Mi a “berlog” ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

A bejárati ajtók a modern ház védelmének szerves eleme. Hogy megvásárolja őket, szükség van a felelősségteljes megközelítésre, mert a megfelelő kiválasztott termék képes védeni az otthonát. A “Berlog” orosz gyártója közül az ajtók az árszegmensek egyik legjobbja, és a különböző tervezési lehetőségek lehetővé teszik, hogy minden ízlés és pénztárca modelljét választsák. A termékeket saját gyárban állítják elő Yoshkar-Ola városában a modern berendezéseken. A minőségellenőrzés minden termelési szakaszban történik, beleértve a nyersanyagok ellenőrzését. A fejlesztőknek több mint 15 éves tapasztalata van a hazai piacon, kövesse az iparág összes innovációját, és népszerű megoldásokat kínál az orosz fogyasztó számára.

Mi a "berlog" ajtója?

Sajátosságok

Különleges kialakításának köszönhetően ezek az ajtók biztonságosan védik a hackeléstől.

Itt vannak a fő előnyök:

 • 1,7 mm vastagságú kiváló minőségű acélból készült;
 • A várható csapok rendszere, amely lehetővé teszi, hogy az ajtó zárt helyzetben maradjon, még a vágott hurkokkal is;
 • Szinte minden modellnek megbízható zárakkal rendelkeznek, amelyek a legmagasabbak a bejárati ajtókhoz;
 • A tömítés egy high-tech anyag – merev habos poliuretán, amely nem igényel további fémvezetőket. Az ilyen technológia lehetővé teszi, hogy ne vonzza a hideg az utcáról;
 • A doboz szilárd profilból készül, amely tovább növeli a szerkezet erősségét, megbízhatóan szembesül a korrózióhoz és megakadályozza a viszketést;
 • Az alapberendezés megbízható szerelvényeket tartalmaz, nevezetesen a kiváló minőségű fogantyúk és a modern szemek széles látószögű.

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

Hatótávolság

Az Argus Növényben előállított acél ajtók széles választékát kínálják. Az összes bejárati ajtó kívül van egy porfestés, amely ellenáll a szennyezésnek és a karcolásoknak. Belsejéből, befejezve az összes népszerű árnyalat mdf paneljeit. Az ilyen paletta lehetővé teszi számukra, hogy bármilyen folyosóra illeszkedjenek, függetlenül a bútorok kialakításától, mert a színt a hangon lehet kiválasztani.

A termékeket szigorú klasszikus stílusban készítik, ami lehetővé teszi számukra, hogy mind haza, mind az irodában használják őket.

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

Számos alapsorozat van, amely konstruktívan különbözik, és ennek megfelelően eltérő árkategóriával és alkalmazási körrel rendelkezik. A modell egy apartmanban egy lakóházban, egy bejárati ajtó egy magánház vagy vidéki ház, irodai és bármely más szoba választható.

 • Gazdasági sorozat a megbízható védelem legmegfelelőbb változata. Az alapcsomag tartalmaz egy doboz szilárd fémprofil, 50 mm vastagságú ruhával és csőszerű töltőanyaggal. Emellett minden modell van fel van szerelve anti-eltávolítással, két zárral, egy ajtófogantyúval és kiváló minőségű szemmel. Ez a módosítás megvédi a lakást a támadók nélkül erős költségeit a költségvetés, és a minőség is jelentősen magasabb, mint a kínai analógok az azonos árkategóriában.

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

 • Szibéria sorozat Ajánlott: további hideg védelemre. Ezt a magánlakásokban, az országban és azokon a helyeken alkalmazzák, ahol a kézzelfogható hőmérsékletkülönbség van belsejében és kívül. A vászon vastagsága 55 mm, a platáv egy darabból álló doboz, és a töltőanyag két kontúros kemény poliuretán habot szolgál. Ellentétben a szigetelést a Minvati, a PPU nem kell további keretet, takarít megbízhatóbb, van egy sűrű szerkezete és nem teszi lehetővé az ajtók a víztől.

A nedvességálló anyagból származó dekoratív kivitel lehetővé teszi, hogy ne vegye fel a kapcsolatot a légszobával hideg fém ajtókkal.

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

 • Fajta “Optima” A vastagság a vászon jellemzi 60 mm, ugyanazt a magas minőségű szerelvények, szilárd doboz platband és egy hurok eltávolítása védelmet, megerősített vár régió. Tervezése megvédi a vázlatokat, és a bordák bordák közötti ásványgyapotot töltőanyagként használják. Ez a fajta töltőanyag nagy zajszigeteléssel rendelkezik, amely releváns lesz, ha a bejárati ajtó a lift közelében található. A vásárlók véleménye szerint ez a sorozat, amely a legnépszerűbb, mivel kiváló ár-érték arány és a negyedik fokozatú ellenállás megbízható kastélya.

Ház elhagyása a sorozat termékének védelme alatt, nem kell aggódnia az ingatlan biztonsága miatt.

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

 • Modell “Rock” a behatolók további védelme jellemzi. A doboz zárt egyrészes 75 mm vastag kialakítás. A szigetelés miatt történt a két körvonalait a cső alakú töltőanyag a PPU, amely hozzájárul annak alkalmazása hideg régiókban, és ahol a hőszigetelés fontos. Mint minden “Berlogs” modell, az ajtók láthatók, várható zárakkal és megbízható zárakkal.

Ezenkívül a sorozat modelljei lezáró blokkolóval vannak felszerelve.

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

 • “Gala” és “Olga” – Két további fajta a “Berg” költségvetési sorából. Szinte ugyanolyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint az “Optima”. A megkülönböztető tulajdonság az MDF panel belső része egy nagy tükörrel. Elegáns design és alkalmas kis folyosókra, vizuálisan növeli a területet, és a szobát vizuálisan könnyebbé teszi. Szigetelt ásványgyapot, amely védi a zajtól, ami kívül jön, és úgy érzi, hogy otthon érezheti magát a teljes kényelemben.

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

 • Talán a legmegbízhatóbb sorozat hívható “3k”. A statisztikák szerint annál nehezebb a bejárati ajtó, annál kevésbé a támadók megoldják, hogy viharozzák, és valószínűleg áthaladnak. Ezeknek az ajtóknak a megkülönböztető jellemzője – egy szilárd acélprofil megerősített doboza, amelynek vastagsága 90 mm. A vászon vastagsága 85 mm, és a szigetelés tűzálló ásványi gyapjú Knauf szigetelés “Thermo Roll”, három cső alakú kontúrba helyezve.

Az ilyen ajtó költsége azonban kétszer olyan magas lesz, mint a “gazdaság” alapvető változata.

Mi a "berlog" ajtója?

Mi a "berlog" ajtója?

Méltóság

Ahogy láthatod, a biztonságos ajtók választása meglehetősen széles. A biztonság, a zaj és a hőszigetelés követelményeitől függően a helymeghatározás, mindenki képes lesz kiválasztani a hazai gyártó minőségi termékét. A megbízható szerelvények egy további bónusz egy kedves ajtóhoz.

Mi a "berlog" ajtója?

Egy másik előny az, hogy a márka termékeit minden régióban képviselik, és nem sokkal nehezebb nehézséget teremt. Minden ajtó hitelesített és garanciális élettartammal rendelkezik. Nagyon könnyen használhatóak, és nem igényelnek további ellátást.

A Bergoga ajtói által használt, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása