Gyönyörű projektek tilalma a naplótól

  A természetes fát hosszú ideig a legnépszerűbb anyagnak tekintették. Fürdők az ő is. Most a bárban lévő épületek még mindig népszerűek. Számos érdekes Project van egy olyan bárból egy olyan bárból, aki egy vidéki térségben van, és a luxus ház mellett.

  Sajátosságok

  A projektek fürdőházat a fa vágás és sok előnye, és hátrányai.

  profik

  Először is érdemes megjegyezni a plusz az épületek pluszokat egy naplóból:

  • A természetes fából készült minták elégedettek az ökológiájukkal. Ez teljesen biztonságos anyag az egészség számára, köszönhetően az ideális mikroklíma beltérben. Még az eszközök, amelyeket a homlokzat impregnálására és védelmére használnak, nem mérgezőek.
  • A fa kiváló alapja a falaknak is, mert ez az anyag késés késéset a szobában. Ennek köszönhetően elegendő kényelmes mikroklíma van a fürdő belsejében.

  • A fából készült falak nemcsak a hőtől, hanem jó hangszigetelt tulajdonságokkal is rendelkeznek. De a levegő természetes fa, így könnyen lélegzik egy ilyen szobában.
  • Azt is tetszik, hogy az építés szilárd és tartós. Különösen, ha továbbá fedezi az anyagot védőeszközökkel, mint egy lakk és különleges impregnálások.
  • Az utolsó plusz az igazán egyedi és eredeti épületek létrehozásának képessége. A fa könnyen kezelhető és csiszolható. Ezenkívül gyönyörű szálral díszíthető. Ez még a saját kezével is elvégezhető, nem hivatkozva szakemberekre.

  Mínusz

  Ami a logus tilalmát illeti, azok is elég:

  • A legfontosabb közülük egy fa, ellentétben a fémmel vagy a kővel, nem olyan erős. A rönkházból származó fürdők könnyen étkezhetnek idővel, valamint repedésekkel borították.
  • Ezenkívül a fa rendszeresen magas páratartalom alatt kezdődik. És bizonyos esetekben nem képes ellenállni a paraziták támadásainak ellen. Ahhoz, hogy megmentse a fürdőt a rothadóból és a rovarokból, speciális antiszeptikumokkal kell lefednie a fát.
  • De a fafürdő tűzveszélyének visszahúzása nagyon nehéz. Az anyag továbbra is tűzveszélyes és nagyon könnyen gyúlékony. Ezért egy tűzhely vagy fűtőberendezés telepítésekor érdemes tisztán lenni.

  Általában, annak ellenére, hogy az összes meglévő mínusz, a fa nagyon jó cucc a fürdő felépítéséhez. Ha megfelel az összes biztonsági szabálynak, és meghallgatja a szakemberek tanácsát, megbízható és luxus épületet kaphat, amely örömmel fogja használni a megjelenését és minőségét sokáig.

  Épületek fajtái

  Számos ötlet van, amelyeket fürdőkádaként használhatunk. A háztartási bérek nemcsak a tervezésük, hanem méretük is különböznek. A fürdő építése előtt ki kell számolnia mindent papírra, és meg kell tennie a szükséges rajzokat.

  Klasszikus

  A standard opció 6×8-as fürdőmérete. Egy ilyen épület elég nagy, így elegendő hely van benne, nem csak a bérekért, hanem egy olyan korábbi bankárhoz is, amelyben megtalálhatja vagy egy helyet pihenni. Az ilyen típusú egyemeletes fürdő egy igazi orosz klasszikus. Van elég helyük mind a családi összejövetelek, mind a pihentető a barátok társaságában.

  Épület Mansard

  Ha nincs sok hely az udvaron, akkor kétszintes épületet építhet, vagy legalább a beltéri beltéri. Ez a megoldás alkalmas, ha egy nagyon kis fürdőt terveznek, a 3×3, 3-5 vagy 3×4 méret. Rendszerint, ha egy padlással rendelkező épület épül, akkor van egy gőzfürdő a földszinten, a második pedig – egy nappaliban, ahol számos ember kényelmesen elhelyezhető.

  Bizonyos esetekben a padlás felszerelhető biliárdterem alatt, vagy például egy hely, ahol megtekintheti kedvenc sportfelszerelését a nagy képernyőn. Nagyon kényelmes, mert a rekreációs helyiség külön lesz a duzzadó gőztől. Bizonyos esetekben akár külön bejáratot is tehet a padláshoz, és egy kényelmes lépcsőházat csatolhat az oldalról.

  Terasszal

  A fürdő egy extra terasszal ugyanolyan jó, mint a ház a verandával. Ez a szoba a karcolásból épülhet, és hozzáadhatja a teraszhoz, amikor a fürdő készen áll. Ez az opció alkalmas mind a nagyon kis épületekre, mind a 3×6 vagy 3×5 méretű, és tágasabb, például 6×6.

  A teraszon a fedélzeti székeket, összecsukható székeket vagy egy naprakész kabinokkal körülvett asztalt helyezhet el.

  Egyébként a terasz is díszítő funkciót is végez. Különösen abban az esetben, ha egy dekoratív kerítés veszi körül.

  Nagy épület

  Ha rengeteg szabad hely van az udvar területén, akkor a kalibrált sávból egy valóban fényűző nagyméretű, nagyméretű, nagyméretű építést építhet be. Az ilyen épület megtervezése sok időt vesz igénybe, mert nem akarok szabadmérőket befektetni.

  A fürdő 8-8 és annál nagyobb mérés lehetővé teszi, hogy sok különböző elképzeléseket alkalmazzon. Van elég hely a bérre, és az előzetes banner számára tűzifa tárolására, valamint egy WC-vel ellátott zuhanyzóval, és még egy vendégszoba is. Ebben az esetben még csak 2 emeletre van szükség, és így elég lesz mindenre.

  Az ilyen épület mellett a 4×4, 4×6 vagy 5×5 épületek közelében helyezhető el. Még egy kis tározó is elég ahhoz, hogy egy kicsit lehűljön a fürdő után, és pihenjen. Vannak kerek medencék, mind a téglalap alakú vagy egyenletes szög.

  A rönkökből mind a szabványos épületeket 4-6, 6×4, vagy 4×5 méretben és eredeti épületben készítheti. Még a legjobb kész ötletek is mindig kiegészíthetők valamivel, kiemelve a szabványos projektre. A szoba megtervezésekor határozottan figyelembe kell venni a táj minden jellemzőjét, valamint hány ember fog pihenni ebben a szobában.

  Anyagok

  A kád egy vidéki helyszínen, különböző anyagokat használhat. Azok, akik egyáltalán nem dolgoznak ki az építés tárgyában, jobb, ha ezt a folyamatot szakembereknek bízzák meg. Az építők kiválasztják az ideális anyagot, amely elviseli és időjárási viszonyok és megnövekedett páratartalom.

  Alapítvány

  Mielőtt kiválasztana a falak építéséhez használt anyagot, érdemes kiválasztani a minőségi alapítványt. Ez egy nagyon fontos szakasz, mivel a fa elégedett lehet, és ez nem történik meg, meg kell erősíteni az alapítványt.

  A legjobb a klasszikus fürdők számára megfelelő szalag alapja. Ő egyszerű a teljesítmény és az olcsó költségek. Ezért a fürdő építése az ilyen alapítvány kiválasztásakor sokszor olcsóbb, és még a nem szakemberek is megbirkózhatnak a kitöltésével.

  Faipari

  A fürdő alapjainak kiépítéséhez nagyon jó minőségű fát kell választanod. Ez az egyik legfontosabb szakasz, mert a kiválasztott naplókból származik az építés megjelenésétől. A fürdőkádnak nagyon magas színvonalúnak kell lennie, és megfosztott néhány hibát. Nem lehet repedések vagy kár, nincs színes foltok.

  Az építési folyamat megkezdése előtt óvatosan ki kell száradnia az anyagot. Elég könnyű – elég könnyű ahhoz, hogy naplókat tegyen az udvarban, és tartsa őket a szabadban. Ezt követően a hengeres bár felületét speciális eszközökkel kell kezelni, amely védi a fát a tűzből, rothadóból és kártevőkből. Ennek nélkül az építés sokáig tart.

  A kád egy lekerekített fűrészárut épít, meg kell választania a megfelelő típusú fát. A szakértők azt állítják, hogy az illatos fenyő rönkök leginkább megfelelnek a naplófülkékhez. Ugyanakkor, a preferenciát érdemes adni a télen hideg vágásnak. Ez a nedvesség hatására ellenáll. Alkalmas zúzott vörösfenyők, luc vagy cédrus.

  belső

  Sok érdekes ötlet van a fürdő belsejének kialakításánál és a külső. Kezdjük, érdemes figyelmet fordítani az egyes stílusok jellemzőinek jellemzőire, majd eldöntheti, hogy melyik a legmegfelelőbb a fürdőnek.

  orosz

  Az egyik legnépszerűbb befejezési lehetőség – a fürdő hagyományos orosz stílusban. Egyrészt a szoba belseje valóban egyszerű, a másik pedig – nagyon luxus. Mindez az anyagok és a dekoratív részek kiválasztásától függ.

  A naplók és a fapadlók falak már nagyon jól néznek ki. Tehát nincs további befejezés. A bútorok díszítése bútorok lesznek. A hely, amelyet a nappaliban talál, és a Triblades előtti. Az orosz stílusú bútorok fából készült üzletek, asztalok és székek, kifinomult faragványokkal díszítve, vagy csak a táblákból készültek.

  A mosásban is van hely a dekoráció az orosz stílusban – az öntözés használható a klasszikus lélek helyett, vagy egy eredeti szőtt szőnyeg. A dekoráció kísérlete lehet egy nappaliban vagy vendégben. Itt egy nagy asztalt helyezhet el, amely a hímzett asztalterítőt lefedi, luxus készleteket tegyen a polcokra vagy a vintage szamovárokra.

  Mindenféle lámpa használható dekorációként. Az összes fémes vagy bronz lámpa legjobbja az orosz stílusú fürdőben található. Releváns lesz az ilyen élő tűzforrás szempontjából, mint egy igazi orosz tűzhely. Ezenkívül fényes színekben vagy festésben festhető a hagyományos stílusban.

  Ilyen épületben lesz hely az eredeti medence számára. A régi orosz tündérmesékben leírt tartály kontrasztok kombinációja. Két kerek mini-medence tele van vízzel: egy meleg, és a második jég. Nem tény, hogy úszás van egy fiatalító hatással, de határozottan javítja és növeli a hangulatot.

  Falusias

  Ez a belső felület hasonló az előzőhez. De itt minden sokkal könnyebb. Nincs mesterséges aranyozás és luxus dekoráció. Mindent egyszerűbb, amennyire csak lehetséges – a fából készült bázis kiegészül a saját kezed által létrehozott díszek.

  Dekorációként bármi itt járhat – egy egyszerű nyír seprűből egy fából készült kádra vagy körökre. Mindenféle fonott szalvéták, szőnyegek és más textiltermékek, amelyek kitöltik a szobát kényelmesen. És itt Mindenféle élvezet egyértelműen felesleges lesz. Ez vonatkozik a kovácsolt dekoratív részletekre és a modern díszítésekre is.

  Modern

  Ha a hagyományos orosz vagy egyszerű rusztikus fürdővel rendelkező lehetőség túl unalmasnak tűnik, akkor választhat a szoba kialakításában valami modernebb. Például egy fényes fürdő a kiváló minőségű rönköktől, amelyek a helyiség kerülete körül díszítettek.

  A modern gőzteremben érdemes hatalmas kamrát helyezni, hanem egy fém kemencét, például. A bútorok többfunkciós és praktikus. A naplófürdők modern stílusban kísérletezhet egy kicsit egy elrendezéssel, új szokatlan ötleteket próbál. Például a bankár, például az elegáns öltözőben maradhat, és a mosógépet a fürdőszoba kiegészítésére.

  A pihenőhely díszítéséhez mindenféle triviát választhat, ami a tengerrel való társulást okozza: kagylók, tengeri csillag, kavicsok, legelők.

  Általánosságban elmondható, hogy a fürdő belső dekorációja természetesen kevésbé fényűző, mint egy lakóépület kialakítása. De semmi sem akadályozza meg ezt a helyet, hogy pihenjen a saját belátása szerint, megváltoztatja a stílust és a légkört.

  7

  Fotók

  Külső kivitel

  Különösen kifinomult a fürdő külső burkolatánál a naplóból nem érdemes. A lekerekített naplófülke maga is nagyon tömör. Ezért mindent meg kell tennie, hogy fedezze a rönkök védőréteggel lakk vagy fertőtlenítő. Kissé díszíti a fát, és a textúrát kifejezőbbé teszi, és természetesen kiterjeszti az építkezés használatát.

  Bizonyos esetekben a szoba továbbá szigetelsz, hogy még súlyos fagyokban is legyen fürdeni.

  Javasoljuk, hogy a fürdő külsejét közvetlenül a fürdő felépítése után indítsa el. Érdemes várni egy bizonyos időt, hogy a fa rendben legyen. Ha egy pár hét áthalad, akkor már rögzítheti az ablakokat. DE A falak és a szigetelés dekorációjához érdemes csak egy évet, vagy akár kettőt az építés után. Tehát biztos lehet benne, hogy a fa nem “lebeg”, és a design sok éven át gyönyörű marad.

  A fa homlokzatát magas színvonalú kompozícióval kell fedezni, amely továbbra is megakadályozza a tenyésztést az összesféle rovarok vagy más mikroorganizmusok fán belüli tenyésztéséhez. Megfelelően kiválasztott alapok, egyébként díszítik a fürdő alapját, hangsúlyozva a fa rostokat. A gyors öregedés és rothadás naplójának védelme érdekében ilyen módon dolgozik a fa, például csiszolás és tömítés.

  Ha a naplóból készült fürdő kilátás, idővel unatkozik, akkor megváltoztatható. Ehhez elegendő a homlokzat szétválasztása panelekkel, egy tégla vagy vinilcsináló réteg. Az összes javasolt lehetőség érdekesnek tűnik, bár nem olyan hangulatos és hagyományosan, mint a természetes fa.

  Egy további anyag réteg lehetővé teszi a szoba szigetelését. Végtére is, egy zsaroló vagy téglák réteg alatt, akkor polisztirol habot vagy minvatu. Miután egy ilyen befejezés az építésen belül még hangulatos. Ha a fa nem mentheti a hőt, akkor a cél belsejéből készülhet.

  A fürdő dekorációjaként faragott gerendákat, redőnyöket, dekoratív kerítéseket vagy ablonokat és egyéb funkcionális részleteket is használhat. Ez adja az egyéniség befejezését, és az egyszerű gőztervet az építészeti művészet munkájá változtatja.

  Gyönyörű példák

  Sok szép ötlet van az inspirációhoz a naplók fekvésének létrehozásához saját kezével. Nem szükséges teljesen megismételni a javasolt példát, de érdekes lehetőségeket nézhet, és megértheti, hogyan jobb az épület megtervezése.

  Épület Mansard

  Az egyik legszebb és kényelmesebb lehetőség egy padlót tartalmazó faanyag. Egy könnyű épületet egészen széles lépcsőház és egy mini terasz kiegészíti. Ott, mint az erkélyen a tetején, lazíthatsz jól egy furtos fürdő után.

  Nincsenek különleges ékszerek és élvezetek. Minden a legegyszerűbb, de ugyanakkor az ízléssel történik. Egy ilyen fürdő jól néz ki, és a modern ház mellett, a piros téglák klasszikus házának hátterében.

  Szigorú klasszikus

  A második lehetőség nem kevésbé érdekesnek tűnik. Ez egy magas szauna, sötét színű tetővel. Tökéletesen kombinálva van vele és az építés alapja. Ebben a fürdőben sok fény van annak köszönhetően, hogy szinte minden oldalsó ablak található.

  A terasznak nincs elég helye a teljes körű asztalra székekkel vagy egy nyugágymal. De itt egy kis szék, ahol legalább egy ideig elhelyezhetsz.

  Fürdőszobákban a mini fürdőszobák, amely nagyon kényelmes. Kiderül, hogy ebben a szobában van mindaz, ami unalmas, hogy egy teljes körű hosszú pihenés.

  Napfürdő

  A következő példa a fényes naplók fürdője, ugyanolyan fényes tetővel és széles terasszal. A szoba alapja kő alapként szolgál. És a tető tartós fából készült gerendákat tart fenn.

  Ez a design nemcsak a stabilitását, hanem a megjelenést is kedveli. Van elég hely egy külön gőzfürdőre, és mosásra és vendégek számára. Nem is kell tartania a második emeletet.

  Kétszintes épület

  Ha elég pénz és fantázia van, két emeleten nagy fürdőt építhet. Ebben az esetben az első emeleten az első emelet a Steam alatt van megadva. Van elég hely egy nagy tűzhely számára, amely felmelegíti mindkét emeletet. A fentiekben a szokásos nyaralót és a könyvtárat, vagy akár a nyári konyha mini-változata is készítheti.

  Ötletek a fürdőtervezéshez egy természetes naplóból, hatalmas mennyiség van. Ugyanakkor a fa változata idővel tesztelhető, és nem az őseink egyik generációja. Ezért nem lehet keresni a mínuszokat egy ilyen tervben, de élvezheti előnyeit.

  Ebben a videóban megjelenik egy kis aranyos fürdőház felülvizsgálata a naplókból.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: