Az Aspen szaunákról

Saját fürdő – a magánházak sok tulajdonosainak álma. Ez egy nagyszerű hely a pihenésre és javításra. Építsd meg, különböző fajták fát használnak, mindegyik fajnak bizonyos jellemzői vannak. A cikk az Osin fürdőiről fog beszélni.

Az anyag előnyei és hátránya

Osin fürdője sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik.

 • Ez a fa fajta nem fél a penész, gomba és rothadás. Ez fontos jellemző az építőanyagfürdő számára.

 • Aspen nem jelzi ki a bomlási termékeket.

 • Az anyag nem felszívja a vizet.

 • A tömb ellenáll a magas hőmérsékletnek. Ha fűtött nem áll ki a gyanta.

 • A természetes nyersanyagok vonzzák a figyelmet a bájos aromára – létrehoz egy nyugtató légkört beltérben. Ennek a jellemzőnek köszönhetően Osin-t gyakran “mézfa” nevezik. Rendszeres látogatás az osin fürdőbe javítja a fizikai állapotot.

 • A szárítás után az építőanyag ellenáll a rosszindulatú rovarok támadásainak.

 • A tömb hosszú élettartammal büszkélkedhet, feltéve, hogy magas színvonalú szabványokkal készült. Hogy a termék bizonyos jellemzőket kapott, a fát helyesen kell feldolgozni.

Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően az Aspen csodálatos a fürdő felépítéséhez.

Most tekintse meg az ilyen típusú fát hátrányait.

 • Annak ellenére, hogy a fa egészségesnek tűnik, belül rothadhat. Az ilyen termék nem alkalmas az épületre.

 • Lehetőség van arra, hogy a vágót csak a hordó tetejétől kell betakarítani, ami bonyolítja a fűrészárut blokkolásának folyamatát.

 • A fajta magas páratartalmának köszönhetően a puha fa nagy zsugorodást ad. A szárítás természetes folyamata repedések és deformáció megjelenéséhez vezet.

 • A fa üresnek csak tavasszal kell rendelkeznie. Az év másik időpontjában szinte lehetetlen tisztítani az aszánt a kéregből.

 • A szárítási folyamat után az anyag tömörül, ezért nehéz együtt dolgozni vele. Nagyon nehéz lesz vágni magad.

 • Az Aspen költsége magasabb, mint más közös fafajtákhoz képest. Rotten Sawn fa fertőzi az egészséges táblákat és naplókat, mert a hibás anyag százalékos aránya nagyon magas.

 • Az anyag megjelenése nem büszkélkedhet magas esztétikai tulajdonságokkal. A fa felületén gyakran foltok és sötét területek jelennek meg. További munkára van szükség a termék vonzerejének növelése érdekében. A famegmunkáló iparági személyzet antiszeptikumokat, lakkokat, zománcokat és egyéb kompozíciókat használ. És nem működik csiszolás, betegség és egyéb folyamatok nélkül is.

Összehasonlítás más fajtákkal

Az osinát gyakran hasonlítják össze a többi fajtával, mint például a hárs, az éger vagy a fenyő. Minden fa jellemzi egy bizonyos előnyei és hátrányai, amelyeket meg kell figyelembe venni, amikor kiválasztják a építőanyagot egy fürdő, vagy ha vásárol bútorokat a gőzfürdő.

Leggyakrabban az aspens hasonlítható össze a mészhez, amely sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik.

 • A Lipa könnyen feldolgozható és puha szerkezettel rendelkezik. Ez nagyban leegyszerűsíti az építési folyamatot.

 • A fa gyorsan felmelegíti és fenntartja a szükséges hőmérsékletet. Ez hozzájárul az alacsony hővezető képességhez.

 • Ha a szárítási folyamatot helyesen végeztük, a naplók megtartják az űrlapot, és nem adnak zsugorodást. Az épület azonnal használható az építés után.

 • Ez egy univerzális és széles körben elterjedt opció, amely nem igényel vágást a béléssel.

 • A fa finom és finom aroma, amely kedvező mikroklímát teremt beltérben. Az ilyen fürdőben lévő vízi eljárások pozitívan befolyásolják az egészséget.

Ezen okok miatt néhányan úgy vélik, hogy a lipa jobban alkalmas a fürdő felépítésére, azonban hátránya van.

 • Mivel a fő mínusz érdemes azonosítani a rothadás gyenge ellenállását. Ebből a hátrányból még nem mentesíti az alapos kezelést. A fa gombák felületén és más káros mikroorganizmusok alakulhatnak ki.

 • A fából készült rostok alacsony sűrűsége arra a tényre vezet, hogy rendszeresen meg kell javítania az építést, a fűrészáru egy részét helyettesítenie.

 • A lipa drága. Az anyag ára magasabb a fenyő és a fenyő. És az anyag többet fog fizetni, mint az nyár.

 • Egy másik hátránya nagy mennyiségű gyantát jelent. Ez a jellemző nem alkalmas a pár építése során használt anyagra.

A második versenyző Osin – Olha. A famegmunkáló iparban fekete és szürke égeret használt. A természetes nyersanyagokat gyakran használják az eurovantia előállítására.

A fát bizonyos pozitív jellemzők jellemzik.

 • Az anyag kötő- és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.

 • OLHA széles körben elterjedt az egyedülálló orvosi tulajdonságok miatt, amelyek közül gyakran kád és szaunák építése. A fából készült szálakban lévő anyagok kiemelkednek a fűtés során. Gyulladásgátló, hemosztatikus és egyéb cselekvéseket tesznek.

 • Ez egy népszerű és közös fafajta, amely könnyen megtalálható bármely építkezésen.

Számos jellemző megjegyzi, mint hiányosságokat.

 • Az Aspenektől eltérően az anyag rosszul reagál a magas talaj nedvességére. Ezért az Alder nem használható a padló elhelyezésére.

 • A fokozat alacsony rugalmassággal rendelkezik.

 • A fa elégtelen ereje miatt nagyon óvatosan kell kapcsolódnia.

Az utóbbi néz, hogy figyeljünk a fenyő. Pozitív tulajdonságokként a szakértők bizonyos tényezőket azonosítottak.

 • A magas hőmérsékletek hatása alatt a fitoncidek kiemelkednek. Ezek az anyagok pozitív hatással vannak az emberi egészségre.

 • A fenyő csodálatos mintázattal rendelkezik, amelyet hosszú üzemi időszakra megőrzik. A fűrészáru vonzónak tűnik, nem kell hosszú távú feldolgozást végezni.

A hátrányokat meg kell jegyezni, amely felmelegítik a gőzfoltot. Számos gyanta is kellemetlenséget okoz. A vastag anyag gyakran égési sérülést vagy adhéziót okoz.

A fenyőfa jobban hasonlít az ASPEN-hez képest, mivel a munkadarab mindössze 20 egységét az építkezés szempontjából nem megfelelőnek tartják. A tűlevelű fa használata pénzügyi szempontból nyereségesebb.

Használt anyagok

A fürdő felépítéséhez különböző típusú fűrészárut használhat.

Egész napló

A manuális naplózás naplói rendkívül alkalmasak egy klasszikus orosz fürdő kialakítására. De ez a fajta természetes anyag jellemzi a magas páratartalmat, akár 85%. Ez a szárítási költségek növekedéséhez vezet. Miután feldolgozta a fa szárad, elveszíti a sűrűségét és csökken a méretben. Mindez befolyásolja az árat.

Ha úgy dönt, hogy kádat készít a naplóktól, válasszon csak a kiváló minőségű és kész termékeket.

Megfelelően díszített, a Loghouse segíteni fogja a fűrészáru rögzítését.

Rúd

Banch épülhet a fűrészárutól. Az anyag elkészítését a szezon végzi. Természetes nyersanyagok Kötelező szárítási folyamatban speciális kamerákkal. A faanyag gyártásához kevesebb időt és pénzt költenek a munkadarabhoz képest. Ebben az esetben a termék minősége mentésre kerül.

Díszítéshez

Az Ospens Okagard Oszpens tökéletes a fürdőzéshez. Megnövekedett horony (legfeljebb 8 milliméter) és fésű. Ez a jellemző a vegyületek szilárdságát és megbízhatóságát jelzi. Működés közben a rés kialakítása jelentősen csökken. Szintén széles körben elosztott lenyűgöző bélés.

A bélés a minőségi szinttől függően csoportokra oszlik. Termék “extra” jelöléssel a legdrágább. És a gyártók is használják az “A”, “B” és “C” jelölést. Ha a szobát fával szeretné buja, szuka és hibák nélkül, válasszon az első lehetőség mellett.

MEGJEGYZÉS: További táblák, valamint más típusú befejező anyagokból készülnek. Minden termék széles körben van bemutatva.

Osinic bútorok és egyéb elemek

Az OSINA-tól nem csak építőanyag a fürdőre, hanem bútorok és egyéb elemek is. A beltérben jól fog kinézni, hogy természetes nyersanyagból készült padot nézzen ki. Hozzáadhat polcokat, gyengéd, betűtípust, asztalt és egyéb termékeket.

A kiváló minőségű bútorok gyártásához használja az anyagot, amely hosszú feldolgozási eljárást fogadott el. A fát antiszeptikus és speciális polimerekkel impregnálják. Azonban sok gyártó úgy véli, hogy amikor az Aspenrel dolgozik, az ilyen kezelés opcionális a fa különleges összetétele miatt.

A fából készült rostok olyan anyagok vannak, amelyek megakadályozzák a rothadást és a természetes nyersanyagok védelmét. Még a magas páratartalom hatása alatt is a nyersanyagok megtartják a megadott tulajdonságokat.

Amellett, hogy a fürdőben telepíthetsz az nyár-ajtókat. Nagyszerűen fog kinézni a készítményekben, amelyek ugyanolyan faanyag-változatosságú padlóval és mennyezetével rendelkeznek. Askin Shop nemcsak stílusos dekorációsá válik a Steam számára. A speciális hőcserélő, a bútorokkal érintkező fájdalmas érzések kizártak.

Eszközök jelenlétében és kellő tapasztalatokból készíthetsz bútorokat. Ha alaposan feldühíti a fa, könnyen feldolgozható. Az ágyú és más kézzel készített termékek megrendelhetők a mesterből.

Az ilyen bútorok drágábbak lesznek, de adják meg az egyéniség belsejét.

Tippek az építkezéshez

Azok a szakértők, akik régóta dolgoztak az ilyen típusú fából, osztják meg az ajánlásokat az újonnan érkezőkkel.

 • A törzs optimális kora 40 év. Természetes anyag vásárlásakor ajánlatos fákat választani a legkevésbé mocsaras helyről. Ellenkező esetben a fa vásárlásának kockázata, rothadó belsejében.

 • A feldolgozást és az impregnálást speciális készítményekkel végzett terméket a lombkorona alatt kell tartani. Győződjön meg róla, hogy az anyag nem esik az anyagra. A hatásuk alatt a termék romlik és deformálódik, repedések jelennek meg.

 • A munkadarabot és az aszpen-feldolgozás folyamatot kell elvégezni abban az időszakban, amikor a juice izoláció kezdődik. Ebben az időben a fa nedves, így a mesterséges szárítás nem vezet a fűrészáru deformációjához.

 • A végső feldolgozási folyamatot március elején végzik. Ha nem ragaszkodik ezekhez a határidőkhöz, akkor a fűrész vagy a fejszék feldolgozása nagyon nehéz lesz.

 • Amikor az Aspen-szel dolgozik, a szakértők javasoljuk, hogy elvégezzék a “a mancsban” naplózást. Ez az opció megakadályozza a repedést.

 • A nyersanyagok feldolgozása során antiszeptikus bevonattal kell bevonni. És a biokálok bármely más verziója illeszkedik.

 • Kívánt esetben a fát lakkozhat, valamint áztassa az anyagot a tonizálással. Kifejező színt ad neki.

Értékelések áttekintése

Tulajdonosok tilalma Osin-től Megosztja azokat, akik csak a jövőbeli épület anyagát választják. A vélemények megosztottak. Néhányan pozitívan reagálnak, ami az Aspen előnyeit jelöli. Mások úgy vélik, hogy a piacon jövedelmezőbb analógok vannak.

Aspen – Kedves Tomber. ÉS Annak érdekében, hogy az építés megbízható volt, és több mint egy tucat éve volt, akkor pénzt kell költenünk a gondosan kiválasztott és kezelt fából.

Az osin fürdőkéről, lásd a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: