A fürdő fürdőszobájáról

Shaiki Sok éven át fürdőkádban használják. Olyanok, mint más kiegészítők, látogasson el a Parlamentben élvezetesebb és könnyű. A rázkódások különböznek az anyagtól függően. A választás során érdemes megfontolni az árnyalatok tömegét, hogy ne sajnáljuk a vásárlást.

Mi a fürdő fürdő?

Az objektum úgy néz ki, mint egy medence, és különböző anyagokból készülhet. A fából készült öltözködési termékek gyakoriak, amelyeket gondosan kiválasztottak és elkészítenek. A legjobb lehetőség Kézzel készített shaka.

Az ilyen tartozékok olyan kiváló minőségűek és kényelmesek.

Mire van szükség?

A Shaka külsőleg emlékezteti a szokásos vödörre. Csak méretekben különbség. Tehát a fürdőtartomány alacsonyabb, de szélesebb, mint egy egyszerű vödör. Oldalán vannak gombok, egy vagy kettő. A kialakítás lehetővé teszi, hogy kockázat nélkül forró vizet viseljen.

Shaka különböző célokra alkalmazzák. Vele együtt seprű. A tartályból forró vízzel.

A medencében is gyakran különböző gyógynövényeket és keverjük olajokat.

Fajták

Általában a bandák attól függően vannak elosztva Termelési és méretű anyag. A termék lehet Fém vagy fa. Leggyakrabban alkalmazzák az alábbiakban bemutatott anyagokat.

Hársfa

A termékek könnyűek és kényelmesek, a gyakorlatiasság megkülönböztetve.Alacsony hővezető képesség biztosítja, hogy a forró víztartály egyszerűen meleg maradjon, és ne égjen. Hársfa Van fitoncidek, akik további előnyöket hordoznak a testnek.

A Lime Bugban lévő víz könnyen áztatható a tanninok hiánya miatt.

Tölgy

Termékekből származó termékek Különbözik a tartóssággal és a hosszú élettartammal. Érdemes megjegyezni ezt Oak Shaka gyorsabban felmelegszik, mint Lipovaya. Ez biztonságos lehet hátránynak nevezhető.

A tubilek bonyolítják az elnevezés folyamatát.

Réz

Nem a legnépszerűbb verzió. Réz SKA – könnyen használható, és nem igényel nagy gondot.

Vannak fogantyúk a fából, amely lehetővé teszi, hogy ne égesse meg a kezét.

Műanyag

Nemrégiben megjelent egy ilyen lehetőség. Olyan egyszerűek és szerények. Könnyen tisztítható, és szinte bárhol tárolható. Igaz, még a hőálló műanyag deformálódik, ha magas hőmérsékletnek van kitéve. És ha az űrlap, és ugyanaz, akkor az anyag még mindig felmelegszik, és ez nem teljesen biztonságos.

Természetesen nem, nem, de kényelmetlenséget biztosít.

A modern modellekben történik Anyagi kombináció. Például egy rozsdamentes betéten található fa. Az ilyen modellek drágábbak, de kényelmesebbek. A shaka is acélból vagy cédrusból lehet.

A térfogat, a medencék általában három típusra oszthatók: 4 l, 6 l, 12 liter. Ezenkívül 25 liter modellek vannak. Nagyszámú ember számára használhatók. A termék alakja általában ovális vagy kerek. Egy másik geometria rendkívül kényelmetlen.

A csuka hangerejétől függően lehet egy vagy két gomb. Mindig olyan anyagból készülnek, amely kevesebbet hall. Tehát, még akkor is, ha egy tartozék rozsdamentes acél, akkor a fogantyú még mindig fából lesz. A nagy dobozok több fiókokkal is használhatók.

A fából készült szopókat általában a fürdőkben alkalmazzák. Ez az agresszív környezethez való érintkezés elfogadható jellemzői. Az ilyen modelleket környezetbarát és biztonság jellemzi. Egy ilyen áztatásra égve lehetetlen.

Az egyetlen hátránya komplex összetett ellátásban van.

Tippek a választáshoz

Shaka nagy jelentőséggel bír a fürdőben. Nagyrészt a teljes eljárás kényelmétől függ. Ezért fontos, hogy figyelembe vesszük bizonyos kritériumokat.

  1. felhasználók száma. Általánosságban elmondható, hogy kis mennyiségű haytokat szerezhet. Tehát a 4 literes vagy 6 literes termékek csak helyesek lesznek. Ha egy tartályra van szükség, akkor legalább 25 liter modelleket kell adnia.
  2. Tárolási funkciók. Fa termékek nagyon szeszélyesek. Fontos, hogy kizárólag száraz helyen tárolják, távol a hőforrástól. Érdemes előre gondolkodni egy különleges helyiségbe, vagy elhagyja a fa széna vásárlását. Egy alternatíva fémtermék lesz. Ez kevésbé igényes.
  3. Alkalmazási lehetőségek. Shaka nem csak a víz öntéshez használható. A tartályban nagy kényelemmel úszhat seprű és főzni gyógynövény infúziókat. Egyes növények ettek szagokat. Tehát kis fából készült vagy műanyag tartályokat kell megvásárolni minden gyógynövények gyűjtésére.
  4. A fogantyúk ergonómiája. A kényelem nagy jelentőséggel bír, különösen nagy mennyiségben. A fogantyúknak meg kell egyezniük a cölöpök méretével. Fontos, hogy biztosítsuk a rögzítés megfelelő méretét és minőségét.

Hogyan kell használni?

Shaka az egyik fő fürdő tartozék. Ha egy fából készült verziót használ, követnie kell a szabályokat.

  1. Üzembe helyezés. Az első használatra új ostort kell készíteni. A tartály sima padlóra van felszerelve, és hideg vízzel öntjük. Tehát minden részlet eltűnik és feláll a megfelelő helyeken. A shaky méretétől függően várjon pár órát vagy napot. Fontos megváltoztatni a vizet, amíg átlátszóvá válik.
  2. Fertőtlenítés. A fa paraziták bejuthatnak a csukaba. Meg kell akadályozni. A tartályt forró vízzel vagy forró vízzel kell kitölteni. Várjon egy kicsit, de úgy, hogy a víz ne hűtsön le, és ürítse le a folyadékot. Ugyanez az eljárás megakadályozza a kellemetlen szag megjelenését a banda.
  3. Az ilyen edzés után érdemes átadni egy banda egy magas szintű páratartalmú diplomás.
  4. A rendszeres használat nem adja meg a terméket. Szünetek alatt egyszerűen teljesen öntsük a vizet a tartályba. Ez lehetővé teszi, hogy a fa mindig enyhén nedves maradjon, és ne emelje el. Ellenkező esetben a repedések kialakulnak, és az öntözés diszkrét lehet. Ha a fa már szar, akkor a kapacitást vízzel kell kitölteni, és lehetővé teszi az anyag kifolyását.
  5. Közvetlenül a használat után a tartályt merev kefével és szappannal kell öblíteni. Bármely alkalmas mosószerek megengedettek. Ezután a shaka alaposan megszárad, és a tárolóhelyre mozog. Száraznak és melegnek kell lennie. Fontos, hogy megszüntesse a fűtőberendezések helyét a kapacitás közelében.

Arról, hogyan kell görgetni a fürdőben a fürdőben, megtudhatja az alábbiakban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: