Fűtők üvegházakhoz: Milyen jobb választani?

  A lakosság nagy százaléka nyári szünetben előnyben részesíti az országba. Minden Dachnik tudja, hogy üvegház nélkül, a betakarítás nem örülök teljesen. Sok növényre, hőre van szükség, ezért azt javasoljuk, hogy fontolja meg az üvegházak melegítőket, amellyel összegyűjti a termést egész évben. És tavasszal erős és magas hozamú palántákat kaphat.

  Üvegházhoz

  Ma az energiatakarékos mini üvegházak meglehetősen népszerűek. Kiválaszthat egy opciót egy termosztáttal, a napelemek (a nap), valamint a kerozin öv modellek léghőmérséklet-érzékelővel. Amikor az üvegházak fűtőjét választja, fontos, hogy legalább egy kicsit megértsük, hogy milyen célokra kerülnek felhasználásra. Az áruk piacát különböző típusú hasonló termékek értékelik. Annyira különböznek, hogy egy felkészületlen személynek nehéz kitalálni és megtalálni a megfelelő eszközt.

  Elemezzük azokat az eszközöket, amelyek nem fognak elérni a költségvetést, és könnyen telepíthetők lesznek. Fontos tényező egy jó fűtésben, számoltunk ki egy kis üvegház biztosítása elegendő melegséggel. Kezdetben el kell döntenie, hogy mit személyesen szüksége van rád. A kéréseinek megfelelően, és ki kell választania a fűtési eszközt.

  Ezenkívül meg kell emlékezni egy ilyen tényezőre, mint eszköz képességek. Úgy értjük, a pénzügyi egyenértéket, az üvegház méretét, a termikus feltételek szintjét.

  Vannak további paraméterek, amelyek figyelmet fordítanak.

  • fűtőelem;
  • hatékonyság;
  • Minőségi tulajdonságok;
  • a hőveszteség minimalizálásának lehetősége;
  • A megszerzett eszköz különleges feltételei.

  Amikor szükséges?

  A kérdés megválaszolása előtt meg kell határozni a fontos tényezőket. A legnépszerűbb merész kérés – a magas színvonalú nagy betakarítás termesztése. Ez elég ahhoz, hogy azt mondja, hogy a fűtőberendezésre van szükség. Ha szétszereled a kérdést, milyen hőmérsékletre van szükség az üvegházban pozitív feltételek fenntartásához, akkor több időszak is megkülönböztethető.

  Ősz

  A hőmérsékletnek nem kell kevesebb, mint -1 fok. Ez az egyik legfontosabb tényező. Összességében szinte az egész betakarítást eltávolítják, nem mindig szükséges az újonnan bélelt növények trópusi feltételeinek megteremtése. A növényeknek télre kell készülniük.

  Tavaszi

  A magas színvonalú csírázás és a palánták növekedése érdekében folyamatosan fenntartani a hőmérsékletet, kényelmes ültetett fajtákat. A hőmérsékletet manuálisan kell szabályozni. Ha hosszú téli és hideg rugó volt, a hőmérsékletnek több fokozatnak kell lennie, mivel a föld természetesen nem melegszik.

  Téli

  A hőmérsékletet meghatározzák, attól függően, hogy mely növényeket ültetik az üvegházba. Ha nem használja télen egy üvegházat, ne tervezze meg a növényeket a földön, akkor a készüléket nem kell bekapcsolni. Ha bármilyen terméket termeszt, akkor ki kell választania a hőmérsékletet azzal a feltétellel, amelyhez ezt a mezőgazdasági kultúrát használják.

  Nyár

  Alapvetően az üvegház fűtőjét leválasztják, de vannak olyan időjárási helyzetek, amelyekben a készüléknek tartalmaznia kell. Például egy korai hideg nyár, amikor a hőmérséklet felmelegszik +20 és magasabb és éjszaka fagy. Vagy ha esős nyár jön, a csapadék nagy mennyiségben csökken, a levegő hőmérséklete gyorsan csökken. Ezekben az esetekben a készüléket be kell tartani.

  Nézetek

  A fő kritérium a vevő személyes preferenciái. Sokkal függ a berendezés felé terjesztett követelményektől. Fontolja meg néhány fajtát.

  Gyertya

  A gyertyatermeteket főként tavaszi és őszi időszakban használják, amikor a hőmérséklet pozitívan változik a negatív (és fordítva). A levegő hőmérsékletének és földének minimalizálása érdekében használja ezt a lámpatestet. Vastag gyertyák gondoskodnak a bokrok és a gyullad között. A talajt jól melegíti, és nem teszi lehetővé a csemeték fagyasztását. Azonban egy ilyen eszközt egy kis mennyiségű palántára tervezték (legfeljebb néhány száz bokrok). Egy másik esetben a gyertyák nem fogják melegíteni a talajt.

  A gyertyák egy kis eszköz, és nem mindig hatékonyak. A környezeti hőmérséklet kis területének köszönhetően nem egyenletesen felmelegíti a földet.

  “Itthon”

  Ezt a módszert a dacketek használják, amikor az ország szezon jön. Homemade módszer lehetővé teszi az éjszakai hőmérséklet fenntartását. A telek, a máglya. Felmelegszik több tégla és víz vödör. Amikor befejezte a munkát, a téglákat üvegházba helyezik. A köveknek vízzel kell elhelyezniük a fából készült táblákat.

  Tervezés egész éjjel adja a hőt, támogatja a kívánt hőmérsékletet. Mínusz egy ilyen design, hogy a fokozatok nem növekednek, és nem csökkennek. A hőmérséklet normalizálódik, és egész éjjel forró víz és téglák miatt tartja. Ennek a módszernek az egyik előnye az, hogy a téglák fűtése során tüzet vagy sült burgonyát fogyaszthatsz.

  Az üvegház nagy területével ez a módszer téglával és vízzel hatástalan lesz.

  Elektromos és gáz

  A készülék sajátosságai abban rejlik, hogy a fűtőberendezések hővé válnak. Innen, és követi őket nagy mínusz: az energia pazarlása óriási mennyiségben. Ez a fajta fűtőberendezések nem alkalmasak a mezőgazdasági termékek betegszámára. Melegítsük ki a készüléket, csak azokat az objektumokat (palánták, föld, levegő), amelyek közel vannak a közelben.

  A készülékek mínusz adata az, hogy nem ionizálják a levegőt, Ezért szárazvá válik, és a fertőzött paraziták számára veszélyezteti a növényeket. Az elektromos és a gázmelegítők megbirkóznak egy nagy üvegházzal, ha több van. De aztán a nagy energiahajó többször nő. Végül ez egy másik analóg vásárlásához vezethet.

  Infravörös

  A mezőgazdasági szféra szakemberei Értesítsük, hogy az infravörös felszerelések segítenek nagyrészt egy magas színvonalú betakarítást. Az infravörös fűtők alacsony energiájú és nagy hatékonyságú költségekkel különböznek.

  Saját előnyük van:

  • Ezek a kiváló minőségű fűtésben vannak, amely az üvegház egész területére kiterjed.
  • Ezeket a páratartalom levegőellátása jellemzi.
  • A fertőtlenítő tényező megjegyzése, az infravörös sugarak nagy számú mikrobát és ömlös fertőzéseket ölnek meg.
  • Ezek megkülönböztetik az egyenletes felmelegedés a szuperhooling aszály nélkül, a hőmérséklet csökkenése és a túlmelegedés.
  • Kapcsolódó por a levegőben és az infravörös fűtés maga.

  Mindezek a tényezők pozitív hatással vannak a levegő hőmérsékletére, valamint a mezőgazdasági termékek növekedésére. Az ilyen típusú hőmelegítők egyik fő előnye az egyszerű telepítés. Telepítse az ilyen berendezéseket falra, állványokra vagy mennyezetre. A kívánt és helyes megoldás a mennyezeti lehetőség. Egyéb előnyök közé tartoznak a berendezések pecklessness, a tömörség és a magas mobilitás. Helyesen telepítse a fűtőtest szakemberek vonzása nélkül.

  Plusz infravörös felszerelés a talaj kezdeti fűtése, és nem levegő. Ez a tényező teszi a berendezés berendezések felszerelését. A levegő nem lesz túlterhelt, a növényeken nem áramlik az égő hőt. Az infravörös berendezések speciális hőmérsékletszabályozói vannak, amelyek különböző növekedési fázisokban különböző kultúrákhoz szükségesek.

  Gyermek árnyalatok

  A telepítés kérdése különösen fontos, hogy különös figyelmet kell fordítani. Ez a munkahely helyességétől és a hozamtól függ. Kívánatos, hogy megszerezzék azt a készüléket, amelyben a hőmérséklet-rendszer kiigazítását a mezőgazdasági termékek növekedésével biztosítják. Nos, ha különböző hőmérsékleteket állíthat be az üvegház bizonyos részein, hogy különböző típusú kultúrákat, egyéni kényelmes feltételeket biztosítson.

  Nemkívánatos vásárol egy eszközt beállítás nélkül, különben a szükséges feltételek jönnek létre egy kultúrára, és a másik pedig nem jönnek. A teljes üvegház egyetlen hőmérsékleti rendszerének telepítése nem hűséges megoldás. Soha ne vásároljon felszerelést kézből. Először is, általában az ilyen termékek nem szolgálnak sokáig. Másodszor, minősége gyakran sok kívánsággal hagyja.

  A modern eszközök jelentősen eltérnek a régi példányoktól. A fő különbség az eszköz képernyője. Az új fűtőkészülékekben egy varázslatos plazma van felszerelve, amely 120 fokos lefedést tesz lehetővé. Ez lehetővé teszi, hogy minden növény megadja a szükséges mennyiségű hőt. Termék kiválasztása a film üvegházakhoz, összpontosítani arra a tényre, hogy nem minden faj számára alkalmas.

  Érdekes megoldás a fűtőszalag. Lényegében ez egy elektromos eszköz, amellyel az üvegházak lehetnek dömping. Könnyen kezelhető, megbízható és zárt nedvességálló burkolattal. Használható üvegházakban, ahol az egzotikus kultúrák növekednek. Ez egy kényelmes és elengedhetetlen eszköz.

  Számviteli méretek

  Nézzük meg, milyen fűtés közül választhat. Ha van például egy 6 x 3 méteres üvegház, akkor elegendő lesz a két hőberendezéshez. Miután megvásárolta két lámpát 1,2-1,6 kilowatt, felmelegedhet az egész terület az üvegház. Fontos vásárláskor, figyeljen az eszköz méretére. Ideális lehetőség a fent említett feltételek mellett 1,6-1,9 m hosszú, és körülbelül 120 fokos diszperziós szög. Ha úgy dönt, hogy növeli a területet, új eszközöket kell hozzáadnia, vagy cserélnie kell az összes fűtést.

  Ha nincs szabványos üvegházata, akkor a szélessége egy kicsit több, akkor mehetsz egy ilyen trükkre. Hangos eszközöket két oldalról, és nem a központban. Így eltávolítja azokat a hiányosságokat, amelyekre a benzinmelegítő nem éri el. Ennek megfelelően a fennmaradó mutatók csökkenthetők, és a melegítők száma növekszik. Szalag vásárlásakor minden m2-en számolva van. Ez segít a fűtéshez és elegendővé tenni.

  Hogyan melegítse az üvegházat a hidegben, nézze meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: