Az elektromos mangala gyártásának folyamata

Május hétvége, az utazás a házhoz vagy a természethez gyakran kapcsolódik a kebabs. A főzésüknek szüksége van egy brazierre. De gyakran késztermék vásárlása a boltban drága lesz. A probléma döntése a függetlenen gyártott elektromos berendezés lesz. Milyen anyagokat és eszközöket kell használni, amit ebben a cikkben kell használni.

A Mangalov fajtái

A megkülönböztetéstől és a megkülönböztetéstől függően:

 • helyhez kötött;
 • Hordozható mangalia.

Az első típus tégla vagy masszív fémszerkezetek, A bázisok a földbe vagy a nemekbe kerülnek. Ha az üvöltés lombkorona alatt van felszerelve, akkor a főzés még rossz idő esetén is lehetséges. A második mobilitással rendelkezik – egy másik helyre költözhet, vigyél magával egy pikniken. Könnyen tisztíthatók. De ugyanakkor az alacsony fém vastagság miatt az ilyen struktúrák élettartama kicsi, ellentétben az előző verzióval.

Az üzemanyag típusával gáz, elektromos modellek vagy széntermékek vannak. Minden nézet előnye van. Schelling előkészítő szakemberek úgy vélik, hogy az elektromos motor használata csak a végeredményt károsítja, és a hús nem olyan jó, mint egy hagyományos faégetés használata. Ez az igazság aránya azonban a termékek előkészítése ebben az esetben hosszú lesz.

A gázmodell önmagában is jó, de folyamatosan gázpalackot kell végezni. Ez inkább nem biztonságos. Ha az elektromos shcheling pozitív pontot használ, az időmegtakarítás. A hús nyársainak elektromos forgatása miatt a húst lédús és mérsékelten pörkölt. Ebben az esetben a zsír nem csepegtet a szénre, illetve a húsdarabok nem lesznek illegálisak. Nincs szükség arra, hogy a folyamatot meg kell figyelni, mert automatizált.

Ha helyesen állítja össze az otthoni elektronikus braziert, az eredmény nem lesz rosszabb, mint a vásárlási lehetőség.

Szakaszszerelés

Ahhoz, hogy klasszikus modellje a nyárson, szüksége lesz:

 • 4 lemezes 4 mm-es lemez;
 • Fém sarkok;
 • kötőelemek;
 • elektromos fúró;
 • hegesztőgép;
 • USM (szögletes csiszológép).

Kezdje a falak gyártásától. Vágás USM 2 pár zenekar 35 cm magas. Kiderül a hosszirányú (hosszú oldalú) és keresztirányú (rövid arc). Válassza ki a termék hosszát a személyes preferenciák alapján, de ne feledje, hogy átlagosan 6-10 nyársat kell elhelyezni a tervezés során. Javasoljuk, hogy először rajzoljon papírra, és miután megtestesítette a projekt ötletét. A nyárson alját az utolsó.

A Schampur alatt 1,5 cm átmérőjű oldalrészeket kell fúrni. Az alsó lemezen 2 sor féknyílást is tartalmaz. A sarkok használata, rögzítse az oldalakat, és nagyobb szorosságot, az alsó és az oldalakat a hegesztéssel kell kombinálni. Ezután 25 cm-es szögből vagy egy fémcsőből 30 cm-es fémcsővel ellátott fémcsővel, 60-110 cm hosszúságú lábakkal ellátva, és rögzítéssel rögzítik a házhoz.

Javasoljuk, hogy a rack a cső, mert így a kályhában könnyebb lesz csatlakoztatni, és szét minden alkalommal van szükség megjelenik. Az összes szakasz után a designt speciális fém festékkel kell lefedni. Így hosszabb ideig tart, és kevesebb lesz a korrózió hatálya alá tartozik.

A festészeti anyagnak hőállónak kell lennie.

Íme néhány alkalmas festék:

 • A CERTA képes ellenállni a + 900c hőmérsékletnek. Lehet az OS-82-03 név.
 • Rust-Oleum – akár + 1093c-ig. Színes matt fekete, fehér vagy ezüst.
 • KO-8101 – akár + 650c-ig. 12 színt képviselnek a palettán.
 • A KO-8111 ellenáll a hőmérő jelzővel + 600 ° C-ra.

Nem szükséges a szolid fémlemezek mangale. A fém több részével készíthető, hegesztéssel kötve, vagy használja a régi fém hordót. Elkészíthető tőle vagy egy kebab fedéllel, vagy két különálló kráterrel. Ezt követően a designt szokatlan elemekkel vagy csak festeni kell.

Hogyan válasszunk egy fémt a manga számára?

Ha követi a szakemberek tanácsát, akkor jobb hőálló anyag használata. Így megakadályozhatja az építkezés deformációját. Valójában a főzési folyamatban a kialakítás magas hőmérsékletnek van kitéve.

Egy másik nagy szilárdságú, tartós és karbantartási hő öntöttvas. De általában a késztermékek súlyos, és nehéz lesz közlekedni. De hozzon létre egy álló mangaal, ez az opció jól jön létre.

Sok vitát végeznek a horganyzott acélról. Amikor felmeleged, az anyag kiemelheti a káros anyagokat a légkörbe, és egyes mestereknek megfelelően, főzés során a húsba juthatnak. Azonban a legtöbb felhasználó hajlandó megfontolni ezt a csalódást, mert az anyagot nem lehet ellopni olyan mértékben, hogy a cink elkezdett kiemelkedni.

A legszélesebb körben használt opció rozsdamentes acél. Az ilyen termékek nem vonatkoznak a korrózió hatálya alá, és az esős időben is elhagyhatók a szabadban. Az anyagot a tartósság megkülönbözteti – a szolgáltatás időtartama több évtizedes. Az esztétikai szempontból a design harmonikusan kombinálódik bármilyen tájral.

A választás személyes preferenciák alapján történik. Vagy a jelenleg rendelkezésre álló anyagok.

Elektromos meghajtó telepítése a nyárson

Motorként használhatja a motormosó vagy a motormosó motorját, ami az ablaktörlők munkájához vezet. A forgatás oldala nem rendelkezik. A feszültségnek 12 voltnak kell lennie. Ha több, akkor a forgássebesség, a fentiek felett lesz, és a húst a kívánt mértékben nem fogják megfogni.

A tervezés megszűnik mobil, és fennáll az áramütés veszélye. A motor modelltől függően villamos energiából vagy újratölthető akkumulátorból működhet.

Úgy, hogy a nyárs forogjon, a motor mellett, fogaskerekek, láncok, villamosenergiaforrás. A motor tengelyhez telepítse a fémszíj tárcsáját vagy főállatát. Ezeknek eltérőnek kell lenniük, ennek következtében csökkenteni kell a forgás gyakoriságát. A motor az alulról a Kebabnice-be csatlakozik.

Csatlakozó felszerelés

Annak érdekében, hogy a villanyszerelőmotorok megfelelően működjenek, szükség van a fogaskerekekre egyetlen rendszerbe, Az összeszerelési algoritmus, amely így néz ki:

 • Csatlakoztasson egy felszerelést, a motorház után, csatlakoztassa a láncot.
 • Ezután csatlakoztasson egy másik felszerelést a villanyszerelő falához.
 • Egymás után csatlakoztassa a maradék fogaskerekeket.

Az összes manipuláció után ellenőrizheti a kapott grillező teljesítményét. Amikor bekapcsolta az eszközt, az 1. fogaskerék elindul. Ezután a pillanatot továbbítják a későbbi fogaskerekeknek. Ennek eredményeként a nyárson ugyanolyan sebességgel forog. A forgásuk mértékének beállítása, meg kell húzni az övet.

Spit és rúd gyártása

Ezeket az eszközöket különböző célokra tervezték. A Spitot nagy mennyiségű húst vagy baromfit készítenek, és nyárs – kis darabokra. A köptet hossza nagyobbnak kell lennie, mint az elektromos mangala szélessége 15 cm-rel, hogy elforgatja a szerszámot, ami megakadályozza. Optimális vastagság – 15 mm. A rúd szélessége a húsdaraboktól függően van kiválasztva, amely főzni kíván.

Shafur lapos, kerek, négyzet alakú vagy sarok formájában van. A legkisebb húsdarabokhoz illeszkednek lapos formában. A térnek köszönhetően kényelmes a darált ételek főzésére, egy speciális kialakítás miatt, a termék nem csúszik. A kerek opció nem kényelmes, mert a főzés során a hús elfordul és csúszik a nyárson. Az eszköznek erősnek kell lennie, ellenkező esetben, amikor a darabok megfordulnak a brazierbe.

A boltban megvásárolható, vagy magad.

Ez a következő anyagokat igényli:

 • egy kalapács;
 • Passatia;
 • véső;
 • acélrúd;
 • kovácsszerszám fémfeldolgozáshoz;
 • csiszológép.

Először a rúdnak hat mm-es kaliberjével, vésővel és kalapáccsal kell, hogy 6-10 szegmens 70 cm hosszú legyen. A fémgel való munka kényelme érdekében jobb, ha a kemencében a hígított tűzben melegítjük. Ezután meg kell várnia egy kicsit, amíg az anyag lehűl, különben könnyen megszakad, és minden meg kell végeznie újra. Miután az anyag kissé lehűlt, kalapács és anvil segítségével meg kell adnia a jövő samponát egy bizonyos formában. A vastagságnak 2,5 mm-en belül kell lennie, 10 cm-nél visszavonulnia kell az ellenkező oldalról.

Ez a rész fogantyú lesz, meg kell hajlítani egy kör formájában, vagy spirál formájában. Ezután a gépet a nyársai nagy részét kell kezelni, a vége egy kicsit meg kell élesítenie. A késztermék után először távolítsa el a tűzforrásba, majd azonnal hideg vízben.

Az előkészítés minden szakasza. A keletkező elektromos grillezés és házi nyárson és nyársai tesztelését folytathatja.

A fenti információk alapján bizonyos következtetéseket lehet tenni.

 • A villanyszerelő független gyártásához nincs szükség sok készségre és készségre. Minden nagyon egyszerű. A legfontosabb dolog az, hogy először hozzon létre egy tervet papírra, és már megtestesítse az “életben”.
 • Nem szükséges használni tömör fém a pörkölés, akkor az egyes alkatrészek és copold őket hegesztés vagy talál használni a régi fém hordó. Legjobb lehetőség – Rozsdamentes acél. A termékek nem tartoznak a korrózió hatálya alá, és az esős időben is elhagyhatók a szabadban. Az anyagot a tartósság megkülönbözteti – szolgáltatási időtartama több évtizedes. Az esztétikai szempontból a design harmonikusan kombinálódik bármilyen tájral.
 • Ha sokáig nincs vágy, akkor készen áll arra, hogy készen álljon és önállóan rögzítse az elektromos motorra.

 • A motor alátétet vagy motoros alátétet, amelyet az ablaktörlők hajtanak, illeszkednek a motorhoz. A forgatás oldala nem rendelkezik. A feszültségnek 12 voltnak kell lennie. A motor modelljétől függően villamos energiából vagy újratölthető akkumulátorból működhet.
 • Ha nincsenek nyárs és spiner – nem probléma. Teheti őket a barátnőjükből.
 • ELECTRONAGALS ÉS GRILLÁCIÓK A ZÁRVA SZÁMÁRA VONATKOZÓ NEM HASZNÁLJA.

A villanyszerelő független gyártása nem sok időt vesz igénybe, és a végeredmény folyamatosan örül. Végtére is, már nem kell figyelembe venni a hús főzési folyamatát. Csak alkalmanként, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a mechanizmus helyesen történhet, ellenőrizheti. Ha már nincs szüksége a motorra, és a szokásos módon meg akarja használni a húsdarabokat – a szén-on, akkor lehetséges. Az elektromos rész mindig lebontható és telepíthető újra, ha ilyen szükséglet jelenik meg.

Hogyan készítsünk egy brazier elektromos meghajtót, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: