Garázsállványok: Tárolási tervek

Sok ember számára a garázs nemcsak a gépjárművek parkolásához és javításához, hanem az összesféle dolog tárolásának helye, a kis dolgoktól kezdve, mint az eszközök, és a törött készülékek és a régi bútorok vége. Minden, ami sajnálom, hogy dobja, azonnal mozog a garázsba, ahol él. A megtakarítások éveinél a garázsbemutatás hulladéklerakódásgá válik, ahol nehézségekbe ütközik a szükséges tétel visszavonásakor, amikor végül szükséges.

Annak érdekében, hogy az autó nyugodtan ment le, és elhagyta, nem nézett meg váratlan akadályokkal, hogy ne botlézze a szemét, és elkerülje a túlzott peres eljárást, a garázsban gyakran kényelmes, tágas és univerzális tárolórendszereket használnak.

Sajátosságok

A garázsállványok nyitott vagy zárt tárolórendszerek különböző magasságú függőleges állványok, kereszttartók és polcok. A gyártásukhoz kiváló minőségű acél és fa. A fából készült termékek törékenyebbek és kevésbé terhelhetők, mint a fémek, amelyek képesek meglehetősen nagy elemekkel szembenézni. A formatervezési minták összecsukhatóak, ha rögzítők vannak rögzítve, és nem szándékoznak, ha főzve és helyhez kötött a falon körmökkel vagy öntapító csavarokkal.

A garázsállványok a gyakorlatban maradnak a legjobb eszköztároló opció, Pótalkatrészek és egyéb készletek. A fő előnyök között – kapacitás, tömörség és hozzáférhetőség. A gyártás típusától és anyagától függően nagyméretű tárgyakat, kis alkatrészeket, szükségtelen edényeket, bankokat, gumiabroncsokat tartalmazhatnak. Ők szépen illeszkednek a fal mentén, és a mennyezet alatti polcok és kényelmesen minden, amit a garázsterem világít. A pótalkatrészek, eszközök, fogyóeszközök és más kis dolgok esztétikai és gondosan néznek, és mindig kéznél lesznek.

A rack függetlenül lehet nagy költségek nélkül, vagy szaküzletekben vásárolni. A modern piac lehetővé teszi, hogy pontosan válassza ki az Ön számára megfelelő terméket. A saját kezével készített állványok nem adják fel a vásárolt, ha követi a rendszereket és utasításokat, használjon minőségi anyagokat, és tegyen egy kis erőfeszítést, és minél több évig szolgál, támogatja a garázsot rendben és tiszta.

Célja

Az állványokat úgy tervezték, hogy tárolják és rendszerezzék az eszközöket, a részleteket és más dolgokat, lehetővé teszik, hogy racionálisan használja a garázsteret, és minél több szabad helyet takarítson meg. A kitömött dolgok sokkal könnyebb megtalálni, és mindig az első elérhetőségben lesznek. A tűzveszély is csökken, mert éppen a garázsban telephelyén, hogy a gyúlékony anyagokat általában tároljuk képes a helytelen tárolás és a környék más anyagokkal, tüzet okozhat.

A megrendelés és a tisztaság érdekében választhat egyedi állványokat kerekek és gumiabroncsok számára, Kis pótalkatrészek, szerszámok, daráló. A munkapad lesz elég jól konszolidálja a polcok kulcsok és csavarhúzó – a kívánt eszköz nem vész el, és amikor dolgozik az asztalon mindig kéznél.

Gondosan lefektetett a polcokon a tartályok és tartályok soha nem zavarják a kijáratot, és belépnek az autóba a garázsban.

Anyaggyártás

Rendszer, állványok és polcok fából, fémből vagy műanyagból készülnek. A fából készült kialakításhoz, nem csak a fa, hanem a PVC és a forgácslap is használható, amely erőt erősítik a fémlemezzel.

A fából készült polcok általában fém rögzítőkkel vagy láncokkal vannak rögzítve.

Ne felejtsük el, hogy a fa gyúlékony anyag És ez nagyon tüdő, így a késések nem állnak. Továbbá, a fa nagyon érzékeny a páratartalomra, annak ellenére, hogy a hőmérséklet nem befolyásolja a szerkezetét. Magas páratartalom mellett rothadás, deformáció, formájú penész. Tehát ha úgy dönt, hogy felszereli a garázsot fából készült állványokkal, azonnal úgy gondolja, hogy összecsukja őket, és figyelembe vesszük a szoba páratartalmát. Ne helyezzen állványokat és polcokat, ahol a dump. Ezenkívül, ha egy fából készült állványt készít a saját kezével, ne felejtsd el impregnálni az antiszeptikumokkal, amelyek adják az anyag szilárdságát és tartósságát, védik a rovarok, megakadályozzák a penész, gombák és más mikroorganizmusok megjelenését.

Fémtermékek, amelyek perforált sarokból, profilcsövekből készülnek, fából készült anyagokkal kombinálva könnyebbé tétele. Leggyakrabban vannak állványok a profilból, amelyek különböznek a könnyedségükben és a tartósságukban.

A fémtermékek jobban ellenállnak a vegyi anyagok hatásának, ellenállnak a nehéz terheléseknek, és a páratartalom és a hőmérséklet nem befolyásolja annak mutatóit, nincs rothadás, ne gyulladjon meg. Ha a tervezés szakosodott üzletekben vásárol, akkor nem fogja összegyűjteni őt.

A fémtermékek kevésbé vannak alávetve a mechanikai károknak, és képesek ellenállni a teljes alkatrészekkel.

Műanyag instabil az erős fagy és a hő, de tolerálja a nedvességet. Az ilyen tervek rugalmasak és tüdők, de nem ellenállnak a nagy terheléseknek. Olcsóak és csak a könnyű dolgok számára készültek.

Modellek és tervek

Garázsállvány kiválasztása, vegye figyelembe a helyiség területét és az alatta lévő helyeket. Tehát egyes formatervek túlságosan nehézkesek lehetnek a garázsod paramétereihez, vagy éppen ellenkezőleg, nem elég tágas. A modell kiválasztása előtt azonnal gondolja, hogy hazudnak rájuk, mert különböző típusú tárolórendszerek végeznek egyéni funkciójukat és ellenállnak különböző terhelésüknek.

A következő állványmodellek vannak:

 • helyhez kötött;
 • Összecsukható;
 • Mobil;
 • sziget;
 • forgó;
 • moduláris;
 • csuklós.

A helyhez kötött állványok megkülönböztethetők a stabilitás miatt, mivel a betöltött polcok súlynyomása a padlóra esik. A kialakítás függőleges gerendákból és vízszintes rudakból készül, amelyek a polcokhoz vannak csatlakoztatva, merev csatlakozással rendelkezik, amely biztosítja a biztonságot. A falra való beépítést állandó helyen mozgathatja. Kényelmesek, stabilak és tartósak.

A fém állványok a legerősebbek és ellenáll egy csomó súly, fa alkalmas a nem nehéz dolgok és egyszerű öngyűjtés. Az ilyen tárolórendszer telepítése nem igényel speciális eszközöket és készségeket.

Minden polc a gyártás anyaga függvényében 150 kg-ig ellenáll.

A garázsban gyakoribb előregyártott fém állványok, amelyek bármely piacon is megvásárolhatók, és anélkül, hogy magad összeszednék magad. A helyhez kötött, perforált fémprofilból készültek, és a polcok az igényektől függően bármilyen magasságban rögzíthetők. Az ilyen állványok kényelmesebbek és kapacitása, és hagyja, hogy tárolja és tárolja a tartalék kerekeket, és nagy terheléseket. Felszerelhető fiókokkal, amelyek továbbá tárolhatják a szükséges dolgokat.

A mobil állványok főként fémszerkezetekből készülnek. Kis kerekekkel vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy szabadon mozgassa az eszközöket a garázsban. Lehetőség lesz arra, hogy a dobozokat az eszközökkel a munkaasztalra és folytassa.

Bár a mobil kialakítás mobil, és megkönnyíti a szükséges tárgyakkal való munkát, a hordozható kapacitása sokkal kisebb, mint más állványok. Az ilyen állványt szétszerelt formában értékesítik, és anélkül, hogy sok erőfeszítés és készség lenne a garázsban, mint egy konstruktor. Helyreállított terhelés – legfeljebb 100 kg.

A Metal Island rack számos polc stabil rendszere, amely magasságban megváltoztatható. Ez a kialakítás célja a könnyebb elemeket, és világosan egyensúlyban hogy megakadályozzák az esetleges összeomlása a polcokon, és meghalt a gravitáció hatására. Vannak központi állványok, amelyek megközelíthetők minden oldalról, és szögletes, a szoba sarkában van felszerelve.Helyreállított terhelés – legfeljebb 50 kg.

A forgó állvány célja, hogy tárolja és tárolja kis darab termék, csavarok, szögek, horgok, kulcsokat és egyéb apró dolog, hogy könnyen elvesznek, és nehéz megtalálni a fiókokban. Minden kis dolog lesz látni. Az ilyen konstrukciók kényelmesek, nem foglalnak sok helyet (racionálisan telepítik a munkaasztalra), és mérjük a helyet a masszívabb részekhez. Helyreállított terhelés – legfeljebb 50 kg.

Moduláris állványok – Multifunkcionális termékek, olyan külön blokk elemekből áll, amelyek összekapcsolhatók egymással, mint egy konstruktor, egy kényelmes tárolórendszerben. Pontosan meg tudod csinálni, amire szüksége van, és ha szükség van egy további helyen, akkor több részét és polcokat csatolhat a meglévő állványhoz. Felújított terhelés – 150 kg-ig.

A medál polcokat nem lehet állványoknak nevezni, de egy ilyen kényelmes és univerzális kialakítás használható garázsokban. Minden feleslegesnek illeszkednek, ami nem különösen hasznos a munka, a kis részletek, nem nehéz tételek. A falra szerelt rendszerek praktikusak és hozzáférhetők ahhoz, hogy az ilyen polcok ne legyenek nehézkes barátnőbbek, és mennyezetet, ha speciális rögzítőelemekkel vannak ellátva a mennyezet alatt, hogy ne bántani az autó tetőjét vagy a fejét , és az összes szem mindent elrejt minden extra tárgyaktól. A terhelés nem lehet nagy, mert a mellékletek sokkal kevesebbet tarthatnak, mint a helyhez kötött állványok. Helyreállított terhelés – legfeljebb 100 kg.

Felülvizsgálat

A modern piac számtalan kényelmes és többfunkciós állványt kínál, mind a fából, mind a fémből. Az univerzális tervek teljes mértékben teljesítik a rendeltetési helyüket, és bármilyen garázsszobába illeszkednek.Az IKEA üzletekben kiváló lehetőségeket kínál az acélból és a kiváló minőségű fából, a szekrények, fiókok, rögzítőelemek és horgok által kiegészített kényelmesebb működés érdekében.

Kényelmes és praktikus használatban a gumiabroncsok garázsban. Kiváló példányok találhatók a boltokban, de néhány kézműves maguk is összegyűlnek egy hasonló design, külön megvásárlása fém fogyóeszközök: sarok vagy profil. Vagyunk Aline lesz polcok és eszközök panelek, amelyeket megvásárolhat vagy készíthet.

Házi lehetőség

Egy egyszerű rackrendszer önállóan lehet elvégezni a késztermék megvásárlásának lehetőségét. A szabad hozzáférés sok olyan rendszer, amely megkönnyíti a munkáját. Ha egyedül van egy asztalos vagy saját hegesztőgép, akkor nem lesz nehéz önállóan önállóan elég jó állványok, amelyeket büszkén teszünk a garázsba. A legfontosabb dolog az, hogy meghatározzuk, melyik anyag jobb használata. Amint fentebb említettük, általában állványok készítenek fémeket vagy fát.

A fa állványok sokkal könnyebbé teszik, de ne felejtsük el, hogy a fa gyúlékony anyag, nem lesz nagyon könnyű és nagyobb terhelés. Ha még mindig a választás esett rá, ne felejtsük el, hogy egy antiszeptikával impregnálják, hogy a fa ne rothadjon a fából. Ne telepítse az ilyen állványokat túl nedves helyre.

A fémszerkezetek erősebbek és erősebbek, De komolyan kell, hogy tinker legyen. A fém fogyóeszközök sokkal magasabbak, mint a fűrészáru. Azonban a munkahelyi munka nagy minőségű, feldolgozott, szuka nélkül, és ez önmagában valahogy.

Tehát mindenképpen kiderül, hogy a fogyóeszközök költsége szinte egyenlő lesz. Kizárólag az Ön számára.

Ahhoz, hogy egy fa rack, az első dolog, amit meg kell ábrázolnod a struktúra rajzát. Pontosan meghatározza, melyik helyen van a garázs. A hossza közvetlenül függ a garázs magasságától, és a polcok szélességétől a dolgokról, amelyeket rájuk tesz. Hagyja, hogy a polcok hossza ne legyen több, mint 90 cm, különben megfordulnak. Nem szükséges tehetséges művész, hogy ábrázolja a rajzot, megfelelő és vázlatos képet a jövőben.

A kiváló minőségű racknek szüksége van egy kiváló minőségű természetes testületre. Tölgy vagy fenyő tölgy. Használhat forgácslapot, PVC falpaneleket vagy PHANEUR-t is. A chiplap jobb, ha nem veszi, nem tart sokáig, gyorsan fröcsköl a legkisebb nedvességtől, és nem fogja állni a nagy terheléseket. Nem lesz rossz, ha a testület páratartalma nem lesz magasabb, mint 12%.

A táblák használata előtt impregnálásokkal kell lefedni őket.

A legalacsonyabb testület az alapja annak, hogy az egész tervezést meg kell tartani, vastag, erős és széles. Erősségért navigálhat a keresztirányú rudaknál. Ezután szükséged van a falakra, amelyek az alap oldalán vannak csatolva. Ha meg akarja menteni a fa, cserélje ki a vastag rétegelt lemez – Ez egy olcsó hozzáférhető alternatíva. A járdákon helyeznek – a polcok telepítve lesznek. A magasság az Ön által választott. A polcokat ugyanabból a faból vágják ki. Ha további erő szükséges, a polcok meg kell adniuk a rudakat.

A hátsó falkészlet – a választás teljesen a tiéd. Mindez az ízétől és a fal megjelenésétől függ, amelyhez a jövőbeni állvány csatlakozik.

Ha szükség van a fal elrejtésére, használja az azonos méretű phaneert, mint a rack.

Amikor a tervezés minden része kézzel, feldolgozott és megfosztott, menjen az építőiparba. Ragasztható ragasztóval, csatoljon körmöket vagy csavarokat az önhúzásba. Kezdetben az alsó bázis a kívánt falra van felszerelve, és telepítse a hátsó csappantyút, ha szükséges. Az oldallapokon, ahol a polcok standjai korábban maradtak, a műanyag vagy fém tartója rögzített. Fémidős szoros. Ha nincsenek tartók, akkor a polcok csavarozhatók az oldalfúvókához. Az oldalsó falakat az alapra rögzítik, majd nekik, belsejéből tartva, csavarja be a polcokat kívülről.

A polc alsó része fém sarkokhoz használható.

Ez a legegyszerűbb fa polcok példája. Más helyiségekbe telepíthető, a garázs mellett. A tervezés harmonikus és a feladata bárhol.

Az acél polcokra eredetileg szükséges, hogy megfelelő felszereléssel rendelkezzen, például egy daráló fém vágására és hegesztőgép. Ne felejtsd el a biztonsági technikát, amikor dolgozik.

A fémszerkezet fogyóeszközeinek kiválasztása sokkal több. Sarkok, profil, csövek.

A design megkönnyítésére szolgáló polcok a táblán, forgácslapból, rétegelt lemezből készülhetnek, és erősíthetik a fát egy fémlemezzel.

A fémprofilból készült állvány vagy a korábban tárcsázott rajzok szögletes szöge. A bolgár vágott üres állványok rack, jumpers és polcok számára. Apróra vágott és tisztított elemek. Az összeszerelendő oldalkeretek helyesen jönnek létre, mivel a tervezés aránytalan és egyenetlen lehet. Ehhez a kerethez simán összecsukható a padlón, ellenőrizze, hogy átlója sima, majd hegesztve.

Az összegyűjtött keretek mellett megragadják a függőleges gerendákat. Fontos, hogy megfeleljen az arányoknak, ellenőrizze az átlós. Függőleges állványokon, mint például egy fa design, készítsen markereket polcok. A magasság kiválasztható.

Ha szüksége van egy univerzális rackre, a jelölések annyira, amennyit csak szeretnél a polcok mozgatni egyik helyről a másikra.

Tervezési festék a korrózió figyelmeztetéséhez. Ehhez a festék vagy a szokásos alapozó alkalmas. Szükség esetén a jövőbeni polcok festettek – egy fa vagy forgácslap, de korábban antiszeptikus. Szárítás után a festék a polcok, a furatokat, tetejére helyezzük a polcról, és csavarokkal egy önellátó alulról úgy, hogy áthalad a fém, és erősödött a fa. A stabilitás és a megtervezése érdekében a falra telepíthető.

Ez egy másik példa egy fém egyszerű és univerzális rackre, amely bármilyen dolgot fog tenni. Ha lehetséges, ne korlátozza az egyszerű opciót, készítsen külön állványt a gumiabroncsok és kerekek számára – a garázs nagyon szükséges attribútuma.

Hasznos tanácsadás

Az állványok kiváló módja annak, hogy megrendeljék a garázsban.

A szakember néhány tippet ad arra, hogy segítsen, ha úgy dönt, hogy korszerűsíti a garázs tartalmát:

 • Ne féljen a költség- és időveszteségetől! Mindez sokszor fizet. Idővel meg fogod rájönni, hogy a megrendelt dolgok soha nem zavarják a munkáját, és mindig vannak.
 • A kerekek és a gumiabroncsok számára külön állványt készíthet vagy vásárolhat, különállóan tárolja a konzervdobozokat, egy különálló állványt a kerti tartozékokhoz, egy tárcsázó panel, amelyen összegyűjti a kulcsokat és a csavarhúzókat. Adja meg a fantázia és a képzelet akaratát!

 • Mielőtt megvásárolná vagy készítené a személyzet állványt, rajzoljon egy rajzot, mérje meg a hely szélességét és magasságát, ahol tárolási rendszert szeretne telepíteni, szó, győződjön meg róla, hogy a termék illeszkedik a garázsba, és továbbra is járművek maradnak.
 • Ne feledje, hogy a fa nem tolerálja a páratartalmat, így nem szükséges fából készült állványokat és polcokat telepíteni, ahol a páratartalom meghaladja a 12% -ot.
 • Azonnal gondolj arra, hogy mi lesz az állványokon. Ne feledje, hogy sok tervezés nem ellenáll a nagy tárgyakkal.
 • Házi szerkezetek, amelyek fából készültek, hogy áztatják antiszeptikát, hogy elkerüljék a rothadásokat.
 • A fémszerkezetek a korrózióból festettek.

Példák az inspirációra

 • Egy nagyon hasznos és kényelmes polc az elektromos szerszámok számára pontos a garázsban.
 • Az univerzális állvány helyettesíthető több tárolórendszerre. Többoldalas, mobil, speciális horgok a dolgok rögzítéséhez – kényelmes és praktikus.
 • Az univerzális fal is helyettesíti több állványt, segít összegyűjteni az összes szükséges leltárt egy helyen, és rengeteg szabad helyet biztosít. Ez az opció különösen jó azok számára, akiknek kis garázsod van.

 • A mezőgazdasági eszközök állványai – elengedhetetlen dolog, ha a garázs raktár, aprítók, lapátok és egyéb tárgyak, amelyek hegymásznak.
 • Csúszó szekrények – kényelmes, gazdaságos és gyakorlatias.

Hogyan készítsük el a polcokat a garázsban a saját kezével, az alábbi videóból tanulhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: