Zetta ajtók: előnyök és hátrányok

Az ajtók bármely szoba szükséges elemei. Minden nap valamiféle típusot használunk. Legalább egy ajtó van bármely szobában, így a minőségi, jellemzők és juttatások kérdése mindenkor releváns. A különböző célú ajtók Zetta kombinálják a kiváló minőségű, gyönyörű design és kiváló betörés minőségét.

A cégről

Zetta 2009-ben alakult, kis termeléssel kezdődött. Fokozatosan a munka terjedelme nőtt, és egy kurzust tettek az értékesítési piac kibővítésére. Ahhoz, hogy megfeleljen az ügyfelek kéréseinek, kiváló minőségű berendezést szereztek, és a vállalat szakembereinek képzettsége javult a szükséges szintre.

Az elmúlt években számos újítást vezettek be a vállalat az egyes ajtók gyártásában. A vállalat bejárati blokkokat és belső vászonokat termel.

Bejárati ajtók

A védőajtók blokkok gyártása megerősített acélból származik. Ez a fajta fém megnöveli az erősséget ugyanabban a vastagságban, lehetővé teszi, hogy könnyebb designokat készítsen jó mutatókkal.

A Zetta ajtók további zsebekkel vannak felszerelve a zárak telepítésének helyszíneiben, amelyek jelentősen bonyolulják meg a zárolásokhoz való hozzáférést, és további védelmet biztosítanak a porból származó reteszelő mechanizmusokhoz. Az ilyen innovációt a vásárlók értékelik, akik bemeneti struktúrákat szereztek magánházak és nyaralók belépéséhez.

Anticius csapok, amelyek a hurokon találhatók, lehetetlenné teszi az ajtókat hurkokkal. A zároláskor a vászon mindkét oldalán van rögzítve.

A fémlemez alatt bordák vannak. Vízszintesek és függőlegesek, illetve viszonylag hosszú vagy rövid oldala az ajtó. Az ilyen betétek a vászon erejét adják mind a hackelés, mind a tervezési geometria megőrzésén.

A Zetta Fémajtók kiváló minőségű szerelvényekkel vannak felszerelve a vezető gyártóktól, amelyek két típusú tömítéssel vannak felszerelve: gumi és mágneses. A több tömítési kontúrok jelenléte segít elkerülni a penetrációt az idegenek, a füst, a por és a vázlat tervezeteibe való behatolásának elkerülésében. A vászonok maguk is szigetelnek a Knauf ásványi lemezének szigetelésével, ami nem csak kiváló hang- és hőszigetelő, hanem növeli az ajtó ellenállását a fűtéssel.

Ez a szigetelés 200 fokos hőmérsékletnek felel meg, nem bocsát ki káros anyagokat a környezetbe.

Zetta Voronezh ajtók rendezés típusa szerint. A fő termékcsaládot a következő modellek képviselik:

 • “Alapértelmezett”. Az ilyen típusú ajtók fém vastagsága 1,2 mm, kivéve a felső bevonatot. A CANVASE telepítve két bordát, vastagság 66 mm. Az ilyen kialakításnak három tömítési kontúrja van, a zajszigetelést 33 dB számítja ki.

 • “Kényelem”. Ebben a teljesítményben a fémet 1,5 mm-rel használják, két merev, három tömítési profil és ásványi töltés is van. Az MDF pajzs belső oldala dekoratív filmmel készítette a bemeneti struktúrák modelljének vastagságát, figyelembe véve a belsőépítést, 86 mm.

 • “Euro”. Itt a külső lap vastagsága eléri a 2,0 mm-t, a merev merevek számát 3 db., Tömítések is 3 db. Ennek a sorozatnak a funkciója külső bélésnek nevezhető az MDF-től. A vászon vastagsága 79 mm-es díszítéssel. Töltsön itt egy kicsit nagyobb sűrűség, mint a korábbi verziókban. Ez a kialakítás zajellenállással rendelkezik 38 db.

 • “Miniszterelnök”. A sorozat egyik jellemzője az ajtó mélységének nevezhető, a dekorációval 105 mm. A befejezés két MDF pajzs a külső és belső oldalról. Van egy bővített számú várakozási csapok, vannak telepítve 6 db., Három tömítési kontúr van. A zajszigetelés mutatója 41 dB. A külső lap fém vastagsága 2,0 mm.

 • Egy külön grafikon beadható Ajtók tükörrel, A vászon belsejében található. Ez nagyon kényelmes, mint a célba tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe, ez különösen örvendetes apartmanokban egy kis folyosó, ahol nincs lehetőség a hang egy külön fényvisszaverő üveg mellett, ez az opció teszi a szoba könnyebb és szélesebb körű.

Előnyök és hátrányok

Természetesen minden termékben megtalálhatja előnyeit és hátrányait.

Zetta fémajtók pluszjai:

 • Speciális acél nagy szilárdsággal. Ennek a fémnek a gyártása során speciális adalékanyagokat használnak, amelyek több pontig növelik a fizikai mutatókat.
 • A vászon geometriájának megőrzése a legnehezebb üzemi körülmények között. A gyártási technológia kiszámítani oly módon, hogy amikor létrehoz egy ajtó továbbra is olyan kevés az olyan helyeket, görbület és a deformáció. A megfelelő telepítéssel a tervezés megmenti az összes élettartam paramétereit.
 • Hacking védelmi rendszer. Zseb a zárakhoz, komplikáló tartozékok a támadók számára a reteszelő mechanizmusokhoz, várható csapok rögzítve a vászon a dobozban zárt formában, kiváló minőségű kiegészítők, amelyek magas színvonalú titoktartással, fém vastagsággal – az ajtó biztonságának fő mutatói és ennek megfelelően , az ingatlanod.
 • Minőségi bevonat. A javasolt struktúrák külső és belső bevonata hosszú élettartamot és védelmet biztosít bizonyos környezeti feltételekkel szemben.

Lehetséges hátrányok:

 • Szép szomszédos web. Ez a probléma az ajtóblokk helytelen telepítése miatt következik be. A telepítést tapasztalt mesterekkel kell elvégezni. Ha a kialakítás kialakítása a nyílásban nem felel meg a technikai feltételeknek, akkor az idő múlásával, a doboz, vászon, vagy mindkettő alakja.
 • A zárak és más szerelvények meghibásodása. Az ilyen hibás működés oka nagyon ritkán termelési házasság, leggyakrabban a mozgó részekre gyakorolt ​​fizikai hatás. A tollak, a suwald és a hengerzárak nem egy nagy fizikai áramellátáshoz készültek.

A mechanizmusok periodikus kenést igényelnek megfelelő kenőanyagokkal.

 • A vázlatok megjelenése. Ez a hiba előfordulhat a tömítőelemek kopásának köszönhetően. Meglehetősen egyszerű megoldani, a gumi cseréje nem igényel különleges készségeket, és elég sok időt vesz igénybe. A pecsétek élettartamának növelése érdekében ajánlatos 3-4 alkalommal törölni egy különleges szilikon kenőanyaggal.
 • Elrontott megjelenés. Az ajtók lefedése nem csiszolóanyagok tisztítására szolgál, fokozatosan a leginkább tartós felületek kopásához vezet. A közvetlen napfényt a megjelenés negatívan befolyásolhatja. Ne hagyja, hogy az ajtófelületen lévő nedvesség fagyasztása, különösen durva bevonattal, megzavarhatja a külső bevonat integritását, és megsemmisítést eredményezhet.

Nem ajánlott gondoskodásra és mindenféle oldószerre használni, bár a legelterjedtebb.

Értékképződés

Természetesen a piacon bemutatott összes típus eltérő áron. A Zetta megpróbálja csökkenteni a költségeket az ajtó végső árcédulájának minimalizálása érdekében, miközben magas színvonalat tart fenn. A termék költsége a tulajdonságoktól függ. Főbb kritériumok:

 • Fémvastagság. Minél nagyobb az anyag a tervezés gyártása, annál erősebb a szerkezet költsége növekszik. Ez a szám különösen fontos azoknak, akik aggódnak az ajtó hackerének minőségével kapcsolatban. Ezt szem előtt kell tartani, hogy befolyásolja a termék súlyát, és nem minden falak képes ellenállni az ilyen terheléseknek.
 • Furnitura. A gyártás során a bevált gyártók alkatrészeit használják, amelyek szintén különbözőek a biztonsági osztályok. Az egyedül kastély költsége elérheti a 40000 rubelt., Ennek megfelelően figyelembe kell venni a termék végső árának kialakításakor.

 • Befejez. Az ügyfél kívánságaitól függően, és figyelembe véve a divatirányzatok, a Zetta opciók nagyszerű készletet kínálnak. A szabványos befejező paneleket ritkán gyártják drága anyagokból. De a gyártók egyedi megoldásokat kínálhatnak. Ennek megfelelően hatással van a költségekre is. További fémszerkezetek, lapok, kovácsolás, díszlécek alkalmazhatók a dekoráció elemei. Bizonyos esetekben növeli a vászon erejét.

Védőszerkezet kiválasztása otthonában, döntse el az összes vágyat és milyen kritériumokat kell elhagyni a prioritásban.

A Zetta acélajtók sokáig megbízhatóvé válnak Önnek és tulajdonának számára.

Belső ajtók

A modern világban néha hiányzik a kényelem. Néhány embernek szüksége van a magánéletre, hogy egyedül maradjon magával, vagy külön-külön a cégtől. Belső ajtók segítenek a házban.

Időnk trendjei diktálják a választásuk feltételeit. A Zetta gyár megpróbálja megtartani az időt, és folyamatosan bővíti a kínált termékek körét.

A belső ajtók külső bevonatokra vonatkozó lehetőségeket nagy változatosság jellemzi.

 • Furnér. Vékony természetes fa vágott, egyetértett. Azok a fajták fából készült, amelyek könnyen feldolgozhatók, de jól megőrzik tulajdonságaikat a gyártási folyamatban. Különböző árnyalatok, az anyagfeldolgozás széles választéka, a természetesség az ilyen ajtókat az egyik legnépszerűbb áruk.
 • PVC. Mesterséges polivinil-klorid bevonat. Nagyszerű ellenállással rendelkezik a mechanikai károkkal. Leggyakrabban a bevonat sima, és a legközelebbi felülvizsgálat elveszti a természetes anyagot.
 • Az egyik modern anyag, amely lehetővé teszi, hogy egyszerűen utánozzák Természetes furnér. 90% polipropilénből és 10% fából áll. Környezetbarát anyag, rugalmas szerkezete van. A kár meglehetősen nehéz, nem fél a kémia és a közvetlen napsugárzás.
 • Laminálás. Nyomtatási alapú bevonat A védőréteg későbbi alkalmazásával. A védelem rendelkezésre állásától és vastagságától függően a fizikai tulajdonságok megváltoznak. Általában – a legolcsóbb termelés. Gyakran ilyen bevonatok érzékenyek az UV sugárzásra, ha nincs különleges védelme.

Vélemény

A fogyasztók, akik a Zetta termékeket választják maguknak, mindig elhagyják a leginkább pozitív visszajelzést a megvásárolt termékről. Bármelyik kritériumot is bemutatták a tervezésnek, mindegyikük teljesülhet a vállalat termékei között.

Ha a Költségkeret opció van kiválasztva, könnyen kiválasztható a felajánlott kész kész modellek közül. Különösen valamilyen minőségű, hangszigetelés, betörő ellenállás, megjelenés, interroom ajtók kiemelése, mindez a kész struktúrákban van jelen.

Azoknak az ügyfeleknek, akik egyéni belső teret készítenek, az egyéni termék végrehajtási lehetőségeinek széles választéka. Talán több időt vesz igénybe, amely a gyártáshoz megy, de az az ajtó, amely megfelel az összes követelménynek.

A termék kiválasztásának megállítása, a vevők magabiztosak a megszerzett termékben. A Zetta garanciát nyújt minden gyártott bemeneti struktúrához és az Interroom vászonhoz, amely minden megvásárolt termékeket is ünnepli.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő Zetta bejárati ajtót, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: