Hidden ajtók: Design funkciók

A titkos ajtó olyan design, amely nem könnyű észrevenni, mivel a fal része. Könnyen kiegészítheti a belsejét, és segítséget nyújt a szobában. Titkos bejárat gyakran van szükség úgy, hogy egyik idegenek megtalálja, vagy annak érdekében, hogy néhány személyes dolgot kell tartani mögött szokatlan ajtót.

A rejtett bejáratnak sok különböző módja van. Elrejtheti a bejáratot a javítás során, vagy vásárolhat egy speciális kialakítást, amely utánozza bármilyen bútorot.

Nézetek

A titkos ajtók több változatban is megvásárolhatók. Kívánt esetben a vásárlók megvásárolhatják a terméket a boltban, vagy kapcsolatba léphetnek a privát műhelyben, hogy egyedi változatot kapjanak.

Legnépszerűbb láthatatlan ajtómodellek:

 • Imit a kabinet – Ez a legegyszerűbb módja a vizuális belépésre. Ebben az esetben a szekrény zárható, és nyitva lehet, vagyis polcok;
 • Imitáció sifiraera – Ebben az esetben a vászon úgy néz ki, mint egy ruhásszekrény ajtaja, vagy például konyhai fülhallgató;

 • Festés alatt – ilyen struktúrákban nincsenek fogantyúk. A bemenet megnyitásához egy adott helyen kattints a vászonra, vagy nyomja meg. Ez a módszer jó, mert a befejező bevonatot nem könnyű látni az ajtót. Lehet, hogy utánozzák a csempe, a tégla és még a tapéta;
 • Tükörtervezés Létrehoz egy tükör érzését, amelyre lehetetlen látni a folyosót. Ez kényelmes és esztétikai tervben – bárki képes lesz megcsodálni a tükörben a teljes emberi növekedésben.

A design kialakításával a rejtett ajtó lehet csúszni, elfordítható és swing:

 • Csúszó rendszer – a tökéletes megoldás a felesleges szabad hely hiányában. Az ajtó kinyitásához megfelelő módon kell mozgatnia a vászonot, vagy telepítenie kell az automatikus rendszert;
 • Rotációs rendszer Egy komplex mechanizmus miatt, amely visszahúzható rudakból áll. Ezért a tengelye körül fordulhat;
 • De swing design Szabad helyet igényel. Nyílt formában meglehetősen nehézkes, és zavarhatja a lakosok mozgását a lakásban.

A rejtett struktúrákat sokoldalúságuk megkülönböztetik. Bármelyik szobában telepíthetők, akár egy lakásban vagy irodai irodában. Nincsenek hagyományos hurkuk, így a mechanizmus a normál megjelenés szempontjából láthatatlan marad. A rejtett tárgyak titkos felülete lehet egy vagy mindkét oldalon.

Tartozékok és méret

A rejtett dobozban lévő belső ajtók különböző anyagokból készülnek. Leggyakrabban azonban a gyártók igénybe a forgácslap, amely a legkönnyebben díszíteni. Maga a doboz fából vagy fémből készül. Ebben az esetben az összes komponens ugyanazon a szinten van felszerelve a falakkal.

Az egyéni megrendelés alatt készült ajtóknak van egy befejezése, amely megegyezik a szerelőhelyével. A telepítés után a falak színével díszítettek (festett festék, háttérkép vagy vakolat).

A legjobb láthatatlanság akkor érhető el, ha a falnak a fal kialakítását építed. A fogantyú úgy néz ki, mint egy kis vágás a doboz felületén.

A gyári kivitelben lévő vászon nem különbözik a teljes láthatatlanságban. Általában a rejtett csak a doboz, és a vászon határai egyértelműen megtekinthetők. Gyakran nem fognak elrejteni és előállítani a matt üvegből, tükrökből vagy zománcból.

A Mystery Door méretét bármi lehet – mindez a szoba egyedi jellemzőitől függ. A szabványos tervezés mérete: 200×60 cm, 200×70 cm, 200×80 cm és 200×90 cm. A nem szabványos méretek magassága 190 cm és 270 cm között van.

A rejtett design készlet tartalmaz egy ajtó kazettát, dobozt, felső vagy rejtett hurkokat és zárat.

Hogyan válasszuk ki?

A vászon falában elrejtve olyan hatást ér el, amely a láthatatlan hurkok miatt van kialakítva, amelyek speciális keretben vannak felszerelve. A rejtett telepítés struktúráinak kiválasztása, meg kell határoznia a tervezés típusát: a befejező vagy gyár alatt.

Annak érdekében, hogy a termék ugyanolyan jól legyen mindkét szobában, fontos, hogy mindkét oldalán a szomszédos szobák hangjára gondoskodjon.

A titkos telepítés kialakításának kiválasztása, figyelembe kell venni a lakás jellemzőit:

 • A swing ajtók csak nagyméretű apartmanokban telepíthetők, de a csúszó rendszerek kis méretű házakban alkalmasak;
 • Az ilyen típusú ajtónyitás segítségével igénybe veheti, ha a különböző ajtók beltérben vannak. Ez lehet a fő oka annak, hogy további vászonokat hozzunk létre, például egy öltözőben. És ha az ajtóban nem különbözteti meg az esztétikai megjelenés, akkor jobb, ha figyelni, hogy a rejtett típusú szerelvények festésére vagy beillesztés csempe;
 • A rejtély ajtó ideális a nem szabványos nyíláshoz. Néha ez az egyetlen lehetőség a tipikus térre. A különféle konfigurációknak köszönhetően a lépcsőház alá helyezhető, a padláson egy ferde mennyezet és t. D.;

 • Lehetőség van egy titkos vászon kiválasztására, hogy növelje a fényáramot, mivel egyes modellek egy szabványos doboz hiánya miatt széles fényes felfedezést hoznak létre;
 • A láthatatlan dobozban lévő mennyezeti konstrukciók széles körűek. Feloldhatók a szobában, és ne aggódjanak, hogy nem illeszkednek a belső térbe. Például a gipszkartonban lehetnek, ami utánozza a falat;
 • Használjon láthatatlan vászonot megfelelő módon az aktív tapétával kombinálva, ha a kész rajzolás ajtónyílását nem lehet;
 • Szerelje fel a dobozt a javítási szakaszban, így a felkészületlen falak esetében ez a fajta konstrukció nem megfelelő;

 • Nagyon fontos figyelembe venni az ajtó és a vásznatermék méretét, és előre, hogy megvásárolja a kívánt terméket;
 • A titkos átjáró telepítésének költsége nagyobb, mint egy hagyományos intelepülés telepítése. Ezért a drága szerelvényeken való választás leállítása érdekében helyesen kell értékelnie pénzügyi képességeit;
 • Használjon rejtett büntetést, ha a szoba stilisztikája nem teszi lehetővé. Például a klasszikus a természetes anyagok luxust és használatát igényli, és egy titkos ajtó csak segéd szerepet játszhat;
 • Nem szükséges gondolkodni egy titkos kialakítás telepítéséhez, amikor egy standard ajtókeretet cserél. Végtére is, a telepítés csak akkor lehetséges, ha a fal bevonat egyidejűleg cserélhető.

Híres gyártók és vélemények

Sok ajtó a rejtett struktúrákra összpontosít, mivel most egyre inkább követelték őket. De nem minden márkát érdemelnek különös figyelmet, mert az ezek visszajelzése negatív, vagy egyszerűen hiányzik.

A rejtett ajtók legjobb gyártói, a legtöbb vásárló szerint:

Szofia

Ez a gyár a kiváló minőségű tervező termékek létrehozásával foglalkozott. A vállalat megpróbálja lépést tartani az időkkel, ezért vezető olasz szakértőkkel működik. A “Sofia” termékeinek kiválasztása, amely egy gyönyörű és egyedi termék tulajdonosává válhat, amely egyetlen példányban készült. A termékminőség látható a fegyvertelen megjelenéshez – szimmetria, sima felület, tiszta ízületek és csendes nyitó mechanizmus. Többek között a termékek nagy működési tulajdonságokkal rendelkeznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy hosszú ideig fenntartják jellemzőit.

édesem

A vállalat láthatatlan ajtókat gyárt költséges olasz kiegészítőkkel, amelyeket megkülönbözteti a megnövekedett szilárdság és a zajszigetelés. A széles modelltartomány lehetővé teszi, hogy minden ízlésre válasszon terméket. A hangszigetelés növelése érdekében minden vászon van kitöltve egy speciális szigeteléssel, amely alacsony hővezető képességgel rendelkezik. A keret maga természetes fenyőből készült és MDF.

Akadémia

Márka, amely kiváló minőségű ajtómodelleket készít. Az innovatív technológiák felhasználásával és az európai szabványok figyelembevételével készülnek. Ennek következtében a termékek ésszerű áruk olasz stílusokkal és új fejlesztésekkel kombinálva.

Leto

Mark, híres az orosz piacról több mint 10 éve. Különös népszerűséget kapott a demokratikus áraknak, a kiváló minőségnek, a modelleknek és esztétikai megjelenésének köszönhetően. A rejtett struktúrák termelése mellett a vállalat átfogó helyiségek nyújtásával foglalkozik.

Rosdver

Nagy cég saját raktárakkal és kereskedési zónákkal. A modern felszereléseknek és az innovatív technológiáknak köszönhetően termékei kiváló minőségű és legjobb működési tulajdonságokkal rendelkeznek. Az áruk költsége eltérő lehet, mindez a konfigurációtól és a kialakítástól függ.

Lehetséges

A vállalat részt vesz az interroomi ajtók termelésében és megvalósításában. Minden termék tanúsítvánnyal rendelkezik és gyártott szakemberek megfigyelése alatt. A legjobb megoldás megvásárlásához az ügyfelek segítséget kérhetnek a vállalat tanácsadóitól, amely részletesen beszélni fog az egyes modellek jellemzőiről.

Sadheo

A vállalat több mint 20 éve rejtett ajtóvászon termel, annál jobban bizonyította magát a modern piacon. A vállalkozásban bármilyen összetettségű terméket megrendelhet ésszerű áron. Együttműködik más cégekkel és tervezési stúdiókkal, hogy vegye figyelembe a divatmozgást termékeinek előállításában. A munkanap során a Sadero kiváló minőségű terméket gyárt, és bárhol Oroszországban és a CIS-ben szállít.

Minimális ajtók

Mark a kiváló minőségű láthatatlan nyílászárók gyártója különböző csomagolással. A gyártó jó, mert az ügyfél vázlata szerint egy terméket készíthet, minimális árrést vett figyelembe a komplexitásához. A növény személyesen foglalkozik a struktúrák szállításával és telepítésével, és teljes mértékben pénzügyi felelősséggel tartozik a hibákért.

Bútorasztalos

A gyár készíti és eladja a kész belső ajtókat a telepített szerelvényekkel. A cég ügyfelei számára a hivatalos weboldalon feltüntetett telepítési utasításokat használja. A saját rétegelt lemeztermelésnek köszönhetően a vállalat könnyen felállt a termelési időre. Számos tervezési variációk teszik védjegyet a vásárlók iránti keresletben.

Zador

A vállalat rejtett ajtó leveleket állít elő festés alatt. Ehhez magas színvonalú és biztonságos anyagokat használnak, és figyelembe veszik a vezető szakemberek nézeteit. Mindenki konzultálhat a vállalat vezetőivel, hogy tisztázza a termékek összes árnyalatát, felszerelését és működési feltételeit.

Sikeres példák és lehetőségek

A titkos szobákat mindig a rejtélyük vonzza, így amikor a folyosó elhelyezését tervezik a házban, gyakran használják a titkos ajtókat, amelyet gyakran használnak:

 • Nagyon érdekes egy titkos bejárat a lépcsőház alatt, majd egy társalgó vagy irodaterem;

 • Titkos stroke, egy sarokszekrény is szolgálhat, és lehet egy raktárhelyiség;

 • A legjobb megoldás a személyes fiókjához vagy biztonságos bejárat elrejtéséhez a Láthatatlan ajtók telepítése a könyvtartóban;

 • Lehetőség van eltávolítani a biztonságos szemtől a tükör segítségével, majd egy ajtó;

 • Még egy hatalmas mellkas is gyorsítótár lehet, elrejti a bejáratot egy különleges helyiségbe.

Tippek

Az ajtólapot rejtett dobozokkal való felszereléséhez helyesen végezzük, érdemes a szakemberek követése:

 • Javasolják, hogy az előkészítő munkát különös figyelmet fordítsunk, hogy eltávolítsák az összes hibát a falon, amelyben az ajtó épül. Tudnod kell, hogyan kell festeni vagy merészíteni a falat és a vásznat, hogy láthatatlan legyen;
 • A vászonot szigorúan függőlegesen kell elhelyezni, hogy megszüntesse spontánzárás vagy megnyitásának valószínűségét;

 • Nagyon fontos tudni, hogy a leszállás mélysége és mennyisége szükséges jelölés, hogy a működés során egyetlen részlet megakadályozza a normális működését a többi elem;
 • Ha további szövetet terveznek, akkor a profil alapjainak megfelelően kell elkészítenie. Ez a gipszkartont használja, amely lehetővé teszi a felület összehangolását és jó befejező munkával;
 • A legfontosabb dolog az, hogy a kiválasztott formatervezés nemcsak a szabad mozgás megakadályozta, hanem károsodott, de jól illeszkedett a belső térbe is.

Hogyan lehet magad

Egy titkos ajtó a házban vagy a lakásban saját kezével készíthető. Például egy ruhásszekrény lehet egy rejtett átjáróval egy másik szobába. A folyamat részletes mestercsoportja a következő videóban látható.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: