Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Az ajtóhívások megvásárolhatók, gondosan tanulmányozzák az adott modell sajátosságait, és a gyártó szilárd nevére összpontosítanak. Mindkét esetben egyre gyakrabban a fogyasztó lakik a Xiaomi termékeken, ezért kitaláljuk, hogy mit képvisel, milyen főbb finomságokat és árnyalatokat.

A gyártóról

Xiaomi 2010 óta dolgozik Kínában. 2018-ban megváltoztatta státuszát (a magánszférában), anélkül, hogy változtatna, azonban a munka profilja. 2018-ban a vállalat 175 millió jüan nyereséget kapott. Neki Nem nehéz magas színvonalú ajtók hívásokat készíteni, mert az egyik vezető hely a világon az elektronika és az okostelefonok gyártásához.

Hazánkban a márka termékei 2014 óta elkezdődtek.

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

A vállalat vállalati politikájának alapja hagyományosan a modern technológiák optimális kombinációja és az alacsony költség. RA Xiaomi esetében a kínai termékek bizalmatlansága teljesen szükségtelenül szükségtelenül. A vállalat valóban gondoskodik a termékek minőségéről.

Meg kell jegyezni, hogy az ajtó vonzza a választékát viszonylag kevés. De akkor minden változat nagyon jól működik.

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Modellek

A “intelligens otthon” rendszer harmonikusan beírja a videohívást Smart Video Doorbell. Érdemes megjegyezni, hogy a jelvételi egységnek továbbá meg kell vásárolni. A rendszer felismerheti a gyanús eseményeket a beépített kamera nézete területén. Róluk azonnal értesítést küld a tulajdonos okostelefonjára. A design tartalmaz egy PIR típusú érzékelőt, és felveszi a videót.

Egy rövid videót küldünk az okostelefonnak, ha valaki késlelteti a közelőt, mint 3 méterre az ajtótól. És hangos értesítés, valamint az ajtó különböző oldalai közötti kölcsönhatás hangátvitel segítségével. Használhat egy hagyományosabb funkciót: Rövid hangüzenet rögzítése a vendégek számára. Az ajtó kopogásának automatikus kapcsolása.

A gyártó megjegyzi, hogy képes távolról irányítani, hogy mi történik a videó link előtt valós időben.

A felhívásnak köszönhetően a helyzet szinte megszűnik, amikor a gyermekek például elismernek idegeneket a házba. Tudja meg, ki jött pontosan a Xiaomi Mihome alkalmazással. Ez a programnak van egy másik jellemzője: egy további hang értesítés, amely nem nyitja meg az ajtót a kívülállóhoz. A tulajdonos által előzetesen rögzített üzenet akkor fog olvasni, amikor elkezdenek hívni.

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Alternatív – ajtócsengő Xiaomi Zero Ai. Ez az eszköz egyszerre két vezérlőcsatorna van. Ez egy résszel működik, és egy giroszkóppal van felszerelve. A gyártó kijelenti, hogy az éjszakai látás vezeték nélküli videohívás azonnal készen áll a munkára. A funkciókat a következőképpen hajtják végre:

  • Az arc azonosítása;
  • a mozgás azonosítása;
  • Nyomja meg a szabványos értesítéseket;
  • Adat tárolása a felhőben.

A készülék felbontása 720 dpi. A szállítási csomagtól függően egyszerű ajtócsengőként és az adóval és a vevőkészülékkel kombinálva értékesíthető.

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

A figyelem minden bizonnyal megérdemli Xiaomi Smart Loock Caty. Alapértelmezés szerint a tervezés kialakítása a 0,21×0.175×0,08 m méretű dobozokban történik. A bruttó tömeg 1,07 kg.

A termék eredetileg a KNK-piacra adaptált. Ezt bizonyítja a címkézés és a kísérő dokumentáció jellemzői (mindkettő csak kínai nyelven). A modell vizuális videója mozgásérzékelővel is rendelkezik. Oldalról a mikrofon és a hangszóró.

Van egy különleges ragacsos szalag, amely az ajtó felületére hívást biztosít. Jelentős előnyök hozhatják a hacker jelzőt. Ha a készülék megpróbálja leállni a kijelölt helyről, akkor automatikusan küldjön jelet. Hívás képernyő fényes üvegből készült. A feltöltéshez egy Port MicroUsbot biztosított.

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Egyéb jellemzők:

  • Tartós műanyag tok;
  • IPS kijelzője 7 hüvelyk átlós és 1024×600 képpont felbontású;
  • a mozgás felismerésének képessége akár 3 m távolságra;
  • Éjszakai infravörös üzemmód 5 m sugara alatt.

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Jellemzők és lehetőségek

Már elég volt ahhoz, hogy megértsük – “intelligens” ajtó hívások Xiaomi pontosan megérdemli a vevők figyelmét. Tekintsük a legfontosabb jellemzők és lehetőségek, amelyek az ilyen berendezések a legegyszerűbb példa Zero Smart Doorbell modellek. Laconikus eszköz felszerelése, de ez inkább plusz. Tömegtervezés még a vevőkészülékkel – kevesebb, mint 0,3 kg.

Mint más módosítások szerint, az infravörös érzékelő segítségével egy személy definíciója legfeljebb 3 m távolságra fordul elő. Azonban nagy mennyiségben, figyelembe véve a lépcsősejtek és a vasúti platformok szokásos méretét, valószínűleg nem lesz szükség. A videokamera megtekintési szöge meglehetősen nagy. A vezeték nélküli komponensek optimális munkáját az egymást 50 m-re való eltávolításkor.

A hívások speciális gyermekmódban dolgozhatnak. Ezután a bárki érkezésének üzenete átirányítja a szülő okostelefonokra. Csak kedvező felnőtt döntéssel, a gyermek kinyitja az ajtót. Fontos innováció is “hang helyettesítése”. Neki, még fizikailag gyenge és felkészületlen emberek is könnyedén kiadhatják magukat erős embereknek.

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

Jellemzők és fajták ajtóhívások Xiaomi

A teljes munkaidős elemek teljes töltése a leggyakrabban 2-6 hónapig. Ez az eredmény a teljesítmény opció miatt érhető el. Közvetlenül bekapcsolása után a hívások eltávolítják a videót, küldje el, majd alvó üzemmódba merüljön. Az eszközök kompatibilisek az Android 4-el.4, ios 9.0 és későbbi verziók. A jelátvitelhez csak Wi-Fi csatornákat használnak, a Bluetooth nem alkalmazható.

Xiaomi Doorbell áttekintése Lásd még.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása