Jellemzők és fajták a mortizálatlan elektromechanikus zárak

A kastély fontos szerepet játszik az ajtók számára minden házban, mert ilyen védelem nélkül az ajtó egyszerűen nem tudja megvédeni a lakást a betolakodóktól. A bejárati ajtókra vagy a kaputra szolgáló zárak elektromos típusai nagy igényűek, és kiváló alternatíva a szokásos mechanikai zárakhoz.

Ami?

Az elektronikus meghajtással felszereltek, a külső paraméterek nem különböznek a hagyományos záraktól, azonban maga a kialakítás, valamint a működés, a megbízhatóság és a nagyfokú biztonság elvének lehetővé teszik, hogy megbízhatóan megvédje az irodaterületet, a Országos terület vagy ház. A zárat speciális szelep segítségével bezárhatja. Zárva, ez a szelep egy speciális rögzítő horonyba kerül.

  Csatlakoztassa az elektromechanikus eszközmester típusát, mert az ilyen modellek gyakran egyes biztonsági rendszerekhez kapcsolódnak.

  A biztonsági rendszer tartalmazhat az alábbi elemek valamelyikét:

  • video intercom;
  • nyomógomb panel egy speciális jelszóval vagy kóddal;
  • rendes intercom;
  • Riasztás.

  A fémajtókon lévő elektrotroteteket a telepítés típusa választja ki: Mortise telepítés és számla van. A zár vezérléséhez használhat tablettát, ujjlenyomat-olvasókat, speciális mágnesezett térképeket, elektronikus vagy rendes kulcsokat. Vannak olyan modellek, amelyek távoli vezérléssel zárhatók le. Az elektromechanikus típusú rendszer jellemzi a jelenléte a design a zár blokkoló, például, az ilyen elem, mint egy elevant beghel, amely az úgynevezett egy szolenoid.

  Ha a biztonsági rendszert a zárhoz kell csatlakoztatni, akkor külön megvásárolható.

  A következő elemek a zárra lépnek:

  • Kulcsok beállítása;
  • Válaszadat;
  • fém tok;
  • Hengerhenger.

  Fajták

  Az elektromechanikus zárak bizonyos funkciók szerint osztályozhatók.

  Telepítés útján zárak:

  • Vágó elektromechanikus reteszelő mechanizmusok az ajtó szerkezetekhez fogantyúkkal – az ajtó kialakításában van felszerelve;
  • A dobozok tetejére szerelt elektromos zárak a belső dobozok tetejére vannak felszerelve.

  Rigalak számával. A standard modell egy vagy több reteszelő mechanizmussal van felszerelve, amelyet nagyfokú védelem jellemez. A fejlett opció legalább három védőmechanizmussal van felszerelve. Ennek a modellnek az előnyei az, hogy a leállított eszközök számától függetlenül nem lehet mindent egyszerre használni, hanem csak azok, akik megfelelnek az ajtó kialakításának célkitűzéseinek.

  Például elegendő csak egy stop zárat használni, és éjszaka jobb, ha egyszerre mindent használhat.

  A munka elvének megfelelően.

  • Általában zárt zárak. Az ilyen modellek használatának időpontjában még akkor is, ha a villamos energia le van kapcsolva, az ajtók blokkolódnak. De a zár megnyitása csak egy speciális kulcs segítségével hajtható végre. Ezt a típust a lakóépületek ajtólapjaiban használják.
  • Általában nyitott típusú reteszelő mechanizmusok. Ez a zár modell megkülönbözteti az a tény, hogy ha a feszültség be van kapcsolva, akkor nyitva marad. Ez a típus az alkalmazás korlátozott: csak akkor telepítve van, ahol az embereket általában összeszerelik, és a villamosenergia-ajtók kikapcsolásakor mindig nyitva kell maradniuk. Lehet, hogy bármely közintézmény: kórház, iskola vagy utcai bejárat a sokemeletes épület bejáratához.

  Az építés típusa szerint.

  • Motor. Ilyen zárban zárt formában a kötélzetet a mechanizmus belsejében található elektromos motor rögzíti. Nyissa meg ezt a típusú eszközt, amely lehetővé teszi a szelep, amely bizonyos egyedi termékekben beállítható. A RIGAL elektromechanikai ajtózárat többpontos székrekedéssel rendelkezik. Ebben a rendszerben mindegyik székrekedés egy személyes elektromos motorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben szabályozza az egész kastély működését.

  • Elektroblocking. Ez egy reteszelő mechanizmus reteszel és szoros rugóval, akadályozza az ajtónyitás akadályát. Amikor a villamos energiát a tápegységhez szállítják, a rögzítő elkezd dolgozni, és ebben a pillanatban a Reight automatikusan elmerül a mechanizmusba. A kulcs használatával a retesz mozog, a zár megnyitása pillanatban az ajtó fogantyújának elfordítása. Annak érdekében, hogy a rugalmas rugó napi hatásainak napi hatásaiban kiváló kopásállóság-ellenállást biztosítson, speciális karbidbetétekkel készül.

  • Szolenoid. Az ilyen zárat a mágnesszelep rögzíti, ha feszültség van. A mágnesszelep záró mechanizmusait a kapott jelek sebességválasztásával jellemzik. Az ilyen kastélyok tartósak. Bo?Ezeknek a termékeknek a része a mechanizmushoz csatlakoztatott belső fogantyúval van felszerelve, ami megkönnyíti az ajtót, hogy elhagyja az épületet.

  Hasonló típusú zárak tökéletesek bármilyen típusú ajtózárhoz.

  Sajátosságok

  Az ilyen eszközök jellemzői az alábbiakban ismertetett pozíciókat foglalják el.

  • Az elektrotizmus kényelmes és könnyen használható.
  • A mechanikával rendelkező villanyszerelők kombinációja lehetővé tette a legmagasabb szintű biztonságot.
  • Amikor a zár megszakad, rögzíthető. Ez azt sugallja, hogy ezek az elektromechanikus zárak javítása valóban egyszerű. Jobb, természetesen, hogy ezt egy különleges mesterre tegye, és nem javíthat önállóan.
  • A legtöbb termék kiváló védelem lehet a műszaki jellemzők miatt. A támadó megnyitásakor nem tudják megtudni, hogy hol található a mechanizmus pontosan.

  • A rejtett mechanizmus egy ilyen előnye, mint egy egyszerű telepítés. A külső vonzerejét a teljes ajtó tervezés marad az integritás és a biztonság, hiszen amikor szerelés az ajtó felülete nem romlik egyáltalán, és akkor nem kell lyukat fúrni a zárat kutak.
  • Az ilyen reteszelőeszközök mechanizmusa többször megbízhatóbb és erősebb, mint a szokásos, és a működési időszak sokkal több.
  • Elektromos mechanizmusok telepíthetők az abszolút különböző ajtókészülékekre.
  • A távvezérlő jelenléte lehetővé teszi, hogy az épületek magas szintű passzolhetőségű épületekbeállítási mechanizmusokat telepítsen, ami meglehetősen praktikus és kényelmes. A vezérlés távoli nézete lehetővé teszi, hogy távolítsa el az ajtókat.
  • A modellek között vannak olyanok, amelyek nem hoznak létre zajt az ajtók megnyitásakor. Fontos, ha kisgyermekek vannak a házban, vagy az emberek, akik irritálják a mechanikai kialakítás kopogását.

  A mortise elektromechanikus zárak fajtáiban lásd a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: