Grill az adáshoz: A választás jellemzői

Dummer Foci Die Sokszínűség. Ezt vagy az ilyen típusú eszközt általában a célok szerint választják ki. A természetben való főzés megkönnyítése megoldja a legegyszerűbb eszközt. Ha az utcán főzés folyamatosan ütemezett, akkor alapos struktúrát kell választania.

Jellemzők és célállomás

A kebab grillezője vagy tűzhelye álló, nagy tőkealapítással, mobilval, azzal a képességgel, hogy a tűzhely kényelmes helyen legyen. Az utolsó lehetőség a legegyszerűbb, hogy saját kezedet készítsen.

Az országos területeken az univerzális eszközök népszerűek, amelyek célja lehet módosítani. Sok étel mindig kényelmesebb főzni a készüléket, amelyet saját kezével terveztek. A legfontosabb dolog az, hogy figyelembe vegyék a népszerű tervek jellemzőit.

Az egyszerű konfiguráció grillezője fémkeret, borító, valamint egy fontos komponens – rács. A grill gyártásához használt tartós alumínium vagy rozsdamentes acél. A rácsnak elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy húst és más termékeket tartson.

A fejlett modellek több rekeszekkel vannak ellátva, amelyek miatt a multifunkcionalitást megszerzik. Ezen az eszközön nemcsak készíthetsz grillezést, hanem dohányozni is. A maguk között a rekeszek egymás után vagy párhuzamosan jelenthetők.

Mindenesetre az üzemanyagból származó füst kell esnie a termékekre. A főzés módja attól függ, hogy a füst borítja a termékeket. Ha forró dohányzás, akkor a füst azonnal eléri a termékeket. Ha hideg dohányzás, akkor a kéményen keresztül. Ha ez egy rácsos ételek, akkor nyitott hőnek kell lennie a faszénből. Ugyanakkor a grill fedele duzzadt és szaggatott lehet. A modern aggregátumok funkcionális jellemzői mellett érdemes megismerni, hogy a tervek milyen típusú modern piacot kínálnak.

A tervek típusai

Az utcai grillezés kialakításának funkcionalitásától függően különböző módon jellemezhető. Például nagyon kényelmes a gáz utcai készülék használatához. Nyílt láng nélkül működik.

A gáz típusú tervek két változat:

 • Grillsek kanyarokkal;
 • Rácsok rácsokkal.

Mindkét változat felmelegszik, amikor égő gázégők. A gázeszközök fő előnye a gyors fűtési és egységes szállítási termékekben rejtve van. A gázrácsok kerekeken vannak, fedéllel. Ezért mindkét helyhez kötött és hordozható eszközöket számolnak.

Nagy hordozhatóság különbözik a villamos energiával működő eszközök. Ezek az egységek többfunkciós is lehetnek, mivel gyakran különböző állványokkal vannak felszerelve, amelyen a hús előállítható, hal, valamint zöldségek. Az elektromos rácsok nagyon kényelmesek, de csak akkor, ha villamos energiát hajtottak végre. Hasonló eszközök nem nagyon kényelmesek az utcán. Számukra megbízható lombkorona általában szerveződik.

A természetre való főzéshez gyakrabban használják a mangok vagy dohányosok kiviteli alakjait. A modern megvásárolt modelleket a tervezői öröm jellemzi. Az égő szén kapacitása kezdetben megfelelő rácskal van felszerelve. A rács magassága állítható, és az aggregátumok tulajdonosai kényelmesen választják a hőmérsékleti módokat speciális eszközök segítségével. A kész modellek felszereltek a tartozékok tárolására, valamint egy csúszó asztalra, amelyen a piknikek elrendezhetők.

A kerekekkel felszerelt klónozó helyiségbe kerülhet, vagy az időjárási körülmények között mozoghat az űrbe. A Symaker egy grillező egy díszített területet a nyaralók számára. Az ország területén az eszköz nemcsak egy szép dekoratív elem, hanem egy multifunkcionális eszköz is. Alkalmas azok számára, akik sok barátdal töltenek időt. Az Schever lehetővé teszi, hogy néhány edényt egyszerre készítsen.

Az építőeszközök és a hegesztőgép alkalmazásával rendelkező készségekkel rendelkező készségek, grillezési grillezőt készíthetnek saját erőkkel. A házi egységnek megkülönböztető jellemzői lesz, és vonzó elem lesz a ház tulajdonosának.

Anyaggyártás

A téglák grillkészítéséhez figyelembe kell venni a következő anyagok szükségességét:

 • beton folyékony formában;
 • Tégla – szégyen, burkolat;
 • Grilles termékekhez;

 • zárójelek és horgok;
 • Ragasztó keverék téglafalra.

Az eszközökből hasznos lesz:

 • szögletes csiszológép, amely szilárd lemezzel van ellátva;
 • Gumi kalapácsok;
 • Trunks;

 • habarcs csomagolás;
 • Fúró fúró;

 • kesztyű, védőfelszerelés;
 • Építési szint.

A fém grill gyártóanyag lehet a legkülönbözőbbek. Például egy gázpalack alkalmas. Ezt az opciót gyakran használják a házi kézművesek. A fémrács másik változata – a hordóból.

Ha a grillezés tervezése önállóan jön létre, majd válassza ki a következő opciókat az anyagokhoz:

 • acél;
 • öntöttvas.

Az öntöttvas grilleket a falvastagság megkülönbözteti, így a legjobbat figyelembe veszik. Az eszközök ellenállnak nagyon magas hőmérsékleten. A nagy szilárdságú öntöttvas rácsok nemcsak megbízhatóság, hanem vonzerejű minták. Az öntöttvas termékek gazdag kialakítású kovácsolással díszítettek.

A rozsdamentes acélrácsok olyan jóak, mint az ország területén. Ezek megkönnyítik a mérést, és ezért lehet hordozható is ömlesztett méretekkel.

Méretek és tervezés

A gyártó és a készülék típusa mellett fontos kiválasztani a tervezési lehetőségeket.

A modern aggregátumok stílusok:

 • orosz tűzhely formájában;
 • Tandoore formájában;
 • Klasszikus európai lehetőség.

Bármely grill lesz egy tisztességes kerti dekoráció, ha a tulajdonos megépíti a szabályok szerint kész rajzok segítségével.

Nagy ház grill díszített étkezővel tégla vagy rozsdamentes acélból készülhet. A hegesztési készségek hiányában könnyebb összegyűjteni tégla grill.

A saját projekt létrehozásakor fontos figyelembe venni az eszköz néhány fontos követelményét.

Az optimális méretek a következőképpen vehetők igénybe:

 • teljes szélesség, körülbelül 50 cm;
 • Kényelmes magassága körülbelül 20 cm;
 • Az egész struktúra magassága arányosnak kell lennie az ember növekedésével kb. 80 cm;

 • A szerkezet teljes magassága körülbelül 170-180 cm;
 • Függelék a fa, a kő vagy a fém tabletták formájában.

Külön tégla grill projekt – alaprajz. A struktúra helyességéből a teljes konfiguráció élettartamának időtartamától függ.

A henger grillezője, ahol cseppfolyósított gáz vagy hordók voltak a következők:

 • Hozzávetőleges hosszúság – 120 cm;
 • Hozzávetőleges magasság – 80 cm.

A kialakítás általában helyhez kötött, mivel eléggé válik. Az ilyen grill gyártásában egyszerű, olcsó. A forrás anyag jelenlétében egy este épülhet.

A legkényelmesebb és kényelmes grill, amely egy pavilonnal épült.

A Grill House a következő anyagokat igényli az inkarnációhoz:

 • szigetelés;
 • Kiváló minőségű kárpitozás;

 • ajtók és dupla üvegezett ablakok;
 • Szemészeti alátétek;

 • Szerelési hab;
 • Kész kémény;

 • zúzott kő vagy kavics;
 • határelem, valamint csempe;

 • Szélezett tábla és fűrészáru;
 • csempe vagy fémprofil;
 • A dekoráció további összetevői.

Hogyan válasszunk ki kész készletet?

Mielőtt megvásárolná vagy építeni saját grillsütőt a házak, utcák vagy konyhák számára, döntse el a tervezési opciót – álló helyzetben, vagy hordozható lesz. Ne feledje, hogy a helyhez kötött aggregátumot nem lehet szállítani.

Azonban a fő különbség egy nagy munkafelület formájában és felszerelésével, ahol üzemanyagot, kiegészítőket tárolhat. Gyakran nagy helyhez kötött rácsok vannak felszerelve további funkcionalitás a főzéshez. A helyhez kötött grilleket nagy udvarra választják.

A helyhez kötött eszközökkel ellentétben a hordozható aggregátumok képesek szállítani. A készülék könnyen mozoghat a helyszínen, telepítheti a házba, vagy túrázhat.

A hordozható eszközök funkcionalitása egyáltalán nincs olyan készletből, amely az álló típusú aggregátumokban látható. Az egyetlen különbség a sütőfelület kisebb nagyságrendje. Nem teszi lehetővé, hogy egyidejűleg sok ételt készítsen.

Válassza ki a webhelyének jellemzői alapján, valamint a kezelendő vendégek számát.

Házi lehetőség

Készítsen rajzokat, és vigyázzon arra, hogy otthon legyen nagy, mind a mini-opció. A Tégla Grill házi készségében fontos figyelembe venni a munka rétegződését. A téglák grilljére az Alapítványt először a helyszínen lévő valamilyen jelöléssel határozzák meg. Az Alapítványhoz legalább 0,5 méteres mélységű kazánra van szüksége. A gödör kavicsos, amely tetején beton van.

A következő szakasz az Alapítvány téglafal létrehozása. Ebben a szakaszban a strukturális elemek az előzetes rajz szerint vannak rajzolva. A falazat a raklap helyére kerül sor. A rács rögzítéséhez szükséges fém részek. A fémszalagok egymás ellen vannak felszerelve a tégla kialakításának szélei körül. Ezeket a szalagokat szánkóknak is nevezik. A téglafalon minden varrata beton habarcsot igényel. A Tégla Grill kialakítása lehet asztali.

Ha grill anyagként egy gázpalack van kiválasztva, az üzemanyag maradványai ajánlottak. Ehhez a szelepek le vannak csavarva, és a tartály tele van vízzel. A grillezőt a henger egyik oldalfalán gyártják. A fedél hossza kell kiderülnie, hogy szinte az egész léggömb, és a tartály mérete körülbelül fele szélessége. A fedél mozgása biztosítja a telepített hurkokat.

Az edény belső falához maradt fém sarkok, amelyek támogatják a grill rács támogatását. A hordó grillezője hasonló elv végezhető el. Ha a hordó nagy, akkor a szellőzőnyílásokra lesz szükség. A grillezett rácsot az oldalfalakhoz hegesztett rudakra lehet felszerelni.

A Gazebo Grill szintén megköveteli az építési helyszínt is. Az alapítvány több támogató gerendát helyez be a kerethez. A gerendák egymáshoz vízszintes sávokhoz vannak csatlakoztatva. A tartóknak tartaniuk kell a felső, alsó és középpontot. Az építkezési keretet más rudak egészítik ki.

A vastag táblák az Arbor felső sarkaira vannak halmozva, amely tetőkeretként szolgál. A tetőfedő anyagot a kerti tekercs tetejére helyezheti el, és a falakat varrni tányérokat vagy csíkot. A házi készítésű grillezés elhelyezése bármely.

Gyönyörű példák

Legjobb lehetőségek házi tégla grillek. Nézd meg a szakemberek ajánlásainak bemutatott képeit.

Figyeljen a gázpalackok és hordókra vonatkozó létesítményekre. Ők is vonzóak lehetnek a magas színvonalú megközelítéssel.

Miután megismerkedett a meglévő tervek bemutatott fajtáival, anélkül, hogy tévednénk, akkor kiválaszthatja azt a fajokat, amelyek a legmegfelelőbbek a személyes igényeihez, valamint a terep körülményeihez.

Hogyan készítsünk egy barbecue grillezőt egy léggömb a saját kezével, akkor megtanulod a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: