszítését szolgálják.

Nézetek

Általában számos kritériumban vannak osztályozva.

A vászon szerkezetének típusa:

 • Pilenced. Először meg kell találnod, hogy mi van egy panel. Ez egy dekoratív készült betét egy darab fa vagy rétegelt lemez, amely bekerül a keret és a rögzített megadásával a barázdák. Az ilyen vásznon különböző minták és nyomatok alkalmazása lehetséges. Az ilyen típusú ajtók tartják az egyik legnépszerűbb a vásárlók körében, ők vásárolt nemcsak a lakáscélú ingatlanok esetében, hanem a hivatalok és más intézmények.
 • Pajzs. Mindketten üresek és szilárdak. Népszerűek annak a ténynek köszönhetően, hogy viszonylag olcsóak, és méltóak. Ezek könnyen telepíthetők önállóan;

Tervezési típus szerint:

 • Singman. Ez egy tipikus modell egyetlen szárnyával.
 • Kétoldalú. Ez a vászon kettős szárnyakból áll. Ezek relevánsak a tágas apartmanok és házak tulajdonosai számára, széles ajtókkal. Általában süket vagy üvegből készülnek. A kétoldalas struktúrákban lévő rések el vannak rejtve ruhák segítségével, vagy más szavakkal egy előzetes csík.
 • Féledes. Ez a faj két különböző szélességű vászonot képvisel. Mindkét szárny egyidejűleg funkcionális. A kisebb szélességű szárny rögzített helyzetben van rögzítve, és szükség esetén megnyílik;

A megnyitás típusával:

 • Hinta. A leggyakoribb változat, ahol a ruhadarab a hurokon nyugszik, és magával vagy önmagától nyitja meg a mozgást. Néhány hurok modell lehetővé teszi az ajtó kinyitását mindkét irányban.
 • Összecsukható. A leghíresebb típusú összecsukható ajtókat “könyv” és “Harmonica”. A “könyv” két – három részből áll, és a hurkokon megy, és a “harmonika” egymáshoz kapcsolódó szárnyakból áll.

 • Csúszó. Ezek az ajtóelemek korlátozott szabad helyet tartalmaznak. A speciális görgőkre helyezett ruhát, és a párhuzamos falak mentén mozog.
 • Forgó vagy lengő. Ezek a termékek megnyithatók belsejében és ki. Ehhez a mechanizmushoz nagy helyre van szükség, hogy a szárny akadálytalanul mozoghasson.

A következő típusú interroom ajtókat is felosztja:

 • Alapértelmezett. Sima felületen, általában MDF-től készül. Az ilyen típusú ajtók tartják az egyik legnépszerűbb a vásárlók körében, és megvásárolja mind a lakossági helyiségek és irodák és más intézmények;
 • Fényes. Ezek az ajtók a stílusos megjelenés miatt keresnek a tervezők között;

 • Arany patinával. Gyakran ezek a vászonok mesterségesen használt felületekkel vannak felszerelve a szobákban, ahol a klasszikus stílus jelen van.
 • Díszített. A dekorációt rajzolják a vászonra rajzok, szálak, szemüvegek;
 • Tükörrel. Vizuálisan növeli a szoba területét. Tükrök azokat teljesen eltérő – rendes, rajzokkal, matt bevonattal, kissé színezett. Mindez a helyiség céljától függ, ahol telepítve lesznek.

Anyag

Az Interroom ajtók megvásárlásának nagyon fontos kritériuma az az anyag, amelyből ez vagy a vászon keletkezett.

 • Fa. A legtartósabb és megbízhatóbb ajtók fából készültek. A fából készült vászon környezetbarát, kiváló zajszigeteléssel és nagyon szépnek tűnik. Minuszokból – magas ár, a páratartalom és a hőmérsékletkülönbség gyenge tűrése;
 • MDF. Ezekből az anyagokból származó ajtók nagy népszerűségűek a vevőktől az alacsony áruk miatt, és képesek arra, hogy lefedettségüket bármilyen textúrára és színre kell lefedni. Az előnyök is tulajdonítható, hogy a könnyű szerkezet, ellenáll a nedvességnek, valamint a hátrányok, viszont rosszul szigetelés és az esetleges megjelenése zseton egy rövid időszak működés;

 • Üveg. Az ajtókra vonatkozó ilyen típusú anyag egyre inkább használatos, a magas költségek ellenére. A fehér üveg szárnyának köszönhetően a szoba vizuálisan egyre inkább világosabbá válik. Meglepő módon sok üveg – meglehetősen tartós anyag, amely ellenáll a tűz és a víz, a használat során;
 • PVC. A polivinil-kloridajtók sok helyiségre alkalmasak, de leggyakrabban irodákba vannak felszerelve. A viszonylag alacsony költség ellenére a PVC termékek jó ellenállással rendelkeznek a nedvességgel, az ellátásban. Kívánt esetben a műanyag ajtókat üvegbetétekkel egészíthetjük ki.

A befejezés módjaival az ajtók furnérozott, laminált és festett zománcra vannak osztva.

 • A furnérozott emelt vászonok fából alapulnak, mdf vagy forgácslap által vágva. Kiváló működésben.
 • A szintetikus komponensekből származó gyantával impregnált filmmel laminált. Ez teljesen nem toxikus összetétel.
 • A zománcozott ajtók praktikusak abban a tényben, hogy természetes faból készülnek, és ha szükséges, átfesthetik őket. Elég eltávolítani a régi festékrétegét, szennyezzük és fedjük le frissen.

Dimenziók

A fehér intelepciós ajtók kiválasztásakor figyelmet kell fordítania a nyílás méretére a doboz és a vászon méretével. Ezek szabványosak és nem szabványosak. A standard ajtók dimenziói mindenképpen kényelmesek abban, hogy szükség esetén az ajtót bármilyen probléma és kiválasztás nélkül helyettesítheti.

A pontos mutatók meghatározásához előzetes méréseket kell végezni az elemek szélességének, magasságának, vastagságának és súlyának.

A gyakorlatban leggyakrabban az ajtók alábbi méreteit tartalmazzák: a fürdőszobákban szélessége 55-70 cm, magasság – 190 és 196 cm között. A konyhákban 70-100 cm, lakóövezetben – 80-100 cm, magasság – 200 cm. Az ajtókeret mélysége általában szabványos – 7,5 cm. Ha a szélesség 100 és 140 cm között van, kétdimenziós ajtókat állít be.

Néha a szabványok a GOST-ból származnak, de ma ez a módszer ritkán alkalmazzák. Nem szabványos méretek esetén a vásznat egyedi megrendeléssel gyártják. Az ilyen ajtók drágábbak, mint a szabványok. Az egyéni méretek mellett választhat a vászon konkrét kialakítását és alakját. Ez segít abban, hogy a szoba hangulatos legyen.

Szín

A belső ajtók a belső térben mindig stílusosnak és frissítőnek tűnnek. A fehér sima a klasszikusra utal, teljesen mindenféle helyiségben használják őket. Az ilyen vászonokat egy fehér árnyalatba festjük, laminált vagy a film MDF alatt. Ezek szilárdak vagy üvegbetétekkel lehetnek.

Fehér fényes vászon a belső térben szilárd változatokhoz tartozik. A fényességet a vászon vagy a lakk polírozásával kapjuk meg. Ezek az ajtók független elemek.

Az ajtóvászonokat patinával végezzük a bevonat őrlésével, ezáltal mesterséges összetételének hatása. Az anyagréteg eltávolítása után a termék részét a kívánt árnyalattal borítjuk, és a felület többi része világít.

Fehér ajtók, rajzokkal díszített, ólomüveg, fém elemek is nagyon népszerűek. És ha fekete betéteket ad hozzá hozzájuk, akkor érdekes kombinációt kap. Fekete-fehér ajtó fából, MDF-ből vagy üvegből lehet.

Hogyan válasszuk ki?

Az ajtók kiválasztása – nehéz folyamat. Végtére is, a szoba kialakítása az ajtó termék színétől, kilátásától, befejezésétől is függ. Ők gondosan kiválasztják, figyelembe véve a tapéta, a nemek és a bútorok színét.

A ház egyéniségének hangsúlyozása érdekében az ajtókat festeni és önállóan választhatja ki a bevonat kívánt színét. A bevonat nélküli festékajtók is vásárolnak a költségek csökkentése érdekében.

A festéshez különböző élénk színeket tudsz felvenni, de rendkívül óvatosnak kell lenned velük, mert csak egy bizonyos stílusban vannak a belső térben. Ezért a legtöbb esetben, hogy fedezze az interroom ajtókat, a tulajdonosok az apartmanok és a házak válasszanak egy klasszikus fehér színű, amely mindig a divat.

Az ajtóvászonok festékeit úgy kell megválasztani, figyelembe véve a helyiségek bizonyos jellemzőit, ahol telepítve lesznek.

Figyelembe kell venni a helyiség hőmérsékletmutatóit és a szoba szintjét. A festék kiválasztásának fontos kritériuma az ajtófedél anyaga is. A tömbökből származó szerkezetek esetében a festékeket az alkatrészek bármely összetevőjével és az MDF-ről és a furnér-szekrécióra használják, nem alkalmasak minden festékre.

A díszítő ajtók egy másik érdeklődési lehetősége a fotónak tulajdonítható. Lehet, hogy szinte bármilyen művészi ötletet ábrázolhatnak, ezáltal hozzáadva a szoba stílusát. Leggyakrabban a képek közül választhatnak tájképeket, állatokat, híres látnivalókat és gyermekszobákat – Cartoon hősök. Az ilyen tapéta függőleges rajzai optimálisnak tekintendők, mint a szoba megjelenése.

A falfestmény nagyon praktikus és kényelmes. A ragadós oldal rajzát a vászonra ragasztják, nehézségek nélkül időnként, lehetnek, és egy másik felületre mozoghatnak.

Belső ajtók díszíthetők Papír fotó háttérképek ragasztóval.

Tervezés

Amint azt fentebb említettük, az ajtók piacát számos természetes és mesterséges termék, süket, erőszakos és üveg képviseli. Az utóbbi nagy sikert aratott a vevők között. Az üveg részletekkel díszített vászon képviseli a sok apartman és ház dekorációjának értelmes részét.

A szemüveg átlátszóságának köszönhetően a szoba könnyebbé és hangulatos. A gyermekes családok számára előnyösebb a tartós szemüveget választani – triplex, amely szinte lehetetlen összetörni.

A belső ajtók gyakran festett üveggel készülnek. Ezek egy ruhát és egy foltos inset. A vászon, mint az ajtók többi részéhez, bármilyen anyagból gyártható.

Az ajtószerkezetek matt üveggel nagyon vonzónak és hatékonynak tűnnek. Nem csak hálószobákat és nappalit választják, hanem az ajtók is a fürdőszobában és a konyhában. Nagyban kihagyják a fényt, és jó zajszigeteléssel rendelkeznek.

A hullámosított üveg tökéletesen díszíti a fehér ajtóelemeket. Mindkét oldalon és mindkét oldalán hullámosították. Az ilyen ajtók a szobában egyedülálló romantikus környezetet hoznak létre.

Nagyon elegáns a belső térben mesterségesen idősebb fából készült ajtók. Ezek környezetbarátak, nem okoznak allergiát és elegáns megjelenést. Ez az opció mindenkor releváns.

Stílus

Helyesen bizonyos stílusa az interroom ajtók átalakítja a belső ház belsejét. A főbb meg kell jegyezni a következőket:

 • Klasszikus. Ezt a stílust az űrlapok szigora jellemzi. A klasszikus stílusú ajtók természetes fából vagy kiváló minőségű furnérból készülnek. Különösen szépen keres klasszikus ajtók fehér és fehér árnyalatok. Hangsúlyozzák a tulajdonosok nemességét és csodálatos ízét;
 • Neoklassika. A neoklasszikus stílusban lévő belsõ ajtók szigorú szimmetricitással rendelkeznek, drága fafajokból készültek. Alkalmas egy nagy területű és magas mennyezetű házhoz.

A klasszikus neoklasszikus stílusát a minimalizmus megkülönbözteti. Általános szabályként az élénk színeket neoklasszikus stílusra jellemezzük, néha aranyozás hozzáadásával;

 • Provence. A Provence tervezése Franciaországban kezdődik. A főképgyártás fő anyaga ebben a stylistban természetes fa, de ha a költségvetés korlátozott, akkor az MDF-t használják. Provence stílusú ajtók általában fehér vászon patinával. Gyakran díszítettek virágos kompozíciókkal;
 • Hi-tech. Ennek az iránynak az egyszerű geometriai formák és a matt és a ragyogó anyagok kombinációja. A stílust minimalizmus és modern divatirányzatok jellemzik. Fém- és üveganyagokat használnak erre az irányra.

Hogyan kell kombinálni?

A legtöbb ember választja az ajtókat a javítási munkák döntőjében. A telepítés után kiderül, hogy az ajtó szerkezete nem egyezik a színösszeállítás egy lakást vagy házat tervezés. Ezért különösen szorosan felveszi a termék árnyalatát a vásárlás során. A színnek egy pár árnyalatúnak kell lennie, mint a padlóburkolat. A textúra egybeesése nem olyan fontos.

A fehér ajtók egy sötét színpalettával kombinálhatók padlón, mondjuk barna padlón. A tábla padlója Provence stílusában működik.

Fontos megjegyezni, hogy a belső ajtók és például egy laminált bevonat lehet különböző színek. De gondosan kell kiválasztania a színek kombinációját, hogy ezeket az objektumokat egy készítményre fordítsa.

Sikeresen sikerül, használhatod a lábazatokat. Néhány évvel ezelőtt úgy nézett ki, amely szerint a lábszár és a nemek színe egybeesnek kell lennie. De ma ez a vélemény teljesen megváltozott. Most a lábszár árnyéka az ajtó levél alatt van kiválasztva, ami elegáns kombinációt eredményez.

A gyönyörű fehér belső ajtók a folyosón fehér padlóval kombinálhatók. A színek ilyen kombinációjának köszönhetően vizuálisan növelheti a folyosón lévő helyet, amelyet gyakran a lakás legkisebb szobaként jelent meg. Ezenkívül a fehér szín frissíti és könnyebbé teszi.

Ha a falakkal való kombinációról beszélünk, érdemes megjegyezni, hogy a fehér termékek alkalmasak. De a legjobb megoldás tervezői a fehér ajtók kombinációját fényes falakkal, például zöld, lila, kék.

Érvek és ellenérvek

A fehér vízi ajtók fő előnyei a következők:

 • Könnyed. A fehér ajtók a belső térbe hozják, és ezáltal levegővel rendelkeznek;
 • A tér növekedésének hatása. Az ajtók világos színének köszönhetően a szoba vizuálisan nő. Különösen fényes bevonat telepítése esetén.
 • Egyetemesség. A fehér vászonok univerzálisak és alkalmasak az apartmanok bármely stílusára és színválasztékára.

Talán az egyetlen mínusz, amely megtalálható a fehér ajtókban, az, hogy gyorsan szennyezettek. Így kell törölniük egy kicsit gyakrabban, mint más ajtók.

Tippek az ellátáshoz

Interroom fehér ajtók, függetlenül az anyagtól és a textúrától, akkor meg kell mosni a csiszoló tisztítószerek segítségével. Szükséges, hogy óvatosan kell megtenni, hogy ne hagyja karcolást és válást a vászonon.

Az ajtófelület ragyogása után mosás után egy speciális anyaggal kezelhető viaszral. De a kiválasztott viasz szükséges a megfelelő típusú anyag. Ennek az alapnak az az előnye, hogy lengyel repedést és karcolást.

Bármelyik ajtóhoz, függetlenül attól, hogy milyen színt kell vigyáznod, akkor az élettartam jelentősen növekszik.

Híres gyártók és vélemények

Az Interroom Doors modern orosz piacát egy hatalmas számú gyártó képviseli. Itt van néhány közülük:

 • “Volkhovts” cég. A híres gyártó sok éven át piacon van a piacon. Vásárlói vélemények a cég ajtajairól, mint egész pozitív. Az előnyöket egy kiterjedt modelltartomány, kiváló szolgáltatási szolgáltatás és hosszú jótállási időszak jelenléte megjegyezték;
 • Factory “Sofya”. A különböző típusú ajtók egyformán jól ismert gyártója. A vélemények szerint arra a következtetésre juthatunk, hogy a vásárlók elégedettek a rendelkezésre álló áruk minőségével és választékával, ami igazolja magas árát;

 • Gyári “vezető”. Engedje el az ajtókat az “Alvero” márkanév alatt. A vállalat termékeinek vásárlóinak véleménye a legtöbb esetben pozitív. A fogyasztók megünnepelik a kiváló minőségű tölgy tömböt, a késztermékek stílusos formatervezését és a természetes fát megfizethető költségeit;
 • “Art Deco” társaság. Szerint a vásárlói vélemények, ez Ulyanovsk gyártó kiváló minőségű, szép, egy átlagos ára cauldons, a megrendelések végre a megadott időkereten belül.

Exkluzív példák és lehetőségek

A lakás vagy otthon modern belsejében különböző lehetőségeket alkalmazhat az Interroom Doors díszítésére, hogy eredeti és szokatlan szobaterveket hozzon létre. Tekintsünk néhány példát az alábbiakban:

 • Utánzás vagy absztrakció. Bizonyos technikákkal a természetes elemek dombornyomott összetételét vagy imitációját az ajtólapra vagy annak részére alkalmazzák. A tervezők közül a népszerű ajtók a hüllő és szövőszőlövények bőrének betétjével;
 • Ajtók – “láthatatlan”. Az ilyen tervek a belső ajtók új trendje. A titkos vászon egyesíti a fali dekorációval, és tágas szobát kínál. A fehér ajtók – láthatatlanok különösen előnyösek;

 • Ajtó – “Harmonica” betétekkel a szövetből. A keskeny nyílásokkal rendelkező szobákban az ilyen összecsukható szerkezetek használhatók a betétekhez, például a vászonszövethez;
 • Luxus. A swing ajtókhoz bársony felületet használhat. Az ilyen ajtók kitűnőek, szokatlanok és hangsúlyozták a lakhatási tulajdonosok személyiségét.

Még több fajtája fehér ajtók a belső térben, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: