Mi a hurkok a táblák számára?

A ház bútorainak kiválasztásakor, beleértve a táblázatokat is, nagy jelentőséggel bír mind a tervezés, mind a tartósság megjelenése és működése, kopásállóság. Ezért nagyon fontos figyelembe venni, hogy ne csak az anyagot, amelyből a témát elvégzik, hanem a szerelvények minőségét, hurkok, amelyek a termék fontos elemei.

Ebben a cikkben elmondjuk a táblázatok csuklópántokról, jellemzőikről, típusáról, gyártóanyagainak, választási szabályaikról.

Sajátosságok

Nagyon fontos, hogy az asztal, bármilyen szobában állt, függetlenül attól, hogy hogyan kell használni, kiváló minőségű, megbízható és kopásálló. A hurok csak olyan modellekben állnak rendelkezésre, amelyek összecsukásra és összecsukásra szolgálnak.

Bútorhurok – Ez egy különleges fél-tech eszköz, amely közvetlenül a bútorokhoz kapcsolódik az önminták segítségével. Nagyon gyakran ezeket a termékeket piknik asztalokra, teniszasztalokra és egy modern konyhai attribútumra telepítik. Jelenlétük lehetővé teszi:

 • Helyet takaríthat meg – Ha nem szükséges, az asztal behajtható és tárolható a szoba bizonyos részében;
 • Szerelje be az asztalt bármilyen kényelmes helyre, például a falhoz.

A kiváló minőségű zsanérok meghosszabbítják a bútorok életét.

Ma minden egyes lelkiismeretes gyártó, aki a hasonló termékek gyártásában részt vesz, garantálja megbízhatóságát.

Nézetek

A bútor hurkok széles és változatos. A termékek konstruktív jellemzőkkel, műszaki paraméterekkel, tervezéssel és alkalmazási terjedelemekkel eltérhetnek. Fontolja meg a fő kritériumokat.

 • Rotációs szög lehetnek különböző paraméterei.
 1. 90 fokos. Ritkán telepítve a táblákra. Ez a tökéletes opció, például a konyhában működő munkafelület összecsukható borítójához.
 2. 180 fok. Leggyakrabban az ilyen hurkok konyhai fülhallgatóra vannak felszerelve.
 3. 270 fok. Az összecsukható asztal legmegfelelőbb lehetőségei. Az ilyen hurok bármilyen felületen feltétlenül telepíthető.

 • A táblázat típusa, mely kiegészítőkre van szerelve, talán másképp

egy. Az asztali transzformátorhoz. Az ilyen típusú építés, rejtett csúszó hurkok, amelyek növelik a funkcionalitást. Ezek 2 faj – görgő és forgatható összecsukható.

2. Összecsukható asztalra. Ez lehet egy számítógépes asztal, amely visszahúzható polcot tartalmaz a billentyűzethez.

3. Összecsukható modellhez. Az összecsukható vagy szerelt asztalon, leggyakrabban telepít egy bowtie hurkot. A telepítés meglehetősen egyszerű: a termék egyik oldala az asztal felületéhez van rögzítve, a másik pedig a falhoz.

4. Üvegpaptorok esetén. Az ilyen táblák leggyakrabban a nappaliba vannak telepítve, és a terhelés kicsi. A szerkezeti támaszok rögzítéséhez az úgynevezett hurkok-pyatakok használhatók. Ezek növelik a támogatást és garantálják a megbízható rögzítést.

 • Szerelési beállítások hurkok. A tartozékok telepítésének három módja van:
 1. Oldalsó (oldalsó) – egy ilyen rögzítés a legnépszerűbb, mivel garantálja a megbízható rögzítést;
 2. Clip-on (Clip-on) – tiszta és gyors telepítés további rögzítők használata nélkül;
 3. Kulcscsarnok (kulcs-lyuk).

Valamint a csúszó asztalok használhatók Hengeres, inga, titkár, antrezol, máj és inverz hurok.

A termékek változhatnak és azok Tervezés. Ma a bútorhurkokat különböző tervezési stílusokban gyártják – Provence, Retro, Classic és mások. Ez lehetővé teszi egy megfelelő termék kiválasztását bármely stilisztikai belső irányban.

Anyagok

Hurok – Ez egy rögzítő, amelynek célja, hogy ellenálljon egy bizonyos terhelést. Annak érdekében, hogy ez a mutató a lehető legmagasabb legyen, csak kiváló minőségű anyagokat, kiváló fizikai-műszaki tulajdonságokkal és modern termelési technológiákkal használják a termék gyártásában.

A táblák hurkjai acél és sárgaréz.

 • Acél. Az acél erős, megbízható és kopásálló anyag. Az acélhurok nagy szilárdságú, megfizethető költség és vonzó megjelenés jellemzi. A hátrányok között meg kell jegyezni, hogy egy ilyen ötvözet rendelkezik egy kis korrózióállóság, ezért nem ajánlott, hogy felmászik az asztalra, amely szobában állni emelkedett páratartalom szintjét, például a fürdőszobában vagy a konyhában.
 • Sárgaréz. Az ilyen hurkok népszerűbbek. Ez az anyag előnyeihez kapcsolódik, például gyönyörű szín, korrózió és kopásállóság, megbízhatóság. A hurok felszíne sárgarézből sima, nem kell kennie. Ami a hiányosságokat illeti, közülük több közülük – a termék meglehetősen magas költsége, valamint fokozatos törlése állandó nagy terhelésű expozícióval.

A legtöbb fogyasztó nyilvánvaló okok miatt megállítja az acéltermékeken való választását.

Ügyeljen arra, hogy vegye figyelembe a költségvetést, az ilyen vásárlás megvalósíthatóságát és az asztal telepítésének helyét.

Hogyan válasszuk ki?

A hurkok könnyen megvásárolhatók a boltban, ahol a bútorszerelvények végrehajtása. Ez az opció kényelmes azoknak, akik önállóan akarják egymástól függetlenül. De a tapasztalatlan mester nagyon nehéz eldönteni az árut.

Jelenleg a bútorhurok tartománya változatos. Biztonságos rögzítésnek számítanak, így:

 • tartós;
 • kopásálló;
 • ellenáll a deformációknak;
 • Korrózióálló;
 • lágy csúszda jellemzi;
 • könnyen telepíthető;
 • Gyönyörű tervező díszített.

Nagyon fontos, hogy a hurok állítható legyen. A beállítás lehetővé teszi a mélység beállítását, a feszültség erejének kiegyensúlyozását, lazítsa meg a vászonhoz való illeszkedést, megszüntesse a szaggatást, ellenőrizze a vászon közötti kapcsolatot.

A helyesen kiválasztott rögzítőelem a bútorok hosszú élettartamának ígérete. A termék költsége mellett szükség van a műszaki paraméterek, például:

 • a méret;
 • Az anyagot, amelyből az árut készítik;
 • további előléptetések alkalmazása;
 • A deformációk hiánya, repedések, vonalak a hurokon;
 • minőségi tanúsítványok elérhetősége;
 • A hurok maximális megengedett terhelése ellenáll.

A szakértők azt javasolják, hogy bízzanak kizárólag megbízható, jól ismert gyártók, vásároljon árut szakosodott üzletekben.

A hurok önálló telepítése nem sok időt vesz igénybe, azonban bizonyos ismereteket és készségeket igényel. Minden amire szükséged van – A szükséges eszközök sorai. Raktáron van egy rulett, egy négyzet, egy ceruza alkalmazása, hatszög, csavarhúzó és látnok.

A szerelés a következő lépésekből áll:

 • anyagok és eszközök előkészítése;
 • a felületi jelölés alkalmazása;
 • fúrás lyukak önkapó csavarokhoz;
 • Rögzítő hurkok.

Itt a fő dolog a fúrás mélységének meghatározása. Nem lehet mélyebb, mint az építés vastagsága.

Hogyan lehet telepíteni a mortise hurkokat az asztalra saját kezével, az alábbi videóból tanulhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: