Garázs az oldalon

A helyszínen található garázs egy kényelmes szerkezet, amely lehetővé teszi, hogy erősítse meg az időjárási hatásokat az időjárási hatásokból, tárolja az eszközök javítási és autóápolási létesítményeit. Az építés típusa és helyes helye több körülménytől függ, a ház lakói kényelmétől kezdve, és az egyéb tárgyak helyszínein és szomszédos helyszínein való elhelyezéssel végződik. Vannak olyan szabványok, amelyeknek megfelelnek a garázsépítésnek, ha a lakóépülettől elkülönülnek.

Garázs az oldalon

Garázs az oldalon

Szabályok és előírások

Mindig van a kísértés, hogy építsen egy külön garázsot a helyszínen, de ez nemcsak az építési technológiák kérdésének megoldását jelenti, hanem az elhelyezéssel kapcsolatos problémákat is. A SNIP-ben megjelölt távolságok szabványait a belépés és az indulás kényelméhez, a terület mozgásának akadályai, az utcai távolságot, a piros vonalat és a szomszédok épületeitől. Különösen nehéz megfigyelni az előírt normákat egy kis terület földterületén – például az országban, standard 6 szövéssel.

 1. A Snip szerint a kerítés távolsága nem lehet kevesebb, mint egy méter. De ez a szabály egyértelművé kell: ilyen eltávolítás lehetséges, feltéve, hogy a szomszédnak nincs épülete a kiválasztott helyen, vagy általában még nem, általában.

 2. A hasonló épületekkel párhuzamosan egyetérthet (hátsó fal a hátsó falhoz), de biztosított, hogy nincsenek szellőzőnyílások, és a tetőválasztó víz nem áramlik a szomszédhoz.

 3. Úgy tűnik, hogy a szabály körül mozoghat, ha írásbeli engedélyt készít a szomszédos telek tulajdonosából a kerítéshez közeledő építésén – és közjegyzői biztosítja. Aztán nem lesz panasz, ha a tulajdonos megváltoztatja a szomszédot.

 4. Anélkül, hogy megkérdeznénk, és nem haladja meg a Snip Meter eltávolításának módját, akkor ha a 6 m-es tűz távolság a legközelebbi szomszédhoz van kialakítva.

Garázs az oldalon

Garázs az oldalon

Garázs az oldalon

A fejlesztési terv állítása elkerüli a közös hibákat, amelyek lehetővé teszik a tervezési, panaszok a szomszédok, bírságok, és gyakran a felügyeleti esetek átruházására vonatkozó követelményeket.

Nem szabad elfelejtenünk a nagy fákat és a garázsot igénylő szabályokról 4 méter távolságra. Ezzel elkerülhető lesz a kifejlesztett gyökérrendszer kialakításának vagy a természetes kataklizmákban lévő ágak valószínűsíthető károsodása.

Garázs az oldalon

Garázs az oldalon

Építési dokumentumok

A jogszabályi változások után a fejlesztőnek jóvá kell hagynia a tárgyak helyszínének helyszínének rendszerét. A terület tervezési rendszere nagymértékben függ a lakóépület helyétől, az építési szabályok, a tűz és az egészségügyi követelmények által előírt távolságok betartásától. A helyi önkormányzatokban van egy építészeti osztály, amely kifejezetten a távolság és a helyes tervezés betartásának tesztelésére szolgál.

Miután jóváhagyta a korrigálandó hibák dokumentációját és utasításait, beállíthatja a pontatlanságokat a papírra, és nem a már készen álló épületek lebontására és átadására. Az inkompetens forrásokban azzal érvelt, hogy a garázs a fúvókákra utal, és további dokumentumok nem szükségesek. Ez a szabály azonban csak akkor működik, ha egy ideiglenes konstrukcióról beszélünk, amely könnyen lebontható és átadható egy másik helyre, vagy ugyanabban a tető alatt helyezhető el.

Ha az építési tőke típusú garázs terveznek, az alapítvány, szükséges lesz, hogy megoldja a teljes szerveket. ezért A webhely tervezésénél előre kell döntenie a garázs helyével.

Garázs az oldalon

Projektek

A lakóház építése széles körű teret hagy a fejlesztő képzeletére, különösen akkor, ha a föld jó négyzetet helyez. A 6 hektáron lévő tőkeházak létrehozásának engedélye azt jelenti, hogy az építés konjugálja a terület hiányosságát, így a tervezés megnehezíti és megköveteli a kész projektet vagy átfogó gondolkodást. Ha egyéni projektet használsz, vagy az egyik szabad helyezett a világ információs területen, A fantázia széles területe nyitva van, a rendelkezésre álló hely hiányának nem triviális vagy konstruktív megoldása.

 • Egyemeletes házhoz, egy kiváló lehetőség – egy bordáló doboz, amelynek közös fala van egy házzal. A lakóépületnek indokoltnak tekinthető, ha a lakóépület közel van a webhely bejáratához, akkor a garázsba való bejáratot egy olyan pályával kombinálhatja, amely a lakossági struktúra bejáratához vezet.

Garázs az oldalon

 • Beépíthet egy házat egy beépített garázs és 2 autó – A helyszínen könnyen elhelyezhető, és állandó lakóhelyre alkalmas. Megköti a projekt egyszerűségét, az építés nehézségeinek hiánya.

Garázs az oldalon

 • Egy keskeny részre két emeletes épület alkalmas a földszinten, ahol a garázskazetta minden szobát elhelyezhet, kivéve a hálószobát – a télikertől és a fürdőszobáktól az edzőteremig és a biliárdteremig.

Garázs az oldalon

 • Ház építése egy alap garázzsal indokolt, ha egy cselekmény egy meredekséggel, összetett megkönnyebbüléssel, egy olyan torzítással, amely megkönnyíti az építést. Az egyetlen nehézség – földalatti bokszolás megköveteli a földmérők részvételét, a felszín alatti vizek elszámolását.

Garázs az oldalon

 • A kétemeletes ház felszerelhető belsejében ülősarokkal, A garázs kiterjesztése felett található. De ez a hely indokolt, ha ingyenes mérők vannak a rendelkezésre állás mellett.

Garázs az oldalon

 • Ha az építkezés az utca mellett történik, kényelmes kijelentkezés, megkerülve a föld telek, Az útra azonnal. Azonban további számítások és engedélyek szükségesek.

Garázs az oldalon

A legegyszerűbb projekt külön.

Az építőiparban az összecsukható fém gyakorlatilag nem korlátozódik arra a helyre, ha lehet gyorsan szétszerelhető és áthelyezték egy másik helyre, de a tégla, az alapítvány és a főváros tető engedély szükséges, a költségek építőanyagok és időt építeni.

Garázs az oldalon

Garázs az oldalon

Különálló

A tőke garázs, amely a telekre épült, és az alapítással, tetővel, vízelvezetéssel, nem csak regisztrációval rendelkezik, de adóztatja. Meg kell törvényesíteni Rosreestre-ben, miután összegyűjtötte a szükséges dokumentumokat. Ha ilyen struktúrát építesz a szabályok megsértésével, akkor nehézségekbe ütközhet az eladással és az egészségügyi vagy tűzálló szabványok megsértésével – egy megkülönböztetésmentes épület elismerése, amely bontás alá tartozik. Ha a fémről beszélünk, akkor, mint minden ideiglenes, alapozás nélkül, a struktúra, akkor nem veheti igénybe a regisztráció, ne fizessen adót és szükség esetén különleges nehézségek nélkül.

Garázs az oldalon

Garázs az oldalon

Csatolt

Divat trend, amely egy modern építészeti megoldás keresletben van. Lehetővé teszi, hogy elkerülje bizonyos nehézségeket, úgy néz ki, hogy esztétikai és integrált otthoni elem. Vannak olyan lehetőségek, amelyek további előnyökkel járnak, ha a rossz időjárás utcájában, vagy egy kis földterületet megtakarítanak.

A ház hátuljáról beléphet, hogy nagyobb esztétikai homlokzatot adjon. A választás a ház tulajdonosa számára marad.

Garázs az oldalon

Garázs az oldalon

Optimális távolság

Ország építése, valamint az építési ILS kis területeken földtulajdon, mindig tartottak peres peres vagy konfliktusok okozta be nem tartása a távolság a telekhatáron, vagy egy szomszédos házban, tisztázzák, hogy mit kell tenni A kerítés eltávolítása, Hozpostrok, Egészségügyi létesítmények. Mivel az építés hivatalos állásfoglalása az állandó lakóhelyi tőkeállományok országos területein, a különböző típusú épületek helyes elhelyezése különösen fontos.

 1. Jóváhagyja az építészeti részleg tervét, nem csak jogi engedélyt kap, ahol jobb, ha a tervezett épületeket jogi alapokra helyezik.

 2. A rendszer kidolgozása a jogalkotási finomságban való tudatlanság miatt hibákkal történhet. A szakértők felkérik, hogyan kell elhelyezni az állítólagos épületeket, amelyek francia bekezdést kell tenni az építési szabályok szerint, mi kell a minimális távolság, amely a közelben található.

 3. Annak érdekében, hogy a peres és konfliktusok a szomszéd, akkor tárgyalni a garázsok előtt, úgy, hogy ezeket a hátsó falak egymáshoz -, akkor nem kell visszavonulni a kerítés.

Garázs az oldalon

Garázs az oldalon

A helyszín az épületek a telek, még tulajdonában lévő tulajdon, nem jelenti azt, hogy tudunk a saját szeszélye a piros vonal betartása nélkül préselt távolság, a rendelkezésére, hogy indulási vagy szellőzőnyílásokat oldalról ahol egy szomszédos lakóépület ablakai találhatóak.

A kerítésből

Számos lehetőség van, és mindegyikben a távolság mértéke további árnyalatoktól függ. Például, ha te azt 1 m, a víz a rája nem meríti a szomszéd rész között, valamint a garázs és a kerítés legyen hely a szabad átjárást. Mint már említettük, az oldalsó szomszédos lehet a kölcsönös elrendezéssel, a közjegyzői tanúsítvánnyal, ugyanolyan feltételekkel, mint a LIVNEVKA. Mindenesetre a garázsépítés nem szabad lezárnia a szomszédos kertet a naptól.

Garázs az oldalon

Más tárgyaktól

Az út távolsága 3-ról 5 m-re változik, attól függ, hogy milyen módon – oldalirányú vagy központi. A piros vonal, csővezeték és vezetékek – legalább 5 m. A nagy fáktól 4 m távolságra van szükséged, és a cserjéktől – legalább 2. Ezt a körülményt nemcsak a meglévő fákkal kell figyelembe venni, hanem akkor is, ha zöld ültetvényeket terveznek.

Garázs az oldalon

Garázs az oldalon

Építés szakaszai

A kiválasztott projekt különbségeinek ellenére, odaítélve vagy különálló, összecsukható vagy tőke, a garázskonstrukció a jövőbeli fő vagy segédépületek helyének és engedélyeinek elkészítésével kezdődik a helyi építészeti részlegben. Ezután elkezdi egy ház építését, amelyben a garázs az egyik fontos szakasz.

Először is, az alapítvány kitölti a helyét, előzetesen a PEG-k, vagy az ideiglenes vas szerelvénye, amelyre nem kell adót fizetnie, és vigyázzon a regisztrációra. Az építés szakaszai, számuk és időtartama a kiválasztott projektetől függ. És viszont különböző körülmények – a terület területétől a földtulajdonos pénzügyi jólétéig.

Garázs az oldalon

Garázs az oldalon

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása