A hordó kemence magad

Hordó kemence – nagyon kényelmes és gazdaságos dolog. A költséges felszerelések beszerzése helyett egy kis eszközt készíthet a szoba fűtésére, miután szó szerint egy fillért sem töltött. Ez a folyamat nem fog sok időt és eszközt tartani, a termék olyan olcsó anyagokat igényel, amelyek leggyakrabban otthon vannak. Fontos, hogy alaposan olvassa el a cselekvések sorrendjét és az összes ajánlatot, majd folytathatja a munkát. Az eredmény örül, és lehetővé teszi, hogy élvezze a meleg szobát a hideg évszakokban.

Sajátosságok

A munkához szükséged lesz olyan anyagokra, amelyek függetlenül lehetnek. De ha nem engedi meg, hogy ezt a tapasztalatot vagy korlátozott időt tegye, akkor már készen állt készletek szerelni. Az ilyen készletet a kémény alapítója állítja be állítható csappantyúkkal, lábakkal és ajtókkal. Ha a régi csövek valahol feküdtek, egy felesleges unalmas hordó nagy esély arra, hogy az anyagot a második élethez adja, ahelyett, hogy a fémhulladékot dobná.

A hordóból származó sütő különböző helyiségekben (de természetesen nem lakossági) – a gazdasági épületből vagy egy pajtaból származó fűtésként szolgál, ahol a baromfi helyezkedik el, és a garázsban végződik. A szabadban is használható.

Például a medencében lévő víz fűtésére szolgáló rendszerként.

A hőellátás elve nagyon egyszerű – folyamatosan éghető égetés éghető anyagok, beleértve a tűzifa és a préselt fűrészpor (kőszén jobb, ha nem használja, Végtére is, a fából készült vagy fém hordó falak nem emelheti ki az anyag égési hőmérsékletét), melegíti a hordót egy ideig. Fokozatosan a tűz leereszkedik. A folyamat során a belső égésű, hatalmas mennyiségű hő kiosztott, és a kapott füst jön ki a szobából a kéményen keresztül (tehát a szükséges eleme a teljes tervezési).

Sajnos a design hatékonysága alacsony, mivel a hő egy része átmegy a kéményen. Tehát túl nagy helyiségekben nem fog megfelelni. A megfelelő használat mellett a rudak 3-4 évig dolgoznak. A hatékonyság növelése, az alábbiak alatt – így az alsó rész nem fog túl sok energiát, és nem adja meg a földnek.

Érdekes tény! Biztosan hallottad a “BubbaFoni sütő” nevét. Valószínűleg soha nem fordult meg, hogy azt feltételezzük, hogy azt a mester tiszteletére hívják fel, aki először jött létre, és létrehozott ilyen designt. Fiókja az egyik gazdasági fórumon – “BubboFonja”.

Hordó kiválasztása

A hordó választása a további használatától függ. Nyilvánvaló, hogy a nagyobb szoba le kell dobnia, a hordó térfogatának többnek kell lennie. Például, ha meg kell melegíteni a vizet:

  • Egy kis medencéhez – Elég elég hordó 50 liter;
  • A vásárlási kiterjesztéshez eszközökkel – A hordó 100 literre vonatkozik;
  • garázsban – Hordó 200 literre.

Az emberek tapasztalatai szerint a legjobb, ha 200 literes hordót használnak. Ez a leginkább univerzális lehetőség, mivel ez a kötet nagy mennyiségű üzemanyagra tervezték, és nem kell túl gyakran kell lennie, hogy tűzifa vagy más üzemanyag.

Ami a hordó minőségét illeti, akkor vigyázzon, ha van kiválasztva. Ne válasszon, és ne válasszon túl régi rozsdás tartályt. A korróziós helyek kiszolgáltatott területek, amelyek a magas hőmérséklet hatása alatt egyszerűen megolvadhatnak és tűz esetén szolgálhatnak.

Vannak különböző fémhordók, amellyel rendelkezel. A legjobb, ha rozsdamentes acél kialakítást készít – ez a legtartósabb és ellenáll a korróziónak és a magas fémhőmérsékletnek. És a falak vastagsága legalább 2 mm-nek kell lennie, különben sokáig tart, és megolvad.

A kialakítás függőlegesen és vízszintesen helyezhető el – mindez a szoba működési jellemzőitől és méretétől függ. By the way, a vízszintesen elhelyezkedő hordó is használható főzőfelületként is. Ehhez telepítse a panelt a hordóra, és főzzön rajta. Nagyon kényelmes, ha a kályhát úgy tervezték, hogy Dacha-t adjon – kettős funkciót végez.

Hogyan kell csinálni?

Először is meg kell vásárolni az összes eszközt és anyagot (vasarolnank készített készletet a tűzhely-bourgare-hez, és mindent megtehetsz), valamint az állítólagos kialakítás rajzát.

Mielőtt elkezdené a szerelvényt, együtt kell dolgozni a hordóval. Meg kell tisztítani a festékkel, minden szennyezésből és rozsda, majd szennyezik. Ezt a saját kezével vagy csiszológéppel teheti meg. Ezután egy csiszoló segítségével vágjon két ablakot a falon, és a kapott élek ismét lengyelül vannak.

Végül, de el kell távolítania a terv felső részét, mert szükség lesz egy rácsos rács telepítésére. Ez a rács a Firebox és az Ashbar kemencéi között helyezkedik el. A fém sarkokat rögzítjük. Mielőtt Ash Bar-t készítene, számítsa ki, hogy mennyi üzemanyagot töltenek naponta, mert az ilyen házi hosszú égő eszközök nagy mennyiségű hamut hoznak létre, így a legjobb, ha egy kollektív rekesz mélységét 12-15 cm.

Az Ashtar ajtaját a fémlemezekből kell levágni hegesztőberendezéssel. Az anyagvastagságnak körülbelül 2 cm-nek kell lennie. A saját kezével is leírnia kell a leíró fogantyúkat. Könnyen dolgozni tudod, és egyszerűen üdvözölhetik az ajtót az ajtóhoz. Akkor telepítenie kell egy hurkot.

És nem kell rögzíteniük a belső, de kívülről.

A kémény legalább 5 m magasságú csőből készülhet. Kerti tűzhely vagy Dacha kályhák esetében kéményt és kisebbet használhat. A telepítése nagymértékben függ a hordó függőleges vagy vízszintes helyétől. Leggyakrabban függőleges hordókon van felszerelve oldalra, és a vízszintesen – azonnal a tetején. A legjobb, ha eltávolíthatóvá teszi, ami megkönnyíti.

Szükség van a lábakra is. Mindketten álló és eltávolíthatóak lehetnek. A cserélhető hordóval több mobil lesz, és különböző helyiségekben használható.

Előre, hogy felszerelje azt a helyet, ahol a hordó áll. A padlót fémlemezekkel kell lefedni, vagy egy téglafaltot kell lefednie, a falakat tűzálló anyaggal kell fedezni, és semmi gyúlékony (legalább 1,5 méter nem kevesebb, mint 1,5 méter). Az utcai kályha is be kell szerelni egy beton vagy tégla lemezen, távol a fáktól.

A hordó kemence nagyszerű módja annak, hogy valami szabadban főzzen. A csizmákat egy bográcsra vagy egy pizzára kell tölteni. Az utcán főtt mindig ízletes. A hegesztett építés telepítése a helyszínen, és az orosz tűzhely készen áll!

Hogyan készítsünk tűzhelyet a hordóból a saját kezével, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: