Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olaszország az első olyan országnak számít, amelyek létrehozták az interroomajtók termelését. Ezért itt szinte minden városban van legalább egy kis, de saját növény a gyártásukért. Ez kereskedelmi hiánypótló világos szétválasztása osztva, és minden növény specializálódott megjelenése egy bizonyos típusú termék.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Nézetek

Minden olasz ajtó három típusra osztható. Ugyanakkor az első két típus a tömegtermelés, amely főként nagy olasz gyárakban foglalkozik. Ezek a technológiák jól ismertek, és ma sok cég a különböző országokban működnek az olasz engedély vagy (k) az olasz gépek.

 • Első nézet – többnyire ragasztott bursa-ból készült ajtók, sima furnérfinival. Az ajtókeretnek van egy kerete, amely lamellákból készült, de belül üreges. Számos klasszikus színek, sima felületük van, és a gazdaság osztály kategóriájához tartoznak. A viszonylag alacsony költségű és kiváló minőségű kombináció teszi ezt a terméket nemcsak a hazájukban, hanem a nemzetközi piacon is.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

 • A második csoporthoz Ez a fajta termék tartalmaz ajtókat, szintén lamellálható vászriásokból, de az első fajtól eltérően az értékesebb fa furnéra itt használták itt. Ezenkívül nem csak doboz, ő és ajtó belseje. A volumetrikus tömörítők és a göndör alkatrészek használatának köszönhetően a terméktervezés érdekesebb. Az ilyen termékek ára valamivel magasabb, mint az előző csoportban, de megfizethetőbb, mint az ajtók egy szilárd fából készült tömbből. A nagyobb tömegek miatt az ilyen ajtók tartósabbak, mint az első nézet.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

 • Harmadik csoport Ajtók – a tömbből – elitnek tekinthető. A gyártási termékek technológiája a tömbből olyan, hogy rendkívül nehéz alkalmazni egy tömegáramlásban, így az ilyen ajtók előállítása többnyire kis családi vállalkozásokat szakosodott fel. Fából készült bár munka előtt kell megszáradni a közvetlen napfénytől, és bizonyos hőmérsékleti rendszernek van kitéve. Maga a szárítási folyamat több hónapig is eltarthat, és az egy ilyen ajtó gyártásának teljes ciklusában a tervezés kialakításából addig, amíg a telepítés fél évig nem érhető el.

Mivel az egyes fa rajzolása egyedülálló, akkor minden egyes terméknek saját egyedi kialakítása van.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Anyagok

A klasszikus olasz belső ajtók előállítására elsősorban használják és minden származéka – lamellák, furnér, filé és t. D. Azonban a fejlesztés a műszaki fejlődés, a fogyasztói preferenciák változása, és velük együtt a listát a nyersanyagok bővült a termék gyártásához.

Az olasz mesterek megpróbálják lépést tartani az időkkel és a technológiáikban való használatban, nem csak az ismerős MDF és forgácslap, hanem egy parafafa, bambusz, műanyagok és még ruha is. Ebben az esetben a polimer anyagokat felmelegítik, és a magas hőmérséklet hatása alatt a leginkább váratlan formák.

Egy termékben többféle fajtát is kombinálhat. A fából készült és műanyag ajtóknál gyakran megtalálhatók az üvegből vagy fémrészekből. A tömegtermeléshez többféle nyersanyagot is használnak.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Az MDF számos előnye van: megfizethető ár, esztétikai megjelenés, különféle színek és fontos, – környezetbarátság. Az anyag hátrányai között lehetséges, hogy felhívja a képességét, hogy gyorsan meggyulladjon, törékenységet és képtelenséget a nedvesség ellenállása.

A furnér vékony faanyag, amely díszített ajtó levél és doboz. Az ajtók maguk is kevésbé értékes nyersanyagokból készülhetnek. Az olasz ajtókat 5 mm vastagságú természetes furnér borítja. Nem szakosodott, meglehetősen nehéz megkülönböztetni a terméket egy természetes furnérból a tömörfaből.

Furnér díszített, általában üreges ajtó levél, valamint laminált karton ajtók. Az ajtó levél befejezéséhez a furnércsíkok eladják a kívánt méretű lapra. Ugyanakkor meg kell egyezniük egymással.

Az anyag hátránya – elégtelen erejében, mert nagyon könnyen megtörik.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

A tömb mind az üreges ajtók keretében is használható, és monolitikus struktúrákat hozhat létre.

Az ilyen típusú ajtók megkülönböztető jellemzői a megbízhatóság, az erő, és ennek eredményeként hosszabb élettartama. Ahhoz, hogy az ajtó tartós legyen, de könnyű, a keret leggyakrabban fenyőből készült, és a nagyobb megőrzés miatt néha zománc borít, hogy Patina is díszítheti.

Megkülönbözteti az ajtókat egy szétválasztásból és a kombinált tömbből. Az első esetben a design három ragasztott réteg fából készült lamellák, és külsőleg hasonlít a parketta mintázatára. A kombinált tömb többféle anyagból áll. Lehet, hogy nemcsak szilárd fát, hanem MDF-t is tartalmazhat, más anyagokat is.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

A közelmúltban az alumínium kerettel ellátott üvegajtók léptek be a divatba. Ez a design könnyebb, a fából készült opciókhoz képest. Ilyen modellekben biztonságos és különösen tartós üveget használnak. A telepítés előtt magas hőmérsékleten egy speciális keményedést ad, majd az erőssége időnként emelkedik. És még ha megszakad, akkor a töredékek kicsiek és nonostilisek lesznek.

Dimenziók

Az olasz termelés ajtóblokkjai leggyakrabban megfelelnek az oroszországi nyílások orosz szabványainak, így előnyben részesítik az európai minőséget, nem lehet félni, hogy nem illeszkednek a mérethez. És még ha egy kis eltérés történik, ezeknek a terveknek a jellemzője olyan, hogy a keret a szükséges paraméterekkel szomszédos lehet.

Annak érdekében, hogy az ajtókeret egybeesik az ajtószalag szélességével, akkor a speciális deszkákkal növelhető. Mivel az olasz ajtók minősége már egy axiómává vált, akkor néhány fogyasztó készen áll arra, hogy ne csak az ajtónyílások megváltoztatására, hanem az egész falak lerombolására is.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Szín

Olaszország belső ajtóinak színtartománya meglehetősen kiterjedt ahhoz, hogy kielégítse a legigényesebb ízt. Szinte minden árnyalat van a választékban, amely csak a természetben létezik: tisztán fehérre a szén-fekete, a fényes nyugodt hangoktól a leginkább elképzelhetetlen színekig.

Fényes bükk, fehérített tölgy, mahagóni, hamu, valamint az olasz dió híres az egész világért – egyfajta névjegykártya-gyártók a napsütéses országban. Ezek és sok más szín régóta klasszikus műfajává válik.

A stílusok szerelmeseinek, a modern műanyag ajtók alkalmasak: gazdag kék, nemes csokoládé, agresszív vörös, életerősítő olíva-nevek felsorolhatók a végtelenségig.

A high-tech rajongók értékelni fogják az üveg és a fényes fém sztrájkát. Ugyanakkor az üveg színe változhat – a semlegesen átlátszó tónusra.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

A festmény több rétegben történik egy bizonyos idő után. Ugyanakkor matt textúra vagy fényes bevonat. Ha szeretné, speciális festékek segítségével a felszínt is a fém hatására is megadhatja.

Egy külön beszélgetés megérdemli az összes fehér árnyalatát: ez a szín univerzális és szinte bármilyen belsejébe illeszkedik. A fehérek mindegyike monofonikus falakkal és különböző díszekkel kombinálva van. Teljesen harmonizálódik pasztell színekkel, és a sötétben is a kontrasztra néz.

Ezenkívül megrendelheti az ajtók színezését különböző színekben, hogy a kialakítás mindkét szobával kombinálható.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Tervezés

Az olasz tervezők világszerte jogosan tekintik a divat törvényesek. Ők azok, akik az egyik az első, aki felveszi az új divatirányzatok. A magas készséggel kombinálva, az egyik generáció által felhalmozódott, a modern technológiák a tapasztalt munkavállalók kezében képesek arra, hogy csodákat tudjanak dolgozni, és megtestessék a leginkább váratlan fantáziákat a valósággá.

Az olasz ajtók modelltartománya olyan sokszínű, hogy végtelenül elmondani. Azok, akik szeretik a nyugodt klasszikusokat, leggyakrabban a faajtók közül választhatnak. Leggyakrabban egy olyan modell, amelyet egy monofonikus tartományban gyártanak. Ugyanakkor az ajtók lehetnek süket (betétek nélkül), és különböző betéteket tartalmaznak az üvegből és más anyagokból.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Univerzális do modellajtók színes üvegablakokkal. Alkalmas szinte bármilyen belsejére – akár modern, akár provence.

Az ajtók szilárdak vagy üvegezettek lehetnek, festettek bármilyen színben – a klasszikusra az avantgárdra. Ebben az esetben az ajtóválaszték mindkét oldala különböző árnyalatokból készülhet, amelyek mindegyike optimálisan megfelel a szomszédos helyiségek befejezésének.

Ami az üvegezést illeti, számos alapparaméter különbözteti meg:

 • Szín. Ez az alapok alapja. A hagyományos átlátszó, tisztán fehér vagy színezett szemüveg mellett az olasz tervezők többszínű festett üvegeket kínálnak, amelyek a katolikus katedrálisokhoz hasonlítanak.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

 • Forma. A megfelelő vonalak szerelmesei vízszintes vagy függőleges betétekkel rendelkeznek. Az ívelt absztrakt kiegészítésekkel rendelkező betétek azonban nem kevésbé finomítottak.
 • Struktúra. Az üveg egyszerű vagy tükör, matt vagy fényes, sima vagy megkönnyebbülés, minta vagy anélkül. Ezenkívül a minta maga lapos vagy ömlesztett végrehajtás lehet.
 • Dekoráció. A háttérvilágítású üvegbetétekkel ellátott ajtók hozzáadják a hőt és a kényelem belsejét. Ezenkívül az ajtóüveget kovácsoltvas csipkével, részegekkel díszíthetjük. A közelmúltban divatosvá válik, hogy különböző belső tárgyakat díszítsen Swarovski kristályokkal vagy strasszokkal. A festészet szerelmeseinek bármilyen képet rendelhetnek az ajtón. Ez lehet egy szabványos képet a gyártó katalógusában vagy az opció által javasolt ügyfél – például egy fotót egy személyes archívum vagy egy híres kép.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Az olasz ajtók saját formái változatosok. A hagyományos téglalap alakú lehetőségek mellett az íves változatok is léteznek a híres márkák katalógusaiban. Az egyes vázlatok szerint nem szabványos formákat hozhat létre – kerek vagy nagyított magassággal. Az olasz gyárak technológiái lehetővé teszik, hogy bármilyen összetettséget rendeljen.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Ajtók lehet duzzadt típus, amely csak egy módot nyitott, vagy egy inga típusú – bármilyen irányban nyitható meg. Nagyon érdekesnek tűnik az ajtó kupéhoz. Segítségük segítségével zonálhatja a helyiség belsejében lévő helyet – például az öltözőt elválasztva. Egy kis méretű apartman típusú stúdió egy igazi találat lesz egy összecsukható ajtó.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Hogyan válasszuk ki?

A belső ajtó kiválasztásakor bizonyos ismeretek által vezetett. Minden fontos itt – még a bevonat is. Ha festék, akkor a rétegnek tökéletesen sima legyen. Ha ez egy lakk – akkor kiváló minőségű, és amikor megnyomja a lakkozott felületet, nem szabad nyomokat hagyni.

Valódi olasz ajtók, még akkor is, ha nem tartoznak a prémiumosztályba, tökéletesen sima felületűek, forgácsolás és látható hibák nélkül. Minden tömítés és tömítés pontosan rögzíti az ajtót az ízületek ízületeiben. A pecséteknek puhaaknak kell lenniük, és jelenlétük szükséges. Híres cégek, mint például az ital, érték a hírnevükkel.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

A doboz, a vászon maga, valamint a platávoknak tele vannak, és egybeesnek a színben és a textúrában. Ugyanez vonatkozik a kovácsolásra, amely zaj- és hőszigetelést biztosít.

Vásárlás előtt kérje meg az eladót a tűzbiztonsági osztályról. Mint magasabb, a biztonságosabb megvásárolt termék.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Előnyök és hátrányok

Az olasz termelési ajtók fő előnyei között lehet hívni:

 • Kifogástalan minőségű, szigorú ellenőrzést biztosítva a termelés minden szakaszában. Ezt a hálás ügyfelek számos lelkes áttekintése lehet megítélni.
 • A modellek és a tervezés hatalmas választéka, amely lehetővé teszi, hogy válasszon egy lehetőséget bármilyen jólétre.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

A hátrányok közé tartozik:

 • Magas áratermékek más gyártókhoz képest.
 • Az ajtó gyártási időszak késleltethető. Ez a komplex gyártási séma, valamint a logisztikai és szállítási rendszernek köszönhető.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Modern példák és lehetőségek

Az orosz piacon az olasz termékeket számos gyártó képviseli. Ezek közül mind viszonylag fiatal vállalatok és cégek vannak a már ismert névvel. Majdnem minden ilyen gyártó szakosodott a ritka fafajokkal való együttműködésre.

A fent említett cég éger termeléséből származó ajtók híresek a sajátos design miatt – ez a fa feldolgozása után kellemes vöröses árnyalattal rendelkezik. A fa tökéletesen ellenáll a nedvességnek, így az ilyen ajtók biztonságosan berendezhetik a fürdőbe és a konyhába.

Tulipán fa furnér ad egy gyönyörű polírozott felületet. Ez a fa meglehetősen szeszélyes a munkában, és a magas költségeivel kapcsolatban a tulipán fa tömbje rendkívül ritka. Gyakran használják, ha befejező és díszített.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

A legtöbb olasz ajtó köröm nélkül van felszerelve. Az ilyen struktúrák esztétikusabb megjelenésűek, miközben fenntartják a megbízhatóságukat.

Ezenkívül a modern technológiák sokat engedték az ajtó kialakításának enyhítéséhez, és most még külső lehetetlenséggel is, az ajtó viszonylag könnyű lehet. Ez a könnyű keretek használatával érhető el.

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Olasz ajtók: Elegance és Chic

Arról, hogy mit különböznek az olasz belső ajtók, lásd ezt a videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása