Kiválasztása egy ajtó közelebb a rögzítéssel a nyitott helyzetben

Ajtó közelebb – Mechanikus Természettervezés, amely célja, hogy automatikusan zárja be a nyitott ajtókat. A közelebbi eszköz zökkenőmentesen magában foglalja az ajtót a “zárt” helyzetbe, és biztosítja annak szoros nyomását a keret kontúrhoz. A modern piac azonban nemcsak a szabványos konverziós modelleket mutatja. Például olyan eszközök vannak, amelyek képesek rögzíteni az ajtót a “nyitott” helyzetben. Mi az ajtó közelebb a nyitott helyzetben lévő rögzítéssel? Hogyan válasszuk ki az ilyen típusú mechanizmus. Hogyan telepíthetem magad? Válaszoljon ezekre a kérdésekre az anyagunkban.

Sajátosságok

Először is meg kell jegyezni, hogy a legközelebbi ajtókon vannak felszerelve, amelyek hozzáférés-vezérléssel vannak felszerelve. Ezek az eszközök is alkalmasak tűzre és evakuálásra. Ha beszélünk a mechanizmusok működését rögzítő az ajtó nyitva van, meg kell jegyezni, hogy ilyen szerkezetek leggyakrabban használt, ha az szükséges, hogy nagyobb passability emberek (például üzletek és butikok, bevásárló központokban és mozikban, iskolákban , egyetemek és irodák). Ha közelebb lesz a közterületekhez vezető ajtóknál, akkor a látogatók késedelem nélkül kerülnek végrehajtásra és zárásra.

A speciális kialakítással felszerelt ajtó csak egyszer nyitható meg, majd a nap végéig menteni fog egy ilyen pozíciót. Ezenkívül az ajtó ilyen rögzítője hasznos lesz a kereskedelemben részt vevő szervezetek és vállalatok számára, mint például a szállítási és kirakodási áruk. Ez segít megoldani számos problémát, és lehetővé teszi, hogy belépjen vagy kilépjen a szobába, akkor is, ha a kezed elfoglalt.

Hogyan válasszuk ki?

Számos kötelező jellemző és kritérium létezik, amelyre figyelmet kell fordítanod, közelebb választva. Tehát, amikor egy eszköz kiválasztása és megvásárlásakor figyelembe kell venni az ajtólap súlyát és szélességét. Nyilvánvaló, hogy a szélesebb, nehezebb és hatalmas ajtó, annál nehezebb megtartani, mert minél erősebb lesz a szorosabb. Ne hagyja figyelmen kívül ezt a jellemzőt, és ne reménykedjen a balesethez – a gyártó gondosan látja a munkafolyamat, hogy a közelebbi és a legmegfelelőbb ajtó paraméterek. A kritériumhoz való tekintélyes hozzáállás nemcsak a híd törése, hanem az ajtó munkájának megsértésére is vezethet.

Nem kevésbé fontos mutató – Helyi klíma és környezeti feltételek. Fontos megérteni, hogy milyen hőmérsékleti tartományok fog működni. Tehát az építési piacon speciális termostabil modellek is működhetnek számos hőmérsékleten. Annak érdekében, hogy az előre nem látható és éles hőmérsékleti különbségek esetében a közelebbi és helyesen működő közelebb működjenek, ajánlott speciális termikus zárat vásárolni és telepíteni, amely egy speciális eszköz a belső szelepekhez.

Mechanizmus vásárlásakor óvatosan olvassa el az üzemeltetési utasításokat is. Ez benne van, hogy megtudhatja az összes szükséges információt a gyártóról, és győződjön meg róla, hogy igazán magas színvonalú árut kapsz. Is, nyugodtan kérdezze meg az eladónak az engedélyt és a minőségi jeleket. A közelebbnek meg kell felelnie az EN 1154 vagy a hazai gost r.

Hogyan kell telepíteni?

Az utca közelebb telepítéséhez bármilyen probléma nélkül, reagál az ajtónyílásra, A négy lehetséges módszer közül az egyiket kell használni:

  • felső;
  • Telepítés a keretben;
  • Telepítés a padlón;
  • Telepítés az ajtón.

A rögzítő közvetlen beállításához fordulva, amely nyitott helyzetben tarthatja az ajtót, győződjön meg róla, hogy a vontatás a telepítési állapotban van. Ezután ellenőrizni kell, hogy a központi csavar szorosan meghúzva legyen (ha nem így van, húzza meg egy hat facted kulcs segítségével). A következő lépés a függőleges vert vízszintes vállához képest, amíg a redőny blokkolja a rugós labdát.

Ezt követően meg kell csavarni a központi csavart 2 fordulattal (úgy, hogy a függőleges váll a vízszintesektől függetlenül mozogjon). Most itt az ideje, hogy a közelebbi vágyakat telepítsük. Ha ezt az eljárást elvégezzük – nyissa ki az ajtót olyan szöghez, amelyben a klaszter nyitott helyzetben tartja, és tartja azt. Húzza meg újra a központi csavart.

A munka fő része vége, az ajtó a “nyitott” helyzetben van rögzítve. Ezután feloldja az ajtót, hogy ellenőrizze a felügyeletet a közelebb (ehhez meg kell húznia). Ezután a közelebb zárja az ajtót a végéig. Így biztosítottunk, hogy a közelebbi beállítások kiigazítása, amely képes az ajtót nyitott helyzetben tartani – a folyamat, amely szinte minden. A legfontosabb dolog az, hogy egyértelműen kövesse az utasítás utasításait. Fontos a megfelelő struktúra kiválasztása, és ehhez figyelembe kell venni a szakemberek valamennyi tanácsát, és támaszkodni a fent felsorolt ​​utasításokra.

Hogyan kell telepíteni egy ajtót közelebb a rögzítéshez, akkor megtanulod a videótól.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: