Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában – ez egy nagyszerű módja a szoba elválasztásának és szabadtér mentésének. Ez funkcionális és egyidejűleg esztétikai változat a szoba. Sokan csodálkoznak, hogyan válasszuk ki a megfelelő opciót a szoba javításakor, és stilizáljuk a szárny felületét, hogy illeszkedjenek a kiválasztott belső térbe.

Sajátosságok

A csúszó opciók kiváló tervezői ötlet, amely lehetővé teszi, hogy sok szabad helyet takarítson meg, és modern megjelenést adjon a szobában. A végeredmény teljesen attól függ, hogy mely anyagok használják a tervezőket. A legnépszerűbb tolóajtók legnépszerűbb fajtáit figyelembe kell venni, valamint minden jellemzőjüket.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Nézetek

Először is érdemes megjegyezni, hogy különböző típusú ajtók vannak. A legnépszerűbb a klasszikus csúszás, amely a szekrényben található. A fő modell mellett még mindig vannak felszerelve és kazetta struktúrák, valamint az ajtók, amelyek a harmonikus elvére épülnek. Ajtók “Coupé” – Ezek egyszerű csúszó szerkezetek. Nagyon egyszerűek. Az ajtó a tetején vagy lefelé mutató görgőkkel mozog. Amikor egy szárnyat mozgat, a másik felett van, és a folyosó megnyílik. A rendszer meglehetősen egyszerű és kényelmes. Úgy tetszik, hogy ebben az esetben nem merül fel az úgynevezett “halott zóna”, vagyis olyan helyek, ahol lehetetlen bármit tenni, mint a klasszikus swing ajtók esetében.

Tolóajtók a fürdőszobában

Az ilyen csúszó kialakítás felszerelése, biztonságosan telepítheti a fürdőszobába és a folyosón az összes szükséges dolgot, ruhát és így tovább.

Az ilyen típusú ajtók két kategóriába sorolhatók. Ha a felfüggesztés a tetején van, akkor az ajtó teljes ajtója a felső hengerre esik, különben az ömlesztett az alsószalagon van, és a felső görgők egyszerűen segítenek a szárny mozgásának szabályozásában.

A tolóajtó kiválasztása a fürdőszobában, figyeljen arra a tényre, hogy ha az útmutató a földszinten helyezkedik el, akkor felhalmozódik a szemetet, amely nagyon nehéz tisztítani, anélkül, hogy szétszerelték a tervezést, így a szakemberek még mindig azt tanácsolták, hogy vegye fel a csuklós ajtókat.

Egy másik alternatíva az ajtó kazetta rendszere. Ez a terv első látásra bonyolultabbnak tűnik, de a gyakorlatban kiderül, hogy ez csak egy olyan ajtó, amely sokkal kényelmesebb. A hasonló ajtó felszerelése nem olyan könnyű. A nyílás során el kell rejtenie a fal belsejében, ezért szükség van a központi blokk felszerelésére, és a falnak a gipszkarton részét képezi.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Vannak összecsukható modellek is. Ők, ellentétben az előző opciókkal, egy kicsit konszolidált helyet foglalnak el, így előnyben részesítik azokat, akiknek kevés szabad helyük van. Amikor kinyíltak, az ajtó olyan, mint egy harmonicker, vagy egy könyv, ami az, amiért ilyen design és megkapta a megfelelő nevet. Van még egy fontos pont, hogy emlékezzen a vásárlás előtt: Ajtók illeszkednek a padlóhoz. Úgy tűnik, hogy valaki plusz, és valaki, ellenkezőleg, mínusz. Ha a szoba nem rendelkezik kipufogógázzal és további szellőzési módszerekkel, akkor ez egy nagyon jó lehetőség.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Anyagok

Változatok Használt anyagok. A tolóajtók ismertek, hogy ugyanabból az anyagokból származnak, mint lengő, vagyis műanyag és üvegmodellek, a PVC, műanyag és még egy fa csúszásmodellek is vannak.

A legdrágább lehetőség a kiváló minőségű faból készült ajtók. A természetes fa látványos és drága néz ki, hangsúlyozva a tulajdonos jó ízét és állapotát, de nyilvánvaló, hogy a fából készült ajtók nem a legjobb fürdőszoba.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

A megnövekedett páratartalom és az éles hőmérsékletkülönbségek megkülönböztethetik a designot, bár sokféle módon lehet kiterjeszteni az ajtók életét.

Üveg

Győztes győzelem ezekben a minőségi üvegajtókban. Nem kevésbé vonzóak. Az üveg egy elegáns, elegáns anyag, amely lég- és könnyűszobát kínál. Igaz, a fürdőszobában, gondoskodni kell az átlátszatlan üveg vagy ajtók kiválasztására, festett betétekkel vagy matt üveggel díszített. Mindig díszíti az ajtófelületet elegáns festéssel, vagy alkalmazza az eredeti rajzot rá. Az ilyen ajtók erejét illetően lehetetlen, hogy ne vegye észre azt a tényt, hogy az üveg leginkább rendkívül megbízhatatlan anyagot vesz igénybe. Ugyanakkor mindig olyan jó választást választhat, mint Kalenoe üveg, amelyet speciális módon feldolgoznak. Az ilyen ajtó képes ellenállni még egy erős mechanikai expozíció ellen, ami azt jelenti, hogy nem üti sért.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Fém

A fém tolóajtóra is figyelhetsz. Acél vagy alumínium galvanizált profil a büntetés gyakorlati és tartós. A furnérozott ajtókhoz hasonlóan a fémbázisú termékek nagymértékben népszerűek.

Tolóajtók a fürdőszobában

Műanyag

A fürdőben kiválaszthatja és olcsó műanyag ajtók. Nagyon könnyű fából vagy fém alatt stilizáltak. Úgy néz ki, látványos, stílusos és modern, ugyanakkor sokszor olcsóbb lesz, mint egy természetes fa kialakítása. A műanyag egy másik vitathatatlan előnye az ellátás megkönnyítése.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Érvek és ellenérvek

Minden csúszó ajtó, függetlenül attól, hogy milyen anyagból készült, vannak előnyei és hátránya is. Mindezen kategóriáknak kell tekinteni, hogy értékelje, hogy mennyire nyereséges és jó neked.

profik

Indítsa el a pozitív pillanatokat. Először is, a tolóajtók megkülönböztetik a swapokat, hogy jelentősen mentse a szabad helyet a lakásban.Egy ilyen modell jött hozzánk a japán belső tér, ahol a tervezők megpróbálták menteni minden szabad centimétert.

Most az ilyen ajtók relevánsak a modern apartmanokban, keskeny folyosókkal és egy kis Horage-val. A tolóajtó lehetőséget ad arra, hogy vizuálisan bővítse a helyet, és praktikusabbá és funkcionálisabbá tegye.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Érdemes megjegyezni, hogy a tolóajtó, függetlenül attól, hogy a “Coupé” vagy a “Harmonica”, alkalmas-e a nem szabványos méretű ajtóba történő felszerelésre. Ha az ajtó portál szélesebb vagy magasabb, mint a szokásosnál, akkor itt van, hogy gyakorlati csúszó ajtókat telepíthet. Nem lehet az ismerős két szárnyból, de egy vagy háromból.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Egy másik plusz az, hogy egy ilyen ajtó kialakítása elegáns és modern megjelenés. A megfelelően kiválasztott tolóajtó segít Önnek teljesen elrejteni a bejáratot a fürdőszobába, vagy jobbá teszi a szobát.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Mínusz

Ott van ilyen kényelmes design és hátránya. Először is, a legtöbb megjegyzést olyan hiányosságok, amelyeket a tervezés összetett a telepítési tervben. A “Coupé” vagy a “harmonika” telepítésénél meglehetősen nagy összeget kell költeni, különösen akkor, ha összehasonlítod az egyszerű swing ajtókkal. Továbbá sok felhasználó megjegyzi, hogy ez nem a legjobb design az elszigeteltség szempontjából. Annak érdekében, hogy szorosan lezárjon egy ilyen tolóajtót, szükség van egy speciális szigetelő béléssel.

Tolóajtók a fürdőszobában

Pluses és hátrányával csúszva struktúrák közel azonos mennyiségű, de ha van egy kis szoba, és megengedheti magának a telepítés ékszerek ajtó, akkor érdemes, mert a haszon szempontjából helytakarékosság nyilvánvaló,.

Hogyan válasszuk ki?

Amikor kiválasztunk egy tolóajtót a fürdőszobába vagy a WC-hez, érdemes egyszerre több pillanatot. Először is figyeljen a tervezés minőségére. A Motion Door vagy a “Harmonica” teljes mértékben kielégíti Önt a minőségével.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Ellenállnak, és a hőmérséklet csökkenése és a páratartalom, és nem veszélyezteti a veszélyeket tűz esetén.

Ebben az esetben optimális opció, üveg vagy műanyag intermer-modellek. A fürdőszobában lévő ajtóknak is könnyűnek és praktikusnak kell lenniük, és így előnyben részesítik a műanyag termékeket. Könnyen elterjednek, nem szakadnak meg és rendkívül könnyen kezelhetők. Vigyázzon, és az ajtó, amit választott, illeszkedjen a szoba belsejébe. Arról, hogyan kell a helyes választást, külön kell beszélnie.

Beállítások a belső térben

A tolóajtó kiválóan alkalmas a modern belső térre, mind a lakásban, mind a magánházban. Válassza ki a színezést, az anyagot és a dekorációt, attól függően, hogy milyen stílust készít a fő belső. Számos elegáns lehetőséget kell figyelembe venni.

  • Csúcstechnológia. A modern stílusú fürdőszoba meglehetősen minimalista hely, ahol az ajtó nem díszíthet semmilyen különleges módon. Leggyakrabban, ha modern stílust választottál, akkor meglehetősen egyszerű monofonikus kiáramlást leszel a matt üvegből. Ha színéről beszélünk, akkor a preferencia, mint általában, olyan színeket adunk, mint a szürke, a kék vagy a pasztell.

Tolóajtók a fürdőszobában

  • Klasszikus stílus. Állítsa be a belsejét a klasszikus stílusban, egy fából készült keret és egy gyönyörű festés az üvegen. Díszíti az üvegajtót a klasszikus stílusban. Kiváló minták, aranyozás vagy más korlátozott részek.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

  • barokk. Ha világos színeket szeretne hozzáadni a belső térhöz, válasszon egy gyönyörű tolóajtót, díszített, ólomüveggel, színes betétekkel vagy világos színű mintákkal festve. Ebben a stílusban üdvözöljük a színeket és a dekoratív elemeket.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

  • Fényképnyomtatás. Különben érdemes megemlíteni és nagy nyomatokat, amelyek a szárnyat a teljes magasságban és szélességben díszítik. A Photo Printing kitűnő kurzus, amely lehetővé teszi, hogy érdekes eredményeket érjen el, mert önmagad választhat bármilyen fotó opciót, és egy városi vagy fantasy képet végződik.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Ez a lehetőség jó, és az a tény, hogy az üvegen látható fénykép megvédi, és az anyagot átlátszatlan. Nyereséges és kényelmes.

Az alapok dekorációja mellett érdemes megemlíteni és megtervezni a portál tervezését. Sok érdekes módon van, amelyek mindegyike alkalmas egy bizonyos stílusra a belső térben. A legegyszerűbb lehetőség az, hogy csak díszítse a szárnyat a kép, vagy festék festékkel vagy airbrush festékkel. Ebben az esetben az ajtó egy gyönyörű kép mögött van elrejtve az ízlésedre. Azt is próbálja ki adni egy ajtó portál téglafal. A tégla alatti műanyag alkalmas alternatívaként. Azonban te lehet, és egyszerűen stílusosan festeni a felületet a portálon festék segítségével is, szintén szép és hatékonyan néz ki.

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Tolóajtók a fürdőszobában

Amint láthatja, a csúszó tervek nem csak praktikusak, hanem a fürdőszoba és a szomszédos helyiségek elegáns változata. Válasszon megfelelő termékstílust, ne csak az ajtót, hanem a falat is díszítse, és a szobád stílusos és érdekes lesz. Figyeljen arra, hogy az ajtóvászonok gyártják az ajtóvászonokat, valamint a tömítés szigetelését a szárnyak között. Teljesen elrejti a szobát a csillogó szemektől.

További információ erről a következő videóban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása