Tippek a bejárati ajtókhoz tartozó tartozékok kiválasztásához

Az ajtónak megbízhatónak és folyamatosan működik – nincs kétség. Még a legjobb vászon is, ha nem kiegészíti a megfelelő fitnesz, akkor rosszul cselekszik. A kiválasztásának maximális figyelmet kell fordítania, és nemcsak az ár-megfontolások irányítása.

Tartozékok fém-műanyag ajtókhoz

Az ilyen kialakítás nélkülözhetetlen eleme hurok. A leggyorsabb követelményeket a felső hurokba mutatják be, ami megbízhatóan rögzíti a vászonot a kereten. A felülvizsgálatok és leírások ismerkedése során a műszaki dokumentációval érdemes megkérdezni, hogy lesz-e a nyitószárny fordulója. A fém-műanyag ajtók hurkjai leggyakrabban alumíniumötvözetből készültek cinkkel és magnéziummal. Javasoljuk, hogy határozzák meg, hogy ellenáll-e a szabályozási terhelés 80-130 kg.

Még a gyártók által gátló drága profil és energiatakarékos tulajdonságok sem mindig lehetővé teszik a termékek valódi tulajdonságainak megítélését. Hogy a fém-műanyag kialakítás normálisan működjön, a pecsét nagyon fontos. Ellenőrizze, hogy a gumit jól nyomja-e a kerethez, amikor az ajtó zárva van? Ebből az elemből származik, amely a ház kényelmétől és nyugodt állapotától függ. A tömítés tömítés hibái gyakran provokálják a por eltömődését, a fémrészek korrózióját kondenzvízzel való érintkezés miatt.

Csak néhány anyagot használhatunk a bejárati ajtók tömítőáramkörében. Leggyakrabban az:

 • Gumi klasszikus minta;
 • szilikon;
 • termoelasztikus polimer;
 • PVC.

Az ajtószárazság szükségszerűen van egy kerületi tartozék. Ezeknek az elemeknek a szerepe – a fogantyúhoz tartozó erőfeszítés átadása. Zárt helyzetben blokkolták a ruhát. Ha az ajtó van elhelyezve az erkélyen, a „olló” adunk a már említett kiegészítők, amelyek nélkül lehetetlen szellőztetéssel módot. Általában minden alkatrész van kiválasztva a telepítés során, és a későbbi csere (ha szükséges) csak tapasztalt előadók merül fel.

A fő részek mellett az erkélyajtó tartozékai is kiegészítő elemeket is tartalmazhatnak. Leggyakrabban használják a felfedezést korlátozó eszközöket. A “Comb” típusú rendszer lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan beállíthassa az internet és a keret közötti különbséget, megváltoztathatja azt. Ha a rúd valamilyen oknál fogva nem alkalmas, kábelzárat használhat. A kulcsot is kiválasztva. A legtöbb előny a mikrohullámú berendezést hozza.

Javíthatja a mikroklímát a szobában, hanem a hideg vagy forró levegő túlzott tömegének átvételét is. A slothing mikro speciális fogantyúval készül. A helyzetétől függően a vászon felső részének és a keretnek bizonyos távolsága van megadva.

A szakértők alternatív megoldása az éghajlati szelepekre vonatkozik. Az ajtó profiljaiba kerülnek (mind a gyártás szakaszában, mind a telepítés után). Az egyes szelep opciók közötti fontos különbség kézi vagy automatikus vezérlés. Ettől függetlenül a szeleprendszer tökéletesebb, mint a réselt beáramlás. Ez sokkal jobban képes a levegő beáramlására.

Tartozékok alumínium ajtókhoz

Jellemzői tartozékai alumínium ajtókhoz tartoznak. Preferenciákat kell adni az európai termelés konstrukcióihoz. Minden részletnek minőségi tanúsítvánnyal kell rendelkeznie. Az alumínium ajtón lévő jó hurkokat három síkban sima beállítás jellemzi. A hurkokkal ellátott készletekben a RAL-skála minta festménye és a festetlen termékek szállítása (azok kiválasztása, ha a szabványos színek nem elégedettek).

Más megfontolások, amelyeket figyelembe kell venni, amikor a kínai és az alumínium-ajtók más országaiban elkészített tartozékok kiválasztásakor figyelembe kell venni:

 • Mennyiség;
 • Toleráns terhelés;
 • az erőfeszítés átruházásának módja;
 • gyors utazás.

A hurkok legjobb tervezése 200 kg-os terhelést biztosít. Az ilyen részleteket javasoljuk a tűzoltókra. Ami az orosz termelés hurkáit illeti, nehéz egyértelmű értékelést adni. Igen, a hazai vállalatok termékei valószínűleg nem tekinthetők magas színvonalú terméknek, azonban jelentősen megmenthet.

Ezenkívül érdemes figyelmet fordítani a nyílások minimális számára, amely határozottan átadja a tervezést a korróziós ellenállásra. A standard teszt egy minta zársebességet ad 240 óra sós ködben.

Nagyon jó, ha a gyártó megadta az ilyen ellenőrzést a kísérő dokumentációban. Kategorikusan lehetetlen megvásárolni az ismeretlen cégek által szolgáltatott termékeket

Az anti-vandal csukló jellemzői nagyon fontosak a fém bejárati ajtókhoz. Az ilyen védelem megmentése teljesen elfogadhatatlan, különben az utcáról levágás nagyon egyszerű lesz. A szakértők figyelmet fordítanak a szerelvények felcserélhetőségére. Előbb-utóbb, még az acél elemeket is meg kell változtatni, és nagyon rossz, ha nem működik, hogy megtalálja a megfelelő pótalkatrészeket.

A sárgaréz hurkok jól vannak az alumínium profilokon alapuló ajtókkal. Az anyag előnyei:

 • rugalmasság;
 • a polírozás lehetősége;
 • a rendelkezésre álló feldolgozási módszerek széles választéka;
 • optimális szilárdság és tartósság;
 • a festés lehetősége;
 • Nulla korrózió kockázata.

Fontos megérteni, hogy a sárgaréz származó termék fokozatosan megfordul. Ebben az esetben elkerülhetetlenül lengyelnek kell lennie. A fekete fém hurkok hosszúak és kevéssé viselnek. Szükség esetén mindig beállíthatók. Van egy korlátozás: lehetetlen hasonló hurok a bélés alatt.

Ezenkívül a fekete acél gyorsan rozsda, simán nyitott az ajtó már lehetetlen. A rozsdamentes acél márkákhoz való korrózióállóság segít a legtöbb ember számára. Különösen releváns hasonló termékek, ha ellen kell ellenáll a terhelésnek egy nehéz szárnyból. Két hátránya van: nehézségek a dekoratív lefedettséggel és a magas költségekkel. Az alumínium hurkok esztétikusak, de könnyen elhasználódnak, és csak 50 kg-nál könnyebbek lehetnek az ajtókon.

Tartozékok acél ajtókhoz

A fogantyúknak harmonikusan nézzük a vászon hátterét. Mindkét különálló és szerelt gombokat használhatja. Határozottan érdemes előnyben részesíteni a népszerűbb gyártók termékeit. A lakás biztonságának növelése érdekében ajánlott 180 fokos áttekintéssel kiválasztani a szemeket. Ha valamilyen okból ilyen jellemzőkkel rendelkező termékek nem felelnek meg, szükséged van egy kisebb látószögre (legalább 120 fok).

Az üvegrendszer a legjobb hiányzó fény. Ha az első hely ellenáll a mechanikai hatásoknak, akkor meg kell választania a műanyagot – nem karcolódik. A kívánt hosszúság kiválasztásakor kizárja a hibákat, ha kiválaszthatsz egy szálat. A pénzeszközök jelenlétében telepítheti videohívásokat, amelyek a monitoron lévő képet sugároznak. Emlékeztetni kell arra, hogy egy ilyen terméket csak szakemberek szerelik fel és konfigurálják.

Acél tervezés ajtó lehet a különböző szem és kilincsek, de minden esetben érdemes ellátják azt a másik adat – kickschka. Lásd az ilyen szó címkéjét a belsejéből. Ez fokozza a védelmet, különösen éjszaka. A szakértők azt javasolják, hogy az acél kapu üzembe helyezése. Minél hosszabb a célok vastagabb, annál megbízhatóbb kiderül.

Hasznos, hogy tegye és láncoljon. Ez a design lehetővé teszi, hogy vezesse az ajtót, és csak elegendő távolságot hagyjon az ismeretlen vendégekkel való kommunikációhoz. Legjobb, ha a lánc teljesen acélból készült. Végül adhat ilyen ajánlásokat:

 • Célszerű univerzális hurkok alkalmazása;
 • A bejárattal ellátott ajtón csak csavaros hurkok vannak felszerelve;
 • A tömítés vastagsága az elmosódott zazor szerint van kiválasztva;
 • A legegyszerűbb modellek felszerelhetők műanyag üvegezett ajtókra;
 • Legalább két piszkos kastélyt helyeznek el egy teljes körű acél ajtóra.

A következő videóban rövid áttekintést talál az SFS-INTEC ajtókra vonatkozó kiegészítőkről.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: