A Juniper seprűiről szól

A fürdő mindig jótékony hatással volt a rendszeres látogatásra. Annak érdekében, hogy a fürdői eljárások leghasznosabbak legyenek, sok esetben illóolaj, méz és természetesen seprű. A seprűk különböző növények. Amikor megszórjuk, kivágják a szagot és kiválasztják a hasznos anyagokat, amelyek hozzájárulnak a vérkeringés javításához, a test erősítéséhez, a bőr hangzásának növelése. Így, A boruniás seprű nagyon fontos és hasznos az orosz fürdőben.

Haszon és kár

Egy ilyen seprű megy a Juniper ágak, amelyek a Cypress családjához tartoznak. Ez egy tűlevelű cserje, amelyet a zöld tűk helyettesítenek.

A Junipernek sok hasznos tulajdonsága van. A törés során megkülönböztethető az illóolaj, amely kellemes és kellemes kedvezően befolyásolja a bőrt, A vitaminokkal való megfelelés javítja a színt és a hangokat. Rendezvények Antiszeptikus hatás, Elősegíti a kis sebek gyógyulását és kiütését a bőr felületén. Ezenkívül a boróka aromája megfázza a megfázásokat és a különféle gyulladást. Lépjen kapcsolatba a Juniper seprűvel bőrrel Eltávolítja a fájdalmat az ízületekben, kezelje az arthritist és a reumatizmust.

A boróka seprűje természetes sterilizáló, képes olyan fitoncideket osztani, amelyek elpusztítják a baktériumokat.

A fürdő borítójának seprűjével Javítja a vérkeringést, hozzájárul a salakok és a toxinok eltávolításához, Javítja az anyagcserét,szubkután zsír és eltávolítja a cellulitit. A nagyon hasznos eljárás a zsíros bőrű emberek számára. Elvégre ez a tűlevelű növény tartalmaz tubyl anyagokat, amelyek hasznosak a bőrt és a munka a faggyúmirigyek.

A boruniperet régóta használták a falvak lakói gomba, zöldségek és gyümölcsökhöz. A tűben lévő tubusok és a fa elpusztulnak a rosszindulatú mikrobák megölése és a termékek megőrzésének időtartama télen.

Nagyon hasznos a boróka illata a bronchitis és tuberkulózis. A boróka kikötését a kezelésre és a vesére, valamint a különböző bőrbetegségekre használják.

Amellett, hogy minden hasznos tulajdonság mellett a fürdő seprűjével a boróka seprűje nem felel meg az emberek kategóriáinak. A növény által felszabadított szaga allergiát provokálhat. Ha szenvedsz Ekcéma vagy pikkelysömör, Ezután az exacerbáció időszakában rendkívül ajánlott ezt az eljárást használni. A hipertóniás boróka provokálhat Fokozza az artériás nyomást. Vágásokkal és kopással Nem ajánlott seprű használata.

Mikor kell felkészülni?

Mivel a Juniper egy örökzöld cserje, akkor az év bármikor összegyűjti és betakaríthatja. Ehhez minden fenyőerdő alkalmas lesz. Úgy gondolják, hogy a tápanyagok nagy koncentrációja meleg időben halmozódik fel. ezért Javasoljuk, hogy nyáron vágja le a boróka ágakat, meleg hónapokban, de lehetőleg hűvös időben.

Ne üldözi a hosszú távú menekülést, mert a seprű mind a közepes, mind a rövid ágakhoz illeszkedik – 40-60 cm.

Hogyan kell kötni?

Hogy a seprű a lehető leghosszabb ideig szolgálja a fürdőben, szükséges Helyesen tie. Használja a kötés során kesztyű, Mivel ágai nagyon tüskés.

Vegyük az erősebb ágakat, és helyezzük őket a közepére, és körülöttük terjessze rövidebb és vékony gallyakat. Mindegyiknek szorosan kell feküdnie egy barátnak az oldalsó üzenetek oldala nélkül. Dolog Kereszt keresztben kell lennie, Ezt követően, hogy húzza őket lenfúvott kötéllel.

A vastag végződések is húzódnak és csomagolva ruhával, tisztítják a tűket, és fogantyút képeznek.

Hogyan kell tárolni?

Annak érdekében, hogy egy seprű szembesüljön a fürdő eljárás után, helyesnek kell lennie tart, Mivel a tűlevelűek, amikor a szárítás azonnal visszaállítja a tűket.

Ha ez a téli idő, akkor seprű Tárolja Morozában, Ha ez egy másik szezon, akkor meg kell tárolni Sötét és nedves hely – így nem lesz képes megőrizni több mint egy hónapot.

Tárolja a kész seprűt is Fagyasztott videó. Ha van helyed a fagyasztóban, akkor a Juniper tárolási helye ott lesz.

Ugyanakkor lehet, hogy korlátlan idő van, mindez nem veszíti el hasznos és terápiás tulajdonságait.

Wallowing Módszerek

Annak érdekében, hogy a fürdőes eljárás egy juniper seprűvel kényelmes és biztonságos legyen, és a tűk nem merevek és olcsóbbak voltak, szükség van rá Tiszta és borotválkozzon egy seprűt. Ezt az eljárást közvetlenül a gőz férfi látogatása előtt végezzük, 40 perc.

A seprű szokásos módon használható a fürdőben a fürdőben, hogy az első jog után a test már felmelegedett és készen állt a ostorra. A seprűvel végzett eljárás időtartama legfeljebb 5 percig kell lennie. Az egyes későbbi alkalmakkor a seprű használatának ideje. A boróka seprű robbantásához kétféle módon különböznek egymástól, a gőzölés után a tűk merevségével.

Puha

Ez a módszer megadja a seprű tűit és ágait, ahonnan pihenést és örömöt kapsz. Ehhez meg kell őrülni, hogy meredek forró vízben, körülbelül 30 percig tartsa, és zárt fa tartályban tartsa. Minél több lesz a csapágy folyamatában, akkor lágyabb lesz.

Ilyen seprűben a testedet, köszönhetően a vérkeringés javul, a bőr hangja megjelenik, az izmok fájdalma lesz.

Az a víz, amelyben felrobbant, aromát nyer, lehet, hogy a fürdőbe vagy a fürdőbe vagy.

Kemény

Annak érdekében, hogy egy seprű kemény legyen, öblítse le hűvös vízben körülbelül 2 percig. Ezután főzzük a jó forró vizet, a merülés egy seprű nem több mint egy perc, és csak azt követően, hogy ismételten küldött hőmérsékletre 15 percig.

Csak azt követően, hogy a seprű használható, de semmiképpen sem ragaszkodunk, de csak érintse meg a bőrt, és testreszabjuk a gőzt. A seprű kemény lesz, ezért a bőr súlyosan figyelmen kívül hagyja, hogy mély sebeket és hegeket kapjon.

A gőzöléshez tartozó legjobb csomag bármely módja egy fából készült darab.

További információ a Juniper seprűkről, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: