Fából készült gazebos adva: hogyan kell megszervezni a saját kezét?

A nyár a legjobb idő és a kikapcsolódás, és a földön dolgozni. A szünetek között az ágyak felett, vagy este, vacsora után, nem akarok egyáltalán menni a házba. A legjobb módja annak, hogy megnyugtassa a legjobb levegőt, hogy munkát kapjon egy pavilonban. Könnyű elrejteni a napot, kedves teát inni, üljön egy könyvet. Kívánatos, hogy ez az épület, hogy fából készült – a kertben a leginkább szerves.

Jellemzők és előnyök

A fából készült gazebosok nem egybeesés, amelyet széles körben használnak:

 • A fa könnyen feldolgozható. Ettől kezdve olyan formák széles választékát hozhat létre, amelyek díszítő dekorációval rendelkeznek, melyet művészi szálat eredményez.
 • Az ilyen szerkezet a legjobban illeszkedik a tájtervezéshez. Például a tégla a természetes légkörbe nézett, nem megfelelő.
 • Fa – meleg a természetben. Ma este köszönhetően a pavilon hangulatos lesz, de egy forró délben – hűvös.
 • Az építés során a készülék nem szükséges komoly alapokra, mivel elegendő könnyű anyagot használnak egy pavilon kialakítására. A pénzügyi befektetések ebben az esetben nem lesz tönkremutatva.

Az ilyen típusú struktúra kinevezésével lehet a legkülönbözőbbek:

 • Menedéket a scorching naptól és a csapadéktól. Lényegében egy egyszerű lombkorona a kikapcsolódásra.
 • A találkozókért és a magánélethez. Általában hangulatos, rosszul látható kerti helyeken helyezkednek el.
 • A játszótér, ahonnan csodálhatod a természetet. Ezek az úgynevezett belverterek (amelyek olaszul “gyönyörű nézetként” fordítanak). Általában a dombon épülnek, ahol jó áttekintést nyújt a festői helyekről – folyókról, erdőkről és más dolgokról.
 • Barátok és családok ülése. Belül van elegendő hely az asztal és padok felszereléséhez.
 • Barbecue helye. Az ilyen hajókon többek között egy kemence vagy réz.

Különböző anyagok használhatók az építéshez: bélés és profilozott fa, apróra vágott vagy lekerekített napló. Ezek az anyagok különböző verziókban kombinálhatók, modern típusú polikarbonát segítségével, amelyből kényelmes, például egy nyári létesítmény tetője.

Az anyaggal való munka finomságai

Az aratók építéséhez különböző típusú fát használ. Vörösfenyőt vagy tölgyet alkalmazhat, bár ez nem a legjobb út. Ezek a fajták magukat nem lehet olcsónak minősíteni, és sok problémát jelentenek az anyaggal. Jobb, ha kiválasztunk egy fajtát, hogy felhívja a tekintetét a fenyőre. Könnyen dolgozni vele, egy áron meglehetősen hozzáférhető.

Építési, szárított fából, védve különleges rothadóeszközökkel és más negatív hatásokkal. A pavilon részleteit ugyanazzal a verssel kezelhetjük, amely megvédi a víz és a nap, a gomba, a különböző kártevők. Ezenkívül egy ilyen impregnálás fa gyönyörű természetes színárnyalatot ad.

Tényleges tervezés

Még egy egyszerű design dekoratív túllépések nélkül is, a fém csempe vagy a palacsinta egyszerű tetőjével nagyon szervesen megnézhetik a telket. Ha lehetővé teszi, hogy az óvatos növények növekedjenek körülötte, akkor lesz a dekoráció, amely hiányzik egy primitív vázlatért.

A nyolcszögletű forma hagyományos országos létesítményei jól néz ki. Ezek magukban foglalják a faragott elemeket, amelyek egyedülálló épületeket csatolnak. A tetők is bonyolult formák is vannak, amelyek több szinten vannak.

Ha egy ilyen “szobát” szűkítik belülről, speciális hálóval vagy függönyökkel, elkerülheti a bosszantó rovarok behatolását, elrejtheti a hő- és hideg szélből, például rossz időben vagy este.

Nagyon kecses és nemes, nyolcszögletű kerti gazebos, fehérben festett. Különösen jövedelmezőek a tározó hátterében egy kis magasságban. Úgy tűnik, hogy a föld felett mozognak.

Kiválaszthatja az építés kiviteli alakját, amelyben csak egy kis kezelt fa törzset támogat támogat. Az építés szándékosan nagyjából készült. Szimmetrikusan elrendezett épületelemekkel vagy fordítva lehet. Egy ilyen épületben egy bizonyos stylist javára a rossz forma tetője, vagy a tervezés “vadságának” hangsúlyozhatja speciális tervezési technikákat.

A vendégek és a szomszédok meglepődnek a kunyhó a Hawaii stílusban, kúp alakú szalmával. Lényegében nem valószínű, hogy funkcionális struktúrává válik, mivel a szalma tető nem fog túlélni az orosz tél szélét, fagyot és hóval, de szokatlan kiegészítésként a kertre, nagyon hasznos lehet.

Mester osztály független építéssel

Sok ember könnyebb vásárolni egy kész pavilon, de néha értelme, hogy magad. Olyan személy számára, aki szeret egy fával dolgozni, és pontosan tudja, hogyan kell kezelni őt, kiváló befektetés lesz a saját kreatív formatervezési mintájának kiviteli alakjához.

Kezdeni, dönteni a jövő épület elhelyezéséről. A zaj azonban nem alkalmas nyilvánvaló okokból – a fa gyorsan elforgatódik, és a pocsolya fölé kerül, amelyet az Arbor alatt rendszeresen alakítanak ki, csak kellemetlen. Jó lenne kiválasztani egy ilyen pontot az építkezésre, amely a festői helyre néz, és nem a kerítésen vagy a fészeren.

Az alábbiak a rajz előkészítése, amelyben minden méret rögzített – általános és a szerkezet minden eleme, az alapossággal és a tetővel. Szintén figyelembe kell venni a szerkezet részeit és az üzleti élethez szükséges anyagok számát. A részletes séma és az előzetes számítás elkerüli az építés hibáit, és nem költenek több pénzt.

Az Arbor leggyakoribb alakja, amelynek megtestesülése, amelynek megtestesítője valóságba kerül, és nem szakmai építők, négyzet vagy téglalap.

Egy ilyen struktúra létrehozásához a következőkre van szükség:

 • Beton, amely az alapítvány vagy rögzítő állványok kategóriájához szükséges;
 • 15-15 centiméter időzítése alap és állvány létrehozásához;
 • 10 centiméter 10 centiméterre ládák és tetőelemek kialakításához;
 • 15 centiméterrel 5-ös lagok alatt;

 • padlólap;
 • Fedélzet (rétegelt lemez) a tetőfedéshez;
 • A tető – pala, fém cserép, szakmai padló vagy néhány anyag átfedő a tető;
 • Korlátozás létrehozása – bár vagy táblák;
 • A falak fedezésére – bélés vagy tábla;
 • Csavarok, önzetlenség, körmök és így tovább a kötőelemekhez.

Eljárás a munka elvégzésére

Az építkezés előtt, a nedvességvédelemmel és az antiszeptikus eszközökkel ellátott fafák.

Az alapítvány vagy a támogatás eszközéből indul. Ehhez egy kötél és csapok segítségével jelölje meg a jövőbeli struktúra kerületét. Mérje meg a kötél jelölésének átlósát. Egyenlőnek kell lenniük a jövővel, a tervnek megfelelő formája van.

Az alapítvány teljesen vagy konkrét állványokat önthet. A második út könnyebb. Csepp a gödröket a mérőméter közelében, öntsük a kavicsot vagy a homokot egy 5 cm-es réteggel. Öntsön körülbelül tíz centiméter betont, és várjon egy kicsit lefoglalni. Míg a keveréket nem fagyasztották végre, engedje le a horgonyokat az állványok alatt. Mindegyik rack szigorúan függőlegesen van felszerelve a lyukba. Pozícióellenőrzés helyessége szintenként. Ezután töltse ki a tetejére. A rögzített állványok négyzetet vagy téglalapot kell alkotniuk.

Következő szakasz – keret létrehozása. Indítsa el a munkát az alsó pántolás kialakításával. A Lagas egy bárot kínál. A mérő fél távolságával van elhelyezve – ez lehetővé teszi a tervezésnek, hogy ellenálljon a padló súlyának. Ezután zárja le az állványok többi részét, amelyhez a felső pánt és a tető támaszkodik. Az állványok számát az Arbor négyzetétől függően számítják ki.

Amikor a keret készen áll, kezdje el a padlót. A táblák önmagukkal vagy körmökkel csatolják a ládát.

A tető létrehozásához végezzen egy felső pántot a sávból, rögzítse a körmök tartójához. További intézkedések a tető alakjától függenek. Leggyakrabban kettős vagy négyoldalas. A második lehetőség a legérdekesebbnek tűnik. A Rafter négykapcsos tetője esetén az építési központban konvergál. Bruks-nek kell előkészíteni előre, a munkafolyamat során, rögzítse őket párban, meghajtott körmöket szögben.

A tetőfedés megbízható volt, telepítsen további szarufákat, rögzítse őket a főre, valamint a felső pántolásra. A tető maga elzáró táblák vagy rétegelt lemez, és a tetején. Tegye a cserép, pala, vagy más tetőfedő anyag tetszés szerint. Kívánatos, hogy az Arbor tetője a ház tetőjeként keretes legyen.

Végül helyezze a falakat és az arbor korlátot. A retil felső és alsó részének létrehozásához használja a fát. Van sínek figyelmeztető falak egyenlő. Fa faragásban használható.

Az utolsó szakaszban fedjük le a pavilót festékkel vagy lakkgal.

Hasznos tippek és ajánlások

Gondolkodás a pavilon létrehozására, meg kell tartania számos árnyalatát:

 • A valóságban való megtestesülés után nem csak gyakorlati szerepet fog játszani, hanem a területi táj tervezésének végső eleme is lesz. Ezért az Arbor megjelenése nagyon fontos.
 • A szerkezet mérete a kerti területtől függ, mintha kevesebb, a kecses és kevésbé lenne egy pavilon.

 • Az Arbor tervezése során értelme van a göndör növények közelében. A Grille Arborban jártas, a külső világból a belső térbe vágják a belső térbe, és az intimitás és a cozinitás légkörét hozták létre.
 • Ha egy rendes bindow helyett a görbékű eper építésére szolgál, akkor a kéreg eltávolítható a gazebosokból.
 • Virágokkal körülvéve minden könnyű épület elegánsnak tűnhet. A rózsák mellé vagy más kerti virágok mellé szállíthatsz, amely a szerkezet nemességét és varázsait adja.

 • Előre kell gondolnia a bútorok kiválasztásának lehetőségeit. Egy kis építőterületen elegendő a padok felszerelése a belső kerülethez. Egy tágasabb pavilonban telepítheti az ovális formát (jobb padlókkal). Nos, ha kézzel készített bútorok. Használhat fonott székeket és fotelek is.
 • A bútorok méretei meg kell egyezniük a szoba területével.
 • Jobb gondoskodni a pavilon elektromos világításáról és a szúnyogháló védelméről.

Gyönyörű lehetőségek az inspirációhoz

 • Ha szereted a keleti irányt a tervezésben, tágas pavilót készíthet a kínai stílusban, a tető jellegzetes dőlésszögével. Ha kényelmes kanapékot és foteleket helyez be párnák alatt, és a közepén egy kis dohányzóasztal telepítéséhez nagyszerű helyet kapsz.
 • Egy nagy pavilon bonyolult kétszintű tetővel, amely a tartályban található, kedvenc hely lesz. Függönyök és egy kis asztalra telepített asztali lámpa egyedülálló légkört teremt itt, amely képes Frankon, spirituális beszélgetéseken mozogni.

 • Tágas pavilon négy döntetlen tető és a falak formájában dekoratív rács lesz alkalmas hely esti összejövetelek egy kört a család és a barátok. Amikor az ecset a grillezésen fog nőni, különösen itt lesz.
 • A finom fából készült szálak segítségével egy ilyen épület valódi remekművé válhat, amely magával vonzza magát, mint egy mágnes, vendégek és szomszédok. Az azonos mintával készült bútorok az építkezésen befejeződnek.

Hogyan készítsünk egy fából készült pavilon a ház, nézd meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: