Arbor a profilcsőből: fajok és lépésenkénti kézi utasítások

A profilcsőből származó pavilon olyan hely, ahol elrejtheti a napi nyüzsgést, hogy egyedül maradjon, pihenjen. Az ilyen konstrukció lehet az egész webhely “kiemelése”. Sok Args a szőlőre – a növények által lefoglalt tervek, nagyon érdekesnek tűnnek.

Tervezési jellemzők

A nevétől kitalálhatod, hogy a profilcsöveket olyan anyagként kezelik, amely ilyen fényt hoz létre. Keresztmetszetek Az ilyen termékek téglalap alakúak és négyzet alakúak. A profitok ezekkel a szakaszokkal nagyon alkalmasak fémszerkezetek létrehozására, különösen olyan esetekben, amikor a kialakítást saját kezével feszítik.

A profilcsövek a következőket biztosítják:

 • A tervezés minden eleme nagyon könnyen testre szabható egymással, ami nagymértékben megkönnyíti a telepítési munka megvalósítását. A körkörös keresztmetszetű termékek nem különböznek egymástól.
 • A professzor kialakítása nem túl sok súlya, mert az elemei üregesek, de az erő által megkülönböztethető.
 • A terheléselosztás a legegyenletesebb lesz.
 • Még a legegyszerűbb design is eltérő lesz az esztétikai megjelenés.
 • Az építési munka nagyon könnyen és a lehető legrövidebb idő alatt történik.

Profiterubes – olyan anyag, amely valóban univerzálisnak nevezhető. Az ilyen csöveket például tetőfedő gerendákhoz, padokhoz, asztalokhoz használják. Ha szükséges, hogy a tervezés érdekesebbé váljon, akkor jobb, ha a Proftube-ot különböző szakaszokkal használjuk.

Figyelembe kell venni, hogy az állványok átmérőjét úgy kell végrehajtani, hogy a szerkezet eltérő, megbízhatóságot és tartósságot eredményezzen. Más design elemek kisebbek lehetnek.

A TÁMOGATÁS TÁMOGATÁSÁRA VONATKOZÓ TÁMOGATÁSRA. Négyszögletes termékek érdemes olyan elemek létrehozására, amelyek nem szerepelnek jelentős mechanikai hatásoknak. Ezek közé tartoznak például a kerítések, ládák és más szerkezeti elemek.

A telepítési munkák során különböző elektromos eszközökkel kell dolgoznia, például csiszolóval vagy elektromos fúróval. Tudnia kell az ilyen eszközök használatának árnyalatairól. Lehetséges, hogy a hegesztőgépnek is meg kell használnia – az építés pontosabb lesz, ha alkalmazza, és nem csavarokkal.

A vasprofesszionális vágásokból származó struktúrákat tűzállóság különbözteti meg, amely nem mondható el a fából készült struktúrákról. Ezért ilyen szerkezetben meglehetősen lehetséges egy brazier telepítése, mert ha tűz van, akkor nem fogja befolyásolni az építést.

Kerti pályák a profilcsőből és hátrányok. Ezek közé tartoznak például a hőszigetelés hiánya. Az ilyen struktúrák azonban általában a meleg időszakban történő felhasználásra szolgálnak, így az ilyen hiány nem lehet komolynak nevezni. Ezenkívül a felületnek rendszeresen és óvatosan kell gondoskodnia – egyébként korrózió fordulhat elő.

Fajták és létrehozás módja

Gazonok az adáshoz nagyon különbözőek: kerek, nyolc vagy hatszögletű, téglalap alakú.

A fémkeret kétféleképpen van felszerelve:

 • A függőleges csövek a talajba kerülnek. Ezt követően a tervezéshez kapcsolódik ezekhez a támogatásokhoz.
 • Egy monolitikus kályha van öntve, ami elég ritka, vagy egy oszlopos vagy szalagos alapítvány áll. Az általános kialakítás külön-külön jön létre. Frame rögzített állványok telepítése után.

Melyik módon jobb – nehéz mondani. Az első módszer megbízhatóbb rögzítő, mert a pillérek betonozottak. Ebben az esetben kevesebb pénzt kell adnia, mert az alsó pánt és az alapítvány nem lesz szükség. Azonban a szex nélküli pavilon kivételesen nyári változat. Az alapítvány szakemberének kialakításában a szex jelenléte eredetileg rendelkezésre áll.

Összeszerelési rendszerek

Jellemzően a fémelemek összekapcsolják egymást hegesztőberendezéssel. Az ilyen munka a hegesztett pavilon jelentős erejét biztosítja, és gyorsan végzik el. Mindazonáltal szem előtt kell tartani, hogy egy nyitott nyári pavilon esetében ez az opció gyakorlatilag nem használható. Ebben az esetben jobb, ha összekapcsolja az elemeket egymással csavarokkal. Szükség esetén újra végrehajthatja a telepítési munkát vagy a szétszerelést, amely nem fog működni, ha a design hegesztett.

Leggyakrabban az összecsukható kialakítás egy fémkeret, amelyet bármilyen anyag fedez. Sokan használják ezt a napellenzőt.

Ha az építés összecsukható, akkor jobb, ha összetöri a kereteket a széleken. Egy négyszögletes kerítőhöz, külön kontúrok jönnek létre, négynek kell lennie. A jumperek használata, a szomszédos elemekkel kell csatlakoztatnia őket. Hasonlóképpen nyolc és hatszögletű struktúrát végeznek.

Milyen anyagok választanak?

Javasoljuk, hogy leállítsuk a profilozott csöveken a falvastagság legalább 2 mm. Ne válasszon túl vastag termékeket. Azokat a boltokban, amelyeket leggyakrabban kilogramm kínálnak, így általában elég költségesek.

Még akkor is, ha kerek csöveket kell használni, ajánlott navigálni a falvastagság, amelyet fent jeleztünk. Az ilyen termékeket nehezebb összeszerelni, de még mindig lehetséges megbirkózni ezzel a munkával, ha vannak bizonyos készségek és tapasztalatok. A kerek profderek olcsóbbak, mint a téglalap alakúak.

Néhány inkább fém sarkokat használnak. Az ilyen terméknek azonban vastagabb csőnek kell lennie (ajánlott vastagság – 25-30 mm), mivel a sarkok kevésbé kemények. Ezek a szerkezeti elemek nagyon alkalmasak a bőrre.

A profilozott sarkok és csövek nem csak acél, hanem alumínium is. Az alumínium megkönnyíti – ez az előnye nagyon fontos az összecsukható kialakítás megteremtésekor. Ugyanakkor a magasabb árakat általában az ilyen anyagokra telepítik – nem minden országos helyszínek tulajdonosa megengedheti magának egy ilyen pavilitót.

Építési munkák

Az alábbiakban egy példa egy pavilon létrehozására 5,4×3 m (tetőfedő – kettős). Az építési munkát több szakaszban végzik, amelyek mindegyike nagyon fontos. Emiatt nem ajánlott semmilyen átadni sem.

Az építés során a következő eszközök és anyagok szükségesek:

 • bitumen;
 • Fa tétek;
 • 4×4 és 4×2 cm-es profi táskák;
 • Primer anyag;

 • Bolgár;
 • homok, cement, zúzott kő;
 • szint;
 • kalapács;
 • Corolnic;
 • Hegesztő eszköz;
 • kézi burkolat.

Annak érdekében, hogy vigyázzon a hiányzó mérkőzések megszerzésére az építési munka során, előzetesen el kell készülni. Ezután elkezdhet egy design létrehozását.

Jelzés

Először is ajánlott alaposan tisztázni azokat a területet, ahol az építési munkát elvégzik. Meg kell szabadulni a szemetetől, és távolítsa el a türelmet. A helyszínen, ahol a tervezés egyik sarkát elhelyezik, telepíteni kell egy csapot. Ezután más sarkokat kell kijelölnie, és elválasztja az építkezési helyet a kötélre. Győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a fogadott téglalap átlóját – egyenlőnek kell lennie egymással.

A hosszú oldalt három részre kell osztani, rövidre osztani.

A TÁMOGATÁSOK ÉS TÁMOGATÁSOK SZÁLLÍTÁSA

Ezután a támogatási pillérekre kell készítenie. Meglehetősen mélynek kell lenniük – körülbelül 50 cm. Ha szükséges, hogy a talaj meglehetősen sűrű és stabil maradjon, használja a kézi barna. A lyukaknak tíznek kell lenniük. A snackeket mélységben és átmérőben kell megtenni.

A hordozók magasságának egyharmada ajánlott folyékony bitumen alkalmazása, miután a hozzászólások meg kell száradniuk. Ezután a hordozók impregnált végeit a gödrökbe kell helyezni. Ezt úgy kell elvégezni, hogy az oszlopok a lehető leghamarabb álljanak, és egy Sledgehammerrel 80-90 cm-rel kell értékelni. Ezt követően meg kell győződnie arról, hogy a támogatások pontosan vannak. Akkor el kell esnie a talajukat, és öntsük a betonkeveréket.

Ahhoz, hogy megszabaduljon a légbuborékoktól, több helyen kell átszúrnia a betont, egy fémrúd használatával. Ezután szükség van a felületre simításra. Javasoljuk, hogy elvégezzük a pántot – vízszintesen rögzítjük a professzort az oszlopokhoz a felső szélén körülbelül 0,9 m távolságra a talajtól.

Keret tetőfedés

A tetőkeretnek keresztirányú elemekből, korcsolyákból és bázisokból kell állnia. Szakmai használatával is létrehozott. Önállóan tegyen ilyen képet a támogatásokra, ezért kapcsolatba kell lépnie valakivel, hogy segítsen valakivel. Fel kell emelni és szépen telepíteni a pántot. Ezután javasoljuk, hogy a keret a lehető leghamarabb elhelyezhető legyen, és csatlakoztassa a szerkezet sarkához a hegesztőberendezés segítségével.

A hegesztési helyeket meg kell tisztítani, majd alkalmazni a primert és festeni a designt.

Padló

A szabadtéri bevonatot a burkolólapos anyagból lehet elhelyezni. Ez a legegyszerűbb lehetőség, bár más anyagok is használhatók: cement nyakkendő vagy tábla.

A talajnak tömítésnek és igazításnak kell lennie. A szint használatával ellenőrizze, hogy a felület elég sima. Ha szükség van a talajhoz, vagy távolítsa el a felesleget. Ezután meg kell öntenie a homok felületére vagy szűrésére – egy 10 cm vastagságú réteg elegendő lesz, nem lehet vastagabb. Ha nem szükséges, az Arbor padlóján felhalmozódott víz, akkor ajánlott 1-2 fokos lejtőn.

A csempe anyagok, az egyes elemeket gumi kalapáccsal kell önteni. Miután befejezte a burkolólapokkal, szükség van finom homokra a felületen – a rétegnek vékonynak kell lennie. Ezután a homok eloszlása ​​a varratokon seprűvel. Távolítsa el a homokmaradványok felületét, meg kell nedvesítenie a folyadékkal. Ehhez jobb, ha a permetezőt használja – a vízsugár nem lehet erős.

Tető

Szinte bármilyen anyag tetőjeként használható: pala, polikarbonát és más padlóburkolatok. Ezután ajánlott a tetőfedelet a keretre helyezni, és rögzítse azt a csavarokkal. Korábban kell vágnia, összpontosítva a skate méretére.

Befejez

Az építés teljesen nyitott maradhat. Néhány előnyben részesítik a kis falakat a pavilon oldalán – ilyen design lesz szebb lesz. A fából készült vagy hegesztett rácsot díszítheti, hogy szokatlan kovácsolt elemeket adjon hozzá. Egy könnyebb lehetőség – a rétegelt lemez nedvességálló használata.

Ön is elhelyezhet egy padot és asztalt egy pavilonban. Ahhoz, hogy hangulatos legyen, néhányan az ilyen létesítményekben is elvégzik az elektromos áramot.

Gondoskodás

Nem elég, hogy teljes mértékben minőségi megvalósítás végezze el a telepítési munkát. Ha szükséges, hogy a profilcső kialakítása a lehető leghosszabb ideig szolgáljon, gondosan és rendszeresen gondoskodjon az Arborra. A korrózió elkerülése érdekében meg kell védeni a felületet a korróziógátló primer anyaggal, és védőfestéket kell alkalmazni. A kiváló minőségű színező kompozíciók megbízható védelmet nyújtanak a folyadék negatív hatásai ellen.

Néhány év múlva ajánlott frissíteni a védőfelület rétegét. Az építés tetőjén nem szabad összegyűjteni a csapadékot: ezt követni kell. Óvatosan mossa meg az Arborot, vagy töltsön el más speciális feldolgozást – Elég elég idő ahhoz, hogy a tömlő tervezése megszabaduljon a felhalmozott szennyezéstől.

A szerkezet tartós és tartós, ha eléggé meg kell fizetnie az Arbor telepítését, és mindent gondosan megtesz. A kellő gondossággal a munka eredményei nem fognak csalódni.

Tervezési lehetőségek

 • A tervezés teljesen nyitható lehet, de ez az opció csak a nyári szezonban való használatra alkalmas. Az ilyen arckorok klasszikusnak nevezhetők. Tervezze meg a “Revil” szép kis falokat.

A pavilon létrehozásához meglehetősen vékony csöveket használhat.

 • Sokan előnyben részesítik a polikarbonát burkolatot.
 • A pavilonban telepíthet egy braziert – ez a tökéletes lehetőség a nyári ország kialakítására.

Hogyan készítsünk szikrát a profilcsőből, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: