Melyek a jó “shttykovsky ajtók”?

A lakásban lévő ajtókat több funkció végzi. Védik a zaj és a hideg ellen, biztosítva a biztonságot, határolják a helyet. Ezenkívül az ajtók gyakran kiegészítik a belső teret. A hazai piacon lévő termékek egyik típusa a “shtykovskie ajtók” termékei.

A gyártóról

Ez a gyártó több mint 20 éve bemutatja termékeit az építőanyagok piacán. Termelési létesítményei a Primorsky területen, Shtykovo faluban találhatók. Egy kis üzletből a falu szélén, egy ilyen rövid ideig, a gyár városképző vállalkozássá vált. Most a gyár fel van szerelve a leginnovatívabb felszereléssel, több mint 170 embert foglalkoztat. Ez a vállalat a legnagyobb műhely a keleti szibériai ajtók előállításához.

A “Shtykovskie Doors” vállalat termékei között megtalálja az Interroom modelleket, a bemeneti attribútumok bélését, valamint Fraamuga, Antlesoli.

Sajátosságok

“Shtykovskie ajtók” a termék értékesítésének vezetője a távol-keleti régióban, de külföldön is népszerűbbek. És ez nem jó.

A vállalat termékei számos előnye van.

 • Ezek az attribútumok megfelelnek az egészségügyi és epidemiológiai normák legszigorúbb követelményeinek, környezetbarátak és hypoallergensek.
 • Az innovatív technológiák és a modern felszerelés lehetővé teszi, hogy az ajtókat a legrövidebb időre tegye.

 • Van lehetőség arra, hogy jó ajtókat vásároljon, így ez a termék nem szabványos nyílásokba telepíthető.
 • Az anyag munkadarabájából és a késztermékek kimenetének előkészítése során a gyári szakemberek irányítása alatt állnak, így a termékek minősége a magasságban van.
 • A vállalat termékei számos tanúsítványt és diplomákat tartalmaznak, amelyek megerősítik a gyártó ajtaját.
 • A modellek hatalmas választéka segít kiválasztani a terméket minden ízlésre. Különböző stílusokban készülnek, így beírják a terméket a belső térben, nem lesz nehéz.
 • Az shtykovskie ajtók egy bejárati ajtót hoznak létre, amely lehetővé teszi, hogy az egy stílusban lévő lakás kimenetét az Interroom ajtókkal.
 • A termékek költsége meglehetősen hozzáférhető, az ár és a minőség kitűnő egyenlege.

Anyag

Minden “shkykovsky ajtó” furnérozott anyagból készült, amely természetes fából vagy MDF-kályhain alapul.

 • Természetes fa. A leggyakrabban egy fenyőt használnak itt. Ez utal az olcsó fafajtákra, könnyen kezelhető, míg az ajtók tartósak, nem félnek a hőmérséklet és a páratartalom cseppek.
 • MDF – A fa tömb analógja. A finom sapkolóikat gyártják, amelyeket a tűzhelybe nyomnak. Az ilyen anyag termelésére szolgáló technológia lehetővé teszi például például különböző formák termékeit, például szál utánzást. Az anyag tökéletesen mozgatja a páratartalmat is, ami nagyon fontos az otthonok számára a Primorsky területen. Ez az anyag is helyreáll, így az élettartam elég nagy.

A furnér maga a drága fajták vékony fa lapjai, amelyek egy speciális gyalasztó gépet készítenek. Ezeknek a lapoknak a vastagsága nem haladja meg a fél centimétert. Ezek egy fa vagy MDF borítják őket, ami úgy érzi, hogy a termék teljesen drága fákból, például tölgyből, vörös fákból és másból készült.

A modellek között vannak azok, amelyekben vannak üvegezés. E célból átlátszó és matt üveget használnak, valamint az ólomüveg ablakokat, amelyek klasszikus, modern vagy gyermekek témáiban díszíthetők.

A felállás

Ez a gyártó az interroom ajtók széles skáláját képviseli. Mindegyikük több gyűjteményre osztható.

Itt vannak a legkeresettebbek.

 • “Velence”. Ezek olyan modern modellek, amelyek tökéletesen alkalmasak a minimalizmus vagy a high-tech stílusok terén. Egyszerű geometriai alakzatok és a vonalak egyszerűsége – itt a gyűjtemény megkülönböztető jellemzői. Az üvegezés nélküli vagy vele lévő modelleket választhat.
 • “Decolain”. Ez a sorozat kifejezetten a modernista stílusban díszített helyiségekre készült. A termékek megkülönböztetik a könnyedséget és az eleganciát. Ebben a gyűjteményben az ajtókat könnyű hangon festik, amely képes a fény és a légség belsejéhez hozzáadni.

 • “Klasszikus”. Az ajtóknak egyszerű formái vannak. Szigorú vonalak megfelelőek lesznek az angol stílusú szigorú belső terekben. Az űrlapok egyértelműsége és az extra részletek hiánya jellemzi ezt a gyűjteményt. Ajtók barna tónusokban készülnek. Vannak olyan modellek, amelyek üvegezett félig vagy teljesen. Az egyéni sorrendben a terméket festett üvegablakkal díszíthetjük a gyártó egyik vázlata.
 • “Murano”. Ez a gyűjteménygyártó prémium termékekre vonatkozik. Ajtó kialakítása modern stílusban. A gyűjtemény szinte minden modellje fekete üveggel van üvegezéssel, amely a természetes faanyaggal kombinálva meglehetősen eredetinek tűnik.

Hol tudok venni?

A Primorsky Terület lakói “Shtykovsky ajtók” megvásárolhatják a cég szakosodott üzleteit, valamint a hivatalos honlapon. A gyártó termékeit és partnereit is megismerheti Oroszországban, sőt külföldön is, de az ország más régióiban lévő üzletek láncolata gyakorlatilag nem fejlett.

Ár

Az ajtó ajtajának költsége minimális kialakításban körülbelül 4000 rubel lesz. Az ólomüveg használatával a legdrágább minta körülbelül 7000 rubel mennyiségben fog kerülni, ami elég olcsó egy furnérozott ajtóhoz.

Vélemény

“Shtykovsky ajtók” már régóta ismert Primorsky Krai és megérdemli a meglehetősen jó hírnevet. A vásárlók azt mondják, hogy a termékek meglehetősen magasak, nincs választása nem csak a modell, hanem a méret. Tartósak, még a magas páratartalom körülményei is, a furnér nem távolság, és a termékek nem veszítik el megjelenését.

Ezenkívül nagyon kényelmes, hogy ez a vállalat termeli és teszi az antleesol-szárnyakat. Ez lehetővé teszi, hogy a szovjet-tervezőiben található felső dobozok kiadását, egy stílusban, az interroom ajtókkal.

Tudjon meg többet a gyártóról A következő videó segítségével segít.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: