A bordázott sonka és az építési típusai

A Chalashi fióktelepekből való felépítésének képessége hasznos lesz a szülők számára, akik szeretni akarják gyermekeiket, valamint azokat az embereket, akik szeretnek pihenni a friss levegőben. Az erdőben lévő salak építése könnyen elvégezhető különböző természetes anyagokból. Miután elolvasta a cikket, megtudhatja, hogyan vannak Shalas az ágakból, és hogyan kell végrehajtani az építési.

Elsődleges követelmények

Shalashinek védelmet kell biztosítania a csapadék, a napsugarak, a rovarok ellen. Az ágaktól való kompetens építőipar megtartja a hőt. Belsejében nem lehet furtos: ha a menedéket meglehetősen sűrű anyaggal borították, akkor a lumeks-t kell biztosítani.

Biztosítani kell, hogy nincsenek éles elemek a halátban, amely véletlenül befecskendezhető. Ez a tanács különösen releváns, ha az építkezés gyermekeknek szól: nagyon mozgathatóak, és általában kevésbé figyelmesek. El kell rejtenie a gyerekektől az összes kötőelemet is. Ha lehetséges, meg kell nyitni egy fa, és fedjük le fényezés anyagot úgy, hogy a zanoose véletlenül nem érte el a gyerek kezét.

Fajták

A slashes felépítéséhez válassza a menedékjog megjelenését. Szükséges a rendelkezésre álló erőforrásokra és azoknak az emberekre, akikre az építés célja.

Klasszikus

A standard salak úgy néz ki, mint egy billentés a gyújtáshoz. Két rúd függőleges helyzetben van, és a harmadik elemet vízszintesen helyezzük el. Az anyagok csavarhúzóval vannak kötve: Rush ágak, gyógynövények szárak.

Több lehetőség. Például kivághatja a kést egy késsel, állítsa őket szögletre egymáshoz, és vízszintesen helyezze be őket a fő pólusra.

Megépíthetsz “Vigvam” -t: tedd ágakat, kört alkotva.

Pilóta

Ez magában foglalja például a “Vigvam”, a fa körül. Lehet, hogy az ágak, amelyek a szikláról szólnak. A falak általában szokásos shala.

A mellékelt struktúrák fő előnyei a nagy sebességű munka és az “építőanyagok” kis gazdasága.

Mélyreható

Mélyreható menedék – ez egy hétköznapi shala, amely a mélyülésben található. Az ilyen létesítmény hasonlít a dugoutra. A mélyreható kaolárok nem ajánlottak egy szakadékban vagy alföldön: az eső elpusztíthatja, vagy csak sok problémát szállít.

A világítás belsejében történő biztosítása érdekében néhány helyen összeomlik, vagy gyertyát használhat.

Az anyagok kiválasztása?

Fenyő, fenyő vagy más ágak használhatók a motorháztető létrehozásához. Belülről a menedéket levelekkel, száraz fűvel lehet megjeleníteni, hogy ne legyen hazudnia, vagy ne üljön a hideg talajon. Vannak, akik inkább a botok egy szöget inni a forrasztott fa számára: a salak stabilitása biztosítja.

A rugalmas fűzfa jól illeszkedik a sátorhajók létrehozásához.

A menedékkérelmek az erdőben, nemcsak ágak, huskits, fű, levelek, hanem más anyagok is használhatók: Például Boron, növények szárak, agyag, szalma. Általában megjegyezhető, hogy a kiválasztás az adott területetől függ, ahol a Chaolash telepítést tervezik. Sokan inkább nemcsak természetes, hanem mesterségesen is használnak “anyagokat is: szövetek, polietilén, műanyag, szelet kötél és így tovább.

Az anyagok eltérőnek kell lennie a nedvességnek és más külső hatásoknak.

Hely kiválasztása

A salak megépítéséhez egy sima terület alkalmas. Ha lehetséges, jobb, ha az alacsony fák és cserjék közelében helyezkednek el. Nem ajánlott telepíteni Chalashi telepíteni a területeken, ahol sok moha van (a levegő általában nagyon nedves ott), alföldön (elfogadhatják), homokos lejtőn.

Lehetetlen elhelyezni a csecsenyéreket a hullámok mellett, meredek földi lejtőkön: Landslide előfordulhat a csapadék miatt. Ennek eredményeképpen a föld a szerkezet tetőjét hajózik. Javasoljuk, hogy a menedékjogot a tartályoktól a lehető legnagyobb mértékben építsük fel. A nyitott időszakban nem fog védeni a forró napfény, az eső, az erős szél ellen.

Ideális esetben, ha vannak olyan anyagok a közelben, amely lehetővé teszi a máglya, és folyó víz.

Annak érdekében, hogy az emberek biztonságának és kényelmének biztosítása legyen, akinek a salakokat építették, meg kell távolítania a szemetet a területről, a kis kövekről és a levelekről.

Hogyan készítsünk saját kezét?

Építsen Chalas-t az utcán vagy a ház közelében, ahol különböző módon lehet. Ahhoz, hogy megkönnyítse a munkát, előkészítheti részletes rajzot: lehetővé teszi, hogy még kisebb kis dolgokat is biztosítson. Azonban meglehetősen képes lesz egy jó shala-t létrehozni egy rendszer nélkül, csak néhány fontos ajánlást kell figyelembe vennie. Tekintsük a leggyakoribb ötletek fázisait az ágakból származó menedékhelyek építéséhez.

Singo-autó

Egyetlen kecske nagyon egyszerűvé válik, egy ilyen kialakítás a legegyszerűbbnek tekinthető. Ez az építés csak egy ferde falból áll, ugyanakkor a tető. Egyetlen lemez ideiglenes: megmentheti a csapadékot, a napfényt, de nem a széltől és az erős hidegtől. A további védelem érdekében az olajszekrényt használhatja, de ez az opció még mindig alkalmas kizárólag meleg időre.

Az utasítások segítenek a Slas felépítésében.

 • Válasszon egy területet barátságos fákkal. Ha nincs ilyen, csak 2 magas és meglehetősen nagy botot vegyen be a földön.
 • Tegye a keresztlét. Ha a keret nem tűnik túl tartós, meg kell erősíteni: a TENGES szorosan egy másik fákkal (botok) és keresztkarral.
 • Keressen néhány sima botot, hogy növekedjen a kereszteződésen körülbelül 25 cm-re. Ezeket a pólusokat akut szög alatt kell rögzíteni.
 • Kis rudak, ágak, swirls. Tegye fel vízszintesen felülről, a botok fejlesztéseire.
 • Nyitott és biztonságos ágak sajtokkal vagy levelekkel a fonott keret felett. Jobb lefedje az összes lyukat. Ne feledje: minél jobban bezárja őket, annál kevésbé valószínű, hogy a Chalans hiányzik a nedvesség vagy a széllökések. Ilyen kialakítás ideges.

Kettős

Az ilyen lemez funkcionálisabb és kényelmesebb, mint az egyedülálló. Erőfeszítések, amellyel egy kicsit többet költ, de kap egy épit, amely védelmet nyújt a meglehetősen erős szél, eső, hideg és hő ellen. Egy ilyen riasztás optimálisan alkalmas annak érdekében, hogy az éjszakát nyitva tartsuk.

Tekintsük az építési folyamatot.

 • A keret mindkét oldalán nagy fából készült rúdokat kell vezetni a földre.
 • Az egyenes ágakból a fal mögött alakul ki. Ahhoz, hogy a háromszög tetejére kerüljön, meg kell vágnia ezeket az ágakat. A termék szélén lévő fő botokkal a rudakat a fenti kötél csatlakoztatja.
 • A nyíláshoz egy téglalap alakú, és nem háromszög alakú, akkor kissé lefednie kell a bemeneti botokat.
 • A kis ágak használata, zárja be a menedékház hiányait. A védőrétegnek meglehetősen vastagnak kell lennie, de meg kell győződnie arról, hogy a támogatások elegendőek-e elégségesek-e. A fennmaradó réseket moha borítják.
 • Természetes anyagoktól, körülbelül 25 cm-es ágyból.

Kör alakú

Ilyen shala lehet összehasonlítani a vigvam. Jól védi a csapadékot.

Az erekció folyamata egyszerű.

 • Mély közepén a Chalac vastag támogatás.
 • Egy körben 1 m távolságra a pólus oszloptól, és rávilágítson rá a támogatás tetejére.
 • Ismételten a súlyzó tetejét, és húzza meg. Vágja az extra ragasztó ágakat.
 • A designnak le kell állítani a különböző természetes anyagok szigetelésére.

A fán

A fáról szóló gyermekek kaolárisokat felszerelhetsz: a srácok 10 évesek és más korosztályok, mint az ilyen “székhely”. A gyerekek pihennek és játszanak. Még egy teljes körű ház lesz, és nem egy slash. Ebben az esetben meg kell felelnie a biztonsági szabályoknak, mivel a károsodás, a törések a fa csökkenése esetén meglehetősen súlyos.

Tekintsük az építési tervet.

 • Az alap beállításához válasszon ki egy nagy elágazó fa.
 • Tegyen meg egy meglehetősen nagy pajzsot a táblákból, és csatolja a legtartósabb ágakhoz.
 • Csavarja be az állványokat önhúzóval a terület sarkánál, és formázza a falakat a táblák segítségével.
 • Építsük fel a tetőt fém csempe vagy gumioid segítségével. A pala használata nem ajánlott, mert túl nehéz.
 • A végén csatlakoztassa a lépcsőházat (fából vagy kötélből).

Belső elrendezés

Ahhoz, hogy egy melegebb legyen egy halátban, lefedheti a falak belsejében lévő falakat. Polietilén réteg üres bemenet. Biztonságos távolságban (ahol a polietilén nem olvad), ásni egy meglehetősen nagy máglyát az építés előtt. A menedékjogba való belépés, a hő tükrözi a fólia felületét, és a film nem engedheti meg, hogy elhagyja. Így létrehoz egy üvegházhatást egy motorháztetőben.

A salak belsejében kényelmet is létrehozhat. Először egy száraz fűréteget kell elhelyeznem, majd felfújható matracokat, takarókat helyezhet el. Jó lenne találni helyeket, ahol lóghat egy zseblámpa.

Ha a slashes tágas, akkor teljesen elhelyezhet egy kis sétáló asztalt és a kémszéket, például forró teát inni, amikor esik az eső kívül.

Hasznos építési tippek

Jobb, ha egy kompakt összecsukható fűrészet készít, és nem egy fejszét. Ezzel az eszköz segítségével, hogy a Chalash, sokkal gyorsabban kiderül. A szalag ragasztó botok vagy erős kötél segítségével nagymértékben megkönnyíti a munkáját, és felgyorsítja az építkezés építését is.

Javasoljuk, hogy különös figyelmet fordítsunk a menedékjogra. Vegye fel egy szélességet, összpontosítva azoknak az embereknek, akik ott lesznek.

Hogyan készítsünk megbízható Slas-t az ágaktól a saját kezével, akkor tanulhat az alábbi videóból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: