3×4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

A ház nem csak olyan hely, ahol burgonyát ültetnek. Ez egy hangulatos csendes sarok a város nyüzsgésétől, ahol könnyen inni illatos teát, csodálja meg az őshonos szépségeket, őszintén beszélni. Ezért a beszélgetések helyének elrendezése égő probléma.

3x4 paviloni projektek

Gazebo 3×4: Jellemzők és típusok

Sok különböző tervezési lehetőség van az Arbor: kerek, nyolc és hatszög, négyzet és téglalap alakú. A forma különböző lehet, mint a különböző anyagok, amelyekből a design felállt: fa, fém, polikarbonát, bélés és így tovább. Az ilyen széles változékonyság lehetővé teszi, hogy létrehozzon egy eredeti építészeti objektumot egy tipikus projektből. Gazebo 4 – 3 – Nagyon közös országszerkezet ebben a tervben. A méretei lehetővé teszik, hogy maximum 20 fő befogadására szolgáljon, miközben nem olyan nagy területet vesz igénybe.

Speciális elegáns design adhatja a tetőt. Keleti stílusban lehet kialakítani, hogy kettős vagy lapos, egy asztal, egy bizonyos szögben épült. Ezenkívül még a legegyszerűbb kettős vagy négyszálas tető is hangsúlyozható, ha azt fedi, például színes pala vagy eredeti csempe.

A pavilon lehet zárva és nyitva, cserélhető ablakokkal és redőnyökkel, vakokkal vagy függönyökkel, világítással, vagy akár egy brazierrel is.

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

Fából készült pavilon csináld magad

Sok fejlesztő kínál készen készített ARBERS 4×3, amelyet “kulcsrakész”. De egy ilyen könnyű kialakítás építése olyan személy hatalma alatt, aki legalább egyszer az életében bármilyen építési munkát végzett. Egy egyszerű pavilon építése a DACHA-ban, sok profil tudás nem lesz szüksége.

Az építés első szakasza egy jövőbeli kialakítás projektje. A téglalap alakú épületek egyszerű rajzai a tartó gerendák, ablakok, ajtók méretének és helyének jelzésével. A kész vázlatrajz megmenti az építőanyagok felesleges kiadásaitól, mert lehetséges a szükséges mennyiség kiszámításához.

3x4 paviloni projektek

Következő követi az alapítvány építését. Mivel a pavilon fény (súlyú) kialakítás, a tőkealap nem igényel. Megfelelő szalag vagy egyenletes alapítvány. A Block Alapítványhoz 4 alapblokk előkészítése szükséges (nagyobb erő esetén a megerősítéshez) és legfeljebb 6 további blokkot támogat.

Az Alapítványegység a következő: A cementkészítményt négyzetméterbe öntjük, amely korábban egy törött téglát vagy más anyagot domborított. Szükség esetén a bárok szerelvények is rögzítve vannak. Amikor a cement keményíti, szükség van a vízszigetelésre.

3x4 paviloni projektek

Alapítvány készen áll. A keret keretein folytathatja. Először is, a padlót úgy tervezték: a “doboz” a kerület körül készült, a keresztirányú gerendák. Ezután támogatja és épít “falak”. A támasztógerendák teljesen vagy részben elhagyják az ablakokat és az ajtókat.

A padló szereléséhez egy speciális táblát vagy sávot használnak. A körmök alapjához vannak rögzítve.

Most, mielőtt a következő építési fázisra haladna, különleges védőkészítményekkel kell kezelni, fedjük le több rétegű lakkot.

3x4 paviloni projektek

Amikor a fő doboz Arbor gyűjtésre kerül, a tetőre mehetsz. Általános szabályként a tető kettős, de senki sem tiltja meg, hogy kettős, keleti stílusú vagy egyoldalas változattal történjen. Mindenesetre a technológia csökkenti azt a tényt, hogy a csúcskeret kialakul, és utána van, vagy tetőfedő anyaggal vannak ellátva.

A Gazeta készen áll. Csak az építési szemétből tisztítható. Ön is hozzáadhat padokat, szék, asztal, virágok dekoráció, hangfüggönyök vagy vakok, töltsön a fény (ha estélyi összejöveteleket terveznek).

3x4 paviloni projektek

Pavilon 4×3 a mangalivel

Sokan nem képviselik az országukat az ízletes főzött hús nélkül. És a logikai akvizíció a Kebab szerelmeseinek egy brazier vagy barbecue. Ezek a sütőeszközök mind hordozhatóak, mind helyhez kötöttek.

Ha a többi szénnélküli szénnel lehetetlen, akkor egy vidéki kandalót helyezhet el egy pavilonba. A Pavilion 4-ben 3 csak egy hely az ilyen berendezések telepítésére. Ezután a főterület valahol 3×3 lesz. Elég hely az átlagos család és 2-4 vendég elhelyezéséhez.

3x4 paviloni projektek

Fülbevaló pavilon egy mangál, érdemes több árnyalatot figyelembe venni:

 • A tervezési szakaszban meg kell jelölni a jövőbeni brazier helyén, a szakács munkaterülete (ha ilyen tervezett);
 • Rajz létrehozása, érdemes megfontolni, hogy a nyílt tűz védelmet igényel a széltől és az esőtől;
 • Rendkívül kívánatos fafeldolgozás olyan készítményekkel, amelyek növelik a tűz ellenállását;
 • Lehetséges más anyagok használata a falak építéséhez, például tégla vagy polikarbonát.

Amikor a pavilót összegyűjtik, akkor a mangala építésére költözhet, ha egy tégla- vagy kőépítést tervezel.

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

Fémvászlók, polikarbonát, téglák

Kerti pavilon egy fa – egy lehetőség, amely nem szolgál egy évtizedet. De az építőanyagok széles választéka nem korlátozza az építőket csak fa üres. A többi anyagból származó pályák is nagyon látványosak a vidéki tájon.

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

Fémszerkezetek, különösen művészeti kovácsolás, eredeti és érdekes megjelenés. A fürtök és a sima vonalak megismétlik a természetes motívumokat, és szervesen illeszkedhetnek a környezetbe. Az ilyen épületek fő hátránya a hőben kimutatható. A fém fűtött, és elég kényelmetlen a pavilonban, duzzadt.

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

A polikarbonát lehetővé teszi a légtér létrehozását, amelyben felfedezheti mindent, ami körül történik. Az ilyen épületeket jó teljesítmény jellemzi. Késleltetik a hőt hűvös időben, ellenállnak a sokkokkal és a tüzekkel szemben. Az átláthatóság miatt sok fényt hiányzik. És a narancssárga polikarbonát használata további vizuális hatást biztosít: meleg fény minden nap, még akkor is, ha az utca felhős.

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

Téglahordozó megbízható és jó. Az ilyen struktúra biztosan nem szolgál egy évtizedet. Egy félkör alakú polikarbonát tetővel kombinálva egy ilyen kialakítás valódi tervező és építészeti megtalálás lesz a webhelyen.

A modern építési tendenciák egyre inkább beszélnek többféle anyag megosztásáról: polikarbonát tető, fagerendák alap, burkolat, tégla brazier. Minden építőanyag előnye van, és másokkal együtt is jobb lesz.

3x4 paviloni projektek

Érdekes ötletek

Az építőiparban a pavilon az országban nem szeszély, hanem annak szükségességét, ha az a hely van szükség, hogy elrejtse a nap, nyugodtan ülni, hogy megtörje a kert és kerti harc az aratás. És mi lesz – egy egyszerű tető az oszlopokon, vagy gyönyörű félig zárt építésű, brazierrel – megoldani a házak tulajdonosait. A legfontosabb dolog az, hogy a pavilon bármilyen esetben lesz a helyszín dekorációja, és ugyanakkor több mint egy éve végrehajtja gyakorlati funkcióját.

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

3x4 paviloni projektek

Egy tipikus projekt eredeti lehet, ha egy bizonyos stílusban készül.

 • Orosz stílus – Ez egy fa, különösen a naplóépületek. Természetesség és esztétika – ennek az iránynak a fő megkülönböztető jellemzői.
 • Alpine (Chalet) stílus – kő és fa, a szürke barna gamma nyilvánul meg. A természet földessége és közelsége.
 • Kanadai stílus – Tiszta vonalak, egyszerű anyagok (fa, kő, üveg), még néhány kubizmus.
 • Keleti stílusú – A nyugodt és a béke rejlik egy ilyen áramlásban, és – kettős tetőhajók.
 • Modern stílus (mint például a high-tech). A fém vagy a polikarbonát tökéletesen illeszkedik a tervező irányába. És mégis – ez egy mező a valódi kísérletekhez képest. Például egy kerek tetőt készíthet.

  Még egy egyszerű, első pillantásra az elem egy pavilon fényes és egyedi: kerek ablakok vagy ajtók, laconikus függönyök, aranyos zabkása virágokkal és még sok mással. A legfontosabb dolog, hogy ne féljünk megtestesíteni az ötleteit és ötleteit, állítsa be a kerti kerület tervezését magának és tetszésednek.

  3x4 paviloni projektek

  3x4 paviloni projektek

  3x4 paviloni projektek

  3x4 paviloni projektek

  3x4 paviloni projektek

  Hogyan építsünk egy pavilonot, hogy magaddal megtudja a következő videót.

  Kamat cikk
  ( Még nincs értékelés )
  Ossza meg barátaival
  123
  Megjegyzés hozzáadása