Bővítmények a fürdőbe

Az ország területére épülő fürdő, a legjobb tartózkodási helynek tekinthető. Ahhoz, hogy a szabadidőt kényelmesebbé tegyék, sok tulajdonos bővíti a területét, eltávolítja a funkcionális Kiterjesztések. Mielőtt őket, meg kell teremteni egy tervet, és helyesen felveszi az építőanyagot.

A támadás típusai

Elfoglalt a fürdőnek, hogy multifunkcionális legyen Komplex pihenéshez. Építési költsége sokkal olcsóbb, mint az egyes épületek építése, a kiterjesztés és a szauna egy tető alatt vannak, és közös alapja van.

Néhány típusú helyiség hozzáadható a kész gőzfürdőhöz.

Ha van fürdő a házban, és egy meleg előtti bankár, akkor általában szükség van A zuhany befejezésekor. Egy új keret félelem van rögzítve a gőzfürdőhöz, ha szükség van a dolgok és a tűz tárolására. A PARIMS projektjei úszómedencével rendelkeznek, amelyek nagyban népszerűek Állítsa be a nyári konyhát, a relaxációs szobát, a teraszt (nyitott, zárt típusú) vagy pavilon.

terasz

Ez a fajta kiterjesztés – Tágas játszótér üvegezés nélkül, amely a kerület körül alacsony kerítést ad ki. A terasz jól védett egy gőzfürdő és a szél.

  A hely helyétől függően többféle struktúrát különböztet meg.

  1. Terasz felállt, mielőtt belépne. A pihenőhely, a bankár előtti és a mosás zónáit használják. Az ilyen terasz mérete 7-13 m2.
  2. Külön tervezés. A tartály közelében található.
  3. Építés, a fürdő kerülete körül. A kialakítás megvédi a szerkezetet a külső környezet negatív hatásairól, és egy tető alatt épül, gőzzel.
  4. Terasz a második emeleten. A kiterjesztés legösszetettebb típusát jelenti, amely egyidejűleg végrehajtja a veranda és az erkély funkcióját. Építéssel jó hő- és vízszigetelést kell biztosítani.

  Ön teraszokat építhet bármely anyagból, tekintettel a főépület kialakításának jellemzőire. A bővítés kényelmes időtöltéséhez egy nagy asztalt telepítenek, székek.

  Alkóv

  Ez a design lehet egy másik geometriai alakja – egy poliéder, egy téglalap és egy négyzet. Az apák több típusra oszthatók.

  • Nyisd ki. Felszerelt lombkorona, fonott korlátok. Az ilyen arckorok nem rendelkeznek falakkal.
  • Félig nyitott. A kialakítás biztosítja a szerelt tető és egy vagy kétirányú fal jelenlétét.
  • Zárva. Kifelé, a pavilonokkal kapcsolatos hasonlóságok félig nyitott vagy nyitott keret, panorámás ablakokkal vannak felszerelve. A nappali vagy a relaxációs szobát jól helyettesítik.

  Vannak gazebo-transzformátorok is. Ezek funkcionális és nagyon kényelmes kiterjesztések, csúszó profilokból épültek.

  Vécé

  Ez a lehetőség lehetővé teszi, hogy kényelmesen lazítson a fürdői eljárások után. A pihenőhely általában gőzfürdővel rendelkezik. Ő is helyettesítheti a bankárt. Ha az ország területe kicsi, akkor ez a kiterjesztés ajánlott felállítani a fürdő külsejétől.

  Az esőből származó lombkorona

  Ez nagyon Gyakorlati és hozzáférhetőbb kiterjesztés A gőzfürdőbe. Előfordul több faj. A legnépszerűbb egy lombkorona, amely a tornác védi a csapadékot. Ez polikarbonátból vagy fémlemezből készült, egyetlen designban, parilickével. Gyakran a gőzhajókhoz is csatolt autóipari és kerti előléptetők.

  Nyári konyha

  Ez a kiterjesztés A fürdő folytatása, és lehetővé teszi a mosás helyét, a bankár előtti teret. A nyári konyhák eltérhetnek a gőzfürdő bejáratához képest. Leggyakrabban egy új bejárattal járó tambour formájában állnak fel.

  Anyagbeállítások

  A gőzkapcsok kiterjesztése különböző építőanyagokból állítható fel, míg a leggyakrabban használják Fa, habblokkok és tégla. Az anyagot általában az alábbiakban választják ki, amelyek közül a főszerkezet épül. Az építőanyagok kiválasztása előtt fontos figyelembe venni az előnyeit és hátrányait, mert a kiterjesztés élettartama függ.

  Faipari

  Ez A legnépszerűbb anyag az építésben. Gyakorlati és tartósság, esztétikai, környezetbarát biztonság és alacsony hővezető képessége van. Mínusz: instabilitás a rothadás, a tűz és a nedvesség.

  Tégla

   Ez az anyag ideális bármilyen típusú melléklet kialakításához, mint az A legtartósabb. A tégla ellenáll a páratartalom, a hőmérsékleti különbségek és a tűz negatív hatásának. Az anyag kiválasztásakor fontos figyelembe venni, hogy további hidro- és párologtatást igényel.

   Habblokkok

   Könnyű szerkezetek kialakításához a hab beton blokkját általában úgy választják, mert ők megfizethető költséggel, alacsony súlyú és könnyű fekvésű. A habblokkok könnyen vághatók, és amikor telepítve vannak, nincs szükség tovább erősíteni a főszerkezet alapját. Az egyetlen dolog, hogy a habblokkok kiterjesztése kiváló minőségű hidro- és párologtatást igényel.

   Hogyan lehet magad?

   Előbb-utóbb az ország területének minden tulajdonosának meg kell gondolkodnia a ház vagy a fürdő bővítésének kérdésében. Mielőtt elvégezné a fürdőbe való független felállítását, Fontos figyelembe venni a tervezési jellemzőket, és helyesen készítsen egy projektet. Ha tőke kiterjesztést tervez, akkor előzetesen el kell döntenie a bázis típusával. A leggyakrabban az oszlopra vagy a szalagalapítványt választják.

    A keret kiterjesztésének felemeléséhez a következő típusú munkát kell végrehajtani:

    • készítsen projektet;
    • Válassza ki az anyagot (a keretszerkezetek esetében ajánlott egy antiszeptikával kezelt sáv használata);
    • megbízható alapítvány létrehozása (maga a fürdő alapja);
    • Végezze el a vízszigetelő réteg és a tömítő tömítését a gőz és a kiterjesztés falai között;
    • a főépület tetőjének szétszerelése;
    • Telepítse az ajtókat és ablakokat;
    • Végezze el a belső elrendezést, a falat és a bútorok elhelyezését.

    A fa kiterjesztésének kialakítása különbözik a tégla vagy habblokkok szerkezetének kialakításától. De az első, és a második esetben létre kell hoznia egy becslést, akkor töröljük a platformot. Ha a váz kialakítása épül, az alsó korona elsősorban egymásra, akkor egy csomó bár a falak a gőz bér az alsó korona készül, és egy szögletes kapcsolat „a tüskés”, vagy „a mancs”. A kiterjesztés falainak fel kell emelkedniük a fürdőszint felett.

    Ha a tetőt külön tervezni kell, a falakat 1-2 koronával emeljük a gőz alsó szintjétől. A teljes kialakítású fürdő csatlakoztatási helyén kialakított varrás, amelynek teljes kialakítású, be kell zárnia egy üvegcserélést, és kitölti a párologtatást kívül és közel egy fából készült becenévvel.

    Ami a tégla- vagy habblokkokból származó mellékletek építését illeti, saját jellemzői vannak, és a következő lépésekből áll.

    1. Az építési hely elkészítése. Ehhez nem törli a kerületük mentén a terület jövőbeni kialakítását – a felső réteg a talaj eltávolítása, a kövek, szemét és a növényzet eltávolítása.
    2. Alapítvány létrejött. Kezdetben a beton alapja alatt, az árok projekt szerint a lyukakat akár 50 cm mélyre fúrják, és a rudak eltömődnek. Ezután az árkot kavicsos és homokból álló réteg borítja, hegeszti a pántot, tegye ki a zsaluzatot, és betonba öntjük.
    3. A fókámla blokkokat elvégzik. A cementhabarcson vagy speciális ragasztóval lehet elvégezni.
    4. A tetőt elvégzik. Ehhez ajánlatos várni a falakig (2-3 hónap). A gőz és a kiterjesztés általános gyökere nehéz telepíteni, mivel szükség van a tető felére, majd gyűjtsük össze újra. Ezért sok mestert inkább külön tető felszerelését részesíti előnyben, a 15×50 cm és 10×40 cm keresztmetszetből kell összeszerelni.
    5. Az építés befejezése után a kiterjesztés belső elrendezése történik. Így a kész gőzfürdőbe mindegyik képes lesz csatolni saját verandát, tágas teraszt vagy pavilót.

    Példák a projektekre

    Ma sok van projektek A fürdőkhosszabbításokkal, köszönhetően, amelynek köszönhetően a vékonyság kényelmessé válik. A legnépszerűbb lehetőség Jelölje ki a terasz fürdőjét grillezéssel. A grillezési területet a földre helyezzük, a terasznak tágasabbnak kell lennie. Az asztal és a brazier közötti távolság legalább két méterre történik. A kályhában van felállítva a kémény egy külön alapot, amely előre kell tervezni az elején a projekt.

    Mint egy szabadtéri bevonat egy nyitott teraszra, meg kell választania Homokkő vagy csempe. A csapadék külső hatása elleni védelem érdekében a tervezés következik Mozogva műanyag vagy csúszó alumínium keretek. A zárt teraszon a padlók elhelyezésére választhat faipari.

    Különös figyelmet kell fordítani a terasz belső kialakítására. Ezt egy stylistában kell végrehajtani egy gőzzel. Nem szabad elfelejteni a bútorok elhelyezését, a fonott székek tökéletesek a teraszhoz, egy nagy fából készült asztalhoz.

    Nem kevésbé népszerű is Ban Projektek Lounge Lounge. A mini-medence bélését csempe végzik, színe és kialakítása a mellékhelyiség stílusában van kiválasztva. A keleti stílusban egy mozaik és virágdísz használatával ajánlott kiterjesztés, mind a fa, mind a téglából felemelhető. A nedvességálló anyagokból kiválasztott bútorok.

    Parium egy rettenetes verandával lehetővé teszi, hogy teljes mértékben pihenjen, nem csak az összes családtag, hanem a barátok is. Ezt a komplexumot a teljes üvegtető alatt kell kiadni, és kiegészíti a pavilon, a medencét, ez lehetővé teszi a friss levegő nem csak enni, inni teát, hanem hűvös. A gőzfürdő hosszabbításához harmonikusan nézett ki, fontos, hogy megfeleljen a méretükben lévő arányoknak. Tehát például 6×4 m-es fürdőbe ajánlott egy veranda 2×4 m-t építeni, ennek eredményeképpen a kombinált építés mérete 6×6 m. A pavilonban néhány széket, egy padot és egy asztalt kell elhelyeznie a medence közelében, hogy kényelmes napágyakat helyezzen el.

    Kívánt esetben a gőzterem más kiterjesztésekkel is kiegészíthető. Mindez a webhely tulajdonosának pénzügyi képességétől és méretétől függ. Annak ellenére, hogy a saját kezével végzett támadások építését nehéz esetnek tekintik, vele, hogy megbirkózzon mindenkivel, aki akarja. A legfontosabb dolog az, hogy megfelelően készítsen egy projektet, és vegye fel az építőanyagot.

    Hogyan építsünk egy verandát a fürdő fürdőjére, nézd meg a következő videót.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: