Swing belső ajtók a belső térben

Az ajtók nemcsak a zónákhoz és a zajszigeteléshez, hanem a szépséghez is szükségesek. A swing belső ajtók a belső térben gyakrabban találhatók, mint más modellek, mert már egyfajta klasszikusvá válnak.

Sajátosságok

Annak ellenére, hogy az érintett szobák széles választéka van, a swing a leggyakoribb. Egy ismerős opció van egy klasszikus kialakítással: egy doboz és egy vászon fogantyúval van felszerelve az ajtó, a szárny balra vagy jobbra (általában “magad”, de néha ellentétes irányban). A klasszikus működési mód a divatos új termékeket nyer (ajtó kupé, forgatható és egyéb opciók). Az ilyen modellek gyakorlatiasságát időben bizonyították.

Más előnyei is vannak:

 • Vonzó megjelenés. A swing struktúrák elegánsnak és elegánsnak tűnnek. A tiszta design lehetővé teszi számukra, hogy illeszkedjenek a legtöbb belső megoldásba.
 • Könnyű működés. Az ilyen ajtók könnyen nyithatók és lezárhatók, és a működés módja a szokás és az ismerős.
 • Könnyű telepítés. Bizonyos készségek jelenlétében a tervezés függetlenül telepíthető, anélkül, hogy szakemberek segítséget nyújtana.

 • Kiváló szigetelő tulajdonságok. A vászon szűk illeszkedése a dobozba (illetékes telepítéssel), az ilyen ajtók jobban megakadályozzák az idegen zaj behatolását. Ugyanez a Nuance jobb védelmet nyújt a hő és védelem az idegenek ellen, ellentétben más típusú tervekkel. Ezért a swing modellek különösen ajánlottak a konyhában.
 • Variety opciók. A modellek, anyagok, árnyalatok és textúrák hatalmas választéka lehetővé teszi az ilyen ajtók számára, hogy könnyen megközelítsenek semmilyen stílust. Ez egy kifinomult klasszikus, és romantikus shebbi-elegáns, sőt durva padlás. A falak hátterében álcázhatja az ajtó kialakítását, vagy a belső tér kiemelését teszi lehetővé, ez csak a képzeleted függ.

Hátrányok a nyitóajtóknál egy kicsit, bár megvásárlásakor is figyelembe kell venni.

 • Korlátozások méret szerint. A túl széles ajtókhoz az ilyen típusú egyajtók nem alkalmasak. Technikailag lehetséges egy nagy modell gyártása, de túlságosan nehézkes és nevetséges. Ilyen esetekben jobb döntéshozatali struktúrák kiválasztása vagy további partíció telepítése.
 • A szabad hely szükségessége a megnyitáshoz. A kis méretű apartmanokban az ilyen ajtó működése nehézségekbe ütközhet. A kialakítás szabad helyet igényel a megnyitásához. Nyitott állapotban is hasznos helyet foglal el.
 • A korlátozó szükségessége. Ha a nyílás nem kiszámítja az erősséget, az ajtó fogantyúja elérheti a falat. Rendszeres vágónyílással a gomb maga sérülhet, és maga a tapéta, így kívánatos a speciális korlátozók telepítése a padlón, hogy ellenőrizzék az ajtóválasztás mozgását.

Nézetek

A swing belső ajtókat több jel osztályozza. Mindegyiket meg kell állítani.

  A vászon számával

  • Singman. Ez a fajta struktúrák a legkedvezőbbek a tipikus apartmanok tulajdonosai számára. Telepítve van, ha van egy standard ajtó. Az ilyen ajtók kialakítása nagyon változatos, és lehetővé teszi számukra, hogy bármilyen belsejébe illeszkedjenek.
  • Kéthéjú. Az “adagoló” nem szabványos méretű sémerekhez. Két ajtókeretet alkotnak, két nyitó vászonral, amely ellentétes oldalán van rögzítve. A kettős ajtók csak nagyon tágas apartmanokban kényelmesek, mivel a nyílásukhoz jelentős terület van (legalább 2 kV). m). Az ilyen tervek fényűző megjelenése azonban átfedi ezt a mínuszot.

  A bíbbi ajtókat gyakran használják a helyiségek díszítésére az Ampire, a barokk és más klasszikus irányok szellemében.

  • Kétirányú (keksz). Egy másik megoldás széles nyitó – aszimmetrikus egy-és félajtókhoz. Ilyen kialakításban egy ruhát standardsan lenyelik, a második továbbra is rögzítve van, míg a második szárny mérete lényegesen kevesebb, mint az első. Az ilyen kompromisszumos opció alkalmas, ha a nyílás túlságosan széles, de nem elegendő a teljes fledged bivalve verzióhoz.

  Néhány aszimmetrikus modell lehetővé teszi, hogy megnyitja mindkét szárnyat. Általában egy keskeny vászon csak különleges helyzetekben nyílik meg, például ha bútorokat kell megadnia.

  • Swing vagy inga. Érdekes kilátás a swing ajtókra – lengő. Mindkét oldalon megnyithatók (és belülről és ki). A statikus zárt helyzet a gravitáció miatt megmarad. A rögzítő hurkok helyét kissé megdöntik a nyíláson belül, a ruhát a helyén tartja.

  Az ilyen ajtókat általában az ultra-modern stilisztikában díszített irodákba és helyiségekbe telepítik.

  Az építés típusa szerint

  • Pilenced. Itt egy fából készült keret tele van fililénekkel. Az utóbbi mindenféle betét elem. Ezek fából, MDF, üvegből, üvegből állhatnak. Az ilyen struktúrák vonzóvá válnak, nagy szilárdsággal megkülönböztetve, szemben a deformációnak.

  A hátrányok között csak a ruhadarab nagy súlyát lehet megjegyezni, amely kissé bonyolítja a telepítését. Egyesek kiszámíthatják a mínusz és elég magas termékköltséget.

  • Pajzs. Az ilyen formatervezési minták is süket vagy kombináltak lehetnek. Az első esetben a termék egy MDF lapokkal ellátott fából készült keretből áll. A belső rész MDF-vel vagy extrudált kartonpapírral is rendelkezik. A termék felülete megvilágítható, feldolgozható a furnér vagy fedett PVC technikájában. A második esetben különböző dekoratív üveg- vagy műanyag betéteket használnak.

  Az árnyékoló ajtók a gazdaságosztályra utalnak, és a vevők széles körének elérhetők. Esztétikainak tűnnek, kevéssé mérik, elegendő szilárdságot és megbízhatóságot különböznek.

  • Tótár. E design alapja a CANGS – azonos típusú elemek, amelyek a vászonon vízszintesen egymás mellett helyezkednek el. Különböző tsargi fa, üveg vagy fém lehet, hogy modellek egy nagyon eredeti megjelenés. Az ilyen ajtók tartós, megbízhatóak és tartósak, azonban nagy súlya van.
  • Szállítás. Ezt a típust a vászon homogenitása jellemzi. Ha vizuálisan több részre oszlik, akkor mindannyian azonosak lesznek. Az ilyen struktúrák esetében egy fa és műanyag és üveg használható. Szállítási modellek eredetinek tűnnek. Ezenkívül nagyon tartósak a többrétegű gyártási technológia miatt. A hátrányok magukban foglalják a létesítmény nagy súlyát és összetettségét (a szakmai segítség nélkül itt nem kell).

  • Üveg. A belső ajtókon kívül az üveg betétek formájában, a gyártók teljesen üvegmodelleket kínálnak. Az ilyen ajtók matt vagy átlátszóak lehetnek. A különböző mintákat gyakran díszítik. Mindenesetre a tervek hihetetlenül fénynek tűnnek. Az ilyen ajtók sok fényt hagynak ki, hozzon létre egy illúziót a tér, adja meg a belső kifinomult eredetiséget.

  Calen üveg, valamint a speciális technológia “Triplex” garantálja az ajtók erejét és megbízhatóságát. Még erős hatással is, nem szakítanak fel, és nem festettek a kis töredékekre, bár a vászonra repedések és karcolások jelentéktelen hatással lehetnek.

  • Tükör. A tükörrel rendelkező ajtókat lakóhelyiekben használják. A tükrök további helyek illúzióját hoznak létre, és gyakorlati funkciót végezhetnek, de a legtöbb ember számára az ilyen ajtókínálat túl szokatlan.
  • Doboz nélkül. Az ajtók nélküli ajtók az Ultra-Modern Interiors regisztrálására szolgálnak. Ezek általában üveg- és tükörmodellek, valamint az ajtók fényes kezelésekkel és festési lehetőségekkel rendelkeznek. Az utolsó típus lehetővé teszi, hogy vizuálisan elrejtse az ajtókat a falak hátterében, így hasonló színt és textúrát ad.

  • Sugár. Az ívelt alakú ajtók komplex kialakításúak. Fontos itt a számítások pontossága, mert a vászon pontos illeszkedése az ajtó felé a hajlítási sugártól függ. A sugarú swing ajtókat alumíniumból, fából, műanyagból végzik, különböző betétekkel vagy nélkülük. Élvezze a népszerű és üveg nélküli struktúrákat.

  Színes megoldások

  fehér

  A hófehér ajtók a könnyűség és a frissesség légkörét hozzák létre. Az üvegbetétekkel ellátott modellek különösen elegánsak, bár a süket ajtók ebben a színben nem kevésbé hatékonyak. A fehér szín könnyen kombinálható más árnyalatokkal, tükrözi a fényt, és létrehozza a tér bővítésének hatását. Ezért a tervezők gyakran tartalmaznak ilyen ajtókat a projektjeikhez.

   Semleges

   Azok, akik kedvelik a nyugodt színeket, megfelelnek a természetes árnyalatok ajtajához (bézs, homok, dió). A könnyű hangok ideálisak a kis és rosszul megvilágított szobákhoz. Mint a fehér szín, a semleges hangok vizuálisan tágas és könnyebb szobái. Tökéletes ilyen ajtók és nagy csarnokok. Ez egy univerzális lehetőség, könnyen kombinálva bármilyen belső és bármilyen más színnel.

    Nem vonzza a figyelmet, harmonikusan kiegészítve a helyzetet, és lehetővé teszi más témák számára, hogy elfoglalják a kompozíció fő elemeinek helyét.

    Barna

    A sötét ajtók látványos kontrasztot teremtenek, vonzzák a figyelmet, a helyzetet elegáns és stílusosabbá tegyék. Általában minden olyan modell, amely a “Wenge” nevű sötét fából készült. A nemes csokoládé árnyék tökéletesen illeszkedik a modern designba (modern, minimalizmus).

     Fekete és szürke

     Az ilyen színek ajtajai ideálisak a modern stílusú bútorokhoz. Fekete modellek különösen látványos megjelenés fényében. Az összes szürke árnyalatának ajtószerkezete jó teljesítményt nyújt. Ezek egy semleges lehetőség azok számára, akik a belsejében hideg árnyalatokat kedvelnek.

      Fényes

      A málna, az ultra-kék, sav-sárga vagy más lédús színek ajtaja képes a szoba mazsolára. Lehet, hogy az egyetlen fényes hangsúly a háttérben semleges hangok (fekete, bézs, szürke, fehér), vagy kombinálható a helyzet néhány részletével (pl. Kárpitozott kárpitozott bútorokkal). A második esetben fontos pontosan elérni a téma hangját, amelyhez felveszi az ajtó árnyékát.

      Ne felejtsük el, hogy egy szobában több mint három élénk színek nem kombinálják.

      Gépezet

      A Swing modellek rögzítő rendszere meglehetősen egyszerű. A vászon a csuklópántos ajtóban van rögzítve, és az ellenkező oldalon a fogantyú és a zár be van szerelve. Hurkok lehetnek rendesek vagy rejtettek.

      A második lehetőség még esztétikusabbá teszi a tervezést. Általában ilyen hurkokat használnak a modern minimalista belső terek kialakításában. Továbbá, a belső ajtó bármely győztese beállíthatja a pozíció helyzetérzékelőjét. Ez az elem figyelmezteti a véletlenszerű ajtó bezárását és a kastély önmagát.

      A szigetelés fokozása érdekében az ajtókeret küszöbértékkel van felszerelve. Zárás, szorosan illeszkedik a szegélyhez, védi a szobát a zajtól, hűvös levegőből és külföldi szagoktól. Ha szükséges, hogy maximalizálni kell a tömítés a szárny és a terv többi részét a kerület körül, a szilikon tömítést adjuk hozzá.

      Az ajtók is lehetnek fókuszuk (speciális bélés). A zárt formában való fókuszban lévő modellek gyakorlatilag nincsenek résidők, de ha a design helyesen van kiválasztva és telepítve, akkor ezt a részleteket is megteheti. Egy másik pont – egy speciális jumper jelenléte. A műanyag modellekre telepítve, növelve az éles mozgásokkal szembeni ellenállásukat.

      Dimenziók

      Az egyajtási méret 60-90 cm-re tart, és az ilyen modellek magassága 2,2 m-re van. Ami a kétkezes struktúrákat illeti, az egyes vándorok szélessége általában 60-70 cm. Az aszimmetrikus verziókban a szűkebb szárny 40-60 cm szélességű lehet, és széles – 70-90 cm.

      Minden gyártó azt sugallja, hogy lehetőségeit választja, míg egyes cégek az ügyfélparaméterek egyedi megrendelését is elvégzik.

      Hogyan válasszuk ki?

      Az optimális modell felvételéhez több tényezőre kell figyelnie.

       Szoba típus

       A hálószobákhoz, a gyermekek és a fürdőszobák általában válasszanak süket fából készült modelleket. Az öltözőben lévő résben is jobb, ha átlátszatlan opciót telepítenek. A csarnokban egy gyönyörű ajtó designt helyezhet el üvegbetétekkel. A kétkezesek itt lesznek megfelelőek, és különböző dekoráció lesz. A fából készült és üveg modell alkalmas a konyhában, és a műanyag változat. Jobb, ha az ajtófelület könnyen tisztítható a lehetséges szennyeződések ellen.

       Szín

       Ha a nappalihoz vezető ajtók, a konyha és más helyiségek “megtalálhatók” egy folyosón, akkor egyetlen színt választhat az összes ajtóvászonhoz. A különbség csak a betétek és árnyalatok számában lehet. Ha a szoba egy, akkor a padló, falak vagy nagy bútorok (szekrények, falak, fejek) árnyalatának színterjét (szekrények, falak). Lehetséges kontrasztos opció (például sötét ajtó, könnyű padlóburkolattal és falfedezéssel).

       Ebben az esetben az ajtót harmonikusan kiegészítheti a lábazattal, szőnyeggel, kárpitozott bútorokkal vagy más hasonló színű tárgyakkal.

       Stílus

       Az ajtó kialakítását választják figyelembe a helyiségek stilisztikájának figyelembevételével:

       • A klasszikus eleganciát és nemességet jelent: a valódi színek fából készült ajtója lesz megfelelő, engedje meg és fehér. A gyönyörű mintákat díszítésként, festésként, aranyozásként használják.
       • A modern is üdvözli a természetes anyagokat, de a modern feldolgozásban. Jellemzően ilyen esetekben a “Wenge” szín modelljei üvegbetétekkel, az eredeti textúrával vagy különböző mintákkal vannak kiválasztva, de megengedettek és fényes lehetőségek.
       • A Provence varázsát a fehér fából készült ajtók jelzik.
       • A minimalizmus és a high-tech stílusok ultra-modern trendeken alapulnak: üveg, fényes felületek, főként hideg színű gamut (fehér, fekete, szürke színek).

       Gyönyörű ötletek a belső térben

       • A bézs színek modern belseje kedvező légkört teremt a kikapcsolódáshoz és a kikapcsolódáshoz. A természetes árnyalat ajtaja harmonizálódik a teljes beállítással, tökéletesen illeszkedik a koncepcióba.
       • A panorámás ablakok, a szerelt moduláris szerkezetek és a hideg hangok gyönyörűen berendezett szobát alkotnak a high-tech stílusában. Tükör ajtó díszítés nélkül – az ilyen tömör belső tér tökéletes kiegészítése.

       • A semleges szürke-fehér játékot élénk színekkel hígíthatja. A cseresznye színű fényes ajtók “lédús” hangsúlyoznak, és szobatermet és személyiséget biztosítanak.
       • Szürke-bézs gamma – egy másik semleges változat, bár szigorúbb. Az ajtó kialakításának kiválasztása A falak színe alatt egy győztes stilisztikai uniót képez.

       • Fuchsia színajtó – merész megoldás, azonban a fénytestek szobájában túlsúlyos túlsúlyos a túlzott fényerő elkerülése érdekében. A kárpitozott bútorok ugyanolyan színű csíkosban segítenek a színes harmónia elérésében anélkül, hogy elveszítenék a belső tér könnyűségét és báját.

       A Broken Interroom ajtó telepítése Lásd a következő videót.

       Értékelje a cikket
       ( Még nincsenek értékelések )
       Megjegyzések hozzáadása

       ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: