Garázsbüntetés: tervezési funkciók, előnyök és hátrányok

A garázsbüntetés egy kompakt, de tágas téglalap alakú design, amely járműveket és más dolgokat tárol. Az ilyen garázs termeléséhez a professzionális padlót leggyakrabban használják, a fenntartható műanyagból származó épületek vannak. De az első lehetőség élvezi a legnagyobb népszerűséget. Ez a tervezési funkcióknak és számos előnye miatt következik be, amellyel rendelkezik.

Tervezési jellemzők

A legtöbb autótulajdonos már régóta váltotta fel a hagyományos shell garázsok a büntetés. A tervezésük semmi bonyolult.

A doboz horganyzott profil és csövek keretének formájában készült. A szerelvényt hegesztéssel és csavarokkal végezzük, az összes varrat a korrózió ellen védett speciális eszközzel van bevonva. Ezután a felületet Pentafal zománcokkal festjük.

A tervezés falakat és tetője professzionális padlóburkolattal van lefedve. A tetők bevonására 50 mm-es professzionális padlóburkolat. Tetőfedés vízszintes mennyezeti gerendák nélkül, közbenső rács nélkül.

A kapu duzzadt vagy emelhető, ebben az esetben a választás csak az ügyfél kívánságaitól függ. Az emelő kapukat a tartósság és a könnyű működés megkülönbözteti, így nagyobb valószínűséggel választják őket.

A garázs-büntető dimenziók lehet változatos és célzott kerékpárok vagy motorkerékpárok számára, 7 m2-től 9 m2-es területen, vagy nagyméretű autókra számítva 4×6 m-es területen.

Szabványos méretek

A garázshab méretei közvetlenül az autó méretétől függenek. Azt is meg kell értenie előre is, hogy szükség van-e szabad helyre állványok felszereléséhez. A szabványos acélszerkezeteknek mindegyik oldalon 1 méteres tartományban kell rendelkezniük.

A mai napig kétféle büntetőgátár megkülönböztethető:

 • A termék egy 3x6x2,5 m méretű jármű;
 • Széles modell célja nem csak az autós tárolására, hanem egy kis műhelyben méretekkel 3x9x3 méteres.

A tervezés kiválasztása közvetlenül az ügyfél igényeitől és kívánságaitól függ.

Annak ellenére, hogy külsőleg a garázsbüntetések hatalmasnak és nehéznek tűnnek, valójában súlya a tetőn alátét nélkül két tonna változik. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a tervezési paraméterek kicsiek és kompakt, ez a modell az autótulajdonosok nagy részét választja. Most nincs szükség erőteljes struktúrák telepítésére az Alapítványhoz.

Ne feledje, hogy az építés súlya nemcsak méretei és alakja, hanem fém vastagságából is függ. Ha a professzionális padlót 2 mm vastagsággal használják, a garázs tömege körülbelül 1 tonna lesz. Ha a lap vastagsága 6 mm-en belül van, akkor a garázs több mint 2 tonna lesz. Tekintsük ezt, ha manipulátort választanak a rakományba.

Amikor szükséges?

A garázsbüntetés kiváló lehetőség azok számára, akik pénzeszközöket szeretnék megtakarítani. Költsége lényegesen alacsonyabb, mint a tőkeépületek ára. Az ilyen garázs tökéletesen illeszkedik minden külsőbe anélkül, hogy megszakítja az általános építészeti tervet.

A garázs értéke nem függ a színezésétől, így a vevő bármilyen árnyalatot választhat.

A garázsbüntetések is jó választás a hely megtakarítására. Kiválaszthatja az autó tárolására szolgáló terveket, és kiválaszthat egy garázsot azzal a ténnyel, hogy más kiegészítőket tárolnak benne. Vásárlás előtt döntse el, hogy szükség van-e alkatrészek és eszközök, járműápoló termékek, valamint mennyire kell helyezni a gép karbantartása. Figyelembe véve az összes ilyen árnyalatokat, kiválaszthat egy olyan designt, amely megfelel az Ön igényeinek és kívánságainak.

Méltóság

A tervezés vitathatatlan előnye, hogy egy csapat, ezért tudod szállítani és telepíteni egy másik webhelyen. A garázs megbízhatóan megvédi a járművet a környezeti hatással, nem szörnyű, hogy rossz időjárási viszonyok, fúj és esik ágak.

Szerelt garázsok – ceruzák külön-külön, vagy csatolhatja őket a házba. Vannak standard tervezési méretek, de van lehetőség, és egyedi megrendelést készít.

Érdemes megjegyezni a termék tartósságát – az élettartam eléri a 70 évet. Szükség esetén a tulajdonos szigetelheti a falakat, a polcon vagy állványokon belül, amelyen a kisebb elemek tárolják.

A garázs-büntetés más előnyei vannak:

 • Az objektumnak nem kell regisztrálnia;
 • A felületet speciális eszközökkel borítják, amelyek a korrózió kialakulását védik;
 • Nincs szükség erőteljes alapítványra, amely nem csak a finanszírozást, hanem az időt takarít meg;
 • Vonzó megjelenés, a színtől függetlenül.

A tervezés kiválasztásakor a ferde tetővel rendelkező modelleken maradjon, így a víz nem lesz kialakítva a csapadék után.

Autóraktár

Az ilyen tervezés iránti igény már régóta bizonyította, hogy a garázsbüntetések a legjobb hely a járművek tárolására. A megfelelő összeszereléssel és telepítéssel az autó védelmet nyújt a szél és a különböző csapadék ellen. A gyártók szerint a tető a maximális terhelés legfeljebb 100 kg / m2. Általában nincs szigetelés, nincs kondenzvíz és vízgőz a szobában, ami még jobbá teszi a tárolást. Nyáron, a fűtő tető miatt, a szerkezet szellőztetése csak javul. Kis súly lehetővé teszi, hogy egy garázsot alapozás nélkül telepítsen, így ideiglenes épületnek tekinthető.

Az ilyen kialakítás egyetlen hátránya a rossz hack ellenállás, így a tulajdonosnak gondoskodnia kell a terv további védelméről.

Gyülekezés

Az összeszerelés és az építési ára az objektum költségeinek 10% -a. De a legtöbb ember, aki valaha is találkozott az építési munkával, inkább ezt a tervezést saját magukban gyűjti össze.

Kezdetben el kell készíteni egy telek felszerelésére, Távolítsa el a gyepet, és alaposan igazítsa a webhely horizontjét a tamping és a szint használatával. Általában kezdetben a telek hintázzák kavics és tamplosok egy fákkal. Ezután a homokréteg telített, majd elkezdheti a garázs gyűjtését és telepítését.

 • Az első dolog az alap- és oldalfalak lesz. A szerelés előtt a szükséges méretek és formák acélszegmenseit kiszámítják és betakarítják. A telepítési rendszer szerint minden részletet megjegyzik és aláírják a keret helyzete szerint.
 • Az alsó áramkör összeszerelve, a szerelési csapok eltömődnek a talajba, majd az alsó kontúr téglalapot elhelyezzük, a csavarok csatlakoztatva vannak, és a pontok hegesztőberendezéssel vannak rögzítve. Ha az összes átlós egyértelműen egyetértett, akkor végül hegesztettek. Ezután hegesztse a keresztirányú alsó szegmenseket.

 • Az alsó részre a függőleges állványok rögzítve vannak, összehangolniuk kell egy mérőszalaggal, vízvezetékkel és szintjével.
 • Vízszintes csövek rögzítve csavarokra. Ezeket a hegesztőgép is rögzíteni kell.
 • A felső kontúr a csőből és a profilból hegesztett. Az oldalsó szegmensek függőleges állványokra vannak felszerelve, és a hegesztéssel és csavarokkal rögzítve van. Ezt a munkát a garázs-büntetés elülső és hátsó falának jumperekkel kell elvégezni.
 • A kereten önálló rajzoló professzionális padlóval van rögzítve, és a kapu telepítve van.

A szakemberek azt tanácsolják, miután befejezték a csavarok csavarjainak összeszerelését a csavarhúzó felületére. A kapu kiválasztása, figyeljen az emelési modellekre. Az épület elülső falán egyenletesen terhelnek és terjesztik. A duzzadt kapu költsége kevésbé, de több év elteltével mindig összehangolniuk kell és hajlíthatják a kereten, így nem fognak tartani mindaddig, amíg szeretném.

Ha nem biztos benne, hogy megbirkózhat egy ilyen nagyméretű munkával, akkor jobb, ha azonnal keressen segítséget tapasztalt szakemberektől, akik gyorsan összegyűjtik a designot, hogy hosszú ideig tartson.

Garázsbüntetés Ha azt szeretné, szigetelje a minvata-t, Ez csökkenti a hőmérsékleti különbségeket és a szellőztetés javulását, ami a gép tárolásának optimális feltételeit eredményezi. Használható a hab használható abban a helyzetben, ha a garázs védett területen van felszerelve, különben lehet, hogy barátságtalan lehet a tervezés megoldása. Szintén győződjön meg róla, hogy a víz és a hó belsejében tartsa. A burkolat alja és a talaj közötti különbség ajánlott a Sandwalkhoz és a járdához tartozó csempe lezárásához.

Ahhoz, hogy sikeresen befejezzék a garázs-büntetés kialakítását, szükség van az előzetesen gondolkodni még a legkisebb részletekre is, és feltétlenül meg kell adni őket a rajzban. A rendszer kidolgozása segít a maximális pontossággal a szükséges anyagmennyiség meghatározásához, és pénzt takarít meg a mentéshez. Adjon belsejét mindenféle kompakt, de tágas szekrények számára, amelyekben eszközöket és pótalkatrészeket tehetsz.

Arról, hogyan kell összeállítani egy garázs egy professzionális padló, lásd a következő videó.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: