Doorhan kapu: lépésenkénti független telepítési utasítások

Az autó, mint a jármű, a Megaciditiák számos lakosának nélkülözhetetlen attribútumává vált. Az élettartama és a hatalmas hatások megjelenése az üzemeltetési és tárolási feltételekre. Az új generációs kapuval felszerelt garázs megbízható marina a jármű számára.

Sajátosságok

A Doorhan cég által bemutatott termékek növekvő keresletet élveznek. Ez a vállalat számos kapu termelésével és felszabadításával foglalkozik. Jelentős, hogy az ilyen struktúrákhoz tartozó panelek közvetlenül Oroszországba kerülnek, és nem külföldről származnak.

A kaput számos autótulajdonos telepíti garázsában. Automatikus beállítás, valamint a kulcs FOB beállítása és programozása lehetővé teszi, anélkül, hogy elhagyná az autót, szabadon behatol a tárolóhelyére.

A vállalat termékeinek megkülönböztető jellemzője a megbízhatóság és a hosszú üzemi időszak. A garázsban való külföldi behatolás elleni védelem mértéke nagyon magas. Az akvizíció ár meglehetősen megfizethető.

A szerelési és hegesztési munkák készségeinek birtoklása, a kapu önállóan telepíthető, anélkül, hogy szakemberek segítséget nyújtana. Lépésről lépésre kell lépnie az utasítás pontjainak követéséhez (szükségszerűen elérhető a megvásárolt készletben), hangoljon be a szigorú előkészítő művelethez.

Nézetek

A Doorhan szinte minden típusú garázskaput gyártja és hajtja végre:

 • szekcionált;
 • hengerelt (görgő);
 • emelő-forgó;
 • Mechanikus hinta és csúszó (csúszó).

Szekcionált ajtók A garázs nagyon praktikus. A hőszigetelés elég nagy – nem alacsonyabb, mint egy téglafalvastagság 50 cm, tartós és tartós.

Ez a termék különböző verziókban érhető el. A Doorhan biztosítja a beépített Wicket garázskapuk jelenlétét.

Szekcionált ajtók szendvicspanelekből. A vászon vastagsága több rétegből áll. A belső réteg tele van habbal, amely lehetővé teszi, hogy tartsa a hőt. Az ilyen struktúrák telepítése kis oldalsó tömítésekkel ellátott garázsokban lehetséges.

Hengerelt (görgő) A kapu egy alumínium profilkészlet, amelyet automatika hajt végre egy védő dobozba. Ez a tetején van. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a kapu függőlegesen van beállítva, telepítésük a garázsokban lehetséges, ahol a szomszédos terület (belépési hely) jelentéktelen vagy a járdán közel van.

A neved Forgó emelés A kaput azért kaptuk, hogy vásznunk (pajzs a görgők és zárak rendszerével) a függőleges helyzetbe mozog a vízszintes, 90 fokos szög kialakítása. Az elektromechanikus meghajtó szabályozza a mozgás folyamatát.

Csúszó kapuk Sima vagy szerkezeti felületű szendvicspanelekből készült. A forró hengerelt acélból készült csúszó gerendák. Minden acél elemet vastag rétegű cink borítja. Korrózióvédelmet biztosít.

A legközségesebb kapuk vannak Hinta. Kinyitják vagy belülről. Két szárnya van, amelyek a nyílások oldalán lévő csapágyakhoz vannak csatlakoztatva. Ahhoz, hogy kijusson, szükség van egy 4-5 méteres ház előtt egy területre.

A Doorhan kifejlesztette és megvalósította a nagy sebességű hengerelt kaput a termelésbe. Kényelmes pillanat az intenzív használatukkal a munkafolyamat sebessége. A helyiség belsejében hőkezelve a szervezet képes gyorsan megnyitni és bezárni. A termikus veszteségek minimálisak. Átlátszó poliészterből készült. Ez lehetővé teszi a területet kívülről.

Kiképzés

A Doorhan által készített kapu megvásárlása előtt gondos elemzést és előkészítő munkát kell végeznie a telepítési helyszínen.

Gyakran a Pruugeni terület nem elegendő a kapu típusú kapu telepítéséhez. Meg kell helyesen értékeli a helyzetet (a számításokat, és minden paraméter mérési, tisztázása, hogy a design a szerelvény fog kinézni).

A munka elején a mennyezeti magasságot meg kell mérni (a keret rögzítve van) a garázsban, valamint a struktúra mélységét. Ezután mérve, hogy milyen széles az egyszerű. Miután meg kell találnod, mi a távolság a garázsnyílás és a tető felső pontja között (lehet, hogy legfeljebb 20 cm).

A nyílást a hibák hiánya ellenőrzi. A repedések és a szabálytalanságok meg kell szüntetni őket egy megoldással, és a vakolat minden szabálytalanságának igazítása után. A nyílás két oldaláról – külső és belső oldalról következik. A teljes munka komplexum függ az elkészített alapítvány minőségétől.

Mielőtt folytatná a kapu beállítását, gondosan ellenőriznie kell a teljes készletét.

A készlet a következő mechanizmusokat tartalmazza: alkatrészek készletek rögzítéshez és vezető profilokhoz; torziós motor; szendvicspanelek.

Egyedül a megszerzett kapu telepítéséhez húzza ki a kábeleket, programautomatizálást az eszközök jelenlétében:

 • rulettek és csavarhúzó készlet;
 • Építési szint;
 • fúrók egy sor fúrókkal és fúvókákkal;
 • szegecselt eszköz;
 • kalapács;
 • Span kulcsok;

 • elektrolovka;
 • kés és áthaladás;
 • Daráló gép.
 • jelző;
 • a profilok rögzítéséhez;
 • csavarhúzó és bitek;
 • Kulcskulcsok készlete;
 • Eszközök a rugók csavarozásához.

A felöltözött kell speciális berendezésekben, védőkesztyűben és szemüvegben kell lennie.

Minden telepítést, hegesztési munkát és elektromos csatlakozást csak jó elektromos szerszámokkal végeznek.

Beépítési

A kapu algoritmusa egyértelműen regisztrálva van a termelő cég utasításaiban.

Az egyes típusok telepítése az egyes tervezési funkciók figyelembevételével történik.

A szekcionált garázsajtók ilyen rendszer szerint vannak telepítve:

 • A nyílás szerelt függőleges;
 • A hordozó paneleket elvégzik;
 • kiegyensúlyozó rugók beállítása;
 • Csatlakoztassa az automatizálást;
 • A felvételek és a fúrók (a kapu vászon);
 • szabályozza az emelő kábelek feszültségét.

Az elektromos hajtás csatlakoztatása után ellenőrizze a vászonmozgás minőségét.

Fókuszáljunk részletesebben a telepítésre. Kezdetben szükséges lesz a keret felkészülése és telepítése. Amikor a kaput megvásárolják, fel kell szabadítani a csomagolásból, és bomlik, hogy ellenőrizze a konfiguráció jelenlétét. Ezután tegye be a függőleges állványok attribútumát az elmehez, és készítsen egy jelet (gyullad), ahol lesznek.

Győződjön meg róla, hogy a garázsnyílás szélére menjen, a vándor alsó részének oldalát meg kell találni. Abban az esetben, ha a padlózat egyenetlen, fémlemezek építés alatt állnak. Csak vízszintesen panelek. Az alsó részen a függőleges profilok vannak felszerelve és rögzített rögzítőhelyek állványokhoz. A végélről 2,5-3 cm-es távolságnak kell lennie az útmutató csomópontjáig.

Ezután az állványok megnyitása mindkét oldalán. A vízszintes vezetők csavarokkal és sarokcsatlakozó lemezekkel vannak rögzítve. Ők spinning, szorosan nyomva a felületre. Tehát készítsen egy keretszerelvényt. Ennek a műveletnek a befejezése után a szekciók maguk indulnak.

A kapu gyártói megkönnyítették az összeszerelési folyamatot. A szerelőképek helyének vagy fúrásának nem kell lennie, mivel már léteznek. Helyezze az oldalirányú támasztékokat, hurkokat és szögletes konzolokat (az alsó panelen). A kialakítás az alsó panelre kerül, amelyet vízszintesen be kell állítania, és csavarokkal rögzítve.

A következő szakasz történik. Meg kell rögzíteni az oldalsó tartók és a belső hurkok kombinálását. Az oldalsó támaszok a korábban készült lyukakba kerülnek. Ezt követően a görgős támaszok, a tartók és a sarokblokkok a felső panelen vannak rögzítve. Minden elem nagyon szorosan csatlakozik ahhoz, hogy elkerülje a sziklákat, és lazítsa meg őket. A szakaszban lévő lyukaknak meg kell egyezniük a hurkok alatti lyukakkal.

Panelek betétek egymás nyílásába. A szerelés az alsó részen kezdődik; A pálya szélén rögzítve van. A panelnek maga az oldalsó élek kell lennie, hogy egyenlő mértékben menjen az átjáró oldalára. A sarokblokkok a görgős tartókban helyeznek görgőket.

Külön-külön, a zárt összegyűjtött rögzítő profilok és telepíti őket függőleges helyzetbe. Állványok vannak rögzítve a nyílás oldalsó részeihez. Miután egy speciális lemez rögzít minden vízszintes és függőleges útmutatót. Testrész. Rendszeresen ellenőrizze, hogy a panelt szigorúan vízszintesen kell elhelyezni.

Az alsó rész csatlakoztatása után az átlag csatlakoztatva van, majd a teteje. Mindegyik egymáshoz kapcsolódik, csavarja a hurkokat. Ugyanakkor a felső görgők helyes működését beállítják, a ruhát a lehető legközelebb kell szembenézni a medálhoz.

A következő lépés a referenciafelszerelés rögzítése önszerelésével a kapuhoz.

A szakasz mindkét oldalán vannak helyek a kábel rögzítéséhez, amely rögzítve van. A jövőben a torziós mechanizmus munkájára szolgál. A munkafolyamat során a videókat kell telepíteni a számukra szánt helyre. A tengely és a dob szerelése után. A dob a tengelyre van felszerelve, szintén torziós mechanizmust (rugók) tesznek.

A következő a felső rész. A tengely előre előkészített csapágy. A kábelek szabad végei a dobban vannak rögzítve. Kábel megnyúlik egy speciális csatornába, amelyet a kapu tervezi. Csatolt dob ​​speciális ujjal.

A munka következő szakasza azt jelenti, hogy a hátsó torziós rugók beállítása. Telepítse a puffereket a nyílás közepén, a rudak a mennyezeti gerendákhoz vannak rögzítve. Továbbá a külső jelöli azt a helyet, ahol a fogantyú és a szelep csatlakozik. Rögzítse a csavarhúzót.

A hüvelyt a tengelyre helyezik, és a tetején lévő útmutatón a meghajtót helyezik, és összekapcsolják az egész tervet. A konzol és a vágyak a profilon vannak rögzítve, és az önálló rajzot rögzítik.

A végső szerelési művelet egy olyan útmutatóprofil telepítése, amelynek minden felső profilja felett kell lennie. A meghajtó mellett egy rögzítőgerenda, amely végül rögzíti a kábel második végét.

A kábelfeszültség az egész munkafolyamat utolsó szakasza. Ezen szakasz után a hordozható rendszert szerelt és telepített a saját kezedben ellenőrizzük a teljesítményt.

A tervek automatizálása a meghajtó- és vezérlőegység segítségével történik. A meghajtó kiválasztása a szárny használatának gyakoriságától és súlyától függ. A csatlakoztatott automatizálást billentyűzet, programozott távirányító, gombok vagy kapcsolók vezérlik. A tervek is felszerelhetők elektromos meghajtóval, kézi (kapu) emelő rendszerrel.

Szekcionált ajtók Automatizálja a láncot és az összetett meghajtókat.

A nehéz szárnyak felemeléséhez használja a házat. Abban az esetben, ha a kapu megnyitása alacsony, használjon láncot. Szabályozzák a vászon megállát és emelését. A jelkódolt eszköz, beépített vevőkészülék, rádiópontok lehetővé teszik ezeket az eszközöket kényelmes és nagyon kényelmes üzemben.

A hidraulikus meghajtók telepítve vannak a tolóajtókhoz. Hogy a szakaszok zökkenőmentesen mozogjanak, használjon speciális görgőket. Ebben az esetben az alapítványt előre kell előkészíteni a görgős kocsik számára.

Az automatizálás nyitó kapujához használjon elektromos meghajtókat (minden egyes szárnyhoz csatlakoztatva). Automatizálják a kapu belsejében, ahogy nyitottak befelé vagy kifelé. Milyen automatizálást tesz a kapuhoz, minden tulajdonos megoldja magát.

Tippek és ajánlások

A használati útmutatóban a Doorhan kapu fejlesztői tanácsot adnak termékeik megfelelő használatára:

Az emelő és esztergáló kapuk autós tulajdonosai nem ajánlottak az autókat a garázshoz közel. A kapu előre megnyitása A vászon károsíthatja a járművet.

A terv kiválasztásakor figyelmet kell fordítania a vászon megjelenésére. Ez lesz az egész garázskomplexum központi eleme.

Figyeljen a garázsfalakra. Ha szokásos téglából készülnek, akkor nem érdemes megerősíteni. Az erősségek a habblokkok és más anyagok (belső üreges) falai vonatkoznak. Erőssége nem teszi lehetővé, hogy helyezze be a kaput, és használja a torziót. Ebben az esetben a keret hegesztés, amelyet a garázs és a javítás megnyitásába helyeznek be.

Vélemény

A legtöbb vásárló nagyon elégedett maradt a DoorHan termékekkel. A nagy teljesítményű jellemzők a szakaszban és a gördülő kapukban vannak. A legfontosabb jellemző az egyszerűség és a kiigazítás egyszerűsége. Az ellenőrzés automatizálás olyan egyszerű, hogy nem csak a felnőtt megbirkózhat vele, hanem egy gyermek is.

A telepítés és a telepítés nem igényel különleges ismereteket és a hatalmat bárki számára. A legfontosabb dolog az, hogy egyértelműen kövesse az utasítás elemeit. Maga a termelés megbízható és tartós. A vásárolt áruk a lehető legrövidebb időn belül szállítottak. Elfogadható árak. Mindig segítsen készen állni képzett szakemberekre, és tanácsot ad minden kérdésben.

Hogyan kell telepíteni az ajtó kapuját, nézd meg a következőt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: