A fürdőrének használata

Ki nem szeret egy orosz fürdőt? Oroszországban való dekorációja hagyományosan Alder, Aspen, Lipa, Cedar, Vörösfenyő. A huszadik század 90-es évekből kezdte alkalmazni abash.

Ami?

Az abash-t tölgy vagy juharnatermelésnek nevezik az afrikai esőerdőkben, elsősorban a Kongói országokban, Kamerunban. Ő a Malvic családhoz tartozik, a levelek juharnak tűnnek, a nyílt tenyérhez hasonlítanak. Afrika lakói Ez a fa másként hívják: Samba, Abachi, Tab. A név a fa hatalmas méretei miatt következett be. A fajta sajátossága a következő:

 • Az abash szétesik és nagy területet foglal el;

 • Magasság elérheti az 50 m-t, és a 2-2.5 m;

 • A faágak a tetején helyezkednek el, így a törzsek, valamint a készlapok, nincsenek bitek.

Abasha fa viszonylag a közelmúltban kezdte használni a németek gyakorlatiasságának köszönhetően. A huszadik század 50-ben Bremen alatt, amikor egy kormányvonal javítása, táblák az afrikai termékek csomagolásából.

A vízgőz erőteljes forró áramlásával az Abasha tábla nem foszlott meg, de csak egy kicsit fűtött. Azóta a németek, és ezek norvégok kezdtek alkalmazni a fürdők és a szaunák számára.

Alapvető tulajdonságok

Az afrikai tölgy fája porózus szerkezettel rendelkezik, innen könnyedén, de a szünetben szilárd és tavasz. E fafajta fából alacsony hővezető képesség van. Következésképpen lehetetlen égetni. Az ilyen fűrészáru nagyszerű a szaunában vagy a fürdőben lévő pihenő polcokon, mivel nem melegszik. Az abash fa nedvességtartalma mindössze 12%, ezért az anyag hosszú ideig tartja az eredeti alakját.

Itt vannak az abash fő technikai jellemzői.

 • Miután a fát 12% -os nedvességig szárítottuk, sűrűsége 350 kg / m3. Az abash szerkezete szerint egy habnak tűnik.

 • Az arány eléri a 0-at.55 g / cm2. Megállapítható, hogy minél kevesebb a fa tömege, a sűrűség mennyisége, és ezért kevesebbet melegít.

 • A maximális hajlítási erőfeszítés 528 kg / cm2.

 • A fűrészáru sima arcok vannak, Nincs szuka, még nincs gyanta szaga, még magas hőmérsékleten is.

 • Afrikai tölgy Fenntartható légköri nyomás és a külső környezet hatása.

 • Csökkentett hővezetőképesség és hő kapacitás-együttható. Az emberi testgel való érintkezés gyorsan érzékeli a hőmérsékletét.

Az afrikai tölgy feldolgozásának technológiája szerint 2 napig kell szárítani, mint a fa kék vagy fekete. És felszámolja ezt a hibát.

Az abash fő pozitív tulajdonságai több pont.

 • Könnyen feldolgozva, csiszolással és polírozással. A hosszú idő nem deformálódott, és nem csökken a zsugorodásnak.

 • A fűrészáru alacsony páratartalmának köszönhetően Elég hosszú marad, és nem változtatja meg a színt.

 • Vonzó színes árnyalatú fűrészáru. Jól tónusú.

 • Az afrikai tölgyből származó táblák Könnyen látható és fúrható lyukak, nem félve a repedések kialakulásától. A fa felülete nagyon kellemes az érintéshez.

A fa negatív fa tulajdonságai a következők:

 • Elég magas költségek, így gőzterem a fürdőben, bélelt abash, nem mindenki megfizethető;

 • A kiváló minőségű építőanyagok kis tételeit az orosz piacra importálják;

 • A fák növekedésének területe évente katasztrofálisan csökkent.

A fa opciók áttekintése

Jelenleg egy speciális fokozatú fűrészáru a “abash” márkanév alatt, amely speciális tulajdonságokkal, szokatlan struktúrával és színével rendelkezik. Store építőanyagok kényszerített Steern Ban Ajánlat A következő termékeket kínálja az abash fa: tábla, bélés, vasút, termál, furnér, bár.

A fa abash nem csak afrikai tölgy, hanem a közép-ázsiai is.

A természetes abash exexpresszív textúrával rendelkezik, a szálak enyhén látható mintázatot képeznek a felületen, következésképpen ez az anyag minden tájolásra szuszpendálható.

Abash afrikai színű színek a könnyű, majdnem fehér, a telített szar tej. Ázsiai fa a leggyakrabban könnyű és levegő, így azonnal termikusan finomítják, vagy a furnérfalra vágják, vagy a fürdőben kevésbé felelősségteljes szakaszokban vannak kialakítva.

Ez okot ad a fűrészáru termelésére a falburkolat és a deszkák kész elkészített csiszolt táblák párosított és eladási darabjai számára, amely a fürdő dekoráció elemeihez vezet.

A befejező panelek szabványos méretei 1200 m és 2300 m hosszúak.

Táblák

Az afrikai abash-tól a szélezetlen és a regimentalap 15% -kal drágább, mint az ázsiai fából származó termékek.

A fürdő belsejének kiválasztásakor ezt meg kell fontolnod Nem minden építőanyag ebből a csodálatos fáról, amelyet a vásárokon értékesítenek, hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. A hordó maga körülbelül 30 m, előre feldolgozott táblákkal közvetlenül a vágási szakaszon. Ennek megfelelően, a különböző anyagi tulajdonságokkal rendelkező fűrészárut egy csomagban lehet elkapni.

A fürdőszobák és a fürdőkomplexek polcjai a maximális szilárd anyagból készülnek.

Bélés

Ahhoz, hogy a falakat egy csíkkal vagy rackrel fejezzük be, vegye fel a puha fát. Míg a nagykereskedelem nagyon nehéz megtanulni a csomagolásban lévő bélés öntését. Nyisson meg egy csomagot a Clapboard-el, mielőtt eladná és kiválasztja a szükséges minőségi anyagot, ezért a fürdő dekoráció burkolatának megvásárlása még mindig lottó. Ez csak akkor lesz képes megkülönböztetni a jó anyagot a rossz tulajdonságból, és a szokásos vevő megtanulja látni az abash fa finomságát 2-3 évig a fürdőhöz.

Az épületboltokban a kiskereskedelem különböző méretű, különböző méretű és erődítményekből származó különböző oldalak értékesítésében található. Három osztályra oszlik:

 • Külön;

 • A osztály;

 • AU osztály.

Megállapítható, hogy nem az afrikai fa faja az extra osztály tulajdonságai.

Az általános méretek különböznek az építőanyagok végrehajtásában részt vevő különböző vállalatoktól. A bélés vastagsága 12-13 mm, szélessége 85 és 96 mm között, hossza 2-4 méter.

Termodoski

A Steam Finishing számára jobb, ha hőkezelt lapokat, bélést vagy állványt alkalmazunk. A Thermoabash különösen világos, gazdag színű, amely sötétebb, mint egy természetes klasszikus lehetőség. A fa termikus kezelése megnöveli a mechanikai és biológiai tulajdonságokat.

Az ok, amely miatt az abash még nem értékelte a lipa és az osin, a friss fa, elég ellenálló és kellemetlen. A folyamatos szagolás elleni küzdelemhez egy gőzkéket használnak egy új fürdő használata előtt, és a cédrus bárok feküdt a tűzhelyhez, és friss afrikai fát feldolgoznak az olajból a lenből.

A kardinális megoldások hőkezelt táblákat használnak. Antalis afrikai vagy ázsiai tölgyek megengedettek a küszöbértékek gyártásánál és a kupak polcai szögének alakításában, az ajtófogantyúktól és a kivitel néhány elemétől, amelyek a fűtés vagy a szellőzés közelében vannak.

A hőkezelés növeli a fa tartósságát az újrahasznosításhoz és a görbülethez, növeli a díszítés élettartamát az abash-tól két évtizedig.

Hol és hogyan kell használni a fürdőben?

Az orosz fürdő valódi tudósai két körülmények között inkább Abachi-ba kerülnek csomagolásra.

 • Finom és kényelmes, ha megérinti a polírozott felületet A forró gőzfürdőben vagy a szaunában nem engedik meg, hogy égethessenek a tűlevelű sziklákhoz képest és az Aspen. Kerülje el a Steam szobába látogatókat, biztosítja, hogy az afrikai fa polcai és fejtámlásai úgy nézzenek ki, mint egy préselt hab a sűrűség és a hűvösség.

 • A sajt trópusi erdőben termesztett természetes fa-abash magas fertőtlenítő tulajdonságokkal jellemezhető. Innen, amikor egy nagy számú ember látogatása a polcon, a patogén mikroorganizmusok nem halmozódnak fel.

Az ázsiai tölgyfűrészek előnyei és hátrányai vannak. A magas költségek mellett az anyagnak nagyon alacsony keménysége van. A körmök és az önálló csavarok ilyen fából jobban nem vezetnek, és nem csavarják. Paul az Abachi tábla kádjában gyorsan visszapattant egy kézműves. Az ilyen fából díszített falak nem lógnak polcok, horgok fürdőszobákhoz és ruhaszékfalakhoz.

A fürdő falak falai alatt óvatosnak kell lennie drága. Az eszköz kényelmetlen forgásával vagy helytelen kezelésével, mélyülő és hegek maradhatnak az arcán.

Az ilyen párok tulajdonosai válaszaiban az ázsiai tölgy használata három körülmények között elfogadható.

Ha viszonylag forró gőzös polcon felmelegszik, különösen a tetején, meglehetősen nehéz lesz használni őket. Abachi a tökéletes lehetőség a szauna polcainak befejezéséhez, az átlag – az orosz fürdő béréhez és a török ​​fürdőkben általában nem alkalmazható, általában.

Nagyon kényelmes anyag a gyermekek számára a gőzfürdőben vagy a támogatásban. Afrikai vagy ázsiai tölgyfa fát, nem lesz karcolás, sem absztrakció. Séta ezen a padlón mezítláb nagyon szép.

A mezőgazdasági termelő gyorsan rothadozik a nedvességtől. Ez akkor történik, ha a szellőztetés helytelenül történik, majd a padlóburkolat az Abachi táblákkal.

Gyakran vannak rácsok az afrikai tölgy fórumon, amely a tűzhely közelében lévő vágott padlón fekszik. Meztelen lábakkal felkelhetsz. Az Abachi használatát a fürdő vizében szabadtéri bevonásként gyakorolják, mert a csempézett padlók nem alkalmasak erre és az isneshálra. A gumiból készült szőnyegek csúnyaak, és nem felelnek meg a higiéniai követelményeknek, és az afrikai fa fából készült rácsok esztétikailag néznek ki, és hosszú ideig működnek.

Megjegyezzük, hogy az orosz fürdő gőzfürdőjében a drága fa aktívan felszívja a vizet, kondenzátumot, seprűk szagát a nyírfákból, az eukaliptuszból és a tölgyből, amelyeket fürdőben használnak.

Afrikai tölgy, valamint a többi fák szikláival, könnyen elnyelheti a különböző szagokat és népi jogorvoslatokat a test bőrének, kezének és arcának bőrére. A gőzfürdőben, ilyen fa díszítéssel, belépjen folyékony szappannal és samponnal, mézzel és csokoládé maszkokkal a bőr számára.

Ha a gőzterem az AbaCHI Clapboard-mal van ellátva, akkor az összes fürdőkezelés után a burkolatot tiszta vízzel mossuk, len mosogatórongyal, hogy mossuk le az izzadságot és a szennyeződést.

Az afrikai vagy ázsiai tölgy használata a fürdő és a szauna számára gazdaságilag nyereséges. Tehát Finnországban, a szauna és a fürdő felépítése során a felületek majdnem fele a lebontól vagy a vasútra bélel, és becslések szerint nyereséges befektetés.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: