Válasszon fémajtókat üveggel

Az ajtók kiválasztásakor különös figyelmet fordítanak az anyagnak, amelynek erősnek és biztonságosnak kell lennie. Az ilyen tulajdonságok alatt a fém ajtók üvegessével. Mivel a jellemzői a vas ruhát üvegezés egyik legnépszerűbb lehetőségek és létre számos lakó- és ipari helyiségek.

Jellemzők és előnyök

Első pillantásra a fém és az üveg nem kompatibilis anyagok, de ez a nézet hibás. A fém üvegedénye erősebb, mint a fából készült ajtók.

További konstrukciók a következő előnyökkel rendelkeznek:

 • Biztonság. Ez az anyag nehezebb megtörni vagy károsítani. Ennek megfelelően a termék magasabb a hack. Ezért a fémből készült bejárati ajtó a legbiztonságosabb design.
 • Megbízhatóság. Az ilyen fém vászon hosszú élettartammal rendelkezik, anélkül, hogy bímeres változás lenne.
 • Az ilyen szerkezetek jó zajszigeteléssel rendelkeznek, és jobban ellenállnak a magas hőmérsékletnek.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

 • Könnyű és kényelmes működés.
 • Gyors telepítés és szétszerelés.
 • Bemutatható és esztétikai megjelenés. A mázas vászon előnyösen kiemelkedik a hasonló minták között, és megadja a nemes megjelenését a szobába.
 • Vasajtók üveggel jó vízálló és könnyű művészet. Az üvegbetét a bemeneti termékekben játszhat a “szem” szerepét, amelyen keresztül láthatja, mi történik az utcán. Ő is jó fényvezető a sötét apartmanokban (például egy bejárati csarnok).
 • Széles választék és hozzáférhetőség. Ezek a termékek nemcsak a boltban, hanem az egyes paraméterek sorrendjében is megvásárolhatók.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Hibák

A pozitív tulajdonságok nagy száma ellenére hátrányai vannak:

 • A termék magas költsége.
 • Alacsony hőszigetelési tulajdonságok.

Az ilyen formatervezési mintáknak számos faj és modellje van, olyan szobáknak megfelelő.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Nézetek

A vasszerkezet típusainak besorolása számos paramétertől függ.

Tehát az ajtó céljától függően a következőkre oszthatók:

 • Bejárat vagy utca.
 • Összekapcsolt.

Az első nézetet nemcsak nyilvános helyeken (üzletek, kórházak, éttermek, kávézók), hanem magánházakban is használják. Az utolsó lehetőségért az ajtó kovácsolással van kiválasztva. A kovácsolt rácsok általában üvegbetétre vannak felszerelve a védelemhez és az erő érdekében. Több kovácsolt termék az antik ajtók és az épület homlokzata az arisztokratikus megjelenés. A belső ajtók telepítve vannak az apartmanban, az irodában, valamint a medencékben és a zuhanyzóval.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

És egy és egy másik típusa lehet egyszerű és tűzálló. Az üvegbetétekkel ellátott tűzszerkezetek általában két fémlemezből állnak, szemben a magas hőmérsékletnek és a tűzálló stele-nek.

Ez a kialakításnak van egy tömörítője a peremen, amely magas hőmérsékleten bővül. Így kitölti a helyet, és nem hagyja füstöt a közeli szobában.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Anyag

Az anyagtól függően az ajtók megkülönböztetnek:

 • Acél.
 • Alumínium.
 • Fém műanyag.

Az acél ajtók megkülönböztetik a megbízhatóbb és tartósabb web. Így még mindig elitnek tekintik.

Az alumínium profilú ajtók könnyebbek és gyorsan fel vannak szerelve. Az utolsó opció kettős réteggel rendelkezik: alumínium vászon elhelyezve a műanyag tokban. Ez nagyobb megbízhatóság és védelem kialakítását adja. Az ilyen ajtók leggyakrabban telepítenek az erkélyen, a veranda vagy a vidéki házban.

A tiszta fém mellett az ajtókat gyakran fából és műanyag béléssel keretezik. Ez lehetővé teszi, hogy kiemelje az ajtót a hasonló formatervezések között, és gyönyörű megjelenést adjon. Az ilyen ajtókarány aránya az ilyen ajtókban különböző: egyes modellekben a fém alapul szolgál, és az üveg egy dekoratív elem, másokban ellenkezőleg: csak a fémek és tartozékok maradnak a fémből.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

A nyitás módja

Az ajtóvászonok megnyitásának módjával a következőkre oszthatók:

 • Hinta.
 • Csúszó.
 • Összecsukható.
 • Körhinta.

Hinta Az ajtó egy klasszikus lehetőség, amelyet számos helyiségben használnak. Ez a módszer csak egy irányt nyitja meg. Ilyen kialakítás lehet két duplex, és egyedülálló. Ezt a módszert is alkalmazhatjuk bemenetre és az interroom ajtókra is.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Csúszó A vászonokat útmutatókkal nyitják meg, és két és egy szárny. Általános szabályként használják őket a helyiségek zónái, mint a lakás belső ajtók, valamint bevásárlóközpontok, éttermek és kávézók.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Összecsukható A modellt több szárny vagy szakasz jellemzi, amelyeket harmonikus megnyitáskor gyűjtenek össze. A mechanizmus hasonló a csúszó modellhez, de ebben az esetben a szakasz és a szárnyak megmaradtak. Általános szabályként ezt a fajt a lakásban használják, hogy megkülönböztessük a helyet és a belsőépítést.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Karusszelnézet A felfedezés egy kör vagy tengely az ajtó közepén. Ebben az esetben a modellnek több szárnya van, amely forog. Ez a faj népszerű a bevásárlóközpontba vagy irodaházak bejáratánál.

Válasszon fémajtókat üveggel

Forma és formatervezés

A formától és tervezéstől függően, felosztása:

 • Standard téglalap alakú ajtók. Ez a faj a legnépszerűbb és kereslet, mivel könnyen díszíthető kovácsolt részletekkel és különböző formájú üvegbetétekkel.
 • Ívek formájában vagy félkör alakú csúszásban. Ezt az űrlapot az Interroom ajtókhoz használják, és általában minimálisra díszítették. Az ólomüveg ablakok vagy mattok létrehozása lehetséges.
 • Nem szabványos formák ajtók (Aszimmetrikus, kerek, háromszög). Az űrlap figyelmének szokatlan és vonzó vonzása miatt az ajtót nem hajtják végre további betétek, kivéve az üvegt. Ellenkező esetben a tervezés nevetséges és nem megfelelő.

Mindenféle óvatosan kell kiválasztani számos paraméterben.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Hogyan válasszuk ki?

Az üvegbetétekkel ellátott fémajtók választása nehéz megoldás.

Annak érdekében, hogy az ajtó hosszú ideig és megbízható támogatás volt, figyelembe kell venni a következő pontokat:

 • Az ajtók alapja. A legnépszerűbb acél és alumínium ajtók. Az acélból készült elit ajtók jó hő- és zajszigeteléssel rendelkeznek, de ha szeretné, telepíthet egy további tömítést a kerület körül. Alumínium vászon kevésbé sűrű, de ugyanakkor nagy erővel és hosszú élettartammal rendelkezik. Ez az, hogy az ilyen ajtók gyakrabban települnek olyan helyeken, ahol az emberek nagy áramlása áthalad. Még mindig alumínium könnyen elhatározható más anyagokkal.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

 • Hadműveleti hely. Ha a bejárati ajtó szükséges, akkor a preferencia érdemes küldeni egy matt vagy tonnát, amely nem teszi lehetővé a kíváncsi megjelenés a házba. A megjelenés nagyobb esztétikájához üveg- vagy ólomüvegre festést használhat. Ugyanezen célra érdemes olyan kovácsolt alkatrészeket és rácsokat használni, amelyek további védelem lehet. A belső ajtók megválasztásában sokan függnek az általános stílustól, az apartmanterülettől és a tulajdonosi preferenciáktól.
 • Nyitási módszer. Érdemes figyelembe venni a területet és a helyiség méretét, ahol az ajtó telepítve lesz. A kis méretű apartmanok esetében a tolóajtók vagy ajtók-Shirma kiváló megoldás lesz.
 • Műszaki minőségű termékek. Az utcai struktúrákhoz fontos, hogy egy nagy sűrűségű és rezisztenciával rendelkező web legyen, jó hőszigetelés.
 • Fontos, hogy helyesen válasszon Fűtés a pollen között. Preferencia érdemes fizetni ásványgyapot. Jó hőszigetelés minősége és környezeti anyag.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Az utcai vályék megjelenésének megőrzése érdekében érdemes figyelmet fordítani a fa díszítésére vagy a további védelemre.

 • A belsőépítők számára a fő minőség Nagy zajszint és hőszigetelés.
 • Megbízható és kiváló minőségű zárak. A bejárati struktúráknak legalább két zárral kell rendelkezniük, amelyek közül az egyiknek Cylindownnak kell lennie, mivel az elveszett kulcsok esetén könnyen átkódolható.
 • Kiváló minőségű szerelvények, amely magában foglalja a fogantyút, láncokat, hurkokat és egyéb technikai elemeket. Tartós anyagból kell készülniük és tartaniuk a terméket. Gyönyörű kilátásuk van.

Az üveggel ellátott fém ajtók kiváló megoldás bármely szobában. A tervezési, széleskörű és esztétikai fajok megbízhatóságát és biztonságát választják.

Válasszon fémajtókat üveggel

Válasszon fémajtókat üveggel

Arról, hogyan kell telepíteni egy fémajtót üveggel, nézd meg a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása