Válasszon egy üvegajtót

Az üvegajtóknak hatalmas népszerűségük van ma, ezek kiváló helyettesítik a fából származó ismerős termékek számára, és esztétikailag nézzenek minden helyet.

Nézetek

Sokféle üveg ajtó van, amelyek egymástól különböznek egymástól:

 • Hinta Az üvegtermékek csak egy módon nyithatók meg, ezért biztonságosan vannak rögzítve az ajtókerethez.
 • Inga A tervek mind belső, mind kicsinyíthetők. Az ilyen típusú ajtókkal általában a közelebb kerülnek felhasználásra, segítve a nyitó ajtót a zárt állapotba.
 • Üveg Csúszó (Újratöltése) Az ajtók könnyen utazhatnak különböző irányokban. Ez a kialakítás olyan terek esetében van kiválasztva, amelyekben a nyílt állapotban ismerős ajtó túlzott szabad helyet foglal el.

 • Csúszó A modellek a legsikeresebbek a túlméretezett apartmanok számára. Az ajtók gyakran csak elrejtik a falat, és ezért láthatatlanok. Azt is nyithatják és bezárhatják, mozoghatnak a fal mentén.
 • Népszerű ma Sugár Keretek és struktúrák nélküli termékek az alumínium profiljában.

 • Forgórész Az ajtók jól védettek a külső befolyástól. Ezek a felső és az alsó pontban vannak rögzítve, ezért a forgatás során egy körhinta hasonlítanak.
 • Üvegajtók Szauna és fürdő Mi gyártunk speciális üvegből, amelyen keresztül csak egy sziluettje egy személy vagy a téma körvonalainak tekinthető.

Választhat az üvegpartíciókat – kiváló irodai megoldás, amely segít megmenteni a hasznos helyet, és a helyiség belsejét a levegő belsejében és stílusosabbá teszi.

Az üvegajtók választhatják a szobák elválasztásához és az épület bejáratánál telepítve, az egy- és kétkezes termékek, a teljesen átlátszó ajtók (a szoba helye jól látható) és a matt (ilyen szemüveg, szinte semmi látható).

Számos típusú keret nélküli üvegstruktúra létezik a piacon, amely gyakran megtalálható az irodákban és a bevásárlóközpontokban – ezek az úgynevezett összes üvegpartíciók.

Szín

Legjobb, ha a választott termék megfelel a helyiség színsémájának, amelyben vezet. Az ajtók színének kiválasztásakor a fal- és padlólapok kialakítására támaszkodnia kell.

Ez a legjobb, ha a választott termékek festett porfesték, amely nem törli, nem égnek ki, és nem kell hámozni hatása alatt nedvesség vagy tisztítószerek.

Az üvegbetétek segítségével vizuálisan növelik a helyet, hogy a szoba tágas és könnyű legyen. A belső struktúrák kiválasztásakor fontos kiválasztani a termék főszerkezetének megfelelő színét.

Az üveg fehér ajtók törlődnek a stílus minimalizmushoz. Könnyebbé teszik a belsejét. A fehér ajtó univerzális, és nem igényel semmilyen különleges tervezési kíséretet. Fehér lehet a vászon ajtók és az üvegbetét.

Az avantgárd stílusához választhat olyan sötét struktúrákat, amelyek elegánsnak tűnnek, mert az edzett pohár fekete behelyezése miatt. Szintén nagyon ízlésesen néz ki üvegajtók színes wenge vagy hamu keretével. Mindezek a fából származó keretek elegendőek és töröltek a klasszikus belső térben lévő szobák felszereléséhez.

Sok módja van az üveg díszítésére:

 • Színes permetezés – a leggyakoribb és legolcsóbb regisztrációs módja.
 • Nagyon sokszínű termékek matt textúrával. Számos módja van arra, hogy matt, például homokfúvás – az üvegen keresztül vezet egy vékony homokos homok nyomás alatt, úgyhogy az üveg teljesen matt, vagy egy bizonyos mintával. Van egy módja annak, hogy a kémiai reagensek használata egy homokos sugár helyett.
 • A tárgyi minták mindig jelen vannak a hullámos üvegen, így az ajtók teljesen átlátszatlanok és kitűnő erővel rendelkeznek.
 • Az ólomüveg ablakok látványos módja a szoba dekorációjának, különösen akkor, ha helyesen kiemeli őket.

Furnitura

A legnépszerűbb inga mechanizmusokat, amelyek azt sugallják, a nyitás a canvase mindkét oldalán a legnépszerűbb a vasalatok.

A tolóajtók egy vasúti útmutatóra vannak csatlakoztatva, egy kicsit magasabb nyílással. A működés során megtakarítás és biztonság előnyei. A termék mozgatható része az üveghez csatlakozik, akár a vászonba esik, és a nyitó dobozba is felszerelve.

Az ajtók leggyakoribb módja – a szerelt típusú oldalsó hurkok segítségével.

A lehető legjobban kiválaszthatja a tartozékokat a terméktől elkülönítve, és előnyben részesíti a Németországból és Olaszországból. A Pendulum modellekhez közelebb kell vásárolnia. Biztonságosabbá teszik, és jelentősen meghosszabbítják életüket.

Az üvegszerkezetek dobozok része lehet fából vagy alumíniumból. Az alumínium alkatrészek előnyösebbek, mivel megbízhatóbb és tartós, esztétikai megjelenésűek. A fából készült kezelés olcsó, de a világításnak és a szárításnak van kitéve.

Az üvegtermékekhez tartozó kastélyok elektronikus és mechanikusak lehetnek. A szilikonbélések segítenek megvédeni a károsodástól az ajtók szélén, amikor megnyitják.

Üvegfajták

Kiváló minőségű ajtók a következő típusú üvegből származnak:

 • Feszült üveg – Nagyon ellenáll az ütéseknek. Amikor megszakítják, a hülye élek kis darabjaiban befejeződnek, amelyek nem sérülhetnek meg. A temperált üveg körülbelül 5-szer több, mint a normál.
 • Háromszoros Létrehozva 2 Ways: Lamination – A speciális film az üveg ablakok között van elhelyezve, és ezek a rétegek integrálódnak, hogy egyetlen szilárd vírusokat hozzanak létre. Egy másik módszer – a folyékony gyanta kitöltésével. A szemüveg közé öntik a gyantát, és egy bizonyos elem található: például szövet. Ez a legstabilabb típusú üveg, néha, golyóálló, de nagyon nehéz.

 • Orcseklo Nagyon folyamatosan károsodott. Jól hideg és mindenféle agresszív média, például mosószerek. Az ilyen üveg fő előnye az alacsony súlya, de ugyanakkor az ilyen üveg fragmensei nagyon éles élek.
 • Edzett üveg a legdrágább, de többször erősebb, mint a szokásos, a hőmérsékletfeldolgozásnak köszönhetően. Ha az üveg megszakadt, akkor a töredékei nem lesznek veszélyesek.
 • Megerősített üveg egy színes és mintás felületgel történik. Ebben az üvegben láthatatlan fémháló láthatatlan a szeméhez – nem engedélyezi a töredékeket, ha különböző irányokban működnek.

Előnyök és hátrányok

Az ilyen termékek fő jellemzője – nagy mennyiségű fény továbbítása. Ezt a kritériumot figyelembe kell venni az ajtónyílások illetékes elhelyezésére az ablakokhoz képest, és a világítóberendezések telepítésénél.

Továbbá az előnyök:

 • Szépség és fülbemászó nézet. A dekoráció hatalmas választéka lehetővé teszi a legeredetibb ötletek használatát.
 • Kiváló alkalmas a kis szobák számára, mivel a tér vizuálisan bővül.
 • Hosszú élettartam, a látszólagos törékenység ellenére.

 • Nyugodtan tartós nedvesség és hőmérsékletkülönbségek. Könnyen mossa meg az eszközöket üveghez.
 • Egyetemesség. Mind a magánházakban, mind a városi lakásokban és a nyaralókon vagy a Dachasban, valamint a bevásárló komplexumokban vannak felszerelve.
 • A fémtermékekkel összehasonlítva az üvegtervek súlyos pluszral rendelkeznek: nincsenek rozsda.
 • Kiváló hangszigetelés és hőszigetelés, amely az igazán kiváló minőségű termékek megszerzéséhez szükséges.

De vannak ajtók és hátránya:

 • Az üvegtermékek magasabb árat tartalmaznak a szokásos anyagokból származó termékekhez képest.
 • A tartós vászon jelentős súlyt kap.
 • Az üveg vászon nem állítható be a fal megnyitása alatt.
 • Sok szemüvegen működés közben ujjlenyomat marad, ezért freaknak kell lenniük.

Hogyan válasszuk ki?

Ma már sok üvegajtók a szalonokban, eltérő a nyitó eljárás, az átláthatóság, a minőségi szerelvények és díszes.

Az üvegtermékek megvásárlása előtt döntse el az ilyen árnyalatokat:

 • a rendelkezésre álló pénzeszközök száma;
 • anyagi minőség;
 • dekoráció;
 • egy adott termék műszaki jellemzői;
 • Nyitási lehetőségek;
 • szerelvények kiválasztása;
 • A belső falak mérőajtója és vastagsága.

Az üvegajtó felvételével figyelembe kell venni a fő jellemzőit:

 • Funkcionalitás. Ha választja, figyelembe kell vennie a helyiség természetét, ahol az ajtót telepíteni kell. A fürdőszobában a legjobb választás egy színezett design. A hálószoba egy sötétített webvel választja a terméket. De az ajtó a nappali vagy a konyha teljesen átlátszó, hogy jobban megvilágítsa a szomszédos folyosót.
 • Tervezés. Az ajtó vásárlásakor mindig figyeljen a tervezésre. Az ajtók olyan sötéten és fényes háttérvilágítással vannak ellátva, teljesen átlátszóak vagy matt kontextussal, egy olyan mintával, amelyet homokfúvással vagy hullámosított üvegből alkalmaznak, hogy elrejtse a szobát egy idegen szemtől, és ugyanakkor egyidejűleg kihagyja a fényt.

Az üvegtermékek ajtókerettel vagy anélkül értékesíthetők. Gyakran a piacon felajánlott ajtók. Inkább törékenyebbek és stílusosabbak. A kereteket tartalmazó modellek nem szilárd üvegből származnak. Ezek átlátszó betétekkel rendelkező ajtók, és itt az üveg – a díszítés fő eleme. A betétek nagyok lehetnek vagy nem lehetnek.

A overallok keret formájában támogatást igényelnek. A közelmúltban a borovi kannó, a festetlen és kellemes textúra.

A felső sínnel felfüggesztett termékek lehetővé teszik, hogy jelentősen mentse a helyet. A csuklós modellek olyanok, mint a kabinet kupé ajtaja, csak alacsonyabb sínek nélkül.

Ajtók a Framuga – Ez a legnépszerűbb tervezői megoldás, amellyel teljesen kizárólag a szoba belseje. A Framuga egy extra szárny az ajtóban, általában a főváros oldalán vagy tetején található.

Kétoldalas (kettős) ajtók egy fesztivállal Tartós, lezárt és megbízható, nagyon kényelmes az aktív működéshez.

 • Maga az üveg minősége. Az üvegajtóknak kiváló teljesítményt kell biztosítaniuk, amelyet más fogyasztók felülvizsgálata is megerősít.
 • A nyitás módja. A klasszikus típusok közé tartoznak a lengőajtók, amelyek telepítve vannak a házakban, és apartmanok. Ideális a kis méretű szobákhoz olyan csúszó üvegajtóknak tekinthető, amelyek kényelmes vezérléssel és tömörséggel ismertek. Hasznosak lesznek, ahol a tér hiánya miatt nem megy ki a szokásos swing struktúrákat. A sugártermékek nagy irodaterületre alkalmasak. A pendulum ajtók szintén a leggyakrabban a szórakoztató központokban vagy irodákban vannak felszerelve.
 • Fitnesz minőség. A lényegtelen minőségű kiegészítők elrontják az üvegajtó megjelenését. Ezért nem kell annyira reagálnia a tulajdonos ízlésére, hanem jól néz ki a termék teljes díszítésében is.

Tervezés

Az üvegajtók a modern designer megoldásokban nagyon érdekesek. A legjobb megoldás lehet egy üvegfelület megkettőzése, tükrök, üveg polcok vagy üveg bútor elemek segítségével. BAN BEN

A klasszikus üvegajtó egy sima vászon (átlátszó vagy fél átlátszó), matted vagy nyomtatott és mintákkal. Ez az opció tökéletesen megvizsgálja a modern vagy a városi stílusban díszítve, és nem nagyon megfelelő a hagyományos designban.

Több látványosabb üveg vászon, ahol összetett nyomtatási elemek és exkluzív ötletek, arany díszítés, különböző dombornyomásokkal rendelkező opciók. Ha álmodsz, hogy egy exkluzív üvegajtó modellt kapjon, válasszon egy modellt színes kövekkel – az eredeti stílusú megoldás hálószobákhoz és budogíliákhoz.

A legtöbb esetben a lakóhelyiségek díszítéséhez a fogyasztók választják ki az opciót, amikor az eredeti üveg beilleszti az ajtóba fából készült vagy műanyag vászonból – ez valamiféle értelmetlen tribute a hagyományhoz.

A montázs jellemzői

Különösen főzni az ajtót az üvegtermék telepítéséhez, de itt fontos, hogy egy jó erőteljes alap jelenléte a doboz felett és a padlón. Nem is fel kell oldania, hogy a kész ajtót nem lehet beállítani a nyílás paraméterei alatt.

Általában az áruházból az ajtót azonnal az összeszerelésben hozták. A ruhát először el kell távolítani, és el kell kezdeni a dobozt a nyitó vagy megerősítve a támogatási mechanizmus részleteit. Csak ezek után a manipulációk, az ajtó, ahol az összes tartó és mechanizmus már áll, szerelhető és állítható a séma szerint.

Hol vannak telepítve?

Az ilyen ajtók telepítésének jellemző jellemzője az a tény, hogy folyamatosan alkalmazzák a komfort zónákat egy bizonyos térben. Az ilyen termékeket számos helyiségben lehet felszerelni, mert sok belső térben eredetinek tűnnek. A dobozok nélküli átlátszó minták általában a folyosókba vannak felszerelve.

Ezt az a tény, hogy képesek kitölteni ezeket a meglehetősen keskeny és néha sötét szobákat a szükséges fényárammal és vizuális térrel.

Az üvegajtók a nappaliban található bejáratnál vannak, amelyek bármilyen modern stílusban díszíthetők. Ezekre a helyiségekre a lengő termékeket választják, de nagyon gyakran találkozhat, és a 2 szárnyas modellekkel találkozhat. Túlméretezett helyiségek – fürdőszoba, öltöző felvétel csúszó- vagy kioldó modellek, amelyek a fal mentén mozognak. Nagyon kevés helyet fognak tenni.

Az üvegajtók a fürdőszobákba is felszerelhetők, és zuhanyzós kabinokkal rendelkeznek. Ezek a termékek nem félnek a hőtől és a nedvességtől, és az erő által megkülönböztetik. By the way, akkor nem fog látni ilyen ajtókat a helyiségekben, ahol kiváló minőségű hangszigetelésre van szükség. Nem fogják megvédeni a zajt, hogyan csinálják a lengőszerkezetek.

Egy magán- vagy vidéki házban sok lakos összeszereli a Plexiglas bejárati ajtóit. Ezek általában tartós anyagból álló masszív kétkezes prémium modellek. Az ilyen termékek nagymértékben látják és teljesítik a fontos szerepüket, mint a fém főajtója. A forgó mechanizmussal vagy forgófunkcióval ellátott ajtók tökéletesek a szilárd szekrényhez.

Művelet és gondozás

Az üvegajtók szoros kapcsolatot igényelnek. Gyorsan elveszítenek egy elegáns megjelenést, ha megragadod, ha nem kapja meg az ajtókat a fogantyúikért, és az üveg vacsal felületére. Az ajtók mosásához nincs szükség specifikus eszközre, a folyadék jól illeszkedik az üveg tisztításához, amely tartalmazza az ammónia-alkoholt.

Az ajtó használata során időről időre be kell igazítani, mivel az épület épülete befolyásolhatja őket.

Ezenkívül különleges szakadékot kell tartanod az internetüveg és a nyílás között, majd az ajtó egyszerűen egyszer komolyan swam-ot fog tudni, és nem fog többé kihasználni.

Híres gyártók és vélemények

A fogyasztó azt akarja, hogy az általuk megszerzett ajtók magasak legyenek, így a leggyakrabban a bizonyított társaságot választja, amely legalább tíz éve termel termékeit.

Az egyik leghíresebb vállalat Oroszországban “Akma”. Régóta együttműködik a főbb ajtók gyártóival, amely a világ tapasztalatát és látványos ötleteit fogadja el.

Olasz termékek Rimadesio, szintén Longhi. Olaszországban tervezett ajtók, ezért ezek a struktúrák gyönyörűek és elegánsak. A vállalatok szokatlan mintákkal, mind matt és fényes felületekkel rendelkező termékek. Az ügyfelek véleménye a termékek tisztességes minőségéről és hosszú élettartamáról beszél.

Nem kevesebb, mint a német gyártók Dehaus és Tornhoff. Mind a partíciók formájában is termelik és ajtókat termelnek. Dehaus gyártja az ajtókat a zuhanyfülkékhez.

Sokan vásárolnak ajtókat Kínában. A visszajelzések szerint nagyon megbízható formatervezés megfizethető áron.

Sikeres példák és lehetőségek

Az ajtók telepítése a hálószobába egy vidéki házban vagy a lakásban, használhat egy vászonot, amelynek fotónyomtatása van, ahol a táj vagy az ablak látószögét ábrázolják.

A csarnokban bármilyen típusú ajtókat szerelhet, mivel ez a szoba nem igényel az ajtó, vagy sűrű lezárását. A legfontosabb dolog az, hogy a termék leginkább harmonikusan nézett a teljes dekorációba, nem volt rémült.

Nagyon fülbemászó néz ki a nagy fagyos üveg prémium modellek. Az ilyen termékeken elegáns nyomatokat helyezhet el. Ebben az esetben az üveg vizuálisan kiterjeszti a kis méretű nappali helyét.

A házban kiválaszthatja az eredeti ajtajtípust, amelyben a sötét és a fehér üveg kombinálható. Az ilyen vászon minden lakóövezetben elegáns lesz.

További információ az üvegajtókról a videóban vár rád.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: