Barbecue kályhák: nézetek, szállás és tervezés

Az Ön országában ma mindenki képes megszervezni a friss levegő főzőlapját. A nyári konyha megépítése és elrendezése óriási mennyiség van. Ezután különböző grillezési kályhákat fognak figyelembe venni, típusuk, szállás és design.

Jellemzők és célállomás

Bármely család kényelmesen és kényelmesen főzni a friss levegőben. A nyáron a nyáron egy Sultry House-ba mozog a konyhai utcába, nem csak egy teljes egészséges ételeket kaphatsz, hanem sok pozitív érzelmeket is, különösen akkor, ha nemcsak az udvaron lévő grillezést, hanem egy kényelmes pavilót is felszerelsz, étkezővel is asztal és padok mellé. Ilyen kemence lehet többfunkciós: A Kebab előkészítése mellett lehetőség nyílik arra, hogy bármely más forró edényt fel lehet tennünk levesekre és sütésre.

A méltóság az is, hogy a gáz vagy a villamos energia mentésre kerül a főzéshez.

A grillezés egyértelmű meghatározása, általában úgy vélik, hogy ez egy módja a hús és más élelmiszerek főzésére nyílt tűz- vagy izzó szén.

Úgy vélik, hogy a grillező különbözik a mangától abban a tényben, hogy az első ételben sütjük a rácson, és a második a nyárson.

Valójában egy hasonló utcai kemence felszerelhető, így az élelmiszer különböző módon készülhet, Kombinálja a különböző nemzeti hagyományokat: Tandara, Mangala, Kazan funkciójával. Belül van egy sütő, az emeleten az égők adaptáltak, mint egy hagyományos gáztűzhelyen, a kialakítás kipufogógázzal felszerelhető. És mindez is felszerelhető egy pavilon körül egy tetővel, amely védi az esőt, tegyen egy vágó- és étkezőasztalt padokkal.

Nézetek

A legegyszerűbb utcai barbecue olyan kiemelkedésekkel rendelkező téglafalakból készülhet, amelyek a polcok szerepét játszják, vannak rácsos vas, nyárs, bogrács, pohár vagy sütőlapok. A földszinten a COALS kézművességre összpontosít. A kialakítás maga az N betű formájában lesz, legfeljebb méter magasságban, és a terület minimális, akkor is alkalmas egy apró telek számára is. Az ilyen eszközök megtalálhatók a szabadidős területeken, és még a külföldi lakossági udvarokon is, megjelennek a városi parkokban és velünk.

Az ilyen kemence univerzális, elvégezheti a grillezés és a mangala funkcióit, Mivel a kiemelkedések mind a rács, mind a nyárson. Az építés előtt az alapot általában előállítják, a felső termékeny réteget tisztítják, majd elaludt, vagy lapos betonfelületet öntünk. Olyan hatékonyabb lesz extrudálva. Az alap elkészítése után közvetlenül a fali fekvéshez vezet.

Hasonló primitív kemence bővíthető az oldalról más elemek hozzáadásával. Először is, a legjobb, ha egy vágási táblát készíthet, hogy kényelmes legyen az élelmiszerek elkészítéséhez a pörkölés közelében. Barbecue edényeket is felhelyezhetsz. Adjon hozzá új elemeket a fő kemencéhez, amennyire a hely és a fantázia gyakran megtalálható, moduláris előregyártott szerkezetek, amelyek a fő üvöltés, a sütő sütéshez az égők felsőrészei, a rekesz smokhouse forró füstölt dohányzás, fa, szakasz polcok és páratlan mosogató.

Figyelemre méltó, hogy az ilyen utcai konyhát fokozatosan fel lehet szerelni az új modulok növelésével.

A grillezés mellett épülhet az országodra és az utcai kemencék más fajtáira.

  • Tandar a Mangala keleti változata. Közép-Ázsia számos országában népszerű, a Kaukázus és az Oroszország déli részén. A kemence henger vagy kancsó alakja, felső része kissé szűkült az aljához képest. Az alsó részen van egy rács szén, és a kenyér sült vagy egy másik élelmiszer a belső falakon. A tűzhelyet általában agyagból végezzük, felszerelhető egy nyári konyha sarkában az országban. A hengeres Tandora mellett vannak más változatok, a fő funkció a belső forró falakon főz.

  • Orosz sütő – hagyományos ismerős opció, alkalmas a forró edények főzésére zárt edényekben: zabkása, levesek és mások, sütéshez készíthetsz. A kiváló termikus jellemzőknek köszönhetően csak elkészített élelmiszer csak csodálatos lesz. Különlegessége egy fulladó kamra, amely mélyen lefelé halad, egy kis küszöbérték található előtte. Az orosz sütő sokáig melegítheti melegen, amelyre nagyra értékelik, amikor sok étel főzésére főzés.

  • Finn sütő Sok szempontból úgy néz ki, mint egy orosz, amely egy főzési osztályt tartalmaz, amely hosszú ideig képes hőt tartani, ráadásul általában ragaszkodik hozzá. Így a design univerzális lesz, nemcsak levesek, pite és zabkása, hanem a kebabok és a grillezés nyitott tűzön. Gyakran a finn kemence masszív csővel van felszerelve, és lehetséges, hogy hagyományos tűzálló téglából készítsen. Alul van egy tágas fawoman, a második szint tartalmaz egy összpontosítani a szén, az élelmiszer készül a harmadik.

Ha az összes modulos kemence komplexum készen áll, akkor vigyázhat a tetőre. A pavilonban elrejtett grillezés kiváló lehetőség, hogy elrejtse a rossz időjárást az esőből és kényelmesen főzzük az ételtől. És a jó minőségű tető is segít megteremteni az árnyékot és védi az égő napot. A nyári ételeket a legkülönbözőbb design: egy egyenes, egy vagy dupping tetővel, zárt, finn üvegezéssel, tégla, fa, kő és fém keret, élénk sövény.

Ha a tűzhely barbecue zárt vagy fél zárt pavilonban található, akkor szükség van a pörkölő motorháztető felszerelésére. Ez segít megszabadulni a füsttől, különben az ilyen épületben főzés és pihenés kényelmetlen lesz. A motorháztető lehet acél vagy alumínium, kúpos vagy piramis, felfüggeszthető a kerti tető tetője, vagy a sütő tégla alapjára nyílik.

A fő feladat az, hogy megbirkózzon a füst megkötésével az Arborból.

Anyaggyártás

A leggyakoribb nyári sütő grillező tégla, és ez nem meglepő: Ez az építőanyag olcsóbb, mint a többi, jól tartja a hő, tartós és szerény az időjárási körülmények között. Fő előnye a sokoldalúság, lehet létrehozni bármilyen forma és méret kialakítását, hogy megvalósítsa a merész kialakítást. Az orosz vagy finn kemence, a Tandara, a Mangala vagy a Smokelney építéséhez csak tűzálló agyagot vagy szilikát téglát kell tennie. Azok a részek, amelyek nem érintkeznek nyitott tűzzel, és nem túl melegek, például egy fafa, egy vágóasztal vagy cső épülhet rendszeres nézetből – a tervezet belsejében, kívülről.

A barna kő vagy macskaköves egy nagyon sikeres megoldás egy grillező tűzhely építésére, Ehhez hozzon létre egy hatalmas designt, és úgy találja, hogy ez a szinte szabad anyag a közelben nagyon egyszerű. Lenyűgöző természeti megjelenésű, és a kész Brazier nemes és nagyon elegáns lesz a vidéki táj bármely tájában. Ezenkívül a csomagtartó falai leginkább tartósak, és nem szolgálnak egy évtizedig.

A hátrány az, hogy meglehetősen nehéz felépíteni a falakat az egyenetlen forma boobyból – ez nem tégla.

De a kellő gondossággal az életben ötleteket hozhat létre, a fő dolog az, hogy létrehozzunk egy zsaluzat, és őrölje a köveket cementhabarcsokkal.

A konkrét kemencék monolitikus szerkezetekként erősek és tökéletesen melegek. Az építési megoldásból a zsaluzat felszerelésével bármilyen formát hozhat létre. De a beton, a téglával ellentétben, úgy néz ki, hogy nem olyan szép, a jövőben a legvalószínűbb, hogy szembenézzen. Ezenkívül drágább, és idővel, a hőmérséklet terhelés esetén összeomlik.

A brazier és a tágas madárok alapjául a brazier és a barbecue legjobb betonpadlóval. Az öntés segít létrehozni egy sima felületet, amelyen bármilyen összetettségű konyhai komplexumot építhet. És ha aztán a betont egy bizonyos befejező bevonattal helyezi el, akkor a pavilon teljes nyári étkezőbe fordulhat.

A brazier és a főzőegység öntöttvas. Ez az anyag jól karbantartott, nem hagyja ki. Ezenkívül a kandalló öntöttvas lapjai megakadályozhatják a szikrákat az utcára.

A kémény vagy kivonat különböző tartós fémből készülhet, amely nem tartalmaz nedvességnek, például rozsdamentes acélból. Ha a csövet a kémény helyett használja, akkor általában tégla.

Amikor a barbecue éghető anyagok pavilonjával van felszerelve: fa vagy műanyag, akkor gondoskodnia kell a tűzbiztonságról. A fából készült formatervezést tűzálló kompozícióval kell kezelni, gondoskodniuk az égetett elemeket, távol a nyílt tüzetől.

Dimenziók

Az utcai barbecue legegyszerűbb változatai 0,7 – 1 m magasságban lehetnek, a pörkölés egy részének hossza és szélessége 90 cm. Egy kis kályha, amelynek két irodája a sütő és a sütés a nyitott tüzet 90 cm méretű méretekkel rendelkezik. A szögletes építés az erdőkkel, a kandallóval és a cső magassága magas lesz a kémény alapításához mintegy 2200 mm.

A finn vagy az orosz sütő magassága a padlóról a 2 – 2,2 m, szélességük 2 m. Ha további modulok kiterjesztése, a méretek növekedhetnek. Nincs itt bizonyos szabványok, mindez a tulajdonos és a szabad hely projektétől függ az ország helyszínén.

Stílus és tervezés

Még a grillező barbecue legegyszerűbb verziója is egy roastery egy részével teljesen eredeti kialakításban lehet végrehajtani. Ez a különböző színek téglájával, az ellenőrzött sorrendben vagy a mintázat formájában található. Az alsó szétválasztás a kandallóval egy ragasztó kandallóhálóval rendelkezik. Lehetséges, hogy az ilyen utcai kemencéket természetes vagy mesterséges kővel kötjük össze, bármilyen színezéssel és textúrával, fém, fa, vakolat vagy festék használatával.

Utcai sütők pörköléssel, sütővel és fa szinten egyenes vagy sarok lehetnek. Az utóbbi esetben a fő részből álló felek ugyanabból a téglából vagy fémből készült gyönyörű polcok befogadására képesek. A sütéshez, nyárson, aprító kések, ételek és egyéb konyhai eszközök. Egy jó lehetőség egy kemencére zárva tartott tartállyal, hogy tűzálló üveg fedelével biztosítsuk. Aztán bármikor megtekintheti a gyönyörű lángot.

Ha a sütő barbecue lombkorona vagy teljes fledged arbor, akkor a lehetőség még mindig bővül. Kiválaszthat egy megfelelő design bútorokat: konyhaasztal, egy bolt vidéki stílusban vagy székekben, szekrénnyel és sokkal több. Hideg és szürke beton padló látható polírozott táblák, mat vagy linóleum. A konyha és az étkező körül egy élő kerítés. Ehhez elegendő fém vagy fából készült vasúti vezetők telepítése, lefelé öntsük a termékeny talajt az alján, és tegye a vastag göndör növények hajtását. Általánosságban elmondható, hogy az utca grillezőit alkotják, amennyire kreatív design.

Hol kell bejegyezni?

A sütés egy grillezővel, amely elsősorban azt érdemes kiküldeni egy ilyen helyen, hogy a szél uralkodó iránya ne fújja a füstöt a szénből a lakóházon. Ugyancsak nem kívánatos, hogy a konjugátum szakaszokra hagyja, ahol elégedetlen szomszédokat hozhat, vagy egy vezetési részen. A magas kéménycső megoldhatja ezt a problémát, a füst a kerti terület fölé emelkedik.

Az utcai konyhák tűzhellyel és grillezési lehetőséggel kell elhelyezni egy viszonylag szintű helyen, sík megkönnyebbüléssel, anélkül, hogy bőségesen úszni a talaj. Ez egyszerűsíti az építést, hogy pihenjen a terület. A bridier, kályhák, sütők és egyéb elemek masszív struktúráival konkrét kitöltést kell végezni a helyszín szintjének szintjével.

A kényelem érdekében választhat egy helyet egy nyári grillezett szövethez, a ház falának szomszédságában. Tehát nem lesz szükség további létesítmények építéséhez. Ha az oldal már rendelkezik egy befejezett országos pavilonnal, akkor nem lesz probléma, hogy egy kis brazieret építsen. A legfontosabb dolog az, hogy vigyázzon arra, hogy a fókusznak megbízható betonalapja van, amely képes ellenállni a magas hőmérsékletnek, és a zárt helyiségből kipufogógáz vagy kémény segítségével füstölhet.

Használati feltételek

Tenyészteni a tüzet teljes kapacitással, főzni az ételt a grillező sárgaréz, amikor a beton megoldás megragad, vagyis néhány nappal az építés után. A zárt kemence kivonatait bármilyen száraz fa, kőszén vagy tőzeg készíthetjük. De a kebabok és a grillezés egy nyílt tűz esetén csak egy fa vagy faszén használhatsz. A főzés vége után meg kell várni, amíg az összes szülő létezik, majd távolítsa el a hamut, és a kemence és a kályha tűzhelyét minden alkalommal meg kell tisztítani.

Példák a kész projektekre

Gyönyörű sütő könnyű téglából pörköléssel és tűzhelyekkel. Nagyszerű tervezés, míg nagyon funkcionális.

Egy példa egy szögletes sütő több modul. Egy ilyen terv nagyon kellemesnek tűnik, különösen az élő sövény mögött.

Corner Sütés grille Tando-val. Könnyű kőtervezés csak progresszív.

Nagyon szokatlan példa egy nyílt utcai tűzhelyre grillezési lehetőséggel.

Vázlat az eredeti utcai barbecue projekt.

Hogyan készítsünk sütő grillezőt a téglából a saját kezével, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: