Párnák az ajtókon az MDF-től: Design funkciók

  Az a vágy, hogy megvédje a lakást a jogosulatlan behatolásodtól a területére, teljesen természetes. A bejárati ajtónak megbízhatónak és tartósnak kell lennie. Az erős fém ajtók sok évtizede nem veszítik el relevanciáját. De ha korábban az ajtó megjelenése nem figyelte meg a megfelelő figyelmet, akkor minden tulajdonos arra törekszik, hogy belépjen a tiszteletre méltó és öröméről. Először is, az ajtó az arc a ház, a szépség szépsége és nemessége, amelyről elmondja a tulajdonos ízlését.

  Sajátosságok

  Jelenleg nagyon népszerű, hogy díszítő panelekkel nézzen az ajtókkal.

  A párnák a következőkből származnak:

  • MDF;
  • fa;
  • furnér;
  • Műanyag.

  Az MDF panelek széles körben elterjedtek a fogyasztók körében, szintén gyönyörű és megbízható anyagnak bizonyultak.

  Az MDF a közepes sűrűség megnyomásával kapott farostlemer. Ha könnyebb, akkor ezeket a gyanta zúzott fűrészporral és zsetonnal impregnálták. Ezért a név – finom frakció, rövidített MDF. Ennek eredményeként ki kell töltenie kellően tartós lemez.

  Az ajtók béléseinek gyártása során számos hasonló csempe szükséges. Ha van egy szigetelőanyag közöttük, egy emelt hővédő tulajdonsággal rendelkező panel található.

  Az ilyen burkolatok nevezzük thermopanels, és főként, hogy fedezze a bejárati ajtók, hiszen segített tartani a hőmérsékletet a lakásban egy bizonyos szinten. Az MDF panelek mind a bemeneti, mind a belső ajtókon vannak felszerelve. Ők nemcsak új frissen beépített ajtók, hanem díszített régi, akik elvesztették a látványt. Az MDF-átfedések könnyedén elrejthetik az ajtók külső károsodását, valamint tiszteletre méltó kilátást nyújtanak.

  Tulajdonságok

  Nem meglepő, hogy miért olyan népszerű ez az anyag.

  Olyan fontos tulajdonságokkal rendelkezik, mint:

  • a szépség. Az MDF panelek fő előnye, hogy bevonatuk lehetővé teszi, hogy bármilyen fa és textúra szimuláljon. Ezenkívül a színek gazdag választéka, a standard, a fa, az exkluzív fényes, különösen népszerűvé teszi őket a fogyasztók körében.
  • MDF – szép Könnyű a munkaanyagban, Lágy és műanyag, amely lehetővé teszi, hogy abszolút bármilyen mintát és dísztárgyakat végezzen rajta. Most marásmarás. A lemez felülete a lamináló fóliát vagy festményt alkalmazzuk.

  Ez lehetővé teszi a kályhában, a vonalak és az egyszerű geometriai díszek a legösszetettebb őszinte festményekhez. A dombornyomás is gyakori.

  • Kár ellenállás és hosszú élettartam. Az anyag képes ellenállni a fizikai erőfeszítésnek és kárnak. Nem fakulik a napsugarak hatása alatt.

  • Tűzálló és nedvességállóság. Ellentétben a fickó – forgácslapja, nem duzzad a nedvességtől, és nem veszíti el a megjelenését.
  • Hangszigetelés. Az ásványgyapot és más szigetelőanyagok használatának lehetősége növeli az ajtó szigetelési tulajdonságait
  • A berendezésen végzett munka nem igényel magas időt és anyagokat.
  • Alacsony költségű.

  Ugyanakkor ezek a panelek az ügyfél kérésére bármilyen méretű, tipikus klasszikus, nem szabványos, kizárólagos méretűek. A gyönyörű MDF panel befejezése könnyen adhatja meg a bejárati ajtó elölnézetét.

  Nézetek

  Számos típusú gyártási MDF panel van, és mindegyikük rendelkezik bizonyos tulajdonságokkal, amelyek jelentősen befolyásolják a további telepítés helyét.

  Laminált

  Laminált MDF. A lemezt polivinil-klorid lamináló fóliával borítják. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy utánozzon bármilyen textúrát, bár van egy sima bevonási lehetőség. A marás, a színes betétek és tükrök miatt ez a fajta MDF nagyon értékeli a fogyasztó. Az anyag nagy szilárdsága lehetővé teszi, hogy évtizedek óta használja.

  Ragyogott

  Ragyogott. A gyártási technológia miatt, amelyben a lemez felületét a természetes fából készült vékony ital borítja, ez a fajta MDF a legszebb, kifelé és a leginkább természetesen néz ki.

  A gyártási módszerrel kapott felület, amely nemcsak színben, hanem szerkezetben is imitálja a fát.

  A népszerűségét nemes megjelenés magyarázza. Az Ecosponnal borított panelek alkalmasak az apartmanok és az utcai ajtók bemeneteire, mivel csak a laminált alacsonyabb a kár ellenállás szempontjából.

  Színezett

  Színezett. Ez a fajta MDF alkalmas mind a közömbös, mind a kültéri ajtók befejezésére. A lemez felületét speciális festékkel, fenntartható napsugarakkal és mechanikai károkkal borítják.

  Laminált

  Fedett MDF réteges műanyag. Úgynevezett antivandál bevonat. A legtartósabb bevonat, amely nemcsak UV-sugarak, sztrájk, hanem a vegyi anyagok hatása is. Az ilyen bevonat szinte tökéletesnek tekinthető a fizikai ellenállás szempontjából. Ezenkívül ez a bevonat a legtöbb nedvességálló, a többihez képest.

  A helyreállítás magad

  A dekoratív béléssel rendelkező helyreállítási ajtók folyamata nem olyan bonyolult. De a kis készségek munkája az eszközökkel nem lesz felesleges.

  Kezdjük, meg kell csökkennie a színezés és a tervezés, hogy a frissített ajtó harmonizálódott az otthoni homlokzatával, ha az elülső bejáratot alkotja. A felső bevonat helyes kiválasztásához fontos, hogy ne felejtsük el az éghajlati viszonyokat. A belső ajtó helyreállítása vagy frissítése során fontos, hogy harmonikusan illeszkedjen a belső stylistba.

  Az ajtóbélés azonban készen áll, de most a ház megtervezésének és formatervezésének az ára.

  A színek, a textúrák és a design gazdag kiválasztása lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy panelet az Ön ízlésére, az Ön egyedi projektje szerint.

  Az ajtólapok ajtaján lévő független munkához szükséged van olyan eszközökre és anyagokra:

  • fúró;
  • csavarhúzó;
  • Önzáró csavar;
  • ragasztó vagy folyékony körmök;
  • csiszolópapír;
  • végső profil;
  • rulett;
  • Klipek.

  A panelek felé irányuló eljárás

  A berendezés megkezdése előtt el kell távolítania az ajtót a hurkokkal a tartozékok szétszerelésével, és lapos felületre kell helyezni. Gyakorlat minden manipulációt súlya nem ajánlott a torzítás elkerülése érdekében. Ha a régi bevonatot kicseréljük, teljesen távolítsa el.

  Ezután ragasztani kell ragasztani a vándor teljes felületét. Ha az ajtó vas, akkor ajánlott festeni vagy fogni vinilfilm a panel tökéletes illeszkedéséhez az ajtóhoz. Ha az ajtó fából van, akkor el kell távolítania a régi festékréteget, és alaposan tisztítsa meg az egész felületet.

  Az ajtókon a jövőbeni szerelvények helyeit vázolja fel, valamint ezeket a címkéket a panelen és fúrásban.

  Indítsa el az ajtó belsejét. Az ajtófelület speciális ragasztóval vagy folyékony körmökkel van ellátva. A ragasztó kompozíciót a hullámok alkalmazzák, és a panel halmozott. Fontos, hogy erősebb legyen. Ehhez a bilincsek vagy a bilincsek használata.

  A területen kívüli fúrók, 40 cm-es pályán. Segítségük rögzítve lesz az öntapító csavar. Fontos, hogy vegye fel az ilyen hosszúságú csavarokat, hogy ne haladjanak át a bélésen, és ne rontják el a dekorációt. Csavarja őket közvetlenül a dekoratív bélésbe, és távolítsa el a bilincseket.

  A kültéri panel telepítése további. A ragasztóösszetétel szükségessé válik valamivel több, mint egy belső kártya esetében. Rögzítse a panelbilincseket. Továbbá a cselekvések közötti különbség csak abban a tényben, hogy a fúrás lyukakra van szükség a kerület körül, a lehető legközelebb a szélére, 10-12 cm-es lépésekben. Csavarja be a csavarokat és távolítsa el a bilincseket.

  Zárjuk be a végeket az ajtó dekoratív sarkával, a csavarok csavarjait fogja. Ehhez mérje meg az ajtó ajtaját, és vágja le a szükséges síneket a végső profilból. Telepítse az összes szerelvényt és zároljon az ajtón. Fordítsa az ajtót a hurokba.

  Ugyanígy díszítjük és nyitottunk.

  Az Interroom Doors kárpitos ajtó paneljeivel számos kérdés merül fel, amelyek megoldaniuk kell.

  A bélés vastagsága mindkét oldalon, maga az ajtó vastagsága megváltozik. Hurkok, valamint a retesz már nem állnak fel.

  A kiegészítők biztosan meg kell változtatniuk, és velük az egész doboz, mivel az ajtó már nem lesz “ülve” helyesen az ajtóblokkban.

  Igaz, lehetőség van egy minimális vastagsággal ellátott átfedésekre. Ezek körülbelül 2-3 mm vastagságú panel, de nem különböznek a tartósság és a tartósság. Az ilyen panelek gyorsan meghiúsulnak.

  Ha kérdése van az ajtófrissítési folyamatban, érdemes frissíteni az ajtót, határozottan érdemes. Ideális ugyanazok az MDF panelekhez, amelyeket az ajtót vágtak. Az ideális megoldás lejtőit és platsapokat végez ugyanabból az anyagból, mint maga az ajtó. Tehát a frissített ajtóblokk tiszta és harmonikus lesz.

  Az ajtó frissítéséhez meg kell vizsgálni a repedésekre és repedésekre, és ha van, betonmunka megtartása.

  Ezután a fából készült sínek útmutatója a felülethez van rögzítve. A telepítést egy szint segítségével végzik. Csak a tökéletes arcokat kaphatja, ha csak egy dekoratív sarokba kötődik. Annak érdekében, hogy a plate a lehető legközelebb a falhoz szorosan, a falra alkalmazzuk, és meghatározzuk a rés vastagságát. Szükség esetén a sarok vágható és beállítható a falhoz.

  Az első ki van állítva és telepítve a kis szegfűvel. Krepim a felső kerethez. Ezután végezze el a méréseket a bal oldali lejtés felszereléséhez. A felső lejtő hosszát mérjük a padlóra, és az ajtókeret szélességét külső sarkokra, a felső és az alsó. A nap önzáró csavarokkal van felszerelve, és az ajtókeret jobb, ha kis szegfűeket alkalmazhat. Végül ez a hely egy deszka borítja. Akkor meg kell szüntetnie a lejtők közötti résidőket a fogantyúk vagy a gitt segítségével. A lemezek rögzítése marad. Kiválasztjuk őket az ajtó színében.

  Az alábbiakban látható, hogy az MDF panelek restaurálása / cseréje.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: