A fürdőben a szarufákról

Minden tulajdonos egy magánház vagy ház egy szilárd fürdő. Gyakran az építményt saját erőfeszítésekkel végzik, anélkül, hogy szakemberek bevonása lenne. Valójában ez könnyű, de tudnia kell néhány tudást ezen a területen.

A cikk megvitatja a leggyakoribb reggeli lehetőséget, leírja főbb jellemzőiket, pozitív pártokat és hátrányokat. És figyelmet fordít a tutajrendszer telepítésére szolgáló telepítési eljárásra is.

A fürdőben a szarufákról

A fürdőben a szarufákról

A fürdőben a szarufákról

Melyik tető választhat?

A fürdő felépítése során különös figyelmet kell fordítani a tetőjére. Tartósnak kell lennie, jól ellenáll a páros szobából, amely a gőzfürdőből emelkedik, és a tető belsejében helyezkedik el. Annak érdekében, hogy a tető a lehető leghosszabb ideig megvilágítsa, érdemes a hidrogén vagy a gőz gát. A modern gyártók nagy választékot kínálnak kiváló minőségű építőanyagokból, amelyek erre a célra használhatók.

A tető alakja azonban fontos jelentést jelent. Mivel a legtöbb modern fürdő a bárból épül fel, bármilyen típusú tetővel boríthatók. A tetőforma kiválasztásakor figyelembe kell venni a következő jellemzőket:

  • a fürdő közelsége a lakóhelyiségekbe;
  • Időjárási viszonyok és hőmérsékleti rendszerek, amelyekben az építés lesz;
  • A fürdő alapjainak talajának és tartósságának típusa;
  • Az épület műszaki jellemzői.

A fürdőben a szarufákról

A fürdőben a szarufákról

A fürdőben a szarufákról

A fajok áttekintése

A fürdő építése során egy kérdés merül fel a tető típusának kiválasztásáról. Ez az építés egyik fő eleme, így speciális műszaki követelményeket mutatnak be. A fürdő tetőformája lehet:

  • egyszemélyes;
  • kettős;
  • multigál.

A fenti lehetőségek mindegyikének saját jellemzői vannak, amelyeket az építésben figyelembe kell venni. Jelenleg a leggyakoribb első 2 típus.

Az ilyen tetők nem okoznak nehézségeket az épületben, jól teljesítik az alapvető funkcióikat a nedvesség elleni védelemben, és a hőt a belsejéből tartsák fenn.

A fürdőben a szarufákról

Az egyasztalos fürdő megjelenése 10-20 fokos dőlésszög alatt van. Az ilyen tetőnek nincs korcsolya. Az egyasztalos tető építése nem okoz nehézségeket, meglehetősen gyorsan elvégezhető. Jelentős előnye is az a tény, hogy ez a lehetőség a legtöbb költségvetés, és minimális pénzügyi költségekre van szükség.

Ez a fajta tető optimális lesz a kis szobákhoz vagy fürdők számára, amelyek közel vannak a közelben vagy a ház közelében. Az egyetlen hátránya, hogy a tetőtéri tér nagymértékben csökken a kapott szög miatt. A hőtakarékos tulajdonságok mellett más típusú tetőre fog adni.

A fürdőben a szarufákról

A bandal tetőfedés szabványnak tekinthető. Hatékonyan teljesíti célját és könnyen gyártható. Az ilyen tető költsége szintén kicsi – csak kiváló minőségű anyagot kell választania. A Diva tető megkülönbözteti a korcsolya helyét. Lehet, hogy pontosan a közepén vagy a váltás bármelyik oldalán. Az ilyen tető nem alkalmas kis szobákra, nehézkes lesz, és nem nagyon megfelelő. Szabványos vagy nagy fürdők, egy bartal tető – a legjobb megoldás.

A multicast forma szinte nem alkalmazható az öngyűjtő öngyűjtő során, mivel nagyon problematikus, hogy saját erőként hozza létre, sok technikai hiba megengedett, amely végül vezetni fogja a szakemberek vonzásának szükségességét.

A fürdőben a szarufákról

A fürdőben a szarufákról

A raftingrendszer telepítése

A fürdőfalak építéséhez tanácsos egy naplófürdőt vagy fát használni. A fa a fürdő leginkább praktikus, tartós és természetes anyaga. Ez az alap könnyen kezelhető a saját kezével, előre kiszámításával és elkészítésével. A kockát készíthetünk kész anyagokból, vagy önállóan feldolgozzák a jövő fürdő minden részletét. Amikor a fából készült alkatrészeket egy keretre kell készíteni, figyelni kell, hogy elégedettek-e egy speciális védőszerrel.

Ha ezt a gyártó nem végzi, függetlenül kezeli a fát nem lesz nehéz. Ez szükséges ahhoz, hogy az anyag ne legyen negatív hatása a magas hőmérséklet és a nedvesség negatív hatása. Ebben a szakaszban fontos, hogy megbízható támogatást nyújtson a tetőhöz való további rögzítéshez. Számos referenciakönyv és rendszer telepíthető megfelelően, és tegyen egy naplóházat.

A fürdőben a szarufákról

A fürdőben a szarufákról

Amikor az alapítvány és a falak átadása lesz, el kell döntenie a jövőfürdő tetőjének típusát, majd elkezdi elkészíteni a keretbázis elkészítését. Gyakran van egy kérdés, hogyan kell a Solry rendszert apróra vágott fürdőre rögzíteni. Meg kell érteni, hogy alapulnia kell alapul – Mauerlat, aki viszont közvetlenül a falak tetejére van csatlakoztatva. A lapokból vagy vastag fából készült rudakból kell készülni. Csak így egyenletesen terjesztheti a terhelést a falakra és az épület alapítására. Nagyobb stabilitás érdekében a tető szükséges egy speciális megerősített öv rögzítéséhez a falakhoz, amelyben a Mauerlat alatt szerelt speciális rögzítők.

Használat nélkül csak akkor lehet megtenni, ha a fürdő kompakt méretű, és a tető könnyű anyagokból történik. Az armopoyák helyett néha horgonycsavarokat használnak, amelyek tökéletesen támogatják a további támogatási funkciót is. A nagyobb megbízhatóság érdekében további részleteket használhat – szigorítás, állványok, jumperek és így tovább. Javasoljuk, hogy összeszerelje a Földön – így a munka gyorsabban és biztonságosabbá válik.

Annak érdekében, hogy a fürdő gyártásának folyamata ne késlekedjen, érdemes egyedül dolgozni, de 2-3 asszisztens vonzása.

A fürdőben a szarufákról

A fürdőben a szarufákról

Egyszemélyes ágy

Az ilyen típusú tető kiválasztásakor helyesen kell kiszámolnia a dőlésszöget. Nincs hó nem szabad felhalmozódnia a tetőn, mert előbb-utóbb szükségtelen nedvesség támaszkodik az építés belsejébe. Ha a fürdő a környéken található, ahol az üledékek ritkán esnek, akkor 30-35 fokos dőlésszögűek, ha a havazás és a livne gyakran, akkor növelni kell a 45-50 fokos szöget. Mindenesetre a korcsolya nem lehet teljesen lapos vagy hülye szög alatt megérinteni.

A raftsek rögzítését a fürdő falához a következőképpen kell elvégezni: Először is meg kell számolni előre, hogy a tető lejtője, és építsen egy támogató struktúrát a szükséges magasságú különbséggel. Ezután telepítenie kell a futásokat a szarufák alatt – vízszintes gerendák, amelyek egyidejűleg a merevségi konstrukciókat, és forgalmazzák a terhelést a támogatásra.

A fürdőben a szarufákról

A fürdőben a szarufákról

A szarufáknak át kell fedniük az egész span konstrukciót. További mentések nem használhatók, ha a fürdő területe kisebb, mint 4,5 m2. Ellenkező esetben az úgynevezett rafting lábat – egy ferde gerendát kell használni, kiegészítve a tetőt. A sprouter és a teteje a Rafter támogató falához van rögzítve. Annak érdekében, hogy az alkatrészek sűrű érintkezését biztosítsák, különleges vágásokat végezhet rájuk.

A csatlakozáshoz használja a hosszú acél körmöket és a kemény vezetéket. Az egyasztalos tető építése során több centiméterre kell a falak falainak tetőfedését. Meg fogja védeni a naplóház felesleges nedvesség és napsugarak bevitelét.

A fürdőben a szarufákról

Kettős

Az ilyen tető felépítése előtt meg kell határozni, hogy a szarufák egymásra kerülnek. A legegyszerűbb a lógó vagy gördülő szarufák gyártásában. A fürdő, amelyen belül a csapágyfal található, érdemes választani egy segédprogramot. A Rafter tetejét a kereszteződés futtatásához vagy korcsolyázásához rögzítik. A szerkezet stabilitásához ebben a szakaszban értelme van a támasztóállványok használatára, helyesen forgalmazva a magasságban.

Először is, a tartók az építkezés falaira vannak rögzítve, majd a vízszintes szalag mentén. Skat A Refyl tetője a körmök. El kell kerülni a felesleges lyukakat a tető alján, mivel továbbra is negatívan befolyásolják a fából készült naplóházat. Ezért jobb, ha a szarufákat egy vagy két fogakkal (tüskék) rögzítik a falakhoz.

A részletekért ne mozogjon az oldalra, akkor is telepítenie kell a fém sarkokat.

A fürdőben a szarufákról

A fürdőben a szarufákról

A fürdőben a szarufákról

Azért A szarufák lógó konstrukciójának felépítése, több rúd (épület gazdaság), és csatolja őket a tető aljára. Méretük és mennyisége a dőlésszög szerkezetének és szögének területétől függ. Ezután a Refiliákat felváltva rögzítve, az oszcilláció korcsolyázási keresztléje rögzítve az írásmóddal vagy csavarokkal. A lógó rafter gazdaságok építésében további eszközöket használjon – szigorítás és jumperek.

Extra merevséget és tetőellenállást adnak. A rafylanok vágásának fürdőjén a csúszó támaszok segítségével vannak rögzítve – olyan speciális részek, amelyek biztonságosan rögzítik a tetőt az alapra, de ugyanakkor lehetővé teszik, hogy egy kis helyet hagyjon a zsugorodáshoz. Ez segít elkerülni az idő múlásával előforduló fürdő deformációját. A tetőfedő támadások felső gerendáira csuklópántra vagy speciális csavarokra.

A fürdőben a szarufákról

A fürdőben a szarufákról

A Rafters telepítése a fürdőbe, lásd a következő videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása