Hogyan vágjuk le a hurkot az Interroom ajtóba?

Minden ember, a saját lakás tulajdonosa vagy háza hasznos lehet ilyen készségek, mint az Interroom Doors telepítése. Ebben az esetben szükség van a hurkok telepítésére az ajtók telepítése során – a teljes belsőépítészet további működésétől függ.

Ördögi hurok

Ha egyfajta belső ajtót választott otthonához, nem mindenki elkezd gondolkodni a részletekről, amelyek szintén komoly szerepet játszanak a telepítés során. Ezért az ajtó ruhája és a megszerzett doboz megbízhatósága mellett egy ilyen tréfolás, mint egy hurok, különös figyelmet kell fordítania. By the way, a szokásos ajtóvászon, amelyre speciálisan megfelelő előnépítők nem választottak ki, normális egyszerű munkadarabnak számít, vagyis lehetetlen használni. A hurkok felszerelése után az ajtó funkcionális, teljes körű kialakításgá válik.

Megkülönbözteti az ötféle ajtó-előnítógépet, amelyet ma gyakrabban használtak, mint a szokásosnál. Ezért meg kell érteni a meglévő fajtákat az interroom struktúrák telepítéséhez. Az ajtó kialakításának sajátosságait a hurok montázsának jellemzője határozza meg.

 • olasz, Vagyis azok, amelyek különleges dizájnnal vannak ellátva. Az ilyen típusú foltok elsősorban az európai ajtók modelljére vannak felszerelve.

 • narancssárga – Tányérok nélküli termékek. Ezek a feliratok helyett pyours a forgatott tengelyen található. Ez a fajta termék ideális a könnyű ajtóvászonokhoz.

 • Rejtett – ezek olyan termékek, amelyek csak a legdrágább intermeter struktúrákon vannak felszerelve. Ezek a hurkok különleges csuklópántot tartalmaznak, az ajtólap belsejében fulladás.

 • KÁRTYA. Ezeket az opciókat egyenesnek nevezik. Az ilyen típus a legegyszerűbb, az oldalakon speciális lemezekkel van felszerelve.

 • Saroktornyok A kártyáról csak szögletes lemezeket különböztet meg. Ez a fajta hurkok általában az ingajtó designra vannak felszerelve.

Ezenkívül minden hurkot jobb oldali, bal oldali és univerzálisra osztanak. Az utolsó nézet bármely oldalon telepíthető a vászonra. A szerelési módok is eltérőek lehetnek. Canopies vágott, vagyis az egyik felületen az ajtóval együtt alakulnak ki, és előkészített mélyülésre vannak kialakítva. A felső csuklópántokat az Interroom Construction tetejére helyezzük, és csavarták a csapokkal.

Telepítés

Szerszámok, amelyekre szükség lesz a szereléskor:

 • Építési kés;
 • Állvány, amelyet az ajtóvászonokhoz használnak;
 • A maráshoz használt sablon
 • Véső csavarhúzóval;
 • malom;
 • Építési szint ceruzával és kalapáccsal.

Először is ki kell választania egy hurkot. Itt nagyon finomnak kell lenned, mivel ezeknek a termékeknek a kényelme közvetlenül az Interroom ajtók kényelmétől függ. Ezután válassza ki a canopies típusát – univerzális vagy leválasztható (azaz a megfelelő típusú hurkok vagy bal).

A levehető előlépésekre telepített ajtók mindig eltávolíthatók, miközben a hurkok szétszerelését nem kell szükségük. Az ilyen termékek megvásárlása előtt fontos tudni, hogy milyen típusú nyílás a belső ajtóból, mivel maradhat vagy jobbra. Univerzális típus, amelyet bal oldali és jobb oldali nyílású ajtókhoz használnak. Ez a fajta hurok kell leszállítani, ha az ajtót el kell távolítani – meg kell csavarnia a csavarokat a dobozból.

Tovább kell határoznia az ajtó méretét a szükséges hurkok számának kiszámításához.

A kiolrópák számát a következő kritériumok határozzák meg.

 • Loop kártyák, vastagsága méretei. FAT kártya – Kiváló minőségű ajtó szerelés a dobozba. Ebben az esetben a backlash kevésbé lesz, mint a vászon savanyítása.
 • Galvanikus polírozással. A bevonat beáramlás nélkül lesz, karcolások és zsetonok, azaz egységes.
 • , Valamint az alkatrészek kötelező összehangolása. Ezenkívül a hurokkártyáknak tökéletesen le kell állítaniuk egymást, vagyis ugyanaz. A magas minőségű visszaigazolás a szokásos anti-osztályozott gyűrűket helyettesítő csapágyak jelenléte.
 • Foltok. Először is el kell döntenie azt a helyet, ahol a kiforrások telepítve lesznek, majd készítsen jelölést.

A felülről és alatti szélekből körülbelül 250 mm-t mérünk. Ezután a hurkot alkalmazzák a mért pontra, és a ceruza teljes kerületét átöleljük. Ezt követően a vágást a vászonban a hurok alatt végzik.

Először csatolja a lombkorona felét a belsőépítéshez, majd – a másik a dobozhoz. By the way, vágja le a canopies követi a logót fel – lehetővé teszi, hogy helyesen telepítse a termékeket.

Természetesen a sima minta elérése érdekében professzionális marógépet kell használnia. Is jobb kap egy sablont.

A marómalom a szükséges vágási mélységhez igazodik, azaz a hurok kártya vastagsága. Csak azt követően, hogy őrlési lyukakat állíthat elő.

Ha nincs marógép, a lyukak mintája mindig vésővel történhet. Szükséges egy építési késsel, vágva az ajtólap bevonását a jelölésen, amelyet előre kell hajtani egy ceruzával. A sproves a furnér vagy laminátum mélységére készülnek – lehetővé válik, hogy a véső folytatását korlátozza, miközben a vágás lapos szélét biztosítja. A kapott keretben a slotban a véső segítségével a lyukak mélységében a lyomok térképe.

Ezután a szögeket egyenes és szögletes vésővel kell kezelni. A csekk görgetése, a hurok alkalmazása, amelyet tökéletesen el kell helyezni az előkészített lyukba.

Ezt követően az öntapító csavarok lyukak készülnek. Ahhoz, hogy helyesen lezárja a hurkokat használva, a lyukak előre fúrtak. Hogy időt takarítson meg a jelölésen, jobb, ha vékony fúrógépet használ.

A doboz minden egyes hurok alatt vágott. A lyukak megfelelő elhelyezése a hurkok második felében, fel kell készítenie a dobozt. Ehhez a vágásokat a dobozban 45 fokos szögben hajtják végre. Szükséges továbbá kiszámítani a magasság és a vásznat magasságát a padlóhoz képest.

Az egyes lyukak jelölését a hurok alatt többféleképpen.

Az ajtókeret szöge összeszerel, majd mérje meg a mérőszalag szükséges szegmensét – a távolságnak összehasonlíthatónak kell lennie a vászon felületén.

Ezután az oldalrész közvetlenül az ajtóhoz van alkalmazva – itt kell figyelembe vennie a rést az alulról a padlóból. Ezt követően az ajtó a dobozban van dokkolás, és jelölés.

Ugyanígy a lyukakat a dobozban lévő hurkok többi részében végzik.

Ezután a véső szakaszai készülnek – erre az őrlésre használható. Sarkok igazítása.

A fúró segítségével készítsen egy olyan telket, ahol az önkönlét a jövőben telepítve lesz.

Ajtó dobozok, mint a vászon maga is különböző anyagból készülnek, ezért a hegység a fa, előzetes kutatások van szükség, és a doboz MDF előzetes drumsion nincs szükség.

Az összes manipuláció után elkezdheti rögzíteni a vásznat az ajtókeretre. A munkában fából készült ékeket, hogy a szakemberek. Miután telepítette a dobozt és hurkokat az ajtócsengőn, a doboz munkadarabja, a rögzítőelemek gyártása a kenmék második felében és a tervező ajtó teljes dokkolója helyezhető a dobozba a hurok.

Ezután kiigazítást állítanak elő. Meg kell állítani a hiányosságokat oly módon, hogy az ajtó közvetlenül a dobozhoz illeszkedjen. Ezt követően a rés az ajtó és a doboz közötti különbség.

Hogyan vágjuk le a hurkokat az Interroom ajtón, láthatod a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: